Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
[size=15pt]Ταινιαρα.[/size]
Ο Christopher Nolan εχει κανει τρομερη δουλεια.
Το στορυ πολυ καλο και η Anne Hathaway υυυυυυυυυπερμουνο.
Σαν τη δευτερη δεν ειναι (δεν απεχει πολυ ομως), αλλα ειναι ανωτερη της πρωτης.
Την ξαναματαεβλεπα...
Συμφωνώ με το μελλοντικό μοντ.
Η σκηνοθεσία είναι άψογη.
Πόσο μουνάρα είναι αυτή η Χαθαγουέι  το μυαλό μου μέσα;

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
COFFIN , υποτιθέμενο θρίλερ μυστηρίου,με ένα παράνομο ζευγάρι να φυλακίζεται σε ένα φέρετρο και ο θύτης να ζητά λύτρα από τον κερατά σύζυγο!Τα επεισόδια του NCIS μπροστά του θα έπρεπε να πάρουν Όσκαρ..Το χαμηλό μπάτζετ δεν αποτελεί δικαιολογία για τεράστιες σεναριακές τρύπες,ηθοποιούς που καλύτερα θα ήταν να συνεχίσουν να εργάζονται ως σερβιτόροι κτλ..
πολυ ωραια ταινια αντιστοιχη αλλα σαφως κλασεις ανωτερη ειναι το buried

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
THE COLD LIGHT OF DAY

Του  Mabrouk El Mechri  με  Henry Cavill, Bruce Willis ,Sigourney Weaver
30αρης  πηγαίνει στην Ισπάνια για να συναντήσει την οικογένειά του για διακοπές..εκεί μπλέκει σε περιπέτειες όταν ο πατέρας του δολοφονείται, η μητέρα του,ο αδερφός του και η γκόμενα του αδερφού του πέφτουν θύματα απαγωγής..
Περιπέτεια/θρίλερ μυστηρίου με προδότες πράκτορες της ΣΙΑ, Ισραηλινούς πράκτορες,τρομοκράτες και Ισπανούς αστυνομικούς με φόντο τη Μαδρίτη.Ο Bruce πεθαίνει στο πρώτο 20λεπτο,η Weaver δίνει μια από της χειρότερες ερμηνείες της ζωής της (σχεδόν υστερική σε ορισμένα σημεία), ο σκηνοθέτης αντί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να στήσει περισσότερες σκηνές στην πόλη ,προτιμά την πεπατημένη ενός πάρκινγκ..Μια ανεκτά καλή σκηνή καταδίωξης με αυτοκίνητα και τίποτα άλλο.Δεν υπάρχει αγωνία ,ενώ ορισμένες σκηνές είναι απλά για γέλια..Αν περιμένετε να δείτε κάτι σαν το Bourne trilogy ,ξεχάστε το..Αν δεν έχετε κάτι άλλο να δείτε καλώς..

Συνημμένα

• MV5BMTQzODQ4NjAxMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzAwNjM0Nw@@__V1__SY317_CR0,0,214,317_.jpg
    MV5BMTQzODQ4NjAxMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzAwNjM0Nw@@__V1__SY317_CR0,0,214,317_.jpg
    17,4 KB · Εμφανίσεις: 21

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Είδα το Batman σήμερα στον κινηματογράφο. Γαμάτη ταινιούλα, αλλά πιστεύω λίγο κατώτερη από το προηγούμενο! Έλειπε ο μεγάλος villain! Στο ίδιο επίπεδο με το Batman begins ίσως λίγο καλύτερο! :rockon:

Εμένα πάλι δεν μου άρεσε και τόσο.Δεν λεω, άρτια παραγωγη με εφέ,τρομερο καστ κλπ κλπ, αλλά σίγουρα περίμενα κάτι πολύ καλύτερο.Το τέλος ήταν τελείως αμερικανιά(μέχρι αηδίας όμως)και όχι μόνο το τέλος και γενικότερα έκανε κοιλιά στην δομή της.Πολλές σεναριακές υπερβολές και ελλιπής εμβάθυνση σε κάποιους χαρακτήρες.Η Κατ-Γούμαν δεν έχει κανένα υπόβαθρο σαν χαρακτήρας και απλά χρησιμεύει για να μην μείνει έξω από το σενάριο αυτός ο εμβληματικός χαρακτήρας από το κόμιξ.Όπως βεβιασμένα γίνεται και η εισαγωγή του Ρόμπιν στην όλη ιστορία.Δεν υπήρχε επίσης αυτό το σασπένς και η αγωνία που είχες στα προηγούμενα και ήταν σε σημεία κουραστικό.Αλλά πρέπει να παραδεχτώ και τα καλά του.Ο Νόλαν είναι πολύ ταλαντούχος δημιουργός και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό που έκανε με την τριλογία αυτή.Απλά θα ήθελα να τελειώσει καλύτερα.Για μένα το αρτιότερο μέρος ήταν το πρώτο και με διαφορά μάλιστα.Στο δεύτερο υπήρχαν πάλι κάποιες ενστάσεις, αλλά υπήρχε η σαρωτική παρουσία του Τζόκερ και αποζημιωνόσουν.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125

Και εγώ νόμιζα πως η πιο δυνατή ταινία δράσης που έχεις δεί είναι αυτη....

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
Eιδα το Batman και δεν τρελαθηκα
Ο Νολαν (ο αγαπημενος μου σκηνοθετης απο τη νεα γενια), σκοτωσε εντελως το νουαρ στοιχειο του χαρακτηρα. Η ταινια εχει πολυ φως, και πολυ θαλασσα! Ουσιαστικα, το Γκοθαμ της τελευταιας ταινιας ειναι ενα Μανχατταν με διαφορετικα κτιρια
Επισης, οι σκηνες ξυλου δεν μου αρεσαν. Τα ηχεια του Village εβγαζαν και κατι οξεις ηχους (την ωρα της μπουνιας), τελειως ψευτικους.
Ως προς τους χαρακτηρες κλπ δεν εχω ενστασεις, διοτι ποτε δεν παιρνω στα σοβαρα ενα κομικ και ποτε δεν περιμενω σοβαρο σεναριο οταν παω να δω χολυγουντιανα πιστολιδια

Κατι αλλο:
Ειδα την ταινια Barry Lyndon του Κιουμπρικ και ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.
Οχι τοσο συνολικα, ως ταινια, αλλα γι' αυτο που γινεται στο τελος!!!
Πραγματικα, αξιζουν 2μισι ωρες αργου, αγγελοπουλικου ρυθμου για να απολαυσετε το φιναλε της μισης ωρας (3 ωρες συνολικα η διαρκεια!)
Και σκηνοθετικα εννοειται πως ειναι αρτια! Φοβερες εικονες εποχης

Επισκέπτης
Eιδα το Batman και δεν τρελαθηκα
Ο Νολαν (ο αγαπημενος μου σκηνοθετης απο τη νεα γενια), σκοτωσε εντελως το νουαρ στοιχειο του χαρακτηρα. Η ταινια εχει πολυ φως, και πολυ θαλασσα!
Ρε τύπε μπας και τα παραλές λίγο; Δεν είναι ατμοσφαιρική η ταινία αυτή;

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Δική μου άποψη, πως αυτη η τριλογία Batman είναι απο τις καλύτερες των 10 τελευταίων χρόνων. Απιστευτη ατμόσφαιρα, πολύ καλό σενάριο, φοβερό καστ, πολύ καλές ερμηνείες.
Οσο για τη μουνάρα τη Χαθαγουεϊ θα μου επιτρέψετε να πω, παερκτρεπόμενος, πως χύνω καντάρια!

Επισκέπτης
Θα απαντησω οχι, επειδη μεγαλωσα μ' αυτο:
:dunno:

Δική μου άποψη, πως αυτη η τριλογία Batman είναι απο τις καλύτερες των 10 τελευταίων χρόνων. Απιστευτη ατμόσφαιρα, πολύ καλό σενάριο, φοβερό καστ, πολύ καλές ερμηνείες.
Οσο για τη μουνάρα τη Χαθαγουεϊ θα μου επιτρέψετε να πω, παερκτρεπόμενος, πως χύνω καντάρια!
Θα συμφωνήσω μέχρι οξείας με τον παπα-Sarouman.
Να προσθέσω ότι μου  χτυπάγαν τα μασέλια σα να'χα πάθει κρίση "ε" κάθε φορά που έδειχνε την προσωπάρα-στοματάρα-χαμογελάρα της.
Αααα κι οι τουρλιές στη μηχανή καλές ήταν. :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Tην κ γω την ταινία...εεε γαμήθηκε ο δίας...δεν ξέρω τι στον πούτσο είχε πάθει το μηχάνημα αλλά θόλωνε η εικόνα κ κατά προέκταση τα γράμματα.

Γαμώ τί να τον κάνεις τον καπιταλισμό αν δεν μπορείς να δεις μια ταινία σαν άνθρωπος!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Κατά τα άλλα πολύ καλή,ίσως η καλύτερη batman αν κ δεν ξέρω αν πρέπει να διαλέξω αυτή ή τον σκοτεινό ιππότη με τον καλύτερο τζόκερ ever.

URL]]

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Δουλεια για το σπιτι  :bigdick:

Παντως, πρεπει να παρατηρησω πως μονο με γυαλια , μασκες κλπ ειναι πραγματικα μουναρα, κατα τη γνωμη μου
Κατι με χαλαει στο πανω μερος του προσωπου... (μαλλον το εντονο σχημα των φρυδιων)
Γενικα, εχει πολυ εντονα χαρακτηριστικα- περαν του δεοντος

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δουλεια για το σπιτι   :bigdick:

Παντως, πρεπει να παρατηρησω πως μονο με γυαλια , μασκες κλπ ειναι πραγματικα μουναρα, κατα τη γνωμη μου
Κατι με χαλαει στο πανω μερος του προσωπου... (μαλλον το εντονο σχημα των φρυδιων)
Γενικα, εχει πολυ εντονα χαρακτηριστικα- περαν του δεοντος
έχει ψιλοχάλια μύτη και στόμα μεγαλύτερο κι από της τζούλια ρόμπερτς, προσωπικά δεν μου άρεσε ποτέ αλλά περί ορέξεως...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
:dunno:
Θα συμφωνήσω μέχρι οξείας με τον παπα-Sarouman.
Να προσθέσω ότι μου  χτυπάγαν τα μασέλια σα να'χα πάθει κρίση "ε" κάθε φορά που έδειχνε την προσωπάρα-στοματάρα-χαμογελάρα της.
Αααα κι οι τουρλιές στη μηχανή καλές ήταν. :grin:

Κανόνισα να πάω να το δω με μια φίλη μου...αλλά καμιά 10χρόνια μικρότερη...
Τώρα ο συνδυασμός μπατμαν, καυλο-χαθαγουει, πιπινιου...δε ξέρω τι θα επιφέρει...

Οσοι εξέφρασαν διαφωνίες για τη κουκλαρα..ας πάρουν απο ένα χαπάκι.
Ο kosnik εισαγωγή στα οξέα αύριο... :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κανόνισα να πάω να το δω με μια φίλη μου...αλλά καμιά 10χρόνια μικρότερη...
Τώρα ο συνδυασμός μπατμαν, καυλο-χαθαγουει, πιπινιου...δε ξέρω τι θα επιφέρει...
Συγκρατηθείτε εντός αιθούσης πάντως,ενδέχεται να υπάρχουν κ ανήλικα... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom