Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εγώ περιμένω πως και πως να βγουν ελληνικοί υπότιτλοι γι αυτό..

48251298.jpg

πρέπει να είναι πολύ καλό

συν του ότι η τύπισα με τα μπλε μαλλιά πρέπει να είναι μορφή  :cum:
τι ειναι τουτο μαν? :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αυτο με το Τομ Χανκς που ειναι καπετανιος, το ειδε κανεις?

αξιζει ή θα βαρεθω....? :think:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Insidious-Chapter-2-teaser-poster.jpg

Εφαγα μεγάλο φέσι με αυτή ... ενώ είχα απολαύσει την πρώτη , ετούτη εδώ είναι ΚΑΚΗ ταινία . Ο μόνος λόγος ύπαρξης είναι μια γρήγορη αρπαχτή - όχι πως είναι επιλήψιμο αλλά δεν υπάρχει καμιά φιλοδοξία να φτιαχτεί μια τουλάχιστον αξιοπρεπή ταινία . Σινεμά της χειρίστου μορφής , προς αποφυγήν .

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
ΜUD με Μάθιου Μακόναχι.

Έχουν γραφτεί μερικές σελίδες πίσω γνώμες. Να πω την αλήθεια ο Μακόναχι δεν μου είναι γενικά και πολύ συμπαθής,αλλά έχοντας διαβάσει καλές κριτικές χωρίς να ξέρω και πολλά για την πλοκή είπα να το δώ σήμερα νωρίτερα. Η ταινία με συγκίνησε σε κάποιες σκηνές. Είναι πολύ καλοφτιαγμένη, χωρίς να έχει κάποια πρωτοτυπία. Άλλωστε όλες οι ιστορίες έχουν ειπωθεί πια, αλλά αυτό που μετράει, είναι ο τρόπος που τις παρουσιάζει ο εκάστοτε δημιουργός. Και αυτό το εργάκι διαθέτει και καρδιά και ψυχή.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
BLUE  IS  THE  WARMEST  COLOR

Του  Abdellatif Kechiche  με  Léa Seydoux, Adèle Exarchopoulos, Salim Kechiouche

Η  Αντέλ  είναι  ένα  κορίτσι  στην  εφηβεία.  Ενδιαφέρεται  για  τη  λογοτεχνία,  συμμετέχει  στις  κοινητοποιήσεις.  Βγαίνει  με  αγόρια , η  συντροφιά  των  οποίων  όμως  δεν  την  καλύπτει. Όταν  γνωρίζει  την  Έμμα , ένα  ελεύθερο  πνεύμα,  ανακαλύπτει  κρυφές  πτυχές  του  εαυτού  της ..

Το  να  χαρακτηρίζει  κάποιος  πορνό  μια  ταινία  όπως  η  συγκεκριμένη  είναι   σφάλμα!  Είναι  μια  εύκολη  κριτική,  από  ανθρώπους  που  θέλουν  να  ξεχωρίσουν  ,  να  κάνουν  θόρυβο. Πρέπει  να  ξεκαθαρίσουμε  κάποια  πράγματα. Η  ταινια  δεν  έχει  συγκεκριμένο  άξονα  κατεύθυνσης.Δεν  έχει   τρομοκράτες,  δεν  έχει  κλέφτες  και  αστυνόμους  ,  δεν  έχει  βόμβες..Είναι  μια  απλή  ιστορία  ενηλικίωσης,  αναζήτησης  ταυτότητας,  αλλαγών  που  φέρνει  στη  ζωή  ο  χρόνος. Και  όλα  αυτά  μέσα  από  απλές  καθημερινές  σκηνές (στο  σχολείο,  στην  πορεία  διαμαρτυρίας,  στο  μπαρ). Φυσικά  το  σεξ  παίζει  καθοριστικό  ρόλο,  ειδικά  από  τη  στιγμή  που  η  ηρωίδα  ξεκινά  μια  παθιασμένη  λεσβιακή  σχέση. Κάθε  ερωτική  σκηνή  όμως  είναι  άψογα  <<χορογραφημένη>>,  δένει  απόλυτα  με  την  ιστορία  και  δε  μοιάζει  περιττή. Μάλιστα  τα  κοντινά  πλάνα  στο  αθώο  αλλά  ταυτόγχρονα  προκλητικό  πρόσωπο  της  Αντελ  είναι  πιο  ερεθιστικά  από  οποιαδήποτε  άλλη  σκηνή. Έχοντας  δει  το  πάθος  στην  αρχή  της  γνωριμίας  τους,  η  εξέλιξη  (που  φυσικά  ακολουθεί  τη  φυσική  πορεία  κάθε  σχέσης)  γίνεται  ακόμα  πιο  έντονη.
Με  διάρκεια  κάτι  λιγότερο  από  3  ώρες  , ενδέχεται  να  κουράσει  ορισμένους. Είναι  πιθανόν  επίσης  ορισμένοι  να  απογοητευτούν  περιμένοντας  μια  ταινία  μόνο  με  σκηνές  σεξ. Μπορεί  να  μην  είναι  η  ταινία  του  10,  σε  κάθε  περίπτωση  όμως  δεν  είναι  και  για  λιγότερο  από  8. Για  τις  ερμηνείες  τα  λόγια  είναι  περιττά. Την  παράσταση  κλέβει  άνετα  η  Adèle Exarchopoulos!  Απόλυτα  φυσική,  αυθόρμητη, συγκλονιστική.

Συνημμένα

• untitledms.png
    untitledms.png
    83,4 KB · Εμφανίσεις: 29

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
εγώ περιμένω πως και πως να βγουν ελληνικοί υπότιτλοι γι αυτό..

48251298.jpg

πρέπει να είναι πολύ καλό

συν του ότι η τύπισα με τα μπλε μαλλιά πρέπει να είναι μορφή  :cum:

τελικά το είδα...
3 ώρες γεμάτες με ανθρώπους να λένε απολύτως αδιάφορα πράγματα, να τρώνε σαν βρομιάρηδες μακαρόνια και που και που να πέφτει και κανένα λεσβιακό γαμήσι...

αν θέλω να πω μαλακίες λέω και μόνος μου
αν θέλω να φάω μακαρόνια επίσης
και αν θέλω να γαμηθώ γαμιέμαι η μπορώ να βάλω μια τσόντα απείρως ανώτερη από αυτή που προσφέρει η ταινία..
προσπαθώ να βρω ένα καλό λόγο που όλα αυτά τα παραπάνω έπρεπε να γίνουν ταινία (και 3 ώρες μάλιστα)

η τσόντα η η μαγειρική είναι σίγουρα μια μορφή τέχνης..
αλλά μια ταινία σε τριπ reality show με χαρακτήρες εφηβικού χαμηλού επιπέδου έχει την ίδια πνευματική αξία με μια εκπομπή  του τράγκα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για πέταμα η ταινία.. :)

υγ
εξοργίστηκα γιατί έφαγα τρεις ώρες από την ζωή μου για αυτό το πράγμα..
χίλιες φορές να έβαζα να δω Γιωργο Πάλμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Φίλε μου τα είχαμε πει και γράψει....
Παρέα με τον Δανίκα!!!!!
Μπορεί βέβαια να είμαστε εμείς πολύ χαμηλού πνευματικού επιπέδου και να μην καταλαβαίνουμε τέτοιου είδους ταινίες.....να είναι για πολλά και εμείς για λίγα!!!!!
Και να μην ξεχάσουμε....η επόμενη Μέριλ Στριπ!!!!
Προσπαθώ να θυμηθώ μια ταινία της Μέριλ Στριπ που προσπάθησε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας με γυμνό και δεν βρήκα.....πάντα "μίλαγαν" για αυτή οι φανταστικές ερμηνείες της!!!!
Αλλά και πάλι, μπορεί να μην καταλαβαίνουμε εμείς 3 ώρες τέτοιου επιπέδου ταινίες.....
Μόνο ο Δανίκας και οι υπόλοιποι!!!!

Υ.Γ. Κάτι τέτοια βραβεύει το Φεστιβάλ των Καννών και έχει πέσει σε ανυποληψία.....ευτυχώς που πάνε εκεί οι διάφορες σταρλετίτσες να ξεκινήσουν "καριέρα" τύπου Εξαρχόπουλος και βρίσκουν να γαμήσουν κανα μουνί ο Ντι Κάπριο και λοιποί γαμιάδες, αλλιώς δεν θα πάταγε κανένας το πόδι του εκεί πλέον!!!!!

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
τελικά το είδα...
3 ώρες γεμάτες με ανθρώπους να λένε απολύτως αδιάφορα πράγματα, να τρώνε σαν βρομιάρηδες μακαρόνια και που και που να πέφτει και κανένα λεσβιακό γαμήσι...

αν θέλω να πω μαλακίες λέω και μόνος μου
αν θέλω να φάω μακαρόνια επίσης
και αν θέλω να γαμηθώ γαμιέμαι η μπορώ να βάλω μια τσόντα απείρως ανώτερη από αυτή που προσφέρει η ταινία..
προσπαθώ να βρω ένα καλό λόγο που όλα αυτά τα παραπάνω έπρεπε να γίνουν ταινία (και 3 ώρες μάλιστα)

η τσόντα η η μαγειρική είναι σίγουρα μια μορφή τέχνης..
αλλά μια ταινία σε τριπ reality show με χαρακτήρες εφηβικού χαμηλού επιπέδου έχει την ίδια πνευματική αξία με μια εκπομπή  του τράγκα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για πέταμα η ταινία.. :)

υγ
εξοργίστηκα γιατί έφαγα τρεις ώρες από την ζωή μου για αυτό το πράγμα..
χίλιες φορές να έβαζα να δω Γιωργο Πάλμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:jerking:  :jerking:  :jerking:

Τα μακαρονια ηταν απο τα κομβικα σημεια της πλοκης/ Το σεναριο ηταν εξαιρετικα βαθυ και σοβαρο

Αν γουσταρετε μονο πιστολιδια, πηγαιντε δειτε κανα Hunger Game 2, ή τπτ με Σταλονε, κι αφηστε  το καλλιτεχνικο σινεμα

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
BLUE  IS  THE  WARMEST  COLOR

Του  Abdellatif Kechiche  με  Léa Seydoux, Adèle Exarchopoulos, Salim Kechiouche

Η  Αντέλ  είναι  ένα  κορίτσι  στην  εφηβεία.  Ενδιαφέρεται  για  τη  λογοτεχνία,  συμμετέχει  στις  κοινητοποιήσεις.  Βγαίνει  με  αγόρια , η  συντροφιά  των  οποίων  όμως  δεν  την  καλύπτει. Όταν  γνωρίζει  την  Έμμα , ένα  ελεύθερο  πνεύμα,  ανακαλύπτει  κρυφές  πτυχές  του  εαυτού  της ..

Το  να  χαρακτηρίζει  κάποιος  πορνό  μια  ταινία  όπως  η  συγκεκριμένη  είναι   σφάλμα!  Είναι  μια  εύκολη  κριτική,  από  ανθρώπους  που  θέλουν  να  ξεχωρίσουν  ,  να  κάνουν  θόρυβο. Πρέπει  να  ξεκαθαρίσουμε  κάποια  πράγματα. Η  ταινια  δεν  έχει  συγκεκριμένο  άξονα  κατεύθυνσης.Δεν  έχει   τρομοκράτες,  δεν  έχει  κλέφτες  και  αστυνόμους  ,  δεν  έχει  βόμβες..Είναι  μια  απλή  ιστορία  ενηλικίωσης,  αναζήτησης  ταυτότητας,  αλλαγών  που  φέρνει  στη  ζωή  ο  χρόνος. Και  όλα  αυτά  μέσα  από  απλές  καθημερινές  σκηνές (στο  σχολείο,  στην  πορεία  διαμαρτυρίας,  στο  μπαρ). Φυσικά  το  σεξ  παίζει  καθοριστικό  ρόλο,  ειδικά  από  τη  στιγμή  που  η  ηρωίδα  ξεκινά  μια  παθιασμένη  λεσβιακή  σχέση. Κάθε  ερωτική  σκηνή  όμως  είναι  άψογα  <<χορογραφημένη>>,  δένει  απόλυτα  με  την  ιστορία  και  δε  μοιάζει  περιττή. Μάλιστα  τα  κοντινά  πλάνα  στο  αθώο  αλλά  ταυτόγχρονα  προκλητικό  πρόσωπο  της  Αντελ  είναι  πιο  ερεθιστικά  από  οποιαδήποτε  άλλη  σκηνή. Έχοντας  δει  το  πάθος  στην  αρχή  της  γνωριμίας  τους,  η  εξέλιξη  (που  φυσικά  ακολουθεί  τη  φυσική  πορεία  κάθε  σχέσης)  γίνεται  ακόμα  πιο  έντονη.
Με  διάρκεια  κάτι  λιγότερο  από  3  ώρες  , ενδέχεται  να  κουράσει  ορισμένους. Είναι  πιθανόν  επίσης  ορισμένοι  να  απογοητευτούν  περιμένοντας  μια  ταινία  μόνο  με  σκηνές  σεξ. Μπορεί  να  μην  είναι  η  ταινία  του  10,  σε  κάθε  περίπτωση  όμως  δεν  είναι  και  για  λιγότερο  από  8. Για  τις  ερμηνείες  τα  λόγια  είναι  περιττά. Την  παράσταση  κλέβει  άνετα  η  Adèle Exarchopoulos!  Απόλυτα  φυσική,  αυθόρμητη, συγκλονιστική.

Νταξει, για να ειμαστε ειλικρινεις... Εκει με τα 2λεπτα ΑΣΚΟΠΑ κοντινα, το γαμησε.

Αλλα, ΟΚ, εμενα μου αρεσε η τυπισσα οποτε τον συγχωρω!  :sunglasses:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
1.Elevator to the gallows/Ασανσερ για δολοφόνους
Σάουντρακ από τον miles davis.
και
2. Όλα τα γαλλικά νουάρ (μπασταρδεμένο νουάρ πάντως) και γκανγκστερικά γενικώς, έχουν κύρια υπόκρουση τζαζ: rififi, bob le flambeur, le doulos, classe tous risques Κλπ
τα αμερικάνικα λιγότερο (δες και το Murder by contract, που αν θυμάμαι καλά είχε πολλή τζαζ)

Θερμες ευχαριστιες!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
:jerking:  :jerking:  :jerking:

Τα μακαρονια ηταν απο τα κομβικα σημεια της πλοκης/ Το σεναριο ηταν εξαιρετικα βαθυ και σοβαρο

Αν γουσταρετε μονο πιστολιδια, πηγαιντε δειτε κανα Hunger Game 2, ή τπτ με Σταλονε, κι αφηστε  το καλλιτεχνικο σινεμα

ναι τα μακαρόνια να ναι στέλλα... :2funny:

όση ποιότητα και βάθος μπορεί να έχουν οι στίχοι του Φοίβου η του Λεπά άλλο τόσο έχει και αυτή η ταινία.. τους ίδιους κοινούς φθηνούς και αφελείς προβληματισμούς μοιράζονται.
άσε μας ρε τύπε ..

μου αρέσει που έβγαλες και συμπέρασμα για το βαθύ σενάριο χωρίς να δεις το δεύτερο μέρος της ταινίας που θα βγει μάλλον του χρόνου

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ναι τα μακαρόνια να ναι στέλλα... :2funny:

όση ποιότητα και βάθος μπορεί να έχουν οι στίχοι του Φοίβου η του Λεπά άλλο τόσο έχει και αυτή η ταινία.. τους ίδιους κοινούς φθηνούς και αφελείς προβληματισμούς μοιράζονται.
άσε μας ρε τύπε ..

μου αρέσει που έβγαλες και συμπέρασμα για το βαθύ σενάριο χωρίς να δεις το δεύτερο μέρος της ταινίας που θα βγει μάλλον του χρόνου

Ρε τυπε, ολη η ταινια ητανε γυρω απο το κοινωνικο κοντραστ των φοβισμενων μικροαστων, με τους βολεμενους λεφταδες, που πουλανε "κουλτουρα" και "δηθενια"...

ΟΛΗ η ταινια επαιζε γυρω απο αυτο!

Τα μακαρονια ηταν η τροφη των μεν, τα στρειδια κλπ ηταν η τροφη των δε...

ΟΚ, ο σκηνοθετης το παρατραβαγε σε καποια σημεια (ως προς τη διαρκεια των πλανων), αλλα ηθελε να αποδωσει αυτο το πραγμα.

Ειπαμε η ταινια δεν ειναι για 10 κλπ κλπ κλπ... Αλλα εγω τη θεωρω ΠΟΛΥ καλη ταινια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom