You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 647K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Kingdom of Thanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
"RUN LOLA RUN"
για οσους δεν την εχουν δει μην την χάσετε...
Αν εννοείς του Τομ Τίκβερ, διαφωνώ. Θα την χαρακτήριζα, απλά ενδιαφέρουσα.
Το SHUTTER ISLAND εχει τρελο σεναριο... αξιζει να το δειτε
μέτριο όσο δεν πάει. Διάβασα και το βιβλίο και αυτό μέτριο είναι. Ο συγγραφέας έχει γράψει τα βιβλία πάνω στα οποία βασίζονται οι ταινίες "Mystic river" και "Gone baby, gone". Είναι καλός αλλα εδώ έχουμε μια άτυχη στιγμή.
εγώ είδα αυτό:
http://[URL unfurl="true"]www.myfilm.gr/img/_movies/__greek/Koutras_Panos_H/strella/Poster_sm.jpg[/img[/URL]]
Υπόθεση: O Γιώργος αποφυλακίζεται μετά από 15 χρόνια εγκλεισμού για ένα φόνο που ομολόγησε ότι διέπραξε στο χωριό όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Είναι 48 ετών και αποφασισμένος να κάνει μία καινούρια αρχή στην Αθήνα, μία πόλη άγνωστη γι’ αυτόν. Οι άμεσοι στόχοι του: να πουλήσει το πατρικό του σπίτι και να βρει το γιο του, Λεωνίδα, του οποίου τα ίχνη έχει χάσει από τη μέρα της καταδίκης του. Το βράδυ της αποφυλάκισής του διανυκτερεύει σ’ ένα φτηνό ξενοδοχείο στην Ομόνοια. Εκεί γνωρίζει τη Στρέλλα, μία όμορφη νεαρή πόρνη τρανσέξουαλ. Στη νέα του ζωή όλα επιτρέπονται κι έτσι αποφασίζει να περάσει το βράδυ μαζί της. Η ιδιόμορφη ομορφιά της, η λαχτάρα της για ζωή και το κυνικό της χιούμορ τον γοητεύουν. Λίγες μέρες μετά θα την ξανασυναντήσει και δε θα αργήσουν να μείνουν μαζί. Ωστόσο οι λογαριασμοί του Γιώργου με το παρελθόν είναι ακόμα ανοιχτοί. Μία άλλη «φυλακή» τον περιμένει. Μαζί με τη Στρέλλα θα πρέπει να βρουν το δρόμο προς την έξοδο.
[MEDIA=youtube]bNP6IeO8cDw[/MEDIA]
νερόβραστο love story που πλασάρεται σαν κουλτούρα με δήθεν ερμηνείες. Ηθελα να ήξερα αν ο σκηνοθέτης ή η κοπελά που έχει τον πρωταγονιστικό ρόλο έχουν δεί τρανσέξουαλ απο κοντά. Πάντελώς άστοχοι.
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 6.305
Los ojos de Julia
Ισπανικό θρίλερ του Guillem Morales με Belén Rueda, Lluís Homar και Pablo Derqui.
Η Τζούλια είναι μια γυναίκα που πάσχει από μια ασθένεια και χάνει σταδιακά την όρασή της.Βρίσκει τη δίδυμη αδελφή της, που έπασχε από την ίδια ασθένεια, απαγχονισμένη.Και ενώ όλοι μιλούν για αυτοκτονία
η Τζούλια, αρχίζει να ερευνά την υπόθεση και βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα σκοτεινό κόσμο.
Αρκετά καλή ταινία, σε κρατά σε αγωνία, με ορισμένες έντονες στιγμές.
Ισπανικό θρίλερ του Guillem Morales με Belén Rueda, Lluís Homar και Pablo Derqui.
Η Τζούλια είναι μια γυναίκα που πάσχει από μια ασθένεια και χάνει σταδιακά την όρασή της.Βρίσκει τη δίδυμη αδελφή της, που έπασχε από την ίδια ασθένεια, απαγχονισμένη.Και ενώ όλοι μιλούν για αυτοκτονία
η Τζούλια, αρχίζει να ερευνά την υπόθεση και βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα σκοτεινό κόσμο.
Αρκετά καλή ταινία, σε κρατά σε αγωνία, με ορισμένες έντονες στιγμές.
Συνημμένα
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
"Παρ'όλα τα άλογά του, την ιπποσύνη του και τα πρωταθλήματά του, δεν έχει 2 από αυτά που έχω εγώ. Και δεν εννοώ αρχίδια!" Bryan Clough για τον Alex Ferguson.
Ανεφέρθη και παλαιότερα αλλά η επανάληψη ως γνωστόν...
Anywayz, τέλη της groovy δεκαετίας του '60 στην Αγγλία και η προπονητική μορφή που κυριαρχεί είναι ο Don Revie, προπονητής της Leeds United (βλ. avatar Μάθιου για περισσότερα). Ο Bryan Clough βολοδέρνει με τη Derby στις μικρότερες κατηγορίες του της Αγγλίας, καταφέρνοντας όμως να τη φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1972 και τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου πρωταθλητριών ένα χρόνο αργότερα από τη Juventus. Όταν πλέον ο Don Revie καλείται να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας, ο πάγκος της Leeds χηρεύει και ο Clough θεωρείται ο καταλληλότερος διάδοχος. Υπογράφει με την ομάδα, καταφέρνει να μείνει περισσότερο απ'ό,τι ο Νίκος Αλέφαντος στο Φωστήρα (3 ώρες) ή ακόμα και τη φημολογούμενη 10λεπτη (!!!) θητεία του Leroy Rosenior στον πάγκο της Torquay αλλά και πάλι 44 ημέρες δεν το λες και πολύ...
Καθαρά ανδρική ταινία, δείχνει την εξυπνάδα και τη βλακεία του Clough (πολύ καλός ο Sheen) και το πώς ο εγωισμός όσο έξυπνος κι αν είσαι σε ωθεί πολλές φορές στο 2ο. Ωραία μεταφορά του Αγγλικού ποδοσφαίρου της εποχής.
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
"Παρ'όλα τα άλογά του, την ιπποσύνη του και τα πρωταθλήματά του, δεν έχει 2 από αυτά που έχω εγώ. Και δεν εννοώ αρχίδια!" Bryan Clough για τον Alex Ferguson.
Ανεφέρθη και παλαιότερα αλλά η επανάληψη ως γνωστόν...
Anywayz, τέλη της groovy δεκαετίας του '60 στην Αγγλία και η προπονητική μορφή που κυριαρχεί είναι ο Don Revie, προπονητής της Leeds United (βλ. avatar Μάθιου για περισσότερα). Ο Bryan Clough βολοδέρνει με τη Derby στις μικρότερες κατηγορίες του της Αγγλίας, καταφέρνοντας όμως να τη φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1972 και τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου πρωταθλητριών ένα χρόνο αργότερα από τη Juventus. Όταν πλέον ο Don Revie καλείται να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας, ο πάγκος της Leeds χηρεύει και ο Clough θεωρείται ο καταλληλότερος διάδοχος. Υπογράφει με την ομάδα, καταφέρνει να μείνει περισσότερο απ'ό,τι ο Νίκος Αλέφαντος στο Φωστήρα (3 ώρες) ή ακόμα και τη φημολογούμενη 10λεπτη (!!!) θητεία του Leroy Rosenior στον πάγκο της Torquay αλλά και πάλι 44 ημέρες δεν το λες και πολύ...
Καθαρά ανδρική ταινία, δείχνει την εξυπνάδα και τη βλακεία του Clough (πολύ καλός ο Sheen) και το πώς ο εγωισμός όσο έξυπνος κι αν είσαι σε ωθεί πολλές φορές στο 2ο. Ωραία μεταφορά του Αγγλικού ποδοσφαίρου της εποχής.
Θα ξεκινήσω από το τελευταίο: όντως εκπληκτική μεταφορά του κλίματος και της εποχής! Σ' αυτόν τον τομέα η ταινία παίρνει άριστα!!! Όπως επίσης και στην σκηνοθεσία!
Πρέπει όμως να πω, πως το βιβλίο μου άρεσε πολύ-πολύ περισσότερο. Αποτυπώνει πολύ καλύτερα τον τρόπο σκέψης και τον ψυχισμό του Κλαφ.
Επίσης, αν και είναι εξαιρετικός ηθποποιός, διαφωνώ με την επιλογή του Σιν για τον ρόλο του Μπράιαν. Όταν διάβαζα το βιβλίο είχα στο μυαλό μου τον Βίνι Τζόουνς!
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Κι αφού μιλάμε για το Νησί: θα σας μιλήσω για την εποχή που το όνειρο μου ήταν να γίνω ντράμερ (Μίκα Γουάλας rules!!!)
[size=18pt]Η πιο αγαπημένη μου και μια από τις καλύτερες Ευρωπαϊκές ταινίες όλων των εποχών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πρέπει όμως να πω, πως το βιβλίο μου άρεσε πολύ-πολύ περισσότερο. Αποτυπώνει πολύ καλύτερα τον τρόπο σκέψης και τον ψυχισμό του Κλαφ.
Δεν το'χω διαβάσει και δεν το γνωρίζω, δυστυχώς έχω ακούσει πάντως τα καλύτερα!
Επίσης, αν και είναι εξαιρετικός ηθποποιός, διαφωνώ με την επιλογή του Σιν για τον ρόλο του Μπράιαν. Όταν διάβαζα το βιβλίο είχα στο μυαλό μου τον Βίνι Τζόουνς!
Νομίζω ότι έπαιξε περισσότερο ρόλο το φυσιογνωμικό.
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
και με απιστευτο soundrack,μαγκα..οσο για τον βινυ τζοουνσ,ειναι η επιτομη η γνησια του Αγγλου που ζει για το κασκολ της ομαδας και τις 4 ωρες πριν και αλλες τοσες μετα το ΜΑΤΣ.
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Νομίζω ότι έπαιξε περισσότερο ρόλο το φυσιογνωμικό.
Το ίδιο πιστεύω κι εγώ. Εμφανισιακά μοιάζουν πολύ.
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 6.305
La casa muda
Ταινία από την Ουρουγουάη του Gustavo Hernández με τους Florencia Colucci, Abel Tripaldi και Gustavo Alonso
Η Λάουρα είναι μια έφηβη που μαζί με τον πατέρα της επισκέπτονται μια αγροτική οικία προκειμένου να ξεκινήσουν ανακάινιση το επόμενο πρωί.
Ένας θόρυβος όμως αναγκάζει τον πατέρα της να πάει να δει και όταν γυρνά είναι τραυματισμένος και ετοιμοθάνατος.Η Λάουρα τώρα πρέπει να βγει από το σπίτι..
Μέτριο ψυχολογικό θρίλερ - εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα?- στο οποίο συναντώνται όλα τα κλισέ του είδους.Η εξέλιξη της ιστορίας όμως έχει ενδιαφέρον.Δε θα πω παραπάνω για να μη σας το χαλάσω..
Ταινία από την Ουρουγουάη του Gustavo Hernández με τους Florencia Colucci, Abel Tripaldi και Gustavo Alonso
Η Λάουρα είναι μια έφηβη που μαζί με τον πατέρα της επισκέπτονται μια αγροτική οικία προκειμένου να ξεκινήσουν ανακάινιση το επόμενο πρωί.
Ένας θόρυβος όμως αναγκάζει τον πατέρα της να πάει να δει και όταν γυρνά είναι τραυματισμένος και ετοιμοθάνατος.Η Λάουρα τώρα πρέπει να βγει από το σπίτι..
Μέτριο ψυχολογικό θρίλερ - εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα?- στο οποίο συναντώνται όλα τα κλισέ του είδους.Η εξέλιξη της ιστορίας όμως έχει ενδιαφέρον.Δε θα πω παραπάνω για να μη σας το χαλάσω..
Συνημμένα
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 6.305
Wake Wood
Θρίλερ του David Keating με τους Eva Birthistle, Ella Connolly , Amelia Crowley και Aidan Gillen
Οι γονείς ενός κοριτσιού που κατασπαράχτηκε από έναν άγριο σκύλο, μετακομίζουν σε μια μικρή πόλη.
Εκεί μαθαίνουν για ένα τελετουργικό σύμφωνα με το οποίο κάποιος πού είναι νεκρός για λιγότερο από ένα χρόνο μπορεί να επανέλθει στη ζωή για 3 μέρες.Παρόλο που η κόρη τους είναι νεκρή για πάνω από έτος, λένε ψέματα και το κορίτσι επανέρχεται...
Μέτρια ταινία, καλή επιλογή ηθοποιών.
Θρίλερ του David Keating με τους Eva Birthistle, Ella Connolly , Amelia Crowley και Aidan Gillen
Οι γονείς ενός κοριτσιού που κατασπαράχτηκε από έναν άγριο σκύλο, μετακομίζουν σε μια μικρή πόλη.
Εκεί μαθαίνουν για ένα τελετουργικό σύμφωνα με το οποίο κάποιος πού είναι νεκρός για λιγότερο από ένα χρόνο μπορεί να επανέλθει στη ζωή για 3 μέρες.Παρόλο που η κόρη τους είναι νεκρή για πάνω από έτος, λένε ψέματα και το κορίτσι επανέρχεται...
Συνημμένα
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 6.305
Δε νομίζω..αλλά ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος για το τί υπάρχει εκεί έξω...Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλο θαναι αυτοWake Wood
εχει νεκραναστασεις διαβολια και φονικους σκυλους ( )
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
καλο θαναι αυτο
Άσε τύπε...
Κι εγώ μόλις διάβασα την περιγραφή μου έκανε για θρίλερ μπι μούβι τέλη 80's αρχές 90's, και μόλις πάτησα το λινκ είδα ότι είναι του 2011.
Ρε τι φτιαχνουν οι πούστηδες.
Νεκρανάσταση όντως. Σεναρίου.
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Το εχω κατεβασει... θα το δω σε λιγο παρεα με τη δικια μου και θα σας πω αυριοκαλο θαναι αυτο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τι σκεφτηκανΆσε τύπε...
Κι εγώ μόλις διάβασα την περιγραφή μου έκανε για θρίλερ μπι μούβι τέλη 80's αρχές 90's, και μόλις πάτησα το λινκ είδα ότι είναι του 2011.
Ρε τι φτιαχνουν οι πούστηδες.
Νεκρανάσταση όντως. Σεναρίου.
το παιδι που πεθανε το εφαγε σκυλος ρε
δεν βαλαν κανα ατυχημα με αμαξι ή καμια δολοφονια απο κανα ψυχακια
βαλαν ενα κουτζο