Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Έχετε δει το "the divide" μάστοροι? Η αρχή της ταινίας αλλά και όλη η ταινία είναι το κάτι άλλο...
Ωραιο εργο και απαισιοδοξο. Θυμιζει αρκετα την λογικη του  'The road'.
Δινει βαση στον αγωνα για επιβιωση και κυριως πως τετοιες καταστασεις αποκτηνωνουν τον ανθρωπο και μεχρι που μπορουν να τον φτασουν..

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Sightseers

images

αργό, αρνητικό, ηλίθιο, σκατόψυχο και άρρωστο !!!!   :grin:
στην τελευταία σκηνή έπεσε πολύ γέλιο πάντως..... :2funny:

Επισκέπτης
-24 δραματικές ώρες σε έναν αμερικανικό επενδυτικό κολοσσό στις αρχές της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, το 2008. Ένας νέος οικονομικός αναλυτής, υπάλληλος μιας αμερικάνικης εταιρίας επενδύσεων ανακαλύπτει ένα λάθος στην θεμελιώδη εξίσωση του συστήματος οι επιπτώσεις του οποίου απειλούν με κατάρρευση όχι μόνο την εταιρία αλλά και ολόκληρο το οικονομικό σύστημα του δυτικού κόσμου. Τα ανώτερα στελέχη της εταιρίας συνέρχονται με σκοπό να λάβουν αποφάσεις με οικονομικό αλλά και ηθικό αντίκτυπο στις ζωές τους.
Δες και το Inside Job (2010). Εκει στηριχθηκε η ταινια.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Eίδα κι εγώ τον Django τον τιμωρό, με αρκετή καθυστέρηση. Και άκουγα τους διθυράμβους και τα ανεβάσματα αλλά ήμουν επιφυλακτικός γιατί ξέρω από Ταραντίνο. Δυστυχώς την ταινία δεν μπορείς να την πάρεις στα σοβαρά. Βλέπεται ευχάριστα, έχει ρυθμό και καλό μοντάζ αλλά δεν έχει να μας πει τίποτα (όπως άλλωστε όλες μα όλες οι ταινίες του Ταραντίνο). Αντιγραφές σεναριακά και σκηνοθετικά, χαρακτήρες δεν υπάρχουν αλλά χάρτινες καρικατούρες και μένει μόνο η παρουσία των καλών ηθοποιών που προσπαθούν να σώσουν με το ταλέντο και την προσωπικότητά τους τους λιγάκι γραφικούς διαλόγους και οι φιλικές συμμετοχές κάποιων παλιών σταρ. Με άλλα λόγια, είναι μια ταινία διασκεδαστική και στυλάτη και ομολογώ πως σε κάποιες σκηνές γέλασα αρκετά, αλλά όχι και ταινία της χρονιάς ή κάνα αριστούργημα. Ο Waltz είναι πολύ καλός ηθοποιός αλλά όχι και Όσκαρ γι'αυτόν εδώ τον ρόλο!!!!!!! Πιο πολύ θα το καταλάβαινα για τον Τζάκσον. Τέλος, αυτή η Kerry Washinfton πόσο ατάλαντη και ενοχλητική ήταν!!!!!!!!!!!Σου 'ρχεται να την σκοτώσεις κι όχι να την σώσεις!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.974
Πόντοι
11.585
Ξαναειδα και τα τρια χαιλαντερ, με τον Κρίστοφερ Λαμπέρτ, στα χρονια τους πρεπει να ηταν ταινιαρες, τωρα απλα τις βλεπεις και κρυβεις το χαζοχαμογελο, αλλα ειναι μαστ τουλαχιστων το 1 & 3, το 2 απλα περασε αδιαφορο...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Eίδα κι εγώ τον Django τον τιμωρό, με αρκετή καθυστέρηση. Και άκουγα τους διθυράμβους και τα ανεβάσματα αλλά ήμουν επιφυλακτικός γιατί ξέρω από Ταραντίνο. Δυστυχώς την ταινία δεν μπορείς να την πάρεις στα σοβαρά. Βλέπεται ευχάριστα, έχει ρυθμό και καλό μοντάζ αλλά δεν έχει να μας πει τίποτα (όπως άλλωστε όλες μα όλες οι ταινίες του Ταραντίνο). Αντιγραφές σεναριακά και σκηνοθετικά, χαρακτήρες δεν υπάρχουν αλλά χάρτινες καρικατούρες και μένει μόνο η παρουσία των καλών ηθοποιών που προσπαθούν να σώσουν με το ταλέντο και την προσωπικότητά τους τους λιγάκι γραφικούς διαλόγους και οι φιλικές συμμετοχές κάποιων παλιών σταρ. Με άλλα λόγια, είναι μια ταινία διασκεδαστική και στυλάτη και ομολογώ πως σε κάποιες σκηνές γέλασα αρκετά, αλλά όχι και ταινία της χρονιάς ή κάνα αριστούργημα. Ο Waltz είναι πολύ καλός ηθοποιός αλλά όχι και Όσκαρ γι'αυτόν εδώ τον ρόλο!!!!!!! Πιο πολύ θα το καταλάβαινα για τον Τζάκσον. Τέλος, αυτή η Kerry Washinfton πόσο ατάλαντη και ενοχλητική ήταν!!!!!!!!!!!Σου 'ρχεται να την σκοτώσεις κι όχι να την σώσεις!!!

κι εγώ το είδα πριν από κάτι μέρες, αν και φαν του ταραντίνο ετούτη μου φάνηκε ψιλοπατάτα, η δεύτερη χειρότερή του μετά το τζάκυ μπράουν

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
κι εγώ το είδα πριν από κάτι μέρες, αν και φαν του ταραντίνο ετούτη μου φάνηκε ψιλοπατάτα, η δεύτερη χειρότερή του μετά το τζάκυ μπράουν
Μη το λές αυτό,είχε και το Jackie Brown τις σκηνές του  :grin:  @ 1:28 Bridget Fonda "Wanna Fuck?"

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Sightseers

images

αργό, αρνητικό, ηλίθιο, σκατόψυχο και άρρωστο !!!!   :grin:
στην τελευταία σκηνή έπεσε πολύ γέλιο πάντως..... :2funny:
αρα εκανα λαθος που στο προτεινα.εχεις δικιο για το αργο αλλα σχετικα με τα υπολοιπα μην ξεχνας οτι ουτως η αλλως ειναι μαυρη κωδωμια οπου πρωταγωνιστουν ενα ζευγαρι ψυχοπαθων δολοφονων.δεν ειναι ρομαντικη κωμωδια.η τελευταια σκηνη ειχε πολυ γελιο οντως.αν σου ξαναπροτεινω ταινια παντως θα ειμαι πιο προσεκτικος για να σου προτεινω μια στα γουστα σου. :)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
σαν αν συμφωνουμε αν και για μενα δεν η ερμηνεια του βαλτζ ηταν για οσκαρ.ισως να υπηρχαν καλυτερες αλλα αυτο δεν στερει κατι απο την ερμηνεια του.σιγουρα ταινια της χρονια και αριστουργημα δεν την λες αλλα ειναι πολυ καλη ταινια με ερμηνειες για οσκαρ.απλως ετυχε και το πηρε ο κοσμοπολιτης αυστριακος.

Επισκέπτης
Δε θυμαμαι αμα την εχω ποσταρει ξανα, επειδη ομως ετυχε να τη συζητησουμε το Σαββατο σε μια παρεα,
παρτε αυτο το μεγαλειωδες δημιουργημα:

Νειατα στη Λασπη

Φυλακες Ανηλικων δεν ειναι αλλα εχει απιστευτες σκηνες για κοψιμο-ραψιμο <----- Απολυτε, ξερεις εσυ :grin:

"Φανηηη, γιατι βγαζεις το σακακι σου; Ζεσταινεσαι;" :rockon:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
αρα εκανα λαθος που στο προτεινα.εχεις δικιο για το αργο αλλα σχετικα με τα υπολοιπα μην ξεχνας οτι ουτως η αλλως ειναι μαυρη κωδωμια οπου πρωταγωνιστουν ενα ζευγαρι ψυχοπαθων δολοφονων.δεν ειναι ρομαντικη κωμωδια.η τελευταια σκηνη ειχε πολυ γελιο οντως.:)

είχε άψογη φωτογραφία και μουσική,
έντιτ
και γενικά δεν το λες φθυνοπαραγωγή....

αν σου ξαναπροτεινω ταινια παντως θα ειμαι πιο προσεκτικος για να σου προτεινω μια στα γουστα σου.

πάρε και ένα battle in heaven... :grin:

[xhamster]
]

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δεν ξέρω αν πήρατε πρέφα ότι πέθανε ο πρωταγωνιστής των sopranos
το πηραμε.πολυ καλος ηθοποιος.
είχε άψογη φωτογραφία και μουσική,
έντιτ
και γενικά δεν το λες φθυνοπαραγωγή....

πάρε και ένα battle in heaven... :grin:

[xhamster]
]
το εχω δει το μεξικανικο.καβλα... :cum: :cum:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Moλις ειδα το "Οδηγος Αισιοδοξιας". Περιμενα πως θα ειναι μια ακομη ρομαντικη κομεντι αλλα τελικα δεν μπορω να την ενταξω σε αυτην την κατηγορια. Κωμωδια ειναι αλλα μην περιμενετε να γελασετε και με την ψυχη σας, αλλα σιγουρα θα σας κρατησει το ενδιαφερον σας.
Γενικα απο το γελιο παει στο δραμα και εναλλαξ και με ενα αισιοδοξο μηνυμα. Ειναι ενα πολυ ωραιο εργακι με πολυ δυνατο καστ αλλα επισης και πολυ καλη ερμηνεια των ηθοποιων. Ο Chris Tucker μετα απο καιρο παιζει παλι σε ταινια και ο Ρομπερτ Ντε Νιρο επιτελους παιζει σε μια ταινια που δεν ειναι βλακεια. Για τον Ντε Νιρο δεν μιλαω για τους ρολους που τον καθιερωσαν αλλα για τους μεταπειτα ρολους.
Δειτε την.
www.imdb.com/title/tt1045658/?ref_=fn_al_tt_1]http://www.imdb.com/title/tt1045658/?ref_=fn_al_tt_1[/url]

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Moλις ειδα το "Οδηγος Αισιοδοξιας". Περιμενα πως θα ειναι μια ακομη ρομαντικη κομεντι αλλα τελικα δεν μπορω να την ενταξω σε αυτην την κατηγορια. Κωμωδια ειναι αλλα μην περιμενετε να γελασετε και με την ψυχη σας, αλλα σιγουρα θα σας κρατησει το ενδιαφερον σας.
Γενικα απο το γελιο παει στο δραμα και εναλλαξ και με ενα αισιοδοξο μηνυμα. Ειναι ενα πολυ ωραιο εργακι με πολυ δυνατο καστ αλλα επισης και πολυ καλη ερμηνεια των ηθοποιων. Ο Chris Tucker μετα απο καιρο παιζει παλι σε ταινια και ο Ρομπερτ Ντε Νιρο επιτελους παιζει σε μια ταινια που δεν ειναι βλακεια. Για τον Ντε Νιρο δεν μιλαω για τους ρολους που τον καθιερωσαν αλλα για τους μεταπειτα ρολους.
Δειτε την.
www.imdb.com/title/tt1045658/?ref_=fn_al_tt_1]http://www.imdb.com/title/tt1045658/?ref_=fn_al_tt_1[/url]

το καλυτερο στην ταινια ειναι το κωλαρακι της Jennifer Lawrence. Αν θεωρησουμε οτι δεν την ντουμπλαρουν.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
το καλυτερο στην ταινια ειναι το κωλαρακι της Jennifer Lawrence. Αν θεωρησουμε οτι δεν την ντουμπλαρουν.
Λες να την ντουμπλαραν σε μη γυμνο; Και σε ποιες ακριβως σκηνες να την ντουμπλαραν αφου σε αρκετες εδειχνε τον κωλο της.
Γενικα αν και στην συγκεκριμενη ταινια ηταν ωραιο καβλακι σε αλλες ταινιες η φωτο μου φαινεται αδιαφορη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom