Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: ΣΚΕΨΟΥ πως θα ηταν η "κακη" .ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΛΙΒΥΟΙ ΜΕ ΤΟΥΟΤΑ "εξοπλισμενα" ,διασχιζουν τον ατλαντικο και κατακτανε σε 3μερες τα 4/5 του usa(Αφηνουν μονο νεμπρασκα ,αινταχο,μοντανα και τις 2ντακοτες)...TOTE η καρι μπραντσο αποφασιζει να βγει στο βουνο με τις κολλητες της και να ξεκινησει ανταρτικο...ΜΕΤΑ απο πολλες εκρηξεις (παθους)  :2on1: :cum: και πιστολιδι (  :fuck1: ) Η usa αρχιζει να ανακτα τα εδαφη της ....τοτε μπαινουν στην μαχη οι χ-μεν και με συνοπτικες διαδικασιες τα φονικα toyota πανε για σκραπ και οι βεδουινοι στις καμηλες τους....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ, γιορταζουν με ενα τεραστιο Gang bang στα απελευθερα πλεον στουντιο της evil angel στο L.A (ΧΕΛ ΓΙΕΑ),η γιορτη φιλμαρεται και σε dvd ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΡΕΚΟΡ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ,ανεβαζοντας και το ΑΕΠ της ταλαιπωρης απο τον πολεμο χωρας.......ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!
τυπε μαλλον εισαι αντιαμερικανος και τα λες αυτα :S

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.431
Πόντοι
2.606
τυπε στο τελος η αμερικη παντα σωζει τον κοσμο :rockon:
truth, justice and the American way που ελεγε και ο κεντ :rockon:
...ΕΤΣ, αν και υπαρχει και αυτη η ταινια που οι αυστραλοι σωζουν την υφηλιο απο τα κουμμουνια ....ΕΜΕΙΣ ,ιν γκοντ γουι τραστ!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.431
Πόντοι
2.606
ποια κουμμουνια μπουκαρουν εδω τυπε? :think:
-Γιατι υπαρχουν πολλα δικε μου? τεσπα,εδω εχουν μπουκαρει σκληροπυρηνικα σχιστοματικα κουμμουνια με χαι τεκ αρσεναλι ,αλλα δεν υπολογισαν μια παρεα εφηβων που ειχαν παει διακοπες και στραβωσαν ασχημα με την εισβολη...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
-Γιατι υπαρχουν πολλα δικε μου? τεσπα,εδω εχουν μπουκαρει σκληροπυρηνικα σχιστοματικα κουμμουνια με χαι τεκ αρσεναλι ,αλλα δεν υπολογισαν μια παρεα εφηβων που ειχαν παει διακοπες και στραβωσαν ασχημα με την εισβολη...
URL]]

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.431
Πόντοι
2.606
-Απολυτε,εχεις προσπαθησει ποτε να γραψεις κανα σεναριο?ΕΧΩ ΚΑΤΙ "ΔΥΝΑΤΟ" στο μυαλο μου που θελει καποιες πινελιες απο ενα εμπειρο ματι!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.431
Πόντοι
2.606
-Εισαι του αισθηματικου ρεπερτοριου δικε μου....ελεγα για κατι ποιο δρασης και ετσ!ΜΕ πολιτικες προεκτασεις ,νοημα και βαθος κοινωνικο!

Επισκέπτης
-Εισαι του αισθηματικου ρεπερτοριου δικε μου....ελεγα για κατι ποιο δρασης και ετσ!ΜΕ πολιτικες προεκτασεις ,νοημα και βαθος κοινωνικο!
Να μην εχει ανταρτες μονο τυπε κι εγω την χρηματοδοτω.
Εχω funds απο Αμερικα που θα ριξουν λεφτα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
το παιζε προχθες η τηλεοραση(alpha),το ειδα μεχρι ενα σημειο,μετα μου σπασανε τα νευρα οι διαφημισεις,τελικα πηγα κ κοιμηθηκα...χθες το κατεβασα απο τορεντ κ το ειδα με την ησυχια μου...καλο,μου αρεσε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

το ειδα κ μου αρεσε.

Επισκέπτης
Το ΣΚ ειδα αυτη την ταινια.

Excision

Η ταινια θυμιζει Donnie Darko... αλλα προοδευτικα γινεται μακαβρια.
Το τελος μου αφησε κακη εντυπωση.
Μονο τυποι σαν τον Orgasmo Nero θα την εκτιμουσαν.

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
καλη ταινια ειναι,το τελος μιας σχεσης,με την Τσουλιαν Μουρ

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896

Έχει ξανασχολιαστεί σε προηγούμενη σελίδα.Να καταθέσω κι εγώ την άποψή μου. Εχει περισσότερες τρύπες και παραδοξα στο σενάριο κι από ελβετικό τυρί. Παρόλα αυτά το περίμενα χειρότερο. Είναι καλοσκηνοθετημένο, έχει μια διαφορετική ματιά και ατμόσφαιρα από τις ταινίες του σωρού και σε βάζει και σε μερικές σκέψεις λίγο πιο ψαγμένες. Ο μικρούλης που παίζει το "χαρισματικό" παιδί κλέβει την παράσταση. Οι σκηνές του είναι οι καλύτερες της ταινίας και δεν θα τις ξεχάσω ποτέ όσο ζω..........Να μην πω τίποτα παραπάνω για να μην προδώσω την πλοκή.

Κάποτε ο Όλιβερ Στόουν ήταν από τους σημαντικότερους αμερικάνους σκηνοθέτες. Τώρα έχει καταντήσει να γυρνάει ταινίες στυλ Ταραντίνο, στις οποίες φαίνεται το χάρισμά του σαν σκηνοθέτης, αλλά δεν έχουν να μας πουν και τίποτα. Περίμενα κάτι καλύτερο. Βέβαια βλέπεται άνετα, χωρίς να βαρεθείς, κυρίως χάρη στην χαρισματική παρουσία του Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, που δίνει ρέστα. Δεν σώζεται όμως η ταινία. Πολύ κακοί ερμηνευτικά και λίγοι οι τρεις νεαροί πρωταγωνιστές. Ειδικά η κοπέλα ήταν τελείως ατάλαντη.......

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Tην έχει δεί κανένας; Nα μας πεί εντυπώσεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom