Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εντάξει, αν το διαθέτεις έτσι όπως είναι έχει δυναμική αλλά δεν αλλάζω τις αίθουσες με κανένα κομφόρ.
Α, παράλειψη μου να αναφερθώ και στον θαυμασμό μου στην εκπληκτική ομορφιά της θεάς…
n2KC2C8RSmvDNtpi9G7g

Με κατι τετοιο ομως δεν τις αλλαζες; :rockon:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Για να απολαύσεις μια ταινία δεν φτάνει, θέλεις καλό ηχητικό εξοπλισμό σωστά τοποθετημένο και προσωπικά θέλω να μπαίνω στο πανί, να αισθάνομαι πως είμαι ίδιος στην ταινία, αυτήν την μαγεία  μόνο στις σκοτεινές αίθουσες την έχεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πολυ νομιζουν οτι ειναι πολυ ακριβα , αλλα για ενα απλο καλο συστημα τα λεφτα ειναι πολυ λιγοτερα απο οσα φαντάζεστε
με 5 χιλιαρικακια φτιαχνεις γαμω τις ατομικες αιθουσες. :rockon:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720

ο ανταγωνισμος χαντ-λαουντα
το ειδα ευχαριστα

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Για να απολαύσεις μια ταινία δεν φτάνει, θέλεις καλό ηχητικό εξοπλισμό σωστά τοποθετημένο και προσωπικά θέλω να μπαίνω στο πανί, να αισθάνομαι πως είμαι ίδιος στην ταινία, αυτήν την μαγεία  μόνο στις σκοτεινές αίθουσες την έχεις.

Εγω το μονο που ζηλεψα απο τη φωτο ηταν οι πολυθρονες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.293
Πόντοι
12.756

φτανει και παραφτανει , με πολυ λιγοτερα χρηματα εχεις πολυ καλυτερη ποιοτητα απο τον κινηματογραφο ..Αυτος ειναι και ο λογος που εχω να πατησω σινεμα χρονια.

Εκτος αν πας για την ολη διαδικασια , ποπ κορν  , βολτα , ευκαιρια για εξοδο κτλ , αλλιως δεν εχει λογικη

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
φτανει και παραφτανει , με πολυ λιγοτερα χρηματα εχεις πολυ καλυτερη ποιοτητα απο τον κινηματογραφο ..Αυτος ειναι και ο λογος που εχω να πατησω σινεμα χρονια.

Τον έχω κόψει χρόνια κι εγώ τον κίνφο ....
Δεν μου λείπει καθόλου . Ειδικά την κάθε μαλάκω να μιλά στο κινητό ή τον κάθε κοπρίτη να βρωμά σκατίλα το παντελόνι του καθώς περνά μπροστά σου  :2funny:
Εχω φτιάξει ενα καλό σύστημα σπίτι μου και απολαμβάνω τις ταινίες αραχτός στην καναπεδάρα μου .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.293
Πόντοι
12.756
Τον έχω κόψει χρόνια κι εγώ τον κίνφο ....
Δεν μου λείπει καθόλου . Ειδικά την κάθε μαλάκω να μιλά στο κινητό ή τον κάθε κοπρίτη να βρωμά σκατίλα το παντελόνι του καθώς περνά μπροστά σου  :2funny:
Εχω φτιάξει ενα καλό σύστημα σπίτι μου και απολαμβάνω τις ταινίες αραχτός στην καναπεδάρα μου .

Εισαι ωραιος , το μονο που χανεις ( που εμενα δεν μου αρεσει και πολυ ) ειναι η ολη διαδικασια , ντυσου τραβα παρκαρε , παρε κανα ποπ κορν αραξε κτλ.
Τα ιδια ομως κανω και στο σπιτι μου , φωναζω φιλους , φτιαχνω ποπ κορν και διαφορα αλλα και αραζουμε .Λιγοι και εκλεκτοι , να πεις και μετα και 2 κουβεντες για την ταινια πινωντας το ποτακι σου με την ανεση σου

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τραγικά τα περιγράφετε, προσωπικά πάω στο σινεμά με τα πόδια ( που κάνει και καλό ), πάω τις ημέρες που δεν βγαίνει όλη η οικουμένη και παίρνω μάτι τα γκομενάκια και τις σέξι κυρίες. Σπίτι μόνο μπασκετάκι και μπάλα…

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
σιγα την ταινια
15 λεπτα ειναι ολη η εκδικηση
στην υπολοιπη ωρα μας δειχνει τα ψυχολογικα προβληματα ενος αποστρατου
οντως κι εγω βαρεθηκα σε καποιο σημειο.
χθες ειδα το the woman in black
ενω ειναι καλη παραγωγη δεν φευγει καθολου απο τα συνηθισμενα
και καταληγει μια μετρια ταινια με 3 4 σκηνες που σε τρομαζουν.
κατεβασα και world war z με  mprant pit και το the ghost of georgia2

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
45310512.jpg

Το «Ritual» εξερευνά το θέμα των σατανικών τελετουργιών μέσα από την δραματική περιπέτεια ενός χωρισμένου ζευγαριού το οποίο μπλέκεται στα επικίνδυνα δίχτυα μιας σατανικής σέκτας. Όταν η γυναίκα σκοτώνει έναν άντρα που πήγε να τη ναρκώσει και να την απαγάγει, τηλεφωνεί πανικοβλημένη στον πρώην σύζυγό της κι αυτός μεταβαίνει στο motel όπου έγινε το συμβάν για να την βοηθήσει να καθαρίσουν τα ίχνη. Εκεί ανακαλύπτουν μια βιντεοκασέτα στην οποία έχει βιντεοσκοπηθεί ο άγριος φόνος μιας κοπέλας στα πλαίσια μιας σατανικής τελετής. Κι εκεί αρχίζει ο εφιάλτης για το ζευγάρι καθώς τα μέλη της διαβολικής σέκτας επιθυμούν να συνεχίσουν το αιματηρό έργο τους…

και το το χομπιτ σε καλλίτερη ποιότητα ..

δεν τα είδα ακόμα  :boobies:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οντως κι εγω βαρεθηκα σε καποιο σημειο.
χθες ειδα το the woman in black
ενω ειναι καλη παραγωγη δεν φευγει καθολου απο τα συνηθισμενα
και καταληγει μια μετρια ταινια με 3 4 σκηνες που σε τρομαζουν.
κατεβασα και world war z με  mprant pit και το the ghost of georgia2
το world war z ειναι πολυ καλο τυπε :rockon:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
TRAP  FOR  CINDERELLA

Του Iain Softley   με    Aneurin Barnard, Tuppence Middleton, Frances de la Tour

Μια  20χρονη  επιζεί  από  μια  πυρκαγιά  σε  διαμέρισμα, στην  οπoία  βρίσκει  τραγικό  θάνατο  η  φίλη  της. Η  ίδια  τραυματίζεται  σοβαρά  και  πάσχει  από  αμνησία. Όταν  ανακαλύπτει  τα  ημερολόγια  της  φίλης  της,  το  νήμα  των  γεγονότων  ξετυλίγεται..

Δράμα/ψυχολογικό  θρίλερ  αγγλικής  παραγωγής  .Η  ταινία  εξελίσσεται  με  διαρκή  flashbacks  και  ενσωματώνει  όλα  τα  στοιχεία  του  είδους. Μπέρδεμα  ταυτοτήτων,  μια  κληρονομιά,  η  σχέση  δύο  παιδικών  φιλενάδων  που  ξανασυναντιούνται  μετά  από  χρόνια  και  αρχίζουν  ξανά  μια  σχέση  αγάπης-ζήλιας  και   ερωτικής  έλξης. Η  κατάλληλη  λέξη  είναι  frenemies . Δυστυχώς  τέτοιες  ταινίες  χρειάζονται  έναν  Χίτσκοκ  ή  έναν  Πολάνσκι  προκειμένου  να  επιτύχουν. Οι  ερμηνείες  δεν  είναι  κακές,  ενώ  η  ηρωίδα  όποτε  βρει  ευκαιρία  μας  δείχνει  το  στήθος  της. Ο  έμπειρος  θεατής  θα  καταλάβει  το  τι  συμβαίνει  πολύ  νωρίς.

Αν  δεν  ήθελε  να  τη  δει  η  παρέα  μου,  σίγουρα  θα  την  έβλεπα  στο ffwd..

Συνημμένα

• MV5BMTc0MjAwNDI2N15BMl5BanBnXkFtZTgwMDkxNzU2MDE@__V1_SX214_.jpg
    MV5BMTc0MjAwNDI2N15BMl5BanBnXkFtZTgwMDkxNzU2MDE@__V1_SX214_.jpg
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 18

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom