gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
είδα το ΧΟΜΠΙΤ και γαμώ τις μαλακίες
η ταινία ήταν ολόκληρη μια κοιλιά, ξεκάθαρα για να τους βγει τριλογία και να τα κονομίσουν
η ταινία ήταν ολόκληρη μια κοιλιά, ξεκάθαρα για να τους βγει τριλογία και να τα κονομίσουν
Τι λες ρε [size=20pt]ΒΛ[/size]άκα!
H διαφορα του Χομπιτ με τον Αρχοντα ειναι οτι το Χομπιτ ειναι παραμυθι για μικρα παιδια ενω ο Αρχοντας ειναι γραμμενος με αλλο υφος.ούτε μπάλρογκ δεν είχε μέσα
H διαφορα του Χομπιτ με τον Αρχοντα ειναι οτι το Χομπιτ ειναι παραμυθι για μικρα παιδια ενω ο Αρχοντας ειναι γραμμενος με αλλο υφος.
Δεν έχεις άδικο,αλλά κανείς δεν είπε ότι είναι ταινιάρα...δεν κατηγόρησα την ίδια την ιστορία, το βιβλίο το είχα διαβάσει πριν από 12-13 χρόνια και θυμάμαι ότι μου είχε αρέσει (το έχω ξεχάσει πλέον)
απλώς απ'όσο φαίνεται δεν είναι βιβλίο που μπορείς να χτίσεις πάνω του 3 ταινίες, κατά την γνώμη μου η ταινία ήταν σούπα κυρίως λόγω της αδικαιολόγητα μεγάλης διάρκειας που την έκανε κουραστική
*βασικά έμοιαζε με ξαναζεσταμένο φαγητό
http://[URL unfurl="true"]www.top7news.gr/sites/default/files/images/manof1.jpg[/img[/URL]]
Η ταινια γαμησε,η δραση της ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει σε ταινια,αν οχι η καλυτερη.
Οπου και να παιζεται σαρωνει,και βαλανε μπρος αρον αρον για το Σικουελ.Τρομεροι ολοι
στους ρολους τους.
[/quote]ο νολαν σιγουρα θα εκανε τον καλυτερο σουπερμαν μεχρι τωρα.το αν εκανε το θαυμα του θα φανει.δεν πιστευω οτι θα ξεπερασει τον μπατμαν(εννοω ως δημιουργια οχι ως εμπορικη επιτυχια) αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να κανει ενας νολαν...
http://[URL unfurl="true"]www.top7news.gr/sites/default/files/images/manof1.jpg[/img[/URL]]
Η ταινια γαμησε,η δραση της ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει σε ταινια,αν οχι η καλυτερη.
Οπου και να παιζεται σαρωνει,και βαλανε μπρος αρον αρον για το Σικουελ.Τρομεροι ολοι
στους ρολους τους.
[/quote]Εσενα δεν σε ειδαν με την μπερτα τα βραδυα που τριγυρνας να σε παρουν για πρωταγωνιστη?