You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 651K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες ότι ο Νίκολας Κέιτζ μετά τις 2 ταινιάρες που έπαιξε,παίζει μόνο σε μαλακίες...
Μπερδεύτηκα προηγουμένως (κ δεν με διορθώσατε,άρα δεν με προσέχετε) κ είπα κουλτουροταινία το Green Lantern γιατί το μπέρδεψα με το tree of life με Μπραντ Πιτ κ Σον Πεν...
Αυτό το 8ΜΜ που λέτε ποια ταινία είναι?Πρώτη φορά την ακούω...καλή?
Μπερδεύτηκα προηγουμένως (κ δεν με διορθώσατε,άρα δεν με προσέχετε) κ είπα κουλτουροταινία το Green Lantern γιατί το μπέρδεψα με το tree of life με Μπραντ Πιτ κ Σον Πεν...
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.548
- Πόντοι
- 2.606
ναι ειναι καλη!ειναι βουτια στα σκατα της βιομηχανιας του πορνο και στην αρρωστια που κουβαλανε διαφοροι στα μυαλα τους!Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες ότι ο Νίκολας Κέιτζ μετά τις 2 ταινιάρες που έπαιξε,παίζει μόνο σε μαλακίες...
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
και το 8MM καλο ηταν
Έχεις δίκιο, βγήκε λίγο μετά τα μεγάλα σουξε και ο ρόλος πήγαινε στον κέητζ...
Τώρα που το θυμήθηκα, και το Face off έλεγε αλλά μιλάμε για ταινίες των 90s...Πρόσφατα ο Κέητζ έχει κάνει πολλές περισσότερες μούφες και κάνει το λάθος να πρωταγωνιστεί και σε 2-3 ταινίες το χρόνο- η υπερέκθεση βλάπτει.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Αρκετά καλό το 8ΜΜ παιδιά αλλά προς το τέλος το παράκαναν λίγο...Πάντως για το θέμα που πραγματευόταν η ταινία ήταν πολύ καλή,σου πέρασε 2-3 πράγματα που ήθελε για την ανωμαλία κ την τρέλλα που υπάρχει στον κόσμο του πορνό κ κατ'επέκταση στην κοινωνία...
Επισκέπτης
Είδα το tree of life. Η ταινία είναι η μεγαλυτερη ΜΑΛΑΚΙΑ στο παγκόσμιο κινηματογράφο μετά το Κυνόδοντα. Απορώ πόσα φράγκα πήραν ο Πητ και ο Πεν για να πααίξουν σε αυτό το ξέρασμα.
sorry για την θετική κριτική που είχα κάνει για το tree of life, γιατί απλά δεν το έχω δει ακόμα. Νόμιζα ότι αναφερόμασταν σε αυτήν την ταινία:
"the fountain"
την οποία είχα δει και μου άρεσε
Πέρι Νίκολας Κέιτζ......
Ο τύπος ποτέ δεν μου άρεσε αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι μερικές φορές είναι από πολύ καλός έως εξαιρετικός κι έχει παίξει και σε κάποιες ταινιάρες.Τώρα ο Βράχος και το Κον Έιρ,δεν θεωρώ ότι ούτε ήταν ταινιάρες ούτε είχε και κάναν ιδιαίτερο ρόλο για να δώσει καμιά ερμηνεία της προκοπής.Αλλά στο Αφήνοντας το Λας Βέγκας ήταν εξαιρετικός.Στο Matchstick Men(δεν θυμαμαι ελληνικό τίτλο δυστυχώς) που δεν είναι και τόσο παλιό,5-6 χρόνια νομίζω, ήταν επίσης πολύ καλός σε κόντρα ρόλο.Επίσης στο Adaptation ή Τα σταυροδρόμια της ψυχής του Σκορσέζε που πέρασαν απαρατήρητα αλλά ήταν πολύ καλή ταινία και έδωσε καλή ερμηνεία.Αλλά τις περισσότερες φορές είναι απαράδεκτος,είτε υπερβολικός, είτε βγάζει μια έπαρση και μια εγωπάθεια που δεν υπάρχει στον ρόλο,είτε είναι τελείως ξυλινος όταν πάει να το παίξει αγαπούλης ή τρυφερός!!! Ίσως είναι και θέμα σκηνοθέτη με τον οποίον συνεργάζεται.
Ο τύπος ποτέ δεν μου άρεσε αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι μερικές φορές είναι από πολύ καλός έως εξαιρετικός κι έχει παίξει και σε κάποιες ταινιάρες.Τώρα ο Βράχος και το Κον Έιρ,δεν θεωρώ ότι ούτε ήταν ταινιάρες ούτε είχε και κάναν ιδιαίτερο ρόλο για να δώσει καμιά ερμηνεία της προκοπής.Αλλά στο Αφήνοντας το Λας Βέγκας ήταν εξαιρετικός.Στο Matchstick Men(δεν θυμαμαι ελληνικό τίτλο δυστυχώς) που δεν είναι και τόσο παλιό,5-6 χρόνια νομίζω, ήταν επίσης πολύ καλός σε κόντρα ρόλο.Επίσης στο Adaptation ή Τα σταυροδρόμια της ψυχής του Σκορσέζε που πέρασαν απαρατήρητα αλλά ήταν πολύ καλή ταινία και έδωσε καλή ερμηνεία.Αλλά τις περισσότερες φορές είναι απαράδεκτος,είτε υπερβολικός, είτε βγάζει μια έπαρση και μια εγωπάθεια που δεν υπάρχει στον ρόλο,είτε είναι τελείως ξυλινος όταν πάει να το παίξει αγαπούλης ή τρυφερός!!! Ίσως είναι και θέμα σκηνοθέτη με τον οποίον συνεργάζεται.
Επισκέπτης
Πέρι Νίκολας Κέιτζ......
Συμφωνώ για το Leaving Las Vegas
Επίσης ήταν ωραίος σε κωμωδίες, όπως πχ αυτή που έχασε τη γυναίκα του στα χαρτια, καθώς και το Arizona Baby...
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Πέρι Νίκολας Κέιτζ......
Matchstick Men - Επαγγελματιες απατεωνες.
πολυ υπερεκτιμημενος ηθοποιος γενικα.
Επισκέπτης
Πάντως το fountain δείτε το αξίζει
Όσο για το Νίκολας, είναι κλασσικός ηθοποιός για απλές ταινίες...ξεκούραστος, για ποπ κορν και κοκα κολα
Όσο για το Νίκολας, είναι κλασσικός ηθοποιός για απλές ταινίες...ξεκούραστος, για ποπ κορν και κοκα κολα
freemastrupation
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Darren Aronofsky = Εγγύηση
2010 Mavros kyknos 8,3/10
2008 The Wrestler 8,1/10
2006 The Fountain 7,4/10
2000 Requiem for a Dream 8,5/10
1998 Pi 7,5/10
2008 The Wrestler 8,1/10
2006 The Fountain 7,4/10
1998 Pi 7,5/10
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
2008 The Wrestler 8,1/10
2006 The Fountain 7,4/10
1998 Pi 7,5/10
Το Π πηρε 7,5 και το Ρεκβιεμ για Ζακια 8,5 ή το Ποιος θα Διακορεψει την Μπαλαρινα 8,3;
Θα τρελαθουμε τελειως;
Το Fountain ενω το ξεκινησε, δε το τελειωσε ο ιδιος.
Δε τα βρηκε με το στουντιο... κατι τετοιο εγινε.
freemastrupation
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Nicolas Cage = Wild at Heart, Leaving Las Vegas, The Rock, Face/Off, Lord of War.
freemastrupation
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Τo Π ηταν πολυ καλη ταινια
Το fountain απο την αλλη, αν και υποτιθεται ηταν στο στυλ του Π θεματολογικα, πιστευω οτι απο καποιο σημειο και μετα το γαμησε. Δεν μου αρεσε...
Το fountain απο την αλλη, αν και υποτιθεται ηταν στο στυλ του Π θεματολογικα, πιστευω οτι απο καποιο σημειο και μετα το γαμησε. Δεν μου αρεσε...
Επισκέπτης
2008 The Wrestler 8,1/10
2006 The Fountain 7,4/10
1998 Pi 7,5/10
τύπε εξ ου και η δεύτερη θέση στους εν ενεργεία σκηνοθέτες του πλανήτη με το Σπίλμπεργκ 29ο :o: