TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Ο Κοσμάς γουστάρει ξυρισμένα αγοράκια σαν τον Κασσιδιάρη...δεν είναι να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν.
Ο Κοσμάς γουστάρει ξυρισμένα αγοράκια σαν τον Κασσιδιάρη...δεν είναι να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν.
σ'αρέσουν οι μουσάτοι μαν γιατί σου γαργαλάνε την κλειτορίδαΟ Κοσμάς γουστάρει ξυρισμένα αγοράκια σαν τον Κασσιδιάρη...δεν είναι να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν.
σ'αρέσουν οι μουσάτοι μαν γιατί σου γαργαλάνε την κλειτορίδα
Μια χαρά θα περάσεις.Το πακέτο είναι κομπλέ.Κανόνισα να πάω να το δω με μια φίλη μου...αλλά καμιά 10χρόνια μικρότερη...
Τώρα ο συνδυασμός μπατμαν, καυλο-χαθαγουει, πιπινιου...δε ξέρω τι θα επιφέρει...
Οσοι εξέφρασαν διαφωνίες για τη κουκλαρα..ας πάρουν απο ένα χαπάκι.
Ο kosnik εισαγωγή στα οξέα αύριο...
Μαν χοντρό.Πώς το ανέχεσαι;Ο Κοσμάς γουστάρει ξυρισμένα αγοράκια σαν τον Κασσιδιάρη...δεν είναι να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν.
http://[URL unfurl="true"]www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2012/08/Bane-the-dark-knight-rises-30411120-2560-1600.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Nτάξει ούτε ποσοστά να έπαιρνα,αλλά καμία σύγκριση:
[img]http://images1.fanpop.com/images/photos/2000000/The-Joker-the-dark-knight-2029519-800-600.jpg
δες αυτο ειναι πολυ καλυτερο...πριν κάτι μέρες είδα αυτό
ψιλοβαρετό και εντελώς αμερικανιά μου φάνηκε, υπερβολικό το 7,7 που του δίνουν σε βαθμολογία, μάλλον το ψήφισαν πολλοί αμερικανοί δεν εξηγείται αλλιώς
Ρε φίλε, πραγματικά το μόνο που με χάλασε στην ταινία και το σχολίασα αμέσως μόλις βγήκα απο την αίθουσα είναι η Cotillard. Δεν το είχε η κοπέλα, και εκανε ζημιά στην ταινία.Σπερνει το τελευταιο batman. Οχι οτι περιμενα κατι αλλο απ τον καλυτερο σκηνοθετη της γενιας του. Nolan θεος. Ο τυπος κλεινει την τριλογια(χαλαρα μια απ τις 2-3 καλυτερες που εχω δει ποτε) με απιστευτα γαματο τροπο. Ο μυθος δεν τελειωνει. Απλα αλλαζει. Γαματοι οι κλασικοι Bale, Freeman, Oldman, Caine(τι μορφαρα που ειναι αυτος ο τυπος).
Hathaway τρομερη εμφανιση, στυλατη, γαματη.
Ο Hardy σαν Bane ειναι ανατριχιαστικος και καταφερνει το απιθανο για μενα. Να μην σκεφτεσαι δηλαδη τον Ledger και τον Joker του. Πολλα μπραβο, δεν ηταν ευκολο αυτο. Φυσικα και ερμηνεια σαν του Ledger δεν επαναλαμβανεται αλλα ο τυπος ειναι γαματος οπως και να χει.
Μονη ενσταση η Cotillard η οποια μου φαινεται λιγη σαν ηθοποιος οπου και να παιζει >
Eυχαριστω για τις καλυτερες ταινιες που φτιαχτηκαν ποτε για ηρωα comic Christopher Nolan.
Μονο προβλημα? Αυτος που θα κληθει να ξανακανει batman στο μελλον ειναι χαμενος απο χερι.......
^^
Tέλειο ήταν! Κι επιτέλους η κατγούμαν δεν είναι ζωάδι, έχει ενεργό ρόλο κι όχι παθητικό, νιάου και μαλακίες.
Ο Μπέιν θεούλης. ΠΟΣΗ καύλα μπορεί να αναδύεται από αυτήν την μάσκα, πόση.
Ειδικα αν την συγκρινεις με την Halle Berry........
Tι γελια ειχα κανει στο catwoman
Ρε φίλε, πραγματικά το μόνο που με χάλασε στην ταινία και το σχολίασα αμέσως μόλις βγήκα απο την αίθουσα είναι η Cotillard. Δεν το είχε η κοπέλα, και εκανε ζημιά στην ταινία.
Aπλά για εμένα:2,3,1 είναι η σειρά αξιολόγησεις,ενώ για τους πολλούς απ'ότι κατάλαβα πάει:1,2,3,δηλαδή αξιολογούν ως καλύτερο το τελευταίο.Αφισαρα αυτη....και ενταξει ειπαμε απαιχτος ο Ledger αλλα αδερφε και ο Hardy τα σπαει σαν Bane...γαμαει ο batman του nolan οποιο κι απ τα 3 και να δεις. Τι να λεμε τωρα ο τυπος αφησε ηδη εποχη.
Ειδα χτες το batman αλλα δε με τρελανε και πολυ.Το περιμενα καλυτερο.
Ειδες?....μουφα ητανε και ειχε πολυ ομιλια!....Και βασικα ο Μπατμαν τιποτα δεν εκανα σε ολη την ταινια!...Ο Σπαιντερμαν αν ηταν στο πηγαδι θα ειχε βγει με την πρωτη!Το ίδιο και εγώ...
Ειδες?....μουφα ητανε και ειχε πολυ ομιλια!....Και βασικα ο Μπατμαν τιποτα δεν εκανα σε ολη την ταινια!...Ο Σπαιντερμαν αν ηταν στο πηγαδι θα ειχε βγει με την πρωτη!