Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
βγηκε και τρειλερ για το χομπιτ 2

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ταινια εκδικησης,καλη,προσωπικα την βρηκα ανω του μεσου ορου...κ ο Colin Farrell κ Noomi Rapace αινυγματικες φιγουρες στην ταινια....

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Έπιασε τα 200 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως το
Man of Steel με μόλις 3 μέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες.

:rockon: :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ειδα hangover 3...επιεικως μετριο...κ βαρετο...ουτε πια ο Γκαλιφανακης βγαζει γελοιο με τα ιδια στησιματα κ τις ιδιες ατακες.... :S

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ούτε μπάλρογκ δεν είχε μέσα :headbang: :birdman:
H διαφορα του Χομπιτ με τον Αρχοντα ειναι οτι το Χομπιτ ειναι παραμυθι για μικρα παιδια ενω ο Αρχοντας ειναι γραμμενος με αλλο υφος.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μην βιάζεστε να κρίνετε,  στο δεύτερο μέρος υπάρχει η δράση που όλοι θα θαυμάσουμε καθώς το ταξίδι συνεχίζεται στο Erebor όπου την παρέα περιμένει ο Δράκος Smaug. Στο ταξίδι  θα δούμε και τους Orlando Bloom, Christopher Lee, Hugo Weaving, Evangeline Lilly.
YΓ: 13/12 στις σκοτεινές αίθουσες.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 15

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
H διαφορα του Χομπιτ με τον Αρχοντα ειναι οτι το Χομπιτ ειναι παραμυθι για μικρα παιδια ενω ο Αρχοντας ειναι γραμμενος με αλλο υφος.

δεν κατηγόρησα την ίδια την ιστορία, το βιβλίο το είχα διαβάσει πριν από 12-13 χρόνια και θυμάμαι ότι μου είχε αρέσει (το έχω ξεχάσει πλέον)

απλώς απ'όσο φαίνεται δεν είναι βιβλίο που μπορείς να χτίσεις πάνω του 3 ταινίες, κατά την γνώμη μου η ταινία ήταν σούπα κυρίως λόγω της αδικαιολόγητα μεγάλης διάρκειας που την έκανε κουραστική :zzzzz:

*βασικά έμοιαζε με ξαναζεσταμένο φαγητό

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εδώ πρέπει να πούμε πως λίγες ταινίες καταφέρνουν να ακολουθήσουν το πνεύμα του βιβλίου με αποτέλεσμα  συνήθως να απογοητεύουν. Θυμάμαι την ταινία Ο Αετός πάτησε στην Γη- The Eagle Has Landed του 1976 (ταινία με εκθαμβωτικό καστ ηθοποιών και σκηνοθεσία που κινείται συνεχώς γύρω από τον άξονα του σασπένς) η οποία και κατάφερνε να αποτυπώσει τους ήρωες στην οθόνη ακριβώς με τις περιγραφές του βιβλίου αλλά και η πλοκή ήταν τέτοια που ένιωθες ότι διάβαζες το βιβλίο ταυτόχρονα.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    105,6 KB · Εμφανίσεις: 44

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
δεν κατηγόρησα την ίδια την ιστορία, το βιβλίο το είχα διαβάσει πριν από 12-13 χρόνια και θυμάμαι ότι μου είχε αρέσει (το έχω ξεχάσει πλέον)

απλώς απ'όσο φαίνεται δεν είναι βιβλίο που μπορείς να χτίσεις πάνω του 3 ταινίες, κατά την γνώμη μου η ταινία ήταν σούπα κυρίως λόγω της αδικαιολόγητα μεγάλης διάρκειας που την έκανε κουραστική :zzzzz:

*βασικά έμοιαζε με ξαναζεσταμένο φαγητό
Δεν έχεις άδικο,αλλά κανείς δεν είπε ότι είναι ταινιάρα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δυνατες σκηνες στον κινηματογραφο.  :birdman:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
παρα πολυ καλο παρολο που δεν ειναι μεγαλη παραγωγη.το συνιστω.πολυ καλες ερμηνειες, κοφτεροι διαλογοι, εντος και...εκτος εισαγωγικων...
το συνιστω.με χαλασε καπως η σκηνη οπου κρυβοταν μεσα σε ενα πτωμα ο δολοφονος εως οτου βγει εξω απο αυτο.βασικα αυτος που σκοτωσε ηταν ενα θηριο 2 μετρα και ο μπαγασας καθαρισε τα σωθικα του και κρυφτηκε μεσα.τα σχολια δικα σας. :grin:
δεν ξερω ποσο αληθοφανες...ηταν αυτο. :grin: τα υπολοιπα μερη της ταινιας ηταν παρα πολυ καλα για το ειδος το συγκεκριμενο εννοειται.
επρεπε να ειχε μεγαλυτερη βαθμολογια...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
παμε αλλου τωρα...
το ξερατε οτι ο κοκκινος δρακος με τον χοπκινς στον ρολο του χανιμπαλ ειχε γυριστει με αλλο καστ το 1986?
βασικα μονο και μονο που σκηνοθετης ειναι ο μαικλ μαν αξιζει να το δειτε.ερμηνεις, ρεαλιστικοτητα, υποβλητικη και πολυ ωραια μουσικη οπως σε ολες της ταινιες του μαικλ μαν, ειναι στοιχεια της ταινιας.ειναι ιδια η πλοκη με τον κοκκινο δρακο.ολοι οι ηθοποιοι δινουν παρα πολυ καλες ερμηνειες.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αυτη ειναι ταινια απο ενα φορουμ με σκηνες σεξ που μου ειχε προτεινει ο πακιστανος.λοιπον η πρωταγωνιστρια ειναι και σκηνοθετης και νομιζω παραγωγος και σεναριογραφος.ειναι η ιστορια ενος μαφιοζου οπουρτονιστη σερβου με ιδιαιτερη ψυχοπαθητικη...προσωπικοτητα.
εχει απο ολα.κοφτερους διαλογους με ατακες γαματες!!σεναριο πραγματι πολυ καλο δηλαδη.εχει αιμα, βια, σεξ...
καταπληκτικος ο σερβος πρωταγωνιστης.την συνιστω.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.974
Πόντοι
11.585
Τελευταια κατεβαζω παλιες ταινιες, μερικες απο αυτες που ειδα τελευταια, απλα νοσταλγεις την εποχη του VHS...

και μια νεοτερη, απο τις πρωτες που ειδα σε dvd...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.top7news.gr/sites/default/files/images/manof1.jpg[/img[/URL]]
Η ταινια γαμησε,η δραση της ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει σε ταινια,αν οχι η καλυτερη.
Οπου και να παιζεται σαρωνει,και βαλανε μπρος αρον αρον για το Σικουελ.Τρομεροι ολοι
στους ρολους τους.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.top7news.gr/sites/default/files/images/manof1.jpg[/img[/URL]]
Η ταινια γαμησε,η δραση της ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει σε ταινια,αν οχι η καλυτερη.
Οπου και να παιζεται σαρωνει,και βαλανε μπρος αρον αρον για το Σικουελ.Τρομεροι ολοι
στους ρολους τους.
[/quote]ο νολαν σιγουρα θα εκανε τον καλυτερο σουπερμαν μεχρι τωρα.το αν εκανε το θαυμα του θα φανει.δεν πιστευω οτι θα ξεπερασει τον μπατμαν(εννοω ως δημιουργια οχι ως εμπορικη επιτυχια) αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να κανει ενας νολαν...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
στους ρολους τους.
[/quote]Εσενα δεν σε ειδαν με την μπερτα τα βραδυα που τριγυρνας να σε παρουν για πρωταγωνιστη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom