Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
εκανα το λαθος και ειδα το Ροδα τσαντα και κοπανα. Μεγαλη μουφα μαγκες... ο μονος που σωζει καπως την κατασταση ειναι ο γερο-βουτσας αν και απο αυτον περιμενα περισοτερα... Κατα τα αλλα μια βαρετη ταινια που μας τα πρηζουν και με τις διαφημησεις 11880 και καζινο,ουστ!

Το μόνο καλό που μπορείς να βρεις στην ταινία είναι μια νοσταλγία για την όλη εποχή της βιντεοκασέτας. Είναι περισσότερο μια αρπαχτή, και κακή μάλιστα, παρά ο,τιδήποτε άλλο. Εμένα μου θύμισε διαφήμιση μιάμιση ώρας περίπου, όπως είπες κι εσύ, και μια ευκαιρία του στυλ, έχω ένα/μία συγγενή (αδερφό-ή/θείο-α/παππού/γιαγιά κλπ), καλά παιδιά, δε σκαμπάζουν πολλά, δεν κοιτάς να κάνεις καμιά ταινία να τους βολέψεις; Όπως η πλειοψηφία των βιντεοταινιών του 80. Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν περίμενα προσωπικά και τίποτα καλύτερο.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
.. :2funny: το love and other drugs το μονο θετικο που εχει ειναι οι γυμνες σκηνες της καβλοπροστυχης χαθαγουεη και τιποτα αλλο...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Το αδυτο το ειδε κανεις να μας πει δυο λογια ?
Αδυτο, aka Sanctrum
η ταινια καταγινεται με σπηλαιοκαταδυσεις...
ο κλασσικος πορωμενος-ειδημων-ξερολας-εχω παντα δικιο δεν λειπει...
ο κλασσικος μαλακας-παντα σε διασταση με τον ξερολα-κακος επισης δεν λειπει.
κι ολοι οι αλλοι κλασσικοι ειναι με τον τροπο τους και ευκολα αναλωσιμοι στην καταστροφη που συμβαινει.
το σκηνικο ειναι σπηλαιο, ειναι οκ αλλα ειναι σκοτεινο...
Αλιεν ΔΕΝ εχει, τερατα δεν εχει, μεταφυσικα δεν εχει, ΕΥΤΥΧΩΣ...
μια προσπαθεια αυτοαπεγκλωβισμου απο ενα σπηλαιο ειναι η ταινια, και η ανθρωπινη διασταση οπου ενας πατερας "βρισκει/μαθαινει" τον γιο του...
προβλεψιμη τελειως....περνας 2 ωριτσες χαλαρα κι αναλαφρα!
Αυτα...

ΥΓ...δες την και πες μου...μπορει να διαφωνησαμε στο αγαπη σαν ναρκωτικο, αλλα μπορει να συμφωνησουμε εδω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η τελετη με τον αντονι χοπκινς στον ρολο του πολυπειρου ιερεα εξορκιστη και τον κολιν ο ντοναχιου στον ρολο του νεαρου εκολλαπτομενου και με πολλες αμφιβολιες για την πιστη του εξορκιστη.....
http://[URL unfurl="true"]www.myfilm.gr/img/_movies2/Mikael%20Hafstrom/The%20Rite/Poster_sm.jpg[/img[/URL]]
καλη γενικα ταινιουλα αλλα με ρηχο και επιφανειακο χωρις ιδιαιτερο βαθος σεναριο,πολλη μεταφυσικη αμερικανικη θρησκοληπτικη κουλτουρα και το συμπερασμα....υπαρχει θεος,υπαρχει σατανας,οι μετανοημενοι θα σωθουν,ο δαιμονισμος υπαρχει και ο εξορκισμος ειναι η μονη θεραπεια του....

καλα και πειστικα εφε,υπαρχει ενα στοιχειο νουαρ και υποβλητικο που δημιουργει τις προυποθεσεις να το πεις το φιλμ και θριλερ.....αρκετα καλες ερμηνειες απο ολο το καστ ακομα και τους δευτερους ρολους......ο αντονι χοπκινς στον ρολο του ιδιαιτερου-ιδιορυθμου εξορκιστη ειναι σαφως το κινητρο να πας να δεις την ταινια....

ενδεικνυται για τους φαν του ειδους και γενικα δεν θα πεταξετε τα οκτω ευρω σας οσοι αρεσκεστε σε αντιστοιχο ειδος σινεμα......

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αδυτο, aka Sanctrum
η ταινια καταγινεται με σπηλαιοκαταδυσεις...
ο κλασσικος πορωμενος-ειδημων-ξερολας-εχω παντα δικιο δεν λειπει...
ο κλασσικος μαλακας-παντα σε διασταση με τον ξερολα-κακος επισης δεν λειπει.
κι ολοι οι αλλοι κλασσικοι ειναι με τον τροπο τους και ευκολα αναλωσιμοι στην καταστροφη που συμβαινει.
το σκηνικο ειναι σπηλαιο, ειναι οκ αλλα ειναι σκοτεινο...
Αλιεν ΔΕΝ εχει, τερατα δεν εχει, μεταφυσικα δεν εχει, ΕΥΤΥΧΩΣ...
μια προσπαθεια αυτοαπεγκλωβισμου απο ενα σπηλαιο ειναι η ταινια, και η ανθρωπινη διασταση οπου ενας πατερας "βρισκει/μαθαινει" τον γιο του...
προβλεψιμη τελειως....περνας 2 ωριτσες χαλαρα κι αναλαφρα!
Αυτα...

ΥΓ...δες την και πες μου...μπορει να διαφωνησαμε στο αγαπη σαν ναρκωτικο, αλλα μπορει να συμφωνησουμε εδω
Ψιλοβαρετη μου ακουγεται....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η τελετη με τον αντονι χοπκινς στον ρολο του πολυπειρου ιερεα εξορκιστη και τον κολιν ο ντοναχιου στον ρολο του νεαρου εκολλαπτομενου και με πολλες αμφιβολιες για την πιστη του εξορκιστη.....
http://[URL unfurl="true"]www.myfilm.gr/img/_movies2/Mikael%20Hafstrom/The%20Rite/Poster_sm.jpg[/img[/URL]]
καλη γενικα ταινιουλα αλλα με ρηχο και επιφανειακο χωρις ιδιαιτερο βαθος σεναριο,πολλη μεταφυσικη αμερικανικη θρησκοληπτικη κουλτουρα και το συμπερασμα....υπαρχει θεος,υπαρχει σατανας,οι μετανοημενοι θα σωθουν,ο δαιμονισμος υπαρχει και ο εξορκισμος ειναι η μονη θεραπεια του....

καλα και πειστικα εφε,υπαρχει ενα στοιχειο νουαρ και υποβλητικο που δημιουργει τις προυποθεσεις να το πεις το φιλμ και θριλερ.....αρκετα καλες ερμηνειες απο ολο το καστ ακομα και τους δευτερους ρολους......ο αντονι χοπκινς στον ρολο του ιδιαιτερου-ιδιορυθμου εξορκιστη ειναι σαφως το κινητρο να πας να δεις την ταινια....

ενδεικνυται για τους φαν του ειδους και γενικα δεν θα πεταξετε τα οκτω ευρω σας οσοι αρεσκεστε σε αντιστοιχο ειδος σινεμα......
[/quote]τυπε κανα τορεντ παιζει? ;D

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Mission to Mars...11 ετών ταινία αλλά παραμένει γαμηστερή.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
The Fighter...
βασικα να πω οτι ο Κριστιαν Μπέιλ ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και απολυτα δικαια πηρε το ΟΣΚΑΡ β'ρολου!!!

Η ταινια σε γενικες γραμμες ειναι καλη...ειναι βεβαια μια ακομα ταινια με πυγμαχο, δεν λειπουν οι σκηνες/μαχες που τις τρωει αρχικα αλλα μετα ανακαμπτει και νικά! Δεν ξερω, ισως ετσι να γιναν και στην πραγματικοτητα...Η ταινια αναδιπλωνεται μεσα απο την οπτικη μιας περιεργης οικογενειας, με 9 παιδια, 7 κοριτσια, ο Γουολμπεργκ και ο Μπειλ σε ρολο χ-τσαμπ και νυν τζανκη! Η μανα, επισης ΟΣΚΑΡ β'ρολου ειναι φιγουρα που αξιζει την προσοχη σας...
Ωραια ταινια...σε γενικες γραμμες ειναι ωραια!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Πολυ καλα σκηνικα που μαλλον ειναι απο υπολογιστη αλλα κουραστικα σε καποιο σημειο σε μπερδευουν (τουλαχιστων εμενα) μετα απο ενα σημειο γινετε κουραστικη, τον κλωνο τσεφ μπριτζες δεν τον πετυχανε καλα (τεχνολογια απο το beowulf???) ...αλλα στην τελικη ειναι μια ταινια η οποια βλεπετε χαλαρα.

Επικαιρη ταινια βασιζομενη στην κριση, μελανχολικη, πως απο τα πλουτη μπορει να βρεθεις στον δρομο, αγγιζει οσους εχουν περασει παρομοιες καταστασεις...

Καλη κομωδια (νωμιζω ειναι remake) την περημενα πατατα, αν δεν ηταν ο Στιβ καρελ θα ηταν σιγουρα πατατα, ο οποιος εχει πετυχει και με το παραπανω το ρολο του ηλιθιου...

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Το μόνο καλό που μπορείς να βρεις στην ταινία είναι μια νοσταλγία για την όλη εποχή της βιντεοκασέτας. Είναι περισσότερο μια αρπαχτή, και κακή μάλιστα, παρά ο,τιδήποτε άλλο. Εμένα μου θύμισε διαφήμιση μιάμιση ώρας περίπου, όπως είπες κι εσύ, και μια ευκαιρία του στυλ, έχω ένα/μία συγγενή (αδερφό-ή/θείο-α/παππού/γιαγιά κλπ), καλά παιδιά, δε σκαμπάζουν πολλά, δεν κοιτάς να κάνεις καμιά ταινία να τους βολέψεις; Όπως η πλειοψηφία των βιντεοταινιών του 80. Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν περίμενα προσωπικά και τίποτα καλύτερο.

Εμετικη ταινια, ντροπιασε τον τιτλο

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Καλη κομωδια (νωμιζω ειναι remake) την περημενα πατατα, αν δεν ηταν ο Στιβ καρελ θα ηταν σιγουρα πατατα, ο οποιος εχει πετυχει και με το παραπανω το ρολο του ηλιθιου...

Remake του Le Dîner de Cons(Δείπνο ηλιθίων) του Francis Veber. Όσο κι αν τον έχει πετύχει ο Carell, αυτή τη φατσούλα δεν την ξεπερνάει με τίποτα! :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εχτες ειδα τους ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ με Ματ Ντειμον

Κλασσικη αισθηματικη ταινια .....

Απλα βλεπεται ευχαριστα ενω θυμιζει και το τζαμπερ....

Πολυ πρωτοτυπο το σεναριο θα ελεγα...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
S.W.A.T.: Firefight
Ένας αξιωματικός των swat του Λ.Αντζελες πηγαίνει στο Ντιτροιτ να εκπαιδεύσει την αντίστοιχη ομάδα.
Ανύπαρκτο σενάριο,κακή σκηνοθεσία,αφόρητη ηθοποιία ,με το ζόρι στέκεται ως τηλεοπτική παραγωγή και μάλιστα φτηνή.Είδα όλη την ταινία σε 25΄.Προς αποφυγή!

Συνημμένα

• MV5BMjE1OTQ2NzgxM15BMl5BanBnXkFtZTcwNTk3NDM1NA@@._V1._SY317_CR2,0,214,317_.jpg
    MV5BMjE1OTQ2NzgxM15BMl5BanBnXkFtZTcwNTk3NDM1NA@@._V1._SY317_CR2,0,214,317_.jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 20

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Season of the Witch
Με Nicolas Cage, Ron Perlman και Claire Foy
Ένας σταυροφόρος αηδιασμένος από τις σφαγές λιποτακτεί με το σύντροφό του και επιστρέφουν στην Ευρώπη.Εκεί συλλαμβάνονται και με αντάλλαγμα την ελευθερία τους αναλαμβάνουν τη μεταφορά μιας κατηγορούμενης για μαγεία σε ένα μοναστήρι προκειμένου να δικασθεί.
Λοιπόν έχοντας διαβάσει πριν δω την ταινία τις κριτικές, είχα μικρές προσδοκίες και αυτό μου βγήκε σε καλό.Ως ταινία είναι μέτρια,τα εφέ συνηθισμένα, ο Cage προσπαθεί, το τέλος θα μπορούσε να είναι καλύτερο..Παρόλα αυτά η ώρα πέρασε ευχάριστα..

Συνημμένα

• MV5BMzc3MjYxNzg2N15BMl5BanBnXkFtZTcwNzQyMTkwNA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg
    MV5BMzc3MjYxNzg2N15BMl5BanBnXkFtZTcwNzQyMTkwNA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg
    22,4 KB · Εμφανίσεις: 17

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Season of the Witch
Με Nicolas Cage, Ron Perlman και Claire Foy
Ένας σταυροφόρος αηδιασμένος από τις σφαγές λιποτακτεί με το σύντροφό του και επιστρέφουν στην Ευρώπη.Εκεί συλλαμβάνονται και με αντάλλαγμα την ελευθερία τους αναλαμβάνουν τη μεταφορά μιας κατηγορούμενης για μαγεία σε ένα μοναστήρι προκειμένου να δικασθεί.
Λοιπόν έχοντας διαβάσει πριν δω την ταινία τις κριτικές, είχα μικρές προσδοκίες και αυτό μου βγήκε σε καλό.Ως ταινία είναι μέτρια,τα εφέ συνηθισμένα, ο Cage προσπαθεί, το τέλος θα μπορούσε να είναι καλύτερο..Παρόλα αυτά η ώρα πέρασε ευχάριστα..
Οπως τα λες ειναι...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ειδα ενα ελληνικο (οχι πολυδιαφημησμενο) και μου αρεσε. Καθαρση λεγετε. Εχει καλο σεναριο και διασκεδαστικους διαλογους. Ειναι ταινια με μικρο μπατζετ γιαυτο μην περιμενετε τρελα πραγματα αλλα πιστευω οτι αξιζει περισοτερο απο κατι μουφες του στυλ ροδα,τσαντα και κοπανα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom