Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
7da202836c0970805a2b273f76b05578_L.jpg

Καλουτσικη ταινια θα ελεγα αλλα ειναι αποκλειστικα για μικρα παιδια, κατι σαν το χαρι ποτερ δηλαδη.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Η τριτη ταινια του riddick, σαφως καλυτερη απο την 2η και ισαξια της πρωτης, o Vin diesel πολυ καλος, γενικα η ταινια αφηνει καλες εντυπωσεις για καποιον αυτου του γουστου...

Οικογενεια γαμαμε και δερνουμε.!!  :headbang: Απλα βλεπετε, σεναριο που ξερεις απο την αρχη τι θα γινει, δεν δειχνει κατι νεο, απλα την βλεπεις να περασει η ωρα και τιποτα αλλο.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
00301734.jpg

αν και μικρή η διάρκεια της ταινίας προκειμένου να τονίσει τα μηνύματα που θέλει να περάσει το αρχικό κείμενο, σε γενικές μέτρια αλλά αξιοπρεπέστατη ..
ατμόσφαιρα τέλεια, ερμηνείες αψεγάδιαστες...το μόνο μείον είναι η μικρή διάρκεια.

είναι από τις ιστορίες που σε μιαμιση ώρα είναι αδύνατο να  καλυφθούν..
αυτό το έργο θα είχε λόγο ύπαρξης τριων ωρών σε αντίθεση με άλλα τρίωρα μπάζα   :rolleyes: που κυκλοφόρησαν τελευταία..  :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
You re Next

87394524.jpg

αν την βρίσκετε σαν και μένα με ιστορίες τύπου i spit on your grave που ο κυνηγός καταλήγει το θήραμα   :cum: :cum: :cum: :cum: θα το γουστάρετε με χίλια   :grin:

;entit
επίσης ο παραπροτελευταίος φόνος με το μπλέντερ είναι από τους καλλίτερους (μέσα στο τοπ τεν μου :) ) που έχω δει ποτέ σε ταινία  :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
σαν κάτι να κινείται στον ελληνικό κινηματογράφο...
Ο εχθρός μου & Η μικρά Αγγλία... τα είδα και τα 2 και μου αρέσανε και τα 2...

Εδω και 5 χρονια, τουλαχιστον...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Λεει αληθειες οντως, πολυ καλη, αν και προς το τελος κατανταει βαρετη και τελειωνει αποτομα κλεινοντας τον διακοπτη...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Λεει αληθειες οντως, πολυ καλη, αν και προς το τελος κατανταει βαρετη και τελειωνει αποτομα κλεινοντας τον διακοπτη...

οντως στο τελος ριχνει αυλαια αρων-αρων... :huh:
παντως η Σκαρλετ Γιοχανσον ειναι πολυ μουναρα...ειδικα σε αυτην την ταινια μας καυλωσε απιστευτα... :cum: :cum: :cum:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αν και την ειχα δει σε χαλια αναλυση πριν καν βγει η ταινια στο σινεμα( ο τσαμπας ζει)

εχτες η εμπειρια 3d ηταν κατι φοβερο  :rockon:

φαν του lord of the rings

εχω να πω πως  στην τριτη ταινια απο οτι ειδα θα γινει της πουτανας απο μαχες οπως και στην 3 ταινια του αρχοντα των δαχτυλιδιων  :rockon:

Τωρα
Θετικα
-Αγωνια μεχρι το τελος
-Αυθορμητες σκηνες μαχης εκει που εβλεπες ηρεμια ξαφνικα σκανε ορκ και τα κανουν πουτανα
-Ο λεγκολας σταματαει να ειναι το αγαθουλικο ξωτικο στην τριλογια και αυτην την φορα ειναι κακος μεχρι θανατου ..
-Χυνω με την τουριελ  :cum:
-Η σκηνες με τον δρακο στο τελος σε κανανε να εχεις μεγυτερη αγωνια
-Φανηκε για μια στιγμη για 2-3 δευτερα η ανθρωπινη μορφη του σαουρον  ;)
-σχεδον σε ολη την διαρκεια της ταινιας ειχε μικρομαχες εκτος απο την αρχη
-Ο νεκρομαντης ειναι ο σαουρον
-Οι νανοι επανηλθαν στο ερεμπορ αλλα ο σμαουγκ ξεφυγε και θα ξαναρθει να τους γαμησει  :zfuck:

αυτα σε γενικες γραμες τα οποια εμενα μου εκαναν εντυπωση ..

τωρα ειχε και αρνητικα φυσικα

-Ελειψη πολεμικου περιεχομενου η οποια θα υπαρχει στην τριτη και τελευταια ταινια there and back again ,battle of five armies ψαξτε γοογλε..
-Στην τριλογια του αρχοντα των δαχτυλιδιων στην 2η ταινια ξεραμε αρκετα αναπάντητα ερωτηματα,αλλα δυστηχως εδω υπαρχουν και αλλα,τα οποια θα απαντηθουν στην 3η ταινια..
-Στην 2η ταινια του αρχοντα των δαχτυλιδιων υπηρχε μεγαλη μαχη,helms deep,δυστηχως εδω ειχε απλα μικρομαχες..
-Ο στοχος του μπιλμπ μπαγκινς ηταν να μπει στο ερεμπορ και να παρει την πετρα που λαμπει, arkenstone ,αλλα οποτε την εβρισκε μπροστα του στον θυσαυρο ( με τοσο θυσαυρο ξεχρεωνει ολη η ελλαδα) την πεταγε μακρια ο δρακος και φτου απο την αρχη  :tickedoff: εκει που ελεγες την πηρε,παπαρια.. ηταν οντως σπαστικο
-Στης 2 ταινιες βλεπουμε εποχη πριν 3ης εποχης ολες η φυλες να ειναι χωρισμενες μεταξυ τους, ελφ εναντιων νανων,ανθρωποι εναντιων ελφ κλπ κλπ..

Αλλα γιαυτο και στην τριτη ταινια ονομαζουν την μαχη the battle of five armies διοτη συμμαχουν ολοι μαζι  :cum: :cum:

και στο τελος στην τελευταια σκηνη με την εξοδο του δρακου  απο το ερεμπορ
<I AM FIRE, I AM DEATH>

:rockon: :rockon: περιμενε ενα χρονο τωρα  :cheesy:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

road movie...καλο.
το τελος ειναι λιγο ψιλο-αναμενομενο,αλλα δεν υστερει γενικα σαν συνολο.... :)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896

Αυτός ο μετριότατος ηθοποιός προωθείται ως ο νέος μεγάλος ποιοτικός ηθοποιός και σταρ στον αμερικανικό κινηματογράφο. Τι να πω ρε γαμώτο........ Δεν ξέρω τι κάνουν και τι μέσα έχουν αλλά είναι μερικοί τύποι που ενώ δεν το έχουν καθόλου, τρώνε τρελή προώθηση και παίζουν 5 ταινίες το χρόνο σε μεγάλες παραγωγές με καταξιωμένα ονόματα του χώρου. Αυτό το παλικαράκι είναι σαν διασταύρωση Αλβανού με Κορεάτη, ανύπαρκτος ερμηνευτικά και σε κάποιες περιπτώσεις κακός. Κι όμως μας τον επιβάλλουν. Μαζί με τον άλλον τον ανεκδιήγητο Shia LaBeouf........

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Αυτός ο μετριότατος ηθοποιός προωθείται ως ο νέος μεγάλος ποιοτικός ηθοποιός και σταρ στον αμερικανικό κινηματογράφο. Τι να πω ρε γαμώτο........ Δεν ξέρω τι κάνουν και τι μέσα έχουν αλλά είναι μερικοί τύποι που ενώ δεν το έχουν καθόλου, τρώνε τρελή προώθηση και παίζουν 5 ταινίες το χρόνο σε μεγάλες παραγωγές με καταξιωμένα ονόματα του χώρου. Αυτό το παλικαράκι είναι σαν διασταύρωση Αλβανού με Κορεάτη, ανύπαρκτος ερμηνευτικά και σε κάποιες περιπτώσεις κακός. Κι όμως μας τον επιβάλλουν. Μαζί με τον άλλον τον ανεκδιήγητο Shia LaBeouf........
+10000000

Για αυτό και για αυτή την ταινία δεν έγραψα ούτε "και"....δεν αξίζει ούτε αυτό!!!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.289
Πόντοι
12.756
+10000000

Για αυτό και για αυτή την ταινία δεν έγραψα ούτε "και"....δεν αξίζει ούτε αυτό!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

ειδα τον μπατλερ , οπως τα ειπες ηταν , σε κανα μηνα μαλλον θα την εχω ξεχασει  :sunglasses:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ειδα αυτο...Κοινωνικο δραμα απο Βελγιο...αρκετα καλο,αλλα δυστηχως σου γαμαει την ψυχολογια...οτι πιο στραβο μπορει να τυχει σε εναν ανδρα....επισης,πολυ καλο σαουντρακ... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom