Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Grave Encounters (2011)

MV5BMjQ0NjQxOTM5N15BMl5BanBnXkFtZTcwNzUwMzMwNg@@._V1._SY317_.jpg

Εχει ένα ντοκιμαντερίστικο στυλ που ανατριχιάζει..δειτε την τελευταια σκηνη στο μπάνιο με την κοπέλα που εχει γυρισμενη πλάτη... Θελω να τη δω..

pattakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
1
die welle

the edukators

μας δειχνουν το δρομο οι Γερμανοι

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Grave Encounters (2011)

Εχει ένα ντοκιμαντερίστικο στυλ που ανατριχιάζει..δειτε την τελευταια σκηνη στο μπάνιο με την κοπέλα που εχει γυρισμενη πλάτη... Θελω να τη δω..

Αν σ' αρέσουν αυτού του τύπου, ψάξε και βρες το "The Blair witch project", και θα με θυμηθείς...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Είδα τα Στρουμφάκια. Χαριτωμένη ταινία ήταν.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μηπως καποιος γνωριζει σειρες τυπου game of thrones?
ειδα τουντορς ωραιο
camelot δε μου αρεσε καθολου
:rockon:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
The Robber (Der Räuber)Του Benjamin Heisenberg με Andreas Lust, Franziska Weisz, Florian Wotruba
Γερμανο-αυστριακή ταινία που βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Γιόχαν Ρετενμπέργκερ ,μαραθωνοδρόμου και ληστή τραπεζών που έδρασε τη δεκαετία του ΄80.
Η ταινία διαφέρει από άλλες του είδους στο ό,τι ο <<ήρωας>> ουσιαστικά ληστεύει από χόμπι/εσωτερική ανάγκη? (τα λεφτά που παίρνει απλά τα αποθηκεύει κάτω από το κρεβάτι), είναι μονίμος σκυθρωπός (ακόμα και όταν είναι με τη φίλη του) και γενικά φαίνεται να πάσχει από ανηδονία!
Πολύ ωραίο το τρίτο μέρος της ταινίας με την καταδίωξη του ληστή από την αστυνομία (όχι σε χολυγουντιανό στυλ).
Γενικά αξιόλογη ταινία.

Συνημμένα

• s4fimg-TheRobber2010-or1.jpg
    s4fimg-TheRobber2010-or1.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 10

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Αν σ' αρέσουν αυτού του τύπου, ψάξε και βρες το "The Blair witch project", και θα με θυμηθείς...

Φίλε μου προσφάτως είδα το "The Blair witch project" κ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα..Το περίμενα πιο δυνατό...ίσως επειδή είναι σχετικά παλιό να μην με εντυπωσίασε με τα εφέ κ τα συναφή...

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
die welle

the edukators

μας δειχνουν το δρομο οι Γερμανοι

Δε μου άρεσαν αυτές οι δυο. Η πρώτη πολύ υπερβολική και η δεύτερη λίγο βαρετή.

Ειδικά η πρώτη σαν να ακολουθεί εμπορικά/hollywood χνάρια με τις υπερβολές του στυλ "ακρότητες μπορούν να γίνουν εύκολα". Ντάξ, ΟΚ, είπαμε, η ναζιστική Γερμανία χρειάστηκε πολλά χρόνια καταπίεσης και ξεφτίλας καθώς και προπαγάνδας για να γεννήσει δολοφόνους. Ήρθε τώρα ο δασκαλάκος να φτιάξει ρομποτάκια μέσα σε κάτι μήνες; Του λες ένα "α στα διάλα παπάρα" και τέλος.

Μου άρεσε φυσικά πάρα πολύ το "οι ζωές των άλλων", που, κατά τη γνώμη μου είχε να κάνει με άλλα θέματα παρά με το καθεστώς, το οποίο έδρασε σαν καταλύτης για να ανθίσει πιο εύκολα η ιστορία (ο θεός Samuel Beckett γάμαγε σε κάτι τέτοια).

Επίσης, βρήκα πολύ διασκεδαστικό το "Goodbye Lenin", εδώ όμως, το background του καθεστώτος έπαιζε φυσικά κύριο λόγο, γιαυτό και δε νομίζω πως μπορεί να σταθεί τόσο ψηλά όσο η προηγούμενη.

Πωπω... Τώρα που ξαναδιαβάζω τι έγραψα, γαμάω ο πούστης (μεταφορικά, γιατί κυριολεκτικά δε γαμάω, δε βγαίνω πλέον...). Λέτε να γίνω κριτικός;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Horny House of Horror
Στην Ιαπωνία, ο Nakazu (Yuya Ishikawa) είναι έτοιμος να παντρευτεί με μια γυναίκα που επιμένει να επικοινωνεί καθημερινά μαζί του μέσω ενός κινητού τηλεφώνου. Οι φίλοι του, αθλητές του μπέιζ-μπώλ ο Toshida (Wani Kansai) και ο Uno (Toushi Yanagi) θεωρούν ότι ο Nakazu χρειάζεται μια τελευταία συγκίνηση πριν δεθεί με τον γάμο και ανακαλύπτουν ένα πορνείο αποκαλούμενο Shogun. Mετά από μια νύχτα παιχνιδιού μπέιζ-μπώλ, o Toshida και ο Uno επιμένουν στην είσοδο στο πορνείο με τον Nakazu που δεν έχει πληρώσει ποτέ πριν για να κάνει σεξ. Οι τρεις τους παρουσιάζονται μπροστά στους θηλυκούς γλουτούς που επιδεικνύονται από τις τρύπες σε έναν τοίχο, για να δουν αυτό που το πορνείο τους προσφέρει. Κάθε ένα από τα τρία άτομα χωριστά στα δωμάτια με τις επιλεγμένες κυρίες, την Nagisa (Saori Hara), την Nonoko (Asami) και την Kaori (μέντα Suzuki). Οι τρεις φίλοι δεν γνωρίζουν την αποστολή του πορνείου, που είναι να βασανίσει σεξουαλικά τους πελάτες.
Δεν το έχω δει, το έβαλα απλώς επειδή είναι σχετικό με το σάιτ!!

Συνημμένα

• s4fimg-HornyHouseofHorror2010-or1.jpg
    s4fimg-HornyHouseofHorror2010-or1.jpg
    26,9 KB · Εμφανίσεις: 11

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Transformers Dark Of The Moon

Γάμησε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εδω ειναι για ταινιες παιχτη! τεσπα
legend of the seeker
pillars of the earth
robin hood
όλα καποια στιγμη τα προβαλε καποιο ελληνικο κανάλι!

αν ψαχνεις χιομοριστικη σειρα και ξερεις Γαλλικα οπωσδηποτε το Kaamellot!

μηπως καποιος γνωριζει σειρες τυπου game of thrones?
ειδα τουντορς ωραιο
camelot δε μου αρεσε καθολου
:rockon:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
legend of the seeker
pillars of the earth
robin hood

Δε ξέρω Γαλλικά και διάβασα στο wikipedia πως η χρήση της γλώσσας είναι από τα αστεία αυτής της σειράς.
Το κατεβάζω πάντως επειδή τα γουστάρω κάτι τέτοια και μέχρι στιγμής οι Γάλλοι έχουν κάνει ωραία πράγματα.

Εσύ ξέρεις Γαλλικά;

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
legend of the seeker
pillars of the earth
robin hood

ευχαριστω αλεξ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom