Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
το τελευταιος των μοικανων
τι να λεμε τωρα
δεςτε το αξιζει
τι να λεμε τωρα
δεςτε το αξιζει
Πως και δεν εχει αναφερθει το Inglourious Basterds ακομα? Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει... Δραση, αιμα, βια, χιουμορ, πανεξυπνοι διαλογοι σε ορισμενα σημεια, εξαιρετικο soundtrack, παρα πολυ καλη. Τρεχατε οσο προβαλλεται ακομα. Το απιστευτα ικανοποιητικο ειναι οτι οι σκηνες βιας και το σεναριο γενικοτερα εχουν κρατηθει σε ενα πολυ ρεαλιστικο και πιστευτο επιπεδο, δεν εχει γινει splatter ουτε rambo το εργο...
Διαβαζα στη wiki οτι ο Ταραντινο εγραφε το σεναριο 10 χρονια και οτι την εφτιαξε για να ειναι η καλυτερη ταινια του, κατι που κατα τη γνωμη μου καταφερε...
Φιλε εχω ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια αποψη για τα Kill Bill... Δεν εχουν βγει μεγαλυτερες μαλακιες...Να πληρώσω για Ταραντίνο αποκλείεται, μετά το Kill Bill που το μούτζωνα με τα 4!!!
Τα SAW γαμούν και δέρνουν!!Το SAW 6 το είδατε;;;Το είδα πριν 1 βδομάδα.Ήταν πολύ καλό!!Σε αντίθεση με το SAW 4 και το SAW 5 αυτό είναι πολύ καλό και δίνει απαντήσεις σε πολλά κενά από τα πρώτα SAW.Φοβερές παγίδες και εκρηκτικό φινάλε!!Δείτε το οι fan του SAW
Αν και δεν ειμαι φαν,ηταν αρκετα καλο..Πολυ καλυτερο απο τα προηγουμενα 3..Το SAW 6 το είδατε;;;Το είδα πριν 1 βδομάδα.Ήταν πολύ καλό!!Σε αντίθεση με το SAW 4 και το SAW 5 αυτό είναι πολύ καλό και δίνει απαντήσεις σε πολλά κενά από τα πρώτα SAW.Φοβερές παγίδες και εκρηκτικό φινάλε!!Δείτε το οι fan του SAW