Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 655K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν ειπα οτι ηταν εξαιρετικο,ειπα οτι ειναι πολυ καλο...σε σχεση με τις σαβουρες που εχω δει τελευταια αρκετες κλασεις ανωτερο.
Καλή είναι η ταινία.......την έχω δει.... :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ενας πιτσιρικας μπαινει στην ψειρου κ απο παιδι της σφαλιαρας (που ειναι στην αρχη) εξελισεται στο δεξι χερι του τυπου που κανει κουμαντο στις φυλακες...
Αυτο θα πει επαγγελματικη ανοδος  :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.122
Πόντοι
11.585
Αποφυγετε την, σπατικη ταινια, ανουσια, συνεχεια μαλωνουν και φωναζουν στην ταινια, μου θυμισε ελληνικες σειρες που φωναζουν σπαστικα.!! γενικα βαρετη ταινια, δεν ειχα τιποτα αλλο να κανω και την ειδα μεχρι τελους.  :headbang:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εγώ αυτές τις μέρες βλέπω την τριλογία carlos.

images

δεν ξέρω εμένα δεν μου κάνει κούκου πάντως.
βαρετό και μάλλον χωρίς νόημα το βρίσκω..
'αντε να δούμε και το τρίτο μέρος...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

καλουτσικο....το τελος της ταινιας το θεωρω ημιτελες...το σεναριο λιγο προβλεψιμο. :P
η Olivia Wilde ειναι καυλα κ πυρφοριζω για παρτη της. :cum: :cum: :cum: :cum:

ο Charlie Hunnam νομιζεις οτι παιζει σε ενα ακομη επειδοδιο sons of anarchy,μεχρι κ το περπατημα εχει κρατησει το ιδιο////

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.122
Πόντοι
11.585

Το ειδα, καλουτσικο, απλα απο ενα σημειο και μετα προς το τελος, εχασα την μπαλα με το σεναριο και δεν καταλαβαινα τι γινοταν... :think: ...παιζει ρολο οτι ειναι και γαλικα και δεν τα πολυπιανω μεχρι να διαβαζω τους υποτιτλους...

...δωσε επομενη προταση για προβολη.!!! :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
για όσους θέλουν ένα πραγματικό θρίλερ τρόμου συνιστώ αυτό.οι οπαδοί του stephen king σίγουρα θα thn έχουν δει  αν και έχει γράψει ακόμα καλύτερα  όπως το 'the mist'.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Είδα χθες το Intouchables....

Κ γαμώ τις ταινίες,το προτείνω σε όλους...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

καλουτσικο....το τελος της ταινιας το θεωρω ημιτελες...το σεναριο λιγο προβλεψιμο. :P
η Olivia Wilde ειναι καυλα κ πυρφοριζω για παρτη της. :cum: :cum: :cum: :cum:

ο Charlie Hunnam νομιζεις οτι παιζει σε ενα ακομη επειδοδιο sons of anarchy,μεχρι κ το περπατημα εχει κρατησει το ιδιο////

μόλις το είδα....
δεν χάνετε κάτι αν δεν το δείτε, εκτός από τις ματάρες (την ερωτεύτηκα χαλαρά) της Olivia Wilde... :)

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
για όσους θέλουν ένα πραγματικό θρίλερ τρόμου συνιστώ αυτό.οι οπαδοί του stephen king σίγουρα θα thn έχουν δει  αν και έχει γράψει ακόμα καλύτερα  όπως το 'the mist'.

Αρκετα καλο τo The Night Flier τυπε.
Underrated οπως λενε και στο χωριο μου.
H απολυτη Stephen King ταινια παντως ειναι το Maximum Overdrive που την εχει σκηνοθετησει ο ιδιος (την εποχη που ηταν εντελως κοκακιας)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Αρκετα καλο τo The Night Flier τυπε.
Underrated οπως λενε και στο χωριο μου.
H απολυτη Stephen King ταινια παντως ειναι το Maximum Overdrive που την εχει σκηνοθετησει ο ιδιος (την εποχη που ηταν εντελως κοκακιας)

το τρειλερ με παρεπεμψε σε ταινια ταραντινο(και λιγο καπρεντερ) εστω και αν ειναι μεταγενεστερος.κατι μεταξυ planet terror and death proof. :grin: ok θα την εχω υποψην.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
The Skin I Live In

Του   Pedro Almodóvar  με  Antonio Banderas, Marisa Paredes,  Elena Anaya

Ένας   λαμπρός  πλαστικός  χειρουργός  ,που  βασανίζεται  από  το  θάνατο  της  γυναίκας  και  της  κόρης του , προσπαθεί  να  τελειοποιήσει  το  συνθετικό  δέρμα  το  οποίο  θα  βοηθήσει  θύματα  πυρκαγιών,ατυχημάτων κτλ..Στην  πραγματικότητα  όμως  ένα  άλλο  προτζεκτ  είναι  η εμμονή  του.
Πολύ  καλό  θρίλερ, εξαιρετικά σκηνοθετημένο  με έναν  Banderas  να πείθει  απόλυτα  στο ρόλο του  τρελού  ιατρού  που  πιστεύει  πώς  έχει  την  εξουσία  να  παίξει  με  το  σώμα  και  το  μυαλό  των  ανθρώπων  προκειμένου  να  ανακουφίσει  τη  θλίψη  του.Η  Anaya  , το  έγκλειστο  πειραματόζωο  που  έχει τα πάντα  εκτός  από  ελευθερία ..Και  καθώς  ο  σκηνοθέτης  μας  γυρνά  στο  τί  προηγήθηκε  όλα  μπαίνουν  σε  μια  σειρά, αποκτούν  νόημα  μέχρι  το  λυτρωτικό  για  όλους (?)  φινάλε..
Σίγουρα  αξίζει  της  προσοχής  σας!
λοιπον επειδη και αλλοι εχουν ποσταρει σχετικα με την ταινια αυτη εχω να γραψω κατι σχετικο και σχεδον αγνωστο με αυτη...
ενα τραγουδι που ανεκαθεν μου αρεσε και μου αρεσει ακομα ειναι το "eyes without a face" μαγευτικο τραγουδι του μεγαλου billy idol. :rockon: :rockon:
τον τιτλο τον εμπνευστηκε απο μια γαλλικη ταινια του 1960 με τιτλο "les yeux sans visage" που ακουγεται και στο τραγουδι ως συνοδευτικο στο ρεφρεν.
και τωρα στο θεμα μας.η συγκεκριμενη ταινια εχει ως θεμα την απεγνωσμενη προσπαθεια ενος λαμπρου πλαστικου χειρουργου να κανει το προσωπο της κορης του που παραμορφωθηκε σε ενα ατυχημα μαλλον αυτοκινητιστικο(not sure) ομορφο οπως ηταν πριν και για αυτο απαγαγει νεαρες κοπελες και προσπαθει να κανει εμφυτευση του προσωπου της καθεμιας στο προσωπο της κορης του.οριστε το λινκ της ταινιας.
ακομα και οι φοτο ειναι παρομοιες. :grin:
εκτιμω τον αλμοδοβαρ και κατεβασα και τις δυο ταινιες να τις δω αλλα ηδη οι ομοιοτητες ειναι παραπανω απο εμφανης.η ιδεα δεν ειναι πρωτοτυπη λοιπον και πρωτος την ειχε ο γαλλος Georges Franju απο οτι φαινεται.δεν λεω οτι ειναι ιδιες ταινιες αλλα εχουν παρομοια stories οπως φαινεται...
θα τις δω και τις δυο και ισως ξαναποσταρω.για την γαλλικη εχω ακουσει τα καλυτερα...
οριστε και το τρειλερ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
θα τις δω και τις δυο και ισως ξαναποσταρω.για την γαλλικη εχω ακουσει τα καλυτερα...
επειδη εχει τυχει να δω την μια (Αλμοδοβαρ),ειναι τελειως παρανοΐα σαν ιδεα κατα την δικη μου εκτιμηση...την αλλη ταινια δεν την γνωριζα,για να μπορω να συγκρινω,αλλα δεν νομιζω να ταυτιζονται... ειδικα με την αποκαλυψη της ιστοριας (της βερσιον του Αλμοδοβαρ) στο τελος της ταινιας....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
επειδη εχει τυχει να δω την μια (Αλμοδοβαρ),ειναι τελειως παρανοΐα σαν ιδεα κατα την δικη μου εκτιμηση...την αλλη ταινια δεν την γνωριζα,για να μπορω να συγκρινω,αλλα δεν νομιζω να ταυτιζονται... ειδικα με την αποκαλυψη της ιστοριας (της βερσιον του Αλμοδοβαρ) στο τελος της ταινιας....
δεν ειπα οτι ταυτιζονται αλλα εχουν ομοιοτητες.ειδικα στην παρανοια και των δυο λαμπρων πλαστικων χειργουργων με τις διαλεξεις τους(και στην γαλλικη αυτος ειναι ο κυριος χαρακτηρας) η οποια παρανοια ειναι ο τροπος το ναρκωτικο τους δηλαδη που τους διωχνει τον πονο της απωλειας του ενος και του τραγικου δυστηχηματος του γαλλου.δεν ειναι ταυτοσημες αλλα εχουν ομοιοτητες.ισως να εμπνευστηκε ο αλμοδοβαρ απο την γαλλικη ταινια.απλως θελω να πω οτι η παρανοικη προσπαθεια και η εμμονη μεσω της ιδιας επιστημης ωστε να αμβλυνθει ο πονος συνυπαρχει στις δυο αυτες ΜΗ-ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ταινιες.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ειδα εχθες δυο πολυ καλες ταινιες με τον Βαν Νταμ στα ντουζενια του !!!!!!!!

Η μια ειναι το Kikboxer
Και η αλλη ειναι το Bloodsport

Οσες φορες και να τις δω δεν τις βαριεμαι καθολου   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μου πρότειναν να δω μια ταινία ονόματι Blood in,bllod out...

Έχει κανείς άποψη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom