Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

πριν κάτι μέρες είδα αυτό
MV5BMTc0NTY1NjcyMV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjk2MjAyMQ@@._V1._SY317_CR2,0,214,317_.jpg

ψιλοβαρετό και εντελώς αμερικανιά μου φάνηκε, υπερβολικό το 7,7 που του δίνουν σε βαθμολογία, μάλλον το ψήφισαν πολλοί αμερικανοί δεν εξηγείται αλλιώς :think:

Επισκέπτης
Κανόνισα να πάω να το δω με μια φίλη μου...αλλά καμιά 10χρόνια μικρότερη...
Τώρα ο συνδυασμός μπατμαν, καυλο-χαθαγουει, πιπινιου...δε ξέρω τι θα επιφέρει...

Οσοι εξέφρασαν διαφωνίες για τη κουκλαρα..ας πάρουν απο ένα χαπάκι.
Ο kosnik εισαγωγή στα οξέα αύριο... :grin:
Μια χαρά θα περάσεις.Το πακέτο είναι κομπλέ.
Μην αρχίσεις το μικρό στα χριστιανικά μόνο.Βάλτο απλά να εξομολογηθεί και  να κάνει καμιά γονυκλησία. :grin:

Ο Κοσμάς γουστάρει ξυρισμένα αγοράκια σαν τον Κασσιδιάρη...δεν είναι να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν. :)
Μαν χοντρό.Πώς το ανέχεσαι; :sunglasses:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2012/08/Bane-the-dark-knight-rises-30411120-2560-1600.jpg[/img[/URL]]

Αυτό το ζώο μου θύμισε εκείνο που έσερνε μαζί της η γυναίκα φυτό στο μπάτμαν για πέταμα με τον παγάνθρωπο....

[MEDIA=youtube]Zc_L3ysyZGU[/MEDIA]

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2012/08/Bane-the-dark-knight-rises-30411120-2560-1600.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Nτάξει ούτε ποσοστά να έπαιρνα,αλλά καμία σύγκριση:

[img]http://images1.fanpop.com/images/photos/2000000/The-Joker-the-dark-knight-2029519-800-600.jpg

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
THINK LIKE A MAN

Του Tim Story με Chris Brown, Gabrielle Union , Kevin Hart
4 γυναίκες αδυνατούν να πάρουν από τους άνδρες αυτό που θέλουν..Όταν διαβάζουν το βιβλίο ενός άνδρα που τις μαθαίνει πώς σκέφτονται οι άνδρες τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν.Μέχρι που οι άνδρες καταλαβαίνουν τί συμβαίνει και προσπαθούν να αντεπιτεθούν..
Ρομαντική κωμωδία ,προβλέψιμη ,γεμάτη κλισέ σχετικά με τις συμπεριφορές των 2 φύλων μέσα στη σχέση ,που όμως (και παρά τη μεγάλη διάρκειά της) βλέπεται ευχάριστα..Feel good ταινία για ζευγαράκια..

Συνημμένα

• MV5BMjExNTc4NDg3OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTMzNDAxNw@@__V1__SY317_.jpg
    MV5BMjExNTc4NDg3OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTMzNDAxNw@@__V1__SY317_.jpg
    24,3 KB · Εμφανίσεις: 19

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Σπερνει το τελευταιο batman. Οχι οτι περιμενα κατι αλλο απ τον καλυτερο σκηνοθετη της γενιας του. Nolan θεος. Ο τυπος κλεινει την τριλογια(χαλαρα μια απ τις 2-3 καλυτερες που εχω δει ποτε) με απιστευτα γαματο τροπο. Ο μυθος δεν τελειωνει. Απλα αλλαζει. Γαματοι οι κλασικοι Bale, Freeman, Oldman, Caine(τι μορφαρα που ειναι αυτος ο τυπος).

Hathaway τρομερη εμφανιση, στυλατη, γαματη.

Ο Hardy σαν Bane ειναι ανατριχιαστικος και καταφερνει το απιθανο για μενα. Να μην σκεφτεσαι δηλαδη τον Ledger και τον Joker του. Πολλα μπραβο, δεν ηταν ευκολο  αυτο. Φυσικα και ερμηνεια σαν του Ledger δεν επαναλαμβανεται αλλα ο τυπος ειναι γαματος οπως και να χει.

Μονη ενσταση η Cotillard η οποια μου φαινεται λιγη σαν ηθοποιος οπου και να παιζει  >:(

Eυχαριστω για τις καλυτερες ταινιες που φτιαχτηκαν ποτε για ηρωα comic Christopher Nolan.
Μονο προβλημα? Αυτος που θα κληθει να ξανακανει batman στο μελλον ειναι χαμενος απο χερι.......

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
^^
Tέλειο ήταν! Κι επιτέλους η κατγούμαν δεν είναι ζωάδι, έχει ενεργό ρόλο κι όχι παθητικό, νιάου και μαλακίες.

Ο Μπέιν θεούλης. ΠΟΣΗ καύλα μπορεί να αναδύεται από αυτήν την μάσκα, πόση.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Ειδικα αν την συγκρινεις με την Halle Berry........ :2funny:
Tι γελια ειχα κανει στο catwoman  :2funny:  :2funny:  :2funny:

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Σπερνει το τελευταιο batman. Οχι οτι περιμενα κατι αλλο απ τον καλυτερο σκηνοθετη της γενιας του. Nolan θεος. Ο τυπος κλεινει την τριλογια(χαλαρα μια απ τις 2-3 καλυτερες που εχω δει ποτε) με απιστευτα γαματο τροπο. Ο μυθος δεν τελειωνει. Απλα αλλαζει. Γαματοι οι κλασικοι Bale, Freeman, Oldman, Caine(τι μορφαρα που ειναι αυτος ο τυπος).

Hathaway τρομερη εμφανιση, στυλατη, γαματη.

Ο Hardy σαν Bane ειναι ανατριχιαστικος και καταφερνει το απιθανο για μενα. Να μην σκεφτεσαι δηλαδη τον Ledger και τον Joker του. Πολλα μπραβο, δεν ηταν ευκολο  αυτο. Φυσικα και ερμηνεια σαν του Ledger δεν επαναλαμβανεται αλλα ο τυπος ειναι γαματος οπως και να χει.

Μονη ενσταση η Cotillard η οποια μου φαινεται λιγη σαν ηθοποιος οπου και να παιζει  >:(

Eυχαριστω για τις καλυτερες ταινιες που φτιαχτηκαν ποτε για ηρωα comic Christopher Nolan.
Μονο προβλημα? Αυτος που θα κληθει να ξανακανει batman στο μελλον ειναι χαμενος απο χερι.......
Ρε φίλε, πραγματικά το μόνο που με χάλασε στην ταινία και το σχολίασα αμέσως μόλις βγήκα απο την αίθουσα είναι η Cotillard. Δεν το είχε η κοπέλα, και εκανε ζημιά στην ταινία.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
^^
Tέλειο ήταν! Κι επιτέλους η κατγούμαν δεν είναι ζωάδι, έχει ενεργό ρόλο κι όχι παθητικό, νιάου και μαλακίες.

Ο Μπέιν θεούλης. ΠΟΣΗ καύλα μπορεί να αναδύεται από αυτήν την μάσκα, πόση.
Ειδικα αν την συγκρινεις με την Halle Berry........ :2funny:
Tι γελια ειχα κανει στο catwoman  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Ρε φίλε, πραγματικά το μόνο που με χάλασε στην ταινία και το σχολίασα αμέσως μόλις βγήκα απο την αίθουσα είναι η Cotillard. Δεν το είχε η κοπέλα, και εκανε ζημιά στην ταινία.
2008-the-dark-knight-batman-movie.jpg
και ξερό ψωμί!!!!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Αφισαρα αυτη....και ενταξει ειπαμε απαιχτος ο Ledger αλλα αδερφε και ο Hardy τα σπαει σαν Bane...γαμαει ο batman του nolan οποιο κι απ τα 3 και να δεις. Τι να λεμε τωρα ο τυπος αφησε ηδη εποχη.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αφισαρα αυτη....και ενταξει ειπαμε απαιχτος ο Ledger αλλα αδερφε και ο Hardy τα σπαει σαν Bane...γαμαει ο batman του nolan οποιο κι απ τα 3 και να δεις. Τι να λεμε τωρα ο τυπος αφησε ηδη εποχη.
Aπλά για εμένα:2,3,1 είναι η σειρά αξιολόγησεις,ενώ για τους πολλούς απ'ότι κατάλαβα πάει:1,2,3,δηλαδή αξιολογούν ως καλύτερο το τελευταίο.

Εμένα η ψήφος παραμένει στον Σκοτεινό Ιππότη με τον άπαιχτο joker:

Joker-the-joker-9028188-1024-768.jpg

Επισκέπτης
Ειδα χτες το batman αλλα δε με τρελανε και πολυ.Το περιμενα καλυτερο.

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Ειδες?....μουφα ητανε και ειχε πολυ ομιλια!....Και βασικα ο Μπατμαν τιποτα δεν εκανα σε ολη την ταινια!...Ο Σπαιντερμαν αν ηταν στο πηγαδι θα ειχε βγει με την πρωτη!
climb.jpg

Καλά μη  κολλάς μόνο σε αυτό :cheesy: :cheesy:
Γενικά ήταν μέτρια εώς βαρετή η ταινία :tired:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom