Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
True Grit
ενα γουστερν...
ουτε επικες μαχες/πιστολιδια ειχε, ουτε ενα γαματο σεναριο, ουτε κατι που θα με κανει να την θυμαμαι...
Η ερμηνεια του Ρασελ ειναι οντως πολυ καλη...και της πιτσιρικας...
Απο Κοεν μπρος, περιμενα κατι διαφορετικο

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
TRON:Legacy...πολύ καλό.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
True Grit
ενα γουστερν...
ουτε επικες μαχες/πιστολιδια ειχε, ουτε ενα γαματο σεναριο, ουτε κατι που θα με κανει να την θυμαμαι...
Η ερμηνεια του Ρασελ ειναι οντως πολυ καλη...και της πιτσιρικας...
Απο Κοεν μπρος, περιμενα κατι διαφορετικο

Του μπριτσες ενοεις??  :think:

Ειδα σημερα το Love and other drugs, καλουτσικο αν και αχταρμας οπως αναφερθηκε μερικες σελιδες ποιο πισω τα εχει ολα η ταινια, αν και την φοβομουνα μου αρεσε...η Hathaway πραγματικα πολυ καλη  :cum:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μετα το brokeback Mountain ξανασυναντιεται ο Τζιλενχαλ με την Hath, haha! Ειδα το the fighter, εχει τα κλισε του αλλα ο Κριστιαν Μπειλ ζωγραφιζει σαν τον μαστουρη ξεπεσμενο μποξερ, μαζι με την σινε-μητερα του κλεβουν την παρασταση. Βλεπεται ανετα, 2- 2,5 αστερακια

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειδα ενα ελληνικο (οχι πολυδιαφημησμενο) και μου αρεσε. Καθαρση λεγετε. Εχει καλο σεναριο και διασκεδαστικους διαλογους. Ειναι ταινια με μικρο μπατζετ γιαυτο μην περιμενετε τρελα πραγματα αλλα πιστευω οτι αξιζει περισοτερο απο κατι μουφες του στυλ ροδα,τσαντα και κοπανα...
που το ειδες??ειναι ταινια του Μπογρη....και παιζει και θεος Στεφανακης και Μουρικης...

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
το ξαναγραφω γιατι το εβαλα σε λαθος θεμα

χθες ειδα για χιλιοστη φορα αυτη την εργαρα

king.jpg

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Season of the Witch
Με Nicolas Cage, Ron Perlman και Claire Foy
Ένας σταυροφόρος αηδιασμένος από τις σφαγές λιποτακτεί με το σύντροφό του και επιστρέφουν στην Ευρώπη.Εκεί συλλαμβάνονται και με αντάλλαγμα την ελευθερία τους αναλαμβάνουν τη μεταφορά μιας κατηγορούμενης για μαγεία σε ένα μοναστήρι προκειμένου να δικασθεί.
Λοιπόν έχοντας διαβάσει πριν δω την ταινία τις κριτικές, είχα μικρές προσδοκίες και αυτό μου βγήκε σε καλό.Ως ταινία είναι μέτρια,τα εφέ συνηθισμένα, ο Cage προσπαθεί, το τέλος θα μπορούσε να είναι καλύτερο..Παρόλα αυτά η ώρα πέρασε ευχάριστα..

To είδα απόψε...τελικά μια χαρούλα ήταν.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Barney's Version γι'αυτούς που τους αρέσουν οι ταινίες με καλογραμμένους χαρακτήρες,καλό σενάριο και ερμηνείες.Αστείο και συγκινητικό συνάμα.Ο Τζιαμάτι είναι πραγματικά συγκλονιστικός και απορώ γιατί δεν προτάθηκε για Οσκαρ.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
The Way Back
μια ιστορια αποδρασης απο ενα στρατοπεδο καταναγκαστικης εργασιας της Σιβηριας του Β.Παγκ.Πολεμου και η πορεια ως την Ινδια!!!!...
τα σχολια μου: Οκ, σε μεταφερει σε ενα κλιμα εξαθλιωσης αλλα και σε ενα κλιμα ψυχους και μετα στεπας και μετα ερημου...αν προκειται για αληθινα γεγονοτα, ειναι και ενας καλος λογος να την δειτε...
κατα τ αλλα ερμηνειες σοβαρες μην περιμενετε..πως να γινει εξαλλου ερμηνεια σε ενα τετοιο φιλμ...σκηνικα κλπ δεν εχει εξ'ορισμου - μονο φυση (καλη!!!)...ειναι μια διαδρομη το φιλμ (σε μπαζει ομως καλα μέσα !!)...γενικα ειναι στο στυλ περιπετειας που εγω τουλαχιστον βλεπω ανετα

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Σορρυ φίλε....σενάριο κλασομπανιέρα!!!!!
Σκηνοθεσία για γέλια....
Καλά, ερμηνείες δεν υπάρχουν γιατί "λείπουν" οι ηθοποιοί!!!!!
Βασικά μία από τα ίδια χωρίς ανατροπές.....χωρίς τίποτα, πάμε παρακάτω!!!!
Τι λες γαματη ταινια την ειδα χθες το βραδυ!!!
Ο Jason Statham για αλλη μια φορα ακαταμαχητος.και
το φιναλε της ταινιας<<ολα τα λεφτα>>

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Εχτες ειδα τους ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ με Ματ Ντειμον

Κλασσικη αισθηματικη ταινια .....

Απλα βλεπεται ευχαριστα ενω θυμιζει και το τζαμπερ....

Πολυ πρωτοτυπο το σεναριο θα ελεγα...

αρκετά καλό... μου άρεσε.... αν και οι τυπάδες με τα καπέλα μου έσπαγαν τα νεύρα που παντού επέμβαιναν!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ειδα ενα ελληνικο (οχι πολυδιαφημησμενο) και μου αρεσε. Καθαρση λεγετε. Εχει καλο σεναριο και διασκεδαστικους διαλογους. Ειναι ταινια με μικρο μπατζετ γιαυτο μην περιμενετε τρελα πραγματα αλλα πιστευω οτι αξιζει περισοτερο απο κατι μουφες του στυλ ροδα,τσαντα και κοπανα...

RESPECT ταινία....  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ειδα και εγω ρυθμιστες, δεν περιμενα θριλερ οπως ακουγεται σε διαφορα portals πως ειναι, τα 2/3 ηταν καλα αλλα το τελος συμβιβαστικο και μου θυμισε το τελος του LOST, καπως συμβιβαστικο γιατι δεν ειχαμε καποια τρομερη εμπνευση για αυτο. Σειρα τωρα ο μαυρος κυκνος

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
DUE DATE με Ρομπερτ Νταουνι τζουνιορς και Ζακ Γαλιφιανακη

Μιλαμε τρελο γελιο.....

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Ειχα ξεχασει ποτε ηταν η τελευταια φορα που πηγα σινεμα και πραγματικα ενιωσα οτι πεταξα 30 γιουρια απο το παραθυρο.Ολα αυτα ομως μεχρι και το σαββατο που οντως πεταξα την τριανταρου αψυχολογητα ....μιλαμε για ταινια μουφα -τοσο πολυ -που για να την δεις θα επρεπε να μοιραζουν στην εισοδο ΕΛ-ΕΣ-ΝΤΙ αγγλιστι LSD....NAI αναφερομαι στους ρυθμιστες που ενω πλασαρεται ως λοβ στορυ και μεταφυσικο θριλερουαρ , θα μπορουσε με λιγες ατακες να γινει μια σωστη καλτ κωμωδια....πχ να ανοιγεις πορτα και να σε τρωνε συμμοριτες στο μεξικο η να ανοιγεις πορτα και να μπαινεις στο πλατο που γυριζει τσοντα η τζουλια και οι δυο μαυροι η να μπαινεις σε πορτα και πετυχαινεις τον ΓΑΠ να χεζει και να διαβαζει βαβουρα και χιλιαδες αλλες προσαρμογες που θα εκαναν τουλαχιστον την ταινια πολυ πιο ενδιαφερουσα....
τεσπα καλα να παθω να βαλω μυαλο...αλλα με αυτο το σινεμα που πουλανε ασ μην ψαχνουν να βρουν γιατι πανε κατα διαολου τα στουντιο...περαστικα μου :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

είδα το inception (μια χαρά η ταινία, δεν τρελάθηκα όμως)

το τέλος ήταν λίγο διφορούμενο ή μου φάνηκε; :huh:

η σβούρα "έπαιξε" λίγο... :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom