ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ τα μεσάνυχτα στο MEGA την εκπομπή "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" του Σταύρου Θεοδωράκη που είναι αφιερωμένη στον κυβερνοχώρο...
Παίζει ΤΩΡΑ !!!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ τα μεσάνυχτα στο MEGA την εκπομπή "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" του Σταύρου Θεοδωράκη που είναι αφιερωμένη στον κυβερνοχώρο...
...την εποχή που όλοι είχαμε 56αρια μόντεμ, αυτός πρέπει να είχε δορυφορική ή μισθωμένη Τ1
λέει πουθενά για τους υπότιτλους; λέει ότι απαγορεύεται η αναπαραγωγή όλου ή μέρους του έργου. μπορεί να πει κανείς ότι μέρος του έργου είναι οι διάλογοι, οπότε απαγορεύεται και η αναπαραγωγή της μετάφρασής τους. μιας κι έκανες παραλληλισμό για το σεμινάριο, ο δικός μου παραλληλισμός με το βιβλίο απορρίπτεται;
Mιλάς για τον τύπο που σου έκανε κόπια ένα πρόγραμμα και στο άφηνε σε ένα γκαράζ στην Αθήνα και πήγαινες μετά και το έπαιρνες. Ζήταγε θυμάμαι 10-20000 δραχμές, ανάλογα το πρόγραμμα. Τώρα θα κάνει διακοπές στη Χαβάη!
κατεβασμάτωνε ταινιώνε..Τι σαίτ είναι αυτά;
κατεβασμάτωνε ταινιώνε..
για πόσα ????Πάτερ κάνε κάτι γιατί βλέπω μεγάλη μπόρα να 'ρχεται.
10 γιούρια?για πόσα ????
ουτε το λαδι και οι πετσετες του μασαζ δηλαδη..10 γιούρια?
Γεια σας παιδια...εγω ειμαι συνδρομητης στο κατεβαζω τα παντα σχεδον ετομα υποτιτλισμενα....ερωτηση...με τη ψηφηση του νομοσχεδιου παιζει να εχω προβημα?
Στην Αμερική πια τους εντoπίζουν κανονικά. Επειδή συνήθως είναι πιτσιρικάδες ή φοιτητές, στην αρχή τους στέλνουν ενα προειδοποιητικό γράμμα. Αν κάποιος συνεχίσει τότε του κόβουν τον κώλο. Αυτό πέρασε και στην Αγγλία. Για άλλες χώρες δεν ξέρω. Επίσης δέχτηκαν αυστηρές ειδοποιήσεις όλα τα sites που διακινούν free υλικό. Ένα από αυτά το Soulseek, που δούλευε σαν FTP κλείδωσε κανονικά. Στείλαν κάτι ειδοποίησεις στα μέλη/χρήστες αλλά για να βρεις άκρη πρέπει να ξέρεις να σπας κωδικούς της NASA.Πως τον επιασε δηλαδη?
και γιατι δεν πιανουν εκατομμυρια αλλους?
Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειμαι ηδη συνδεδεμενος και κατεβαζω κανονικοτατα φιλε μου Borg