Επισκέπτης
Ελα ντε. Πρωτη φορα το βλεπω εδω μεσα...Τι είναι πάλι αυτή η μαλακία?
Ελα ντε. Πρωτη φορα το βλεπω εδω μεσα...Τι είναι πάλι αυτή η μαλακία?
παρτο πισω ρεΚαι να βγει καμιά πατάτα το έργο, τι γέλιο θα ρίξω
παρτο πισω ρε
Ότι μπορεί θα κάνει κ αυτός αλλά δύσκολο να το απογειώσει...Για τον πούτσο ήρωας, η μόνη σοβαρή φιγούρα με σώβρακο είναι ο μπομπ ο σφουγγαράκης
Ελπίζω να κάνει το θαύμα του πάλι ο Νόλαν
Φρεσκο φρεσκο για οποιον ενδιαφερεται το Full Soundtrack της ταινιας Man Of Steel.
Γιατί όλοι μέσα μας κρύβουμε έναν σούπερ ήρωα….Τοσες πιπες εχουν βγει με τους γελοιους σουπερ ηρωες. Γιατι εχετε φαει κολλημα με την συγκεκριμενη δεν μπορω να καταλαβω.
Καταρχην εχει φανταστικο καστ,δεν περιμενα τοσους καλους ηθοποιους σε μια ταινια για σουπερ ηρωα.Τοσες πιπες εχουν βγει με τους γελοιους σουπερ ηρωες. Γιατι εχετε φαει κολλημα με την συγκεκριμενη δεν μπορω να καταλαβω.
Για να μην μπερδευομαστε,ο Νολαν δεν ειναι σκηνοθετης,αλλα παραγωγος.Σκηνοθετης της ταινιας ειναι ο Ζακ Σναιντερ.Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, δέκα ημέρες πριν από το απόλυτο blockbuster της χρονιάς.
YΓ:H επιτυχία είναι σίγουρη, πείτε μου μια από τις ταινίες του Cris Nolan που δεν άρεσε.
ΜΕΜΕNTO, INSOMNIA,BETMAN BEGINS,THE DARK KNIGHT RISES, THE PRESTIGE και φυσικά το INCEPTION
Αν συμφωνήσει και για το 007 ( μάλλον "Theory Zero" το project ) του μακρινού 2015, τότε δεν ξέρω τη άλλο να περιμένουμε από το μάγο της έβδομης τέχνης.
Θα σπάσει τα ταμεία, α και επιτέλους έβγαλε τις κόκκινες μπότες…
ΥΓ δεν μπερδευόμαστε καθόλου, είπαμε για υπογραφή C.Nolan αυτό αρκεί.
Μπα δεν νομίζω, διότι ένα λαϊκό απλό ρητό λέει:΄΄Tην υπογραφή και το πουλί σου να προσέχεις που τα βάζεις΄΄.Ποια υπογραφή ρε φίλε;
Δεν συμμετείχε καθόλου ενεργά στην παραγωγή της ταινίας.
Μια φορά μόνο βρέθηκε στα γυρίσματα. Μπήκε παραγωγός καθαρά
για να τραβηξει κόσμο, μιας που το Batman γάμησε.