κάτσε, κάπου σ έχασα...
Τι δεν κατάλαβες ακριβώς? Αφού ήμουν σαφέστατος.
κάτσε, κάπου σ έχασα...
Αυτό είναι σίγουρο - όπως και το Nip/Tuck. Για τον Αυστραλό δεν το βλέπετε όλες? ;)
Τι δεν κατάλαβες ακριβώς? Αφού ήμουν σαφέστατος.
εμενα κοροιδευει.από τη μια λες μακριά και μετά λες "γαμάτο"
εσυ.....
από τη μια λες μακριά και μετά λες "γαμάτο"
εμενα κοροιδευει.
εμενα κοροιδευει.
καλά σου κάνει! επειδή παίζει ο φαλάκρας δηλαδή είναι καλό??
Και μένα μ αρέσει η Lanny Barbie, σημαίνει ότι είναι και καλή η ταινία? (πλην τσόντας)
Ε αυτό λέω και εγώ.
Εμένα μου είπαν ότι είναι τέλειο. Έχει καλό σάουντρακ, λίγα μουνιά και πολλές καλές φάσεις με αμάξια.
Βέβαια σε κάποια φάση θα θες να φύγεις πριν τελειώσει η ταινία γιατί θα έχεις βαρεθεί, επειδή η ταίνια είναι όλα τα λεφτά.
Σωστά δεν τα λέω?
:-*
Καλά έχουμε δει και μεις μάπες με την Kim Basinger γάμησέ τα...Και μένα μ αρέσει η Lanny Barbie, σημαίνει ότι είναι και καλή η ταινία? (πλην τσόντας)
ζηλιααααα.....
καλά σου κάνει! επειδή παίζει ο φαλάκρας δηλαδή είναι καλό??
Και μένα μ αρέσει η Lanny Barbie, σημαίνει ότι είναι και καλή η ταινία? (πλην τσόντας)
απαράδεκτη ταινία μεγάλη ανωμαλία κατα την γνώμη μου πάντα έτσι?
δεν εχεις αναγκη εσυ παιδαρε,ειμαι σιγουρηηη... :-* :-*δε ζηλεύω, θ αφώσω και γω καράφλα!
εεελα σταματα!!!!!
Η Lanny είναι ένα τέρας της υποκριτικής τέχνης.
Είναι μουνάρα, οι τσόντες της είναι γαμάτες αλλά βαριέμαι όταν τις βλέπω και λέω πότε θα τελειώσουν.
Η Lanny είναι ένα τέρας της υποκριτικής τέχνης.
Είναι μουνάρα, οι τσόντες της είναι γαμάτες αλλά βαριέμαι όταν τις βλέπω και λέω πότε θα τελειώσουν.
δε ζηλεύω, θ αφώσω και γω καράφλα!
Και να φανταστείς ότι η τελευταί ταινία τρόμου που είχα δει και αηδίασα και κατατρόμαξα τότε ήταν το Scream!!Όμως αυτό το SAW είναι ότι πιο τρομακτικο έχω δεί και με αναστάτωσε ψυχολογικά!!Ελπίζω στα μαγαζιά που το πουλάνε να έχει ένδειξη πάνω από 18 γιατί αν το δουν παδιά αυτό...
εγώ έχω παράπονο, δεν τον αρπάζει όλον στο πρωκτικό! Ετσι όπως πάει δε θα πάρει όσκαρ ποτέ!
Καμιά άλλη καλή ταινία βγαίνει τώρα κοντά?
κα με ενα τσουλουφι πισω σαν τους κινεζους...
μέχρι να κάνω τσουλούφι τόσο κοντά που ναι τα δικά μου θα γεράσω!
που ξερεις μπορει να εχεις και αλλες κατακτησεις περα απ'τις εγχωριες...
πιο σοφιστικε λουκ και υφος...