Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Είδα κι εγώ τον Σούπερμαν.
Πραγματικό Ε Π Ο Σ ..........
Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Να πω την αλήθεια πάντως με κούρασαν λιγάκι οι σκηνές μαχών και η απέραντη κατασροφολαγνεία επί μία ώρα στο τέλος.Κάπου το παράκαναν. Πάντως ο Σνάιντερ αποδεικνύεται μεγάλο ταλέντο σε αυτό το είδος ταινιών και υπάρχουν μερικές σκηνές πραγματικής κινηματογραφικής ανθολογίας. Γενικά η ταινία έχει πολύ καλή δομή στο σενάριο και φοβερές εικόνες που δεν ξεχνιούνται εύκολα. Πολύ μεγάλο ατού οι ερμηνείες απ'όλους τους ηθοποιούς αυτού του εξαιρετικού πραγματικά καστ και οι δεύτεροι ρόλοι είναι πολύ σημαντικοί και ζουμεροί παρότι μικροί σε διάρκεια. Ιδιαίτερη μνεία στον Κόστνερ, παρότι δεν τον πολυγουστάρω γενικά. Είναι φοβερός εδώ.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
γυναικάρα !!  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
devils rejects και 1000 πτώματα γαμούσαν πάντως....

Οντως , ειδικά το Devil's Rejects γάμησε .. αλλά και το Halloween ήταν καλό .
Στο Lords of Salem όμως την πάτησε , κάπου την είδε auteur ο Rob ... αργή ταινία , βαρετή . Αμα ήταν τόσο εύκολο να αντιγράψεις τον Αρτζέντο ....

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Kpax.jpg
    Kpax.jpg
    106,4 KB · Εμφανίσεις: 18

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες ( όχι δεν είμαι στρατόκαυλος η αμερικανάκι ) που αποτυπώνει την γύμνια και το δράμα των Αμερικανών πεζοναυτών στην έφοδο τους στην Σομαλία.
Βlack Hawk Down του 2001 ( Μαύρο γεράκι: H κατάρριψη  ) του κατά εμού αξιόλογου και πολύ κάλου σκηνοθέτη Ridley Scott.
ΥΓ δείτε τα σε HD εκτέλεση με φουλ τα ηχεία.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    56,9 KB · Εμφανίσεις: 28

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες ( όχι δεν είμαι στρατόκαυλος η αμερικανάκι ) που αποτυπώνει την γύμνια και το δράμα των Αμερικανών πεζοναυτών στην έφοδο τους στην Σομαλία.
Βlack Hawk Down του 2001 ( Μαύρο γεράκι: H κατάρριψη  ) του κατά εμού αξιόλογου και πολύ κάλου σκηνοθέτη Ridley Scott.
το χω δει αδερφε,ειναι καλο....μου ειχε αρεσει κ μενα... :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ταινιαρα τυπε :rockon:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Λήψη εικόνας-φωτογραφίας, μουσική υπόκρουση, αισθήματα και αντιδράσεις πρωταγωνιστών δένουν σε ένα πλήρες οπτικοακουστικό πακέτο.

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    97 KB · Εμφανίσεις: 21

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Πολύ καλό και πολύ καλός ο Jeff Bridges.
Βlack Hawk Down του 2001 ( Μαύρο γεράκι: H κατάρριψη  ) του κατά εμού αξιόλογου και πολύ κάλου σκηνοθέτη Ridley Scott.
το χω δει αδερφε,ειναι καλο....μου ειχε αρεσει κ μενα... :rockon: :rockon:
Λήψη εικόνας-φωτογραφίας, μουσική υπόκρουση, αισθήματα και αντιδράσεις πρωταγωνιστών δένουν σε ένα πλήρες οπτικοακουστικό πακέτο.
συμφωνω συν το γεγονος πως στη μουσικη ειναι ο χανς ζιμερ και στο τελος εχουμε συνεργασια hans zimmer με baaba maal και ενα αρισοτυργηματικο κομματι ως αποτελεσμα αυτης της συνεργασιας. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

εμένα δεν μου είχε αρέσει καθόλου αυτή η ταινία αν και μου αρέσουν πολύ οι πολεμικές *P

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σαφώς  πως υπάρχουν αξιόλογες πολεμικές ταινίες αλλά τέτοιο πάντρεμα εικόνας-ήχου και με τις ερμηνείες του καθόλου ευκαταφρόνητου καστ (αν δεις τα ονόματα θα θυμηθείς ένα κάρο ταινίες που έχουν γυρίσει όλοι τους μετέπειτα) δύσκολα αφήνει κάποιον ασυγκίνητο ( σαν θεατή ).

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σε αυτήν πάντως ( και στην πραγματικότητα εξάλλου ) έφυγαν τρέχοντας από λιθοβολισμούς των κουρελιάρηδων Σομαλών.

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    6,6 KB · Εμφανίσεις: 15

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Θέλω να δω κάποια στιγμή αυτές τις ταινίες:
1)All Is Lost
2)The Bling Ring
3)Only God Forgives
4)La Vie d’Adele
5)World War Z
6)The Lone Ranger

Δεν βρίσκω τορεντ προς το παρόν....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

love story στην ουσια,κατι σαν κωμωδια,αναλαφρο,λιγο προχειρα στημενο...Φιλανδικο ειναι,το ειδα περισσοτερο απο περιεργεια,μετριο θα ελεγα...η Malla Malmivaara ειναι ερωτευσιμη.... :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• 2013_01_17_50f798794a796.jpg
    2013_01_17_50f798794a796.jpg
    176,8 KB · Εμφανίσεις: 21

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Έχετε δει το "the divide" μάστοροι? Η αρχή της ταινίας αλλά και όλη η ταινία είναι το κάτι άλλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom