You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 646K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Συμφωνω κι επαυξανω .....Transformers Dark Of The Moon
Γάμησε!!!
Υπερθεαμα επικων διαστασεων....... η αντικαταστατρια της μεγκαν φοξ ειναι για κλαμματα
Αλλα ωραιο μπιμπελο καυλιαρικο
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
συμφωνω...
Καλό,ειλικρινές κ αντικειμενικό σχετικά χωρίς ακρότητες κ υπερβολές.....
το the tree of life το ειδε κανεις?
Επισκέπτης
κατεβασα αλλα δεν το ειδα ακομη το the tree of life...μου ειπαν να μην κανω τον κοπο κ το δω γιατι ειναι μπουρουχα...το ειδε κανενας αλλος?αλλιως θα κατσω να δω macgyver....
Βλέπεται τύπε...
ότι βλέπεις πάνω από 7 σ αυτό το site να ξες ότι γενικά είναι καλό (ο βαθμος βγαινει απο ψηφους χιλιαδων απλων πολιτων)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
thanx man!Βλέπεται τύπε...
ότι βλέπεις πάνω από 7 σ αυτό το site να ξες ότι γενικά είναι καλό (ο βαθμος βγαινει απο ψηφους χιλιαδων απλων πολιτων)
Επισκέπτης
Είδα το "Drive"
κυρίως γιατί με κέντρισε η βαθμολογία του στο imdb (98η καλύτερη ταινία όλων των εποχών! :o
www.imdb.com/title/tt0780504/]http://www.imdb.com/title/tt0780504/[/url]
σίγουρα βλεπεται ευχάριστα, αλλά δε νομίζω να μπορεί να καταταχθεί τόσο ψηλά, κυρίως λόγω του απλού σεναρίου του.
πάντως έχει ωραία ατμόσφαιρα η ταινία. από άποψη τέχνης, αξίζει να τη δεις...
κυρίως γιατί με κέντρισε η βαθμολογία του στο imdb (98η καλύτερη ταινία όλων των εποχών! :o
σίγουρα βλεπεται ευχάριστα, αλλά δε νομίζω να μπορεί να καταταχθεί τόσο ψηλά, κυρίως λόγω του απλού σεναρίου του.
πάντως έχει ωραία ατμόσφαιρα η ταινία. από άποψη τέχνης, αξίζει να τη δεις...
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κυρίως γιατί με κέντρισε η βαθμολογία του στο imdb (98η καλύτερη ταινία όλων των εποχών)! :o
Καλά, μην το δένεις και σκοινί κορδόνι. Η ταινία είναι καινούρια έτσι κι αλλιώς, και κατά καιρούς εμφανίζονται κάποιες φούσκες. Σε 1 μήνα είναι πολύ πιθανόν να πέσει. Εγώ έχω προλάβει και τον King Kong του Jackson στην πρώτη πενηντάδα και πλέον έχει καταλήξει σε μια πιο "ταιριαστή" βαθμολογία.
Επισκέπτης
Καλά, μην το δένεις και σκοινί κορδόνι. Η ταινία είναι καινούρια έτσι κι αλλιώς, και κατά καιρούς εμφανίζονται κάποιες φούσκες. Σε 1 μήνα είναι πολύ πιθανόν να πέσει. Εγώ έχω προλάβει και τον King Kong του Jackson στην πρώτη πενηντάδα και πλέον έχει καταλήξει σε μια πιο "ταιριαστή" βαθμολογία.
Ίσως έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι και κανόνας οι νέες ταινίες να "σπρώχνονται" έχω δει κάτι 4ρια απ τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας, να σου γύγει το καφάσι...
freemastrupation
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ίσως έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι και κανόνας οι νέες ταινίες να "σπρώχνονται" έχω δει κάτι 4ρια απ τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας, να σου γύγει το καφάσι...
Ναι, σε καμία περίπτωση δεν είναι κανόνας, απλώς είναι πολλές φορές ο ενθουσιασμός που μετά περνάει. Ενδιαφέρον πάντως έχουν και οι χειρότερες ταινίες όλων των εποχών που αλλάζουν συχνά-πυκνά και είναι "μεγάλη επιτυχία" ότι η ταινία του Μαστοράκη www.imdb.com/title/tt0278259/].com for Murder[/url] βρέθηκε στην τελευταία θέση για τουλάχιστον 3 μήνες πριν από 6-7 χρόνια
Τέλος πάντων, μόλις είδα ότι βγαίνει Τεν-τεν το καλοκαίρι από Spielberg!
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/The_Adventures_of_Tintin:_Secret_of_the_Unicorn[/url]
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Green Lantern
Αρκετά καλή μπορώ να πω.
Για οσους εχουν αυπνιες...
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Την έχω κατεβάσει αλλά δεν την έχω δει ακόμα...Όταν τη δω,θα εκφέρω άποψη...Κουλτουριάρα φαίνεται...Χρειάζονται κ αυτές που κ που...Green Lantern
Αρκετά καλή μπορώ να πω.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.401
- Πόντοι
- 2.606
:S :S :S :Sεχτες ειδα το ντραιβ αγκρυ.....ΜΕΤΑ ημουν πολυ ανκρυ με την παρτυ μου που πηρα αυτη τη μαλακια για να περασω 2ωριτσες...ΠΡΕΠΕΙ να απαγορευτουν αυτες οι ταινιες και ο νικολας κεητζ να γινει κατι αλλο ,ηθοποιος δεν ειναι ουτε κατα φαντασιαν...
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Thor σε μπλου ρέη μέτριο...
Cowboys and aliens μετριότατο...
Μόνο για κατανάλωση ποπ κορν.
Νομίζω ο Κέητζ μετά το βράχο και το κοναϊρ έχει πάρει την κατιούσα...
Μόνο στο lord of war και στο bad lieutenant κάτι λέει και αυτό γιατί παίζει ανθρώπους σε ... παρακμή!
Όταν παέι να το παίξει τζόβενο γελοιοποιείται.
Cowboys and aliens μετριότατο...
Μόνο για κατανάλωση ποπ κορν.
:S :S :S :Sεχτες ειδα το ντραιβ αγκρυ.....ΜΕΤΑ ημουν πολυ ανκρυ με την παρτυ μου που πηρα αυτη τη μαλακια για να περασω 2ωριτσες...ΠΡΕΠΕΙ να απαγορευτουν αυτες οι ταινιες και ο νικολας κεητζ να γινει κατι αλλο ,ηθοποιος δεν ειναι ουτε κατα φαντασιαν...
Νομίζω ο Κέητζ μετά το βράχο και το κοναϊρ έχει πάρει την κατιούσα...
Μόνο στο lord of war και στο bad lieutenant κάτι λέει και αυτό γιατί παίζει ανθρώπους σε ... παρακμή!
συμφωνω για thor (ξανθο βιαγκρα για τα κοριτσακια) drive angry nicolas cage!
o τυπος ειναι παρακμιακος αλκοολας και αυτο ξερει/μπορει να παιζει καλυτερα στην οθονη!
green lantern ταινια με ηρωα comics κουλτουριαρα?
o τυπος ειναι παρακμιακος αλκοολας και αυτο ξερει/μπορει να παιζει καλυτερα στην οθονη!
green lantern ταινια με ηρωα comics κουλτουριαρα?
Την έχω κατεβάσει αλλά δεν την έχω δει ακόμα...Όταν τη δω,θα εκφέρω άποψη...Κουλτουριάρα φαίνεται...Χρειάζονται κ αυτές που κ που...
Επισκέπτης
και το 8MM καλο ητανΝομίζω ο Κέητζ μετά το βράχο και το κοναϊρ έχει πάρει την κατιούσα...