Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:dancing: :dancing: :dancing:

Πως και έδωσαν τόσα Oscar σε μία πραγματικά καλή ταινία???

Slumdog Millionaire - την προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Είδα τους Ισοβίτες του Θόδωρου Μαραγκού.
Καλή για Ελληνική κωμωδία αλλά άμα είχε μεγαλύτερο μπάτζετ θα έσκιζε.
Μου άρεσε πάρα πολύ η μουσική και το σκεπτικό της ταινίας.

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Είδα τους Ισοβίτες του Θόδωρου Μαραγκού.
Καλή για Ελληνική κωμωδία αλλά άμα είχε μεγαλύτερο μπάτζετ θα έσκιζε.
Μου άρεσε πάρα πολύ η μουσική και το σκεπτικό της ταινίας.

;) ;) ;)

Οι Ελληνικές ταινίες δεν βγαίνουν στο piratebay - σπάνιες οι περιπτώσεις. Κρατάω την άποψη σου και αν προλάβψ θα το δω στο σινεμά.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ειδα το Σαββατο το ιαπωνικο "Okuribito" (αγγλιστι "Departures", ελληνιστι "Αναχωρησεις") του Yojiro Takita. Για αλλη μια φορα ο Ασιατικος κινηματογραφος σε αφηνει μαλακα! Η ταινια καταπιανεται με το τελετουργικο της προετοιμασιας των νεκρων για το αναποφευκτο ταξιδι στο επεκεινα... Παραλληλα, ξεδιπλωνει την προσωπικη ιστορια του κεντρικου ηρωα, με βασικο σημειο αναφορας τη (μη) σχεση του με τον πατερα του. Αν και το θεμα ισως ειναι δυσκολο και μπορει να θεωρηθει ταμπου για τον δυτικο πολιτισμο, ωστοσο η ταινια δεν κουραζει και βλεπεται ανετοτατα. Σκηνοθετικα, υπαρχουν καποιες σκηνες εντονου λυρισμου και ποιοτητας, ενω δεν της λειπει και το χιουμορ. Ισως να ηθελα λιγο πιο "σφιχτο" το β' μερος. Το "Okuribito" τιμηθηκε με το Οσκαρ καλυτερης ξενογλωσσης ταινιας. Ιδιαιτερη αναφορα θα ηθελα να κανω στην εξοχη μουσικη του Joe Hisaishi (μονιμου συνθετη των ταινιων του μεγιστου Takeshi Kitano). Αν θελετε να δειτε κατι ιδιαιτερο, προτιμηστε την...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
;) ;) ;)

Οι Ελληνικές ταινίες δεν βγαίνουν στο piratebay - σπάνιες οι περιπτώσεις. Κρατάω την άποψη σου και αν προλάβψ θα το δω στο σινεμά.
μπα νομίζω την κατέβασαν μια βδομάδα έπαιξε.
Η μουσική πολύ καλή και είχε κάποιο ενδιαφέρον.
Με αρκετά όμως βρωμόλογα που με χάλασαν

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
:dancing: :dancing: :dancing:

Πως και έδωσαν τόσα Oscar σε μία πραγματικά καλή ταινία???

Slumdog Millionaire - την προτείνω ανεπιφύλακτα!!!
Φιλε για μενα ειναι ισως η καλυτερη ταινια της δεκαετιας,την ειδα προχθες στον κινηματογραφο και πραγματικα μ αρεσε παρα πολυ.<<Ποιος θελει να γινει εκαττομυριουχος>> ειναι ο ελληνικος τιτλος της!!
Δικαιοτατα για 8 οσκαρ η ταινια,τα αξιζει,την προτινω και εγω ανεπιφυλακτα!!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριες,κυριοι,γεια και χαρα σας! Εθνικη εορτη σημερα και μολις μερικες ωρες πριν (καθυστερημενα ομολογω), ειδα το περιβοητο Slumdog Millionaire. O Danny Boyle για αλλη μια φορα σκηνοθετικα, ειναι εξαιρετικος. Η φωτογραφια του Anthony Dod Mantle, μαζευει ολο το χαρτι! Απο κει και περα, η ταινια κρινεται απο μερους μου, ως ενα συμπαθητικο παραμυθι,που δε χανεις τιποτα να το δεις. Σε γενικες γραμμες, το θεωρω ως μια εντονα δουλεμενη χρυση μετριοτητα! θα προτιμουσα η ταινια να μην ειχε τοσο εντονο το στοιχειο της γραμμικης αφηγησης. Ισως ετσι δεν επαιρνε τοσα βραβεια,αλλα σιγουρα θα κερδιζε σε ποιοτητα. Μολαταυτα, οι ερμηνειες (χωρις να ειναι κατι σπουδαιο) σε κρατανε,το λαογραφικο στοιχειο ειναι ισχυρο και υπαρχει κι 'ενα ηπιο σασπενς. Τo finale προσπαθει να γινει μελο,αλλα δεν... Τελωσπαντων... Συμπαθεστατο (αλλα μεχρι εκει) το κρινω... Να πατε. Δε θα περασετε ασχημα...

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
...ειδα το περιβοητο Slumdog Millionaire. O Danny Boyle για αλλη μια φορα σκηνοθετικα, ειναι εξαιρετικος. Η φωτογραφια του Anthony Dod Mantle, μαζευει ολο το χαρτι! Απο κει και περα, η ταινια κρινεται απο μερους μου, ως ενα συμπαθητικο παραμυθι,που δε χανεις τιποτα να το δεις. Σε γενικες γραμμες, το θεωρω ως μια εντονα δουλεμενη χρυση μετριοτητα! Τo finale προσπαθει να γινει μελο,αλλα δεν... Τελωσπαντων... Συμπαθεστατο (αλλα μεχρι εκει) το κρινω...

Σωστόστ.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Γεια σας.Έπεσαν στα χέρια μου οι ταινίες SAW.Ήμουν ψιλοάρρωστος και έκανα τη μαλακία να τις δώ και τις 5 σε 2 μέρες!!Τις 3 μάλιστα από τις 8 το βράδυ μέχρι τη νύχτα.Κατατρόμαξα και αηδίασα.Μα καλά σκέφτομαι τι κακία μπορεί να κουβαλά στην ψυχή του άνθρωπος για να σκέφτεται τέτοιο σενάριο και να γυρίζει τέτοια ταινία!!Και αν ρωτάτε αφού δεν σου αρέσουν πως τις πήρες,τις είχε ο αδερφός της κοπέλας μου και με έψησε ο βλάκας και τις είδα με την ελπίδα ο κωλόγερος ο jigsaw να συλληφθεί αλλά..

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Άμα είδες όλα τα SAW, σειρά έχει το Scary Movie 4.
Έχει πολλά πετυχημένα αστεία από τα τελευταία SAW.
A must see.

:rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γεια σας.Έπεσαν στα χέρια μου οι ταινίες SAW.Ήμουν ψιλοάρρωστος και έκανα τη μαλακία να τις δώ και τις 5 σε 2 μέρες!!Τις 3 μάλιστα από τις 8 το βράδυ μέχρι τη νύχτα.Κατατρόμαξα και αηδίασα.Μα καλά σκέφτομαι τι κακία μπορεί να κουβαλά στην ψυχή του άνθρωπος για να σκέφτεται τέτοιο σενάριο και να γυρίζει τέτοια ταινία!!Και αν ρωτάτε αφού δεν σου αρέσουν πως τις πήρες,τις είχε ο αδερφός της κοπέλας μου και με έψησε ο βλάκας και τις είδα με την ελπίδα ο κωλόγερος ο jigsaw να συλληφθεί αλλά..

εμενα μαρεσε πολυ το saw :2funny:
και πρωτη φορα που μαρεσαν και τα σικουελ....καιρο ειχε να με αγγιξει σπλατερια....

Επισκέπτης

Πως τις βλέπετε αυτές τις παπαριές ρε παιδιά?

Αυτό μάλιστα! :thumbsup:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
ελα να ξιπνισουμε κ λιγο.........μπρρρρρρρ  μπρρρρρρρρρρρ

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
ελα να ξιπνισουμε κ λιγο.........μπρρρρρρρ  μπρρρρρρρρρρρ
εμενα μαρεσε πολυ το saw :2funny:
και πρωτη φορα που μαρεσαν και τα σικουελ....καιρο ειχε να με αγγιξει σπλατερια....

Μια από τις σκηνές που κατατρόμαξα.

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
απαράδεκτη ταινία μεγάλη ανωμαλία κατα την γνώμη μου πάντα έτσι? :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom