Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δε καταλαβαινω γιατι γελασες;
Εσυ δε κανεις τετοια σκηνικα οταν "σπρωχνεις";

Μέχρι τώρα ήμουν σοβαρός και επικεντρωμένος στο σπρώξιμο τύπε, όμως τώρα ήρθε ο Bale να μου ανοίξει τα μάτια.. Πιστεύω ότι ο Θεός διάλεξε αυτή τη στιγμή να δω την ταινία από το πουθενά για να μ διδάξει πως πρέπει να πηδάει ένας καθωσπρέπει χτιστός! Όλα στον καιρό τους, πρέπει να γίνω ινόδεσ και πομπώδεσ χύστης πρώτα!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μέχρι τώρα ήμουν σοβαρός και επικεντρωμένος στο σπρώξιμο τύπε, όμως τώρα ήρθε ο Bale να μου ανοίξει τα μάτια.. Πιστεύω ότι ο Θεός διάλεξε αυτή τη στιγμή να δω την ταινία από το πουθενά για να μ διδάξει πως πρέπει να πηδάει ένας καθωσπρέπει χτιστός! Όλα στον καιρό τους, πρέπει να γίνω ινόδεσ και πομπώδεσ χύστης πρώτα!
Ευγε νεαρε μου. Εισαι στο σωστο δρομο της φωτισης.
Μην κανεις ομως παρεα με γυμναστηριακους, γιατι και δε θα γαμας σαν τον Bale και θα καταντησεις κουραδομηχανη.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ευγε νεαρε μου. Εισαι στο σωστο δρομο της φωτισης.
Μην κανεις ομως παρεα με γυμναστηριακους, γιατι και δε θα γαμας σαν τον Bale και θα καταντησεις κουραδομηχανη.

Επίσης η ταινία στην αρχή έχει οδηγό περιποίησης προσώπου και προσφέρεται για τον Δημητράκη που παλιά ρωτούσε για ενυδατικές κρέμες προσώπου για να διατηρείται να μην δείχνει σαν γέρος και να μπορεί να καμακώνει!  :grin: :2funny: :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Επίσης η ταινία στην αρχή έχει οδηγό περιποίησης προσώπου και προσφέρεται για τον Δημητράκη που παλιά ρωτούσε για ενυδατικές κρέμες προσώπου για να διατηρείται να μην δείχνει σαν γέρος και να μπορεί να καμακώνει!  :grin: :2funny: :2funny:
Ολη η ταινια ειναι ενας υμνος στο εγωπαθη γιαπη.
Οι μονοι (δυο ατομα) που δεν βρηκαν καλη την ταινια, ηταν κατι τυπακια που ηταν σαν τον Bale... :grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Οι παλαιότεροι θα θυμάστε την ταινία RED DAWN με τους κακούς Σοβιετικούς..Το φθινόπωρο έρχονται οι κακοί Β. Κορεάτες να εισβάλουν στις ΗΠΑ!

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
THE  CABIN  IN  THE  WOODS

Του  Drew Goddard  με  Kristen Connolly, Chris Hemsworth , Anna Hutchison
5  φίλοι  πηγαίνουν  να  περάσουν  το  Σαββατοκύριακο  σε  ένα  απομονωμένο  εξοχικό  στο  δάσος.Σύντομα  όμως  ανακαλύπτουν  ότι  κάποιοι  τους  θέλουν  νεκρούς  ,στα  πλαίσια  μιας  υπόθεσης  που  αφορά  σε  όλη  την  ανθρωπότητα..
Θρίλερ / τρόμου το  οποίο  ξεκινά  όπως  δεκάδες  άλλα  του  είδους, πολύ  σύντομα  όμως  καθιστά  σαφές  στο  θεατή  πώς  κάτι  ξεχωριστό  κρύβει..Και  πραγματικά  η  πλοκή  είναι  καλή,με  την  απαραίτητη  δόση  αγωνίας  αλλά  και  νοσηρού  χιούμορ, το  απαιτούμενο  λουτρό  αίματος  και  το  απροσδόκητο  φινάλε..
Δεν  είμαι  γενικά  φαν  του  είδους, η  συγκεκριμένη  όμως  ταινία  αξίζει!

Συνημμένα

• MV5BNTUxNzYyMjg2N15BMl5BanBnXkFtZTcwMTExNzExNw@@__V1__SY317_.jpg
    MV5BNTUxNzYyMjg2N15BMl5BanBnXkFtZTcwMTExNzExNw@@__V1__SY317_.jpg
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 17

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
225
Πόντοι
1.240
Μολις γυρισα απο expendables 2, ολα τα λεφτα η σκηνη που σκαει ο chuck norris...
Γενικα η ταινια ασταματητη δραση, αστειες σκηνες , εφερνε λιγο σε παρωδια... Το πρωτο νομιζω ηταν καλυτερο. 2 ευχαριστες ωρες

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μολις γυρισα απο expendables 2, ολα τα λεφτα η σκηνη που σκαει ο chuck norris...
Γενικα η ταινια ασταματητη δραση, αστειες σκηνες , εφερνε λιγο σε παρωδια... Το πρωτο νομιζω ηταν καλυτερο. 2 ευχαριστες ωρες
Πρεπει να κανουμε κι εμεις ενα εδω περα.
Με Κρις Σφετα,
Μαρκο Λεζε,
Γιαννη Βουρο,
Θανο Λειβαδιτη,
Διονυση Ξανθο,
Αλμπερτο Εσκεναζυ,
Στρατο Τζωρτζογλου
:think:  Ποιους αλλους εχουμε απο action movies;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Για το 3 έχουν κάνει πρόταση και στον Steven Seagal..

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Με Κρις Σφετα,
Μαρκο Λεζε,
Γιαννη Βουρο,
Θανο Λειβαδιτη,
Διονυση Ξανθο,
Αλμπερτο Εσκεναζυ,
Στρατο Τζωρτζογλου

Στο ρόλο των κακών ο Πετρόχειλος και ο Ευρυπιώτης. Χαφιές ο Γιώργος Ρήγας και εκτελεστής ο Ηλίας Κακλαμάνης.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Με Κρις Σφετα,
Μαρκο Λεζε,
Γιαννη Βουρο,
Θανο Λειβαδιτη,
Διονυση Ξανθο,
Αλμπερτο Εσκεναζυ,
Στρατο Τζωρτζογλου

Λάκη Κομνηνό ρε ...

%CE%9B%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82_%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BD%CF%8C%CF%82.JPG

Επίσης Κώστας Καζάκος , Γιάννης Βόγλης ....
Ανετα το γυρίζουμε ενα ελληνικό Expendables .

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Στο ρόλο των κακών ο Πετρόχειλος και ο Ευρυπιώτης. Χαφιές ο Γιώργος Ρήγας και εκτελεστής ο Ηλίας Κακλαμάνης.
Σωστος ο παιχτης.
Πετροχειλος, Ευρυπιωτης, Γ. Ρηγας, και Λιακουρας σε ρολο αδιστακτων δολοφονων.

Λακης Κομνηνος στους καλους.
Γιαννης Βογλης, μια απο τις αρχηγικες μορφες των κακων. Του πανε τα δερματινα...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ρε αδερφε, τι παραλειψης... [size=20pt]Κωστας Πρεκας[/size]... :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

bt.gif
  έχεις συμπεριλάβει και εναν  συχωρεμένο στη λίστα σου .... αν είναι έτσι τότε να βάλω και εγώ σε ρόλο κακού τον αξεπέραστο  Φερνάντο Σάντσο  , Ισπανό  μεν  αλλά "πολιτογραφημένο"  Ελληνα με τόσες ταινίες που γύρισε εδώ .

URL]]

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
bt.gif
  έχεις συμπεριλάβει και εναν  συχωρεμένο στη λίστα σου .... αν είναι έτσι τότε να βάλω και εγώ σε ρόλο κακού τον αξεπέραστο  Φερνάντο Σάντσο  , Ισπανό  μεν  αλλά "πολιτογραφημένο"  Ελληνα με τόσες ταινίες που γύρισε εδώ .

http://[URL unfurl="true"]www.fistfulofpasta.com/reviews/toomuchgold/sancho.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
Ο Λειβαδιτης ειναι αυτος;

Βαλε καλτιλα και τετοστερονη να τα κανουμε να παραμιλανε τα Αμερικανα με τους δικους μας Αναλωσιμους... :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom