Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Νομίζω έχω γράψει πιο πίσω..Δεν είναι κωμωδία με την έννοια του θα λυθεί κάποιος στα γέλια..Ρομαντική/δραματική κομεντί ,με ψυχικά τραυματισμένους ήρωες, έμφαση στην πάλη με τη ψυχική νόσο, τους οικογενειακούς δεσμούς κτλ..
Μην περιμένεις το αριστούργημα! Εχει όμως καλή σκηνοθεσία,πολύ καλές ερμηνείες και αισιόδοξο μήνυμα.Για το είδος της , μου άρεσε..
Λιγο απο ολα δηλαδη ..... Ωραιοτατα !!!!!!

Ευχαριστω :)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Νομίζω έχω γράψει πιο πίσω..Δεν είναι κωμωδία με την έννοια του θα λυθεί κάποιος στα γέλια..Ρομαντική/δραματική κομεντί ,με ψυχικά τραυματισμένους ήρωες, έμφαση στην πάλη με τη ψυχική νόσο, τους οικογενειακούς δεσμούς κτλ..
Μην περιμένεις το αριστούργημα! Εχει όμως καλή σκηνοθεσία,πολύ καλές ερμηνείες και αισιόδοξο μήνυμα.Για το είδος της , μου άρεσε..
ακριβως.ολες οι κυριες ερμηνεις ειναι πολυ καλες.ο κουπερ πολυ καλος και η λορενς δικαια πηρε το οσκαρ.ειναι βασισμενη σε βιβλιο και το ανασκευασμενο σεναριο της τιμηθηκε με οσκαρ και αυτο νομιζω.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ταινιαρα.δανεζικη ταινια ερμηνειες απολυτα ρεαλιστικες και καταπληκτικες, προσεκτικη παραγωγη, δεν εχει τουφεκιδια αλλα η αγωνια το σασπενς η και κυριως οι διαλογοι ειναι τοσο ρεαλιστικοι που στο τελος καταλαβαινεις οτι μπορεις χωρις να δαπανησεις ενα σωρο μυρια δολλαρια να κανεις ταινιαρες. :rockon: :rockon:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
καινούργια τριλογία (?).....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
πολύ καλή η ταινία
Hobbit
images

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

το περιμενα καλο,αλλα δυστηχως με απογοητευσαι...μετριο κ σε καποια σημεια το ΄΄σεναριο΄΄ μπαζει ασχημα.... :P

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

μετριο φιλμακι που ειναι καταδικασμενο να μεινει στην ληθη,,,εξυπνη η ιδεα στο τελος,τιποτα περισσοτερο.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

το περιμενα καλο,αλλα δυστηχως με απογοητευσαι...μετριο κ σε καποια σημεια το ΄΄σεναριο΄΄ μπαζει ασχημα.... :P
Προσωπικά το βρήκα καλούτσικο,κ όχι κακό...

Σε κρατάει σε αγωνία...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
πολωνική ταινία.είπα να την δω μιας και δεν είχα δει ποτε ταινία από πολωνια ούτε καν του βάιντα αν θυμάμαι καλά.
πολύ kalo.o πρωταγωνιστής κερδίζει τις εντυπώσεις.ρεαλισμός και πολύ καλή "αναπρασταση" εποχής όπως και φωτογραφία.
σε κρατα σε αγωνια από την πρώτη στιγμή.είναι ταινία με flash back προτείνω να την δείτε.
μου έμεινε ως tainia.me συγκίνησε με τράβηξε μέσα της.τα πολωνικά τοπια πανέμορφα.μου άφησε αυτήν τoν σκοτεινό "μυστικισμο" που έχουν αρκετοί σλάβοι σκηνοθέτες και ηθοποιοί.όχι όλοι ίσως αλλα οι πολωνοί και οι ρώσοι ναι.βγάζουν έναν βαθύ ρεαλισμό.
από εδώ και πέρα θα προσέχω περισσότερο τις πολωνικές ταινίες.επίσης με κατακάβλωσε η ηθοποιός η πολωνίδα που υποδύεται την παντρεμένη.η σκηνή που γυρίζει τα πόδια της πάνω από μια λεκάνη είναι όλα τα λεφτά... :-* :-* :cum: :cum: :cum: ο ορισμός της καύλας και της θηλυκότητας!!!!!
τελικά πρέπει να επισκεφτώ την πολωνια οπωσδήποτε... :grin: :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ou μπλέξεις με Πολωνέζα...
μετά από αυτές το χάος !!  :grin:
έχω γνωρίσει πολωνιδa. ίσως από τις ωραιότερες γυναίκες που έχω δει και όχι μονο gnwrisei.apo τα μεγαλύτερα λάθη μου που διέκοψα την επαφή.πιτσιρικάς και λόγω απόστασης βαριόμουνα να στέλνω cart postal και να παίρνω thlefwna.to 98 αυτό.axxxxxx margaret.....
επίσης έπαθα πλακα με το παραδοσιακό μάλλον πολωνικό τραγούδι που ακούγεται στο τέλος με τον πανέμορφο ρυθμό σφυρίγματος.νομίζω το τραγουδάει ένας ηθοποιός σε μια σκηνή της ταινίας.χάθηκε και ο φίλος μου ο πολωνός να τον ρωτούσα για το τραγούδι αυτό.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Καμιά καλή καινούργια τρόμου υπάρχει ?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ενας πιτσιρικας μπαινει στην ψειρου κ απο παιδι της σφαλιαρας (που ειναι στην αρχη) εξελισεται στο δεξι χερι του τυπου που κανει κουμαντο στις φυλακες...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ενας πιτσιρικας μπαινει στην ψειρου κ απο παιδι της σφαλιαρας (που ειναι στην αρχη) εξελισεται στο δεξι χερι του τυπου που κανει κουμαντο στις φυλακες...
Καλή ακούγεται η υπόθεση...

Θα το κατεβάσω να το δω κ θα σου πω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom