You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 651K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
+1για καποιες ταινιες οπως το oldboy θα επρεπε να απαγορευεται δια νομου να γινουνται remake...
το πολυ το Κυρ-Ελεησον το βαριεται κ ο θεος....
Κορεάτικο λέμε ρε τύπε........... :SΚατεβασα και το κινεζικο και θα σας πω την γνωμη μου το βραδυ...
Επισκέπτης
βορεια η νοτια τυπεΚορεάτικο λέμε ρε τύπε........... :S
Κεντρικη.βορεια η νοτια τυπε
βορεια η νοτια τυπε
Πως το βλέπεις δηλαδή......για βόρεια.........
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
www.imdb.com/title/tt2184339/]http://www.imdb.com/title/tt2184339/[/url]
Μολις τελειωσε. Επιτελους.
Μουφα ολκης. Δεν ηξερα τι νοικιασα. Αξιζουν μονο τα τελευταια 20 λεπτα.
Μολις τελειωσε. Επιτελους.
Μουφα ολκης. Δεν ηξερα τι νοικιασα. Αξιζουν μονο τα τελευταια 20 λεπτα.
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Ωραιο εργακι, εχει βια, μερικες φορες απαλη μερικες ωμη, βαδιζει στα χναρια του payback με τον mel gibson, αλλα δεν το αγγιζει, εχει μυστηριο, στο τελος σε στελνει αδιαβαστο. Ενα λαθος του σκηνοθετη υπαρχει αλλα στο τελος που το καταλαβαινεις εχουν πεσει οι υποτιτλοι.
Ωραίο δεν το λες....
Αν κάποιος δεν έχει δει το πρωτότυπο ασ το δει!!!!
Όποιος έχει δει το πρωτότυπο, μπορεί και να σπάσει την τηλεόραση του!!!!
Μιλάμε πήρε ένα διαμάντι ο Σπάϊκ Λι και του γάμησε τα ράμματα.....
Όλα, κυριολεκτικά ΟΛΑ, είναι επιπέδου του τίποτα!!!!
Ακόμα και εκεί που προσπάθησε να πρωτοτυπίσει, τα έκανε θάλασσα!!!!
Τράβα να δεις κανά μπασκετάκι ρε Σπάϊκ, άιντε.....
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.974
- Πόντοι
- 11.585
Λοιπον ειδα και το κινεζικο old boy....κορεατικο.!!
Επειδη δεν ειμαι λατρης τον κινεζικω/κορεατικων/ιαπωνεζικων ταινιων, απλα μου φανηκε μια παπαρια και μιση, σκορπιες σκηνες μη δεμενες μεταξυ τους, ο σκηνοθετης σε πεταει απο την μια σκηνη στην αλλη, ελειπες σκηνες δεν σου δειχνει πως εγιναν αλλα πως ειναι, και πρεπει να εχεις iq αινσταιν για να δεσεις τη πλοκη της ταινιας, σε οποιον αρεσουν οι ταινιες του Αγγελοπουλου σαφως θα την ευχαρηστηθει, σε καποιον που αρεσουν τα χουλιγκουντιανα οχι. Συγγρινοντας το οριτσιναλ με το ριμεικ, απλα το ριμεικ μου φανηκε ποιο καλοστημενο, ποιο δεμενο και ποιο αναλυτικο σεναριο, που στο κορεατικο δεν το ειδα.
Επειδη δεν ειμαι λατρης τον κινεζικω/κορεατικων/ιαπωνεζικων ταινιων, απλα μου φανηκε μια παπαρια και μιση, σκορπιες σκηνες μη δεμενες μεταξυ τους, ο σκηνοθετης σε πεταει απο την μια σκηνη στην αλλη, ελειπες σκηνες δεν σου δειχνει πως εγιναν αλλα πως ειναι, και πρεπει να εχεις iq αινσταιν για να δεσεις τη πλοκη της ταινιας, σε οποιον αρεσουν οι ταινιες του Αγγελοπουλου σαφως θα την ευχαρηστηθει, σε καποιον που αρεσουν τα χουλιγκουντιανα οχι. Συγγρινοντας το οριτσιναλ με το ριμεικ, απλα το ριμεικ μου φανηκε ποιο καλοστημενο, ποιο δεμενο και ποιο αναλυτικο σεναριο, που στο κορεατικο δεν το ειδα.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.486
- Πόντοι
- 5.006
Λοιπον ειδα και το κινεζικο old boy....κορεατικο.!!
φιλαρακι πρεπει να μαστιγωθεις στο συνταγμα για αυτες σου τις αποψεις...
το ριμεικ δεν ηταν πιο κλαοστημενο και δεμενο,απλα ηταν πιο ευκολο...
το κορεατικο εχει μια απο τις καλυτερες σκηνοθεσιες ολων των εποχων κατα την γνωμη μου....
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Όχι απλώς μία από τις καλύτερες....
φιλαρακι πρεπει να μαστιγωθεις στο συνταγμα για αυτες σου τις αποψεις...
το ριμεικ δεν ηταν πιο κλαοστημενο και δεμενο,απλα ηταν πιο ευκολο...
το κορεατικο εχει μια απο τις καλυτερες σκηνοθεσιες ολων των εποχων κατα την γνωμη μου....
Όλοι οι σκηνοθέτες από τον καλύτερο μέχρι τον χειρότερο, παραδέχτηκαν ότι η κινηματογράφιση του, άλλαξε τα δεδομένα, την τεχνική αλλά κα τον τρόπο όλου του κινηματογράφου!!!!!
Ρε παιδια, ΟΚ, respect για τη φωτογραφια και τη σκηνοθεσια, αλλα κατα τ' αλλα η ταινια δεν βλεποταν.
Μιλαμε για μετασταση ευρωπαϊκου καρκ... ε, εννοουσα σινεμα, στην Απω Ανατολη. Σεναριο που ακομη κι ενα 8χρονο θα εβρισκε ανεδαφικο και αφελες.
Δεν γινεται να σεβαστεις μια ταινια που υποτιμα τη νοημοσυνη σου.
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Καλά, για αυτό οι Αμερικανοί τους αντιγράφουν εδώ και δεκαετίες!!!!
Πες μου ένα σενάριο των Αμερικανών που δεν είναι αφελές, κοινότυπο, ανεδαφικό κλπ κλπ.....
Κάποτε ο Αμερικάνικος ανεξάρτητος κινηματογράφος κάτι έκανε, αλλά και αυτόν τον πήρε η μπάλα!!!!
Τέσπα.....ας δούμε τα Οσκαρ σε μερικές μέρες να γελάσουμε τουλάχιστον!!!!
Πες μου ένα σενάριο των Αμερικανών που δεν είναι αφελές, κοινότυπο, ανεδαφικό κλπ κλπ.....
Κάποτε ο Αμερικάνικος ανεξάρτητος κινηματογράφος κάτι έκανε, αλλά και αυτόν τον πήρε η μπάλα!!!!
Καλά, για αυτό οι Αμερικανοί τους αντιγράφουν εδώ και δεκαετίες!!!!
Τα μεγαλυτερα σεναρια ολων των εποχων εχουν σκασει μυτη στο Χολυγουντ.
Θες να μιλησουμε για Fight Club, Εκτη Αισθηση, The Game, Inception, Memento, Shutter Island, Usual Suspects, Beautiful Mind, Κουρδιστο Πορτοκαλι, Matrix, Cloud Atlas, Looper, Terminator, Ολικη Επαναφορα...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.486
- Πόντοι
- 5.006
τα τελευταια 20 χρονια περιπου, μετα τους αμερικανους, η νοτια κορεα εχει μακραν τις περισσοτερες ταινιαρες...
memories of murder
oldboy
the chaser
a tale of two sister
a bittersweet life
i saw the devil
κτλ...
εκει που υπερτερει απο τους αμερικανους ειναι στην αναλογια...πραγματικα οι περισσοτερες απο τις κορεατικες ταινιες που γινονται σε γενικες γραμμες γνωστες ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπης....
memories of murder
oldboy
the chaser
a tale of two sister
a bittersweet life
i saw the devil
κτλ...
εκει που υπερτερει απο τους αμερικανους ειναι στην αναλογια...πραγματικα οι περισσοτερες απο τις κορεατικες ταινιες που γινονται σε γενικες γραμμες γνωστες ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπης....
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 8.645
τα τελευταια 20 χρονια περιπου, μετα τους αμερικανους, η νοτια κορεα εχει μακραν τις περισσοτερες ταινιαρες...
memories of murder
oldboy
the chaser
a tale of two sister
a bittersweet life
i saw the devil
κτλ...
Ενα κορεάτικο που ένας είχε πάθει ψυχολογικά επειδή δεν του σηκωνόταν και σκότωνε γυναίκες το έχεις δει;