Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ο Bernard Madoff συνελήφθη τον Δεκέμβρη στη Νέα Υόρκη κατηγορούμενος για απάτη ύψους 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στους 13.657 ανέρχονται οι πελάτες του Madoff που έπεσαν θύματα στη μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιοποιήθηκε την Τετάρτη. Ανάμεσα στα θύματα συγκαταλέγονται επιφανή στελέχη, Αμερικανοί πολιτικοί, διάσημοι αθλητές και ηθοποιοί καθώς και συγγενείς του πρώην προέδρου του Nasdaq.

Στη λίστα των πελατών του Madoff, περιλαμβάνονται κορυφαίες τράπεζες, πολυεκατομμυριούχοι και διάσημοι της Show Biz. Ανάμεσα στα θύματα συγκαταλέγεται ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ, οι ηθοποιοί Τζον Μάλκοβιτς, Κέβιν Μπέικον, καθώς και ο Λάρι Κινγκ.

Επιπλέον, από την πυραμίδα του Madoff εξαπατήθηκαν η σύζυγος του χρηματιστή, ο συνήγορός του, και ο θρυλικός παίκτης των Los Angeles Dodgers, Σάντι Κάουφαξ.

Μετά από όλα αυτά, είχε όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στην εξαίσια ταινία SCUMBAG BILLIONAIRE!!!!
Σύντομα κοντά σας!!!!

scumbagbillioniare.jpg

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Επιπλέον, από την πυραμίδα του Madoff εξαπατήθηκαν η σύζυγος του χρηματιστή, ο συνήγορός του, και ο θρυλικός παίκτης των Los Angeles Dodgers, Σάντι Κάουφαξ.

Η σύζυγος του;;;

Ε, καλά αυτά τα λέει επίτηδες για να την καλύψει.

Όπως προσπαθεί να καλύψει και τους γιούς του.

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μόλις είδα το Slumdog Millionaire, τα σπάει το εργάκι και δεν του το'χα! :rockon:

korjohn

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
V for Vendetta!!
Αν δεν την έχτε δει,να το κάνετε σύντομα!!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ειδα το Wolverine πριν λιγες μερες (TV).

Κανει ενα flash back στη ζωη του logan και τη συνδεει με τις προηγουμενες ταινιες με καποιο τροπο.

Καλη ταινια με αρκετη δραση.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Xθες ειδα το SEVEN POUND(Επτα ζωες),με τον WILL SMITH!!!!
Το δευτερο αριστουργιματικο εργο του Gabrielle Muccino μετα
<<Κυνηγι τη ευτηχιας>>
Φοβερη ταινια και πολυ συγκινητικη!!Αξιζει να την δειτε!!!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Γεια χαρά σε όλους.Είμαι ψιλοκαινούργιος στο site και ως αθεράπευτος σινεφίλ είπα να πω κι εγώ την γνώμη μου για μερικές ταινιούλες.Τα Wolverine και Seven Pounds τα είδα κι εγώ πρόσφατα και απογοητεύτηκα κι απο τα δύο.Το πρώτο ήταν ένα ασυνάρτητο μείγμα απο εντυπωσιακά στιγμιότυπα με κανέναν σεβασμό και πιστότητα στην ιστορία και τους χαρακτήρες και το δεύτερο μια πολύ δήθεν ταινία,σα να είχε φτιαχτεί για να πάει να σαρώσει τα Όσκαρ και δεν της βγήκε στην πορεία.Ο Σμιθ είναι εξαίρετος ηθοποιός αλλά ο χαρακτήρας και η προσέγγισή του δεν μου άρεσαν.Επίσης η ταινία εστιάζει σε μεγάλο βαθμό στο ερωτικό κομμάτι και αφήνει αναξιοποίητα κάποια ενδιαφέροντα στοιχέια και χαρακτήρες.Επίσης πολύ τραβηγμένη στην πλοκή και το σενάριό της.Η μία απιθανότητα διαδέχονταν την άλλη.
Μια εξαιρετική ταινία απο το πουθεν απου πραγματικά μ'έκανε να γελάσω και να συγκινηθώ είναι το Wackness(Χυμαδιό ελληνιστί)που κυκλοφορεί σε dvd.Είναι πολύ ψαγμένη ταινία και συνάμα ευχάριστη αλλά δεν είναι για όλα τα γούστα.Είναι γι' αυτούς που θέλουν κάτι διαφορετικό απο πλευράς κινηματογράφησης και προσέγγισης ενός μάλλον τετριμένου θέματος(το ταξίδι στην ενηλικίωση ενός εφήβου).Ο Μπεν Κίνγκσλει είναι απίστευτος εδώ.Μεγάλος ηθοποιός αλλά παίζει μια καλή ταινία και πέντε βλακείες δυστυχώς.Εδω όμως δίνει ρέστα.

ztheo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγώ παιδες είδα τον καινούργιο Εξολοθρευτή.Για να πώ την αλήθεια το περίμενα πιο αμερικανιά απο οτι ηταν.Ευχάριστη εκπληξη. :crazy:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγώ παιδες είδα τον καινούργιο Εξολοθρευτή.Για να πώ την αλήθεια το περίμενα πιο αμερικανιά απο οτι ηταν.Ευχάριστη εκπληξη. :crazy:
εγω το ειδα χτες!!!! με τρελλανε ο σβατζενεκερ!!!! ειναι σαν τον χαλκ!!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom