Νέα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanenas80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
καλημέρα σε όλους... χθες το πρωί στο site είδα μια κριτική για την marta του πρακτορείου nymphs.... σας την κάνω copy-paste

Δεν γράφω συνήθως κριτικές για κοπέλες.
Αυτή τη φορά το κάνω γιατί από τη συγκεκριμένη κοπέλα κόλλησα παράσημο,ευτυχώς όμως θεραπεύεται.Περίπου τη πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου άρχισα να βγάζω πύον από το εργαλείο και φυσικά τρελάθηκα μέχρι την επίσκεψη στο νοσοκομείο.Γιαυτό το λόγο συνιστώ προσοχή με το θέμα υγιεινής.
Τη κοπέλα τη συνάντησα όπως καταλαβαίνετε στο προηγούμενο τουρ που χρησιμοποιούσε το όνομα Vanessa από το ίδιο πρακτορείο.Βγάζω το συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτή από τη φωτο που έχεi στο duo.
Αφού γράφω λοιπόν να κάνω και ένα σχόλιο για εμφάνιση και επίδοση τα οποία όπως λένε και οι βαθμοί που έβαλα είναι κάτω του μετρίου.
Ευχαριστώ και ελπίζω να βοηθάω.

με μεγάλη μου έκπληξη παρατήρησα ότι το συγκεκριμένο site απέσυρε την εικόνα της κοπέλας από τις κοπέλες που είναι ήδη ελλάδα αντί να το αφήσει εκεί για να βλέπει την κριτική όποιος θέλει να συναντήσει την κοπέλα ή πολύ περισσότερο να το δει κόσμος που θα ήθελε ενδεχομένως να συναντήσει την vanessa του πρακτορείου αυτού όταν έλθει ελλάδα... μάλιστα για το συγκεκριμένο site πριν μερικές μέρες είχε γράψει ένα παιδί ότι κάτω από την κακή κριτική που έκανε σε μια κοπέλα κόλλησαν και την απάντηση του ατζέντη της ο οποίος κατά την γνώμη του παιδιού έλεγε ψέμματα... αν αυτό το site λειτουργεί έτσι δεν ξέρω ποιο είναι το νόημα να γράφουμε reviews και να συμμετέχουμε στην όλη διαδικασία.... προφανώς το πράγμα αρχίζει να γίνεται και επικίνδυνο για την υγεία μας από κάποιο σημείο και μετά μιας και ο πιο σημαντικός λόγος που είμαι στο site είναι ότι αν κάποια κοπέλα παρουσιάσει κάτι επικίνδυνο περιμένω από όποιον το δει να το βγάλει στην φόρα (εννοείται ότι το ίδιο κάνω και εγώ για όλους μας)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ναι σωστα τα λες συνναγωνιστη μας......

Αλλα δεν μας λες το παρασημο πως το κολλησες ?

Μηπως εκανες ΟΛΑ αυτα που δεν θα επρεπε να κανεις ?

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ...... 69 - ΑΚΑΠΟΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
δεν ειναι ο συναγωνιστης που κολλησε το παρασημο φιλε συναγωνιστη
παρεθεσε κριτικη απο το εν λογω σαιτ για την εν λογω κορασιδα

OP
OP
K

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Ναι σωστα τα λες συνναγωνιστη μας......

Αλλα δεν μας λες το παρασημο πως το κολλησες ?

Μηπως εκανες ΟΛΑ αυτα που δεν θα επρεπε να κανεις ?

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ...... 69 - ΑΚΑΠΟΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ

όπως είπε και ο προηγούμενος δεν κόλλησα εγώ το παράσημο... απλά παρέθεσα την κριτική του παιδιού αυτού για 2 λόγους
1. να ξέρουμε όλοι τι παίζει με την vanessa από το nymphs και
2. να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του για την αξιοπιστία του site που ανέφερα

από εκεί και πέρα θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι κατά την γνώμη μου η ασφάλεια έχει να κάνει με το αν η άλλη θέλει να προσέχει τον εαυτό της κυρίως και όχι τόσο με τις προφυλάξεις.... και αυτό μπορώ να στο πω και από προσωπική μου εμπειρία σε studio που είχα πάρει ΟΛΕΣ τις προφυλάξεις που λες αλλά μάλλον δεν ήταν αρκετές και μέχρι να βεβαιωθώ ότι είμαι καλά είχα ασπρίσει.... από τότε έχω να πάω σε μπουρδέλλο-studio και δεν νομίζω ότι θα ξαναπάω ποτέ... που και πάλι ακόμα και αν προσέχει η κοπέλα υπάρχει κάποιο ρίσκο.. τέλος πάντων αυτή είναι προσωπική γνώμη περί καθαριότητας κλπ άρα υποκειμενική.. ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν αντιλεγω φιλε μου αλλα οι προφυλαξεις πρεπει να λαμβανονται

OP
OP
K

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
δεν αντιλεγω φιλε μου αλλα οι προφυλαξεις πρεπει να λαμβανονται

εε μετά έρχεται το θέμα της απόλαυσης... σίγουρα παίρνω ένα ρίσκο αλλά αν πάρω όλες τις προφυλάξεις που λες μετά θα σκέπτομαι για ποιο λόγο να το κάνω όλο αυτό .. δεν πάω για μια βόλτα στην παραλία καλύτερα;;... για μένα η ζωή είναι για όλους μας υποχρεωτικά ένα παιχνίδι πιθανοτήτων... π.χ. αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα σε πατήσει αμάξι κάτσε στο σπίτι σου και μην βγαίνεις ποτέ έξω είναι ο μόνος τρόπος να είσαι σίγουρος... δεν είναι ζωή όμως αυτό μετά

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
94
Πόντοι
6
μερικές φορές βγαίνω έξω από τα ρούχα μου γιατί μερικοί νομίζουν ότι αν φοράς καπότα δεν κολλάς τίποτα ρε φίλε αχαχουχαχα πόσο σίγουρος είσαι ότι αν φοράς καπότα δεν κολλάς; εγώ πχ κόλλησα βλενορια πριν πολλά χρόνια με καπότα και πρόσεξα πολύ καλά πώς την έβγαλα και έπλυνα τα χέρια μου κλπ ..γιαυτό μην λέτε πράγματα που δεν είσαστε σίγουρη..πχ αν ήξερες μια γκόμενα ότι έχει aids θα την πηδούσες με καπότα;

OP
OP
K

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
μερικές φορές βγαίνω έξω από τα ρούχα μου γιατί μερικοί νομίζουν ότι αν φοράς καπότα δεν κολλάς τίποτα ρε φίλε αχαχουχαχα πόσο σίγουρος είσαι ότι αν φοράς καπότα δεν κολλάς; εγώ πχ κόλλησα βλενορια πριν πολλά χρόνια με καπότα και πρόσεξα πολύ καλά πώς την έβγαλα και έπλυνα τα χέρια μου κλπ ..γιαυτό μην λέτε πράγματα που δεν είσαστε σίγουρη..πχ αν ήξερες μια γκόμενα ότι έχει aids θα την πηδούσες με καπότα;
:thumbsup:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Μην βγαινεις απο τα ρουχα σου, αλλα βλενορροια με καποτα δεν κολλας!! Κατι αλλο εγινε, η σου ετυχε ελαττωματικη καποτα που ειναι πολυ σπανιο. Παντα να παιρνεις της καλυτερης ποιοτητος καποτες, και αν χρειαζεται να τις παιρνεις μαζι σου σε συναντησεις.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Επισης, η βλενορροια , οπως και καθε αλλο ΣΜΝ ,δεν εχει σχεση με το πως θα βγαλεις την καποτα για να κολλησεις .Απο την ουρηθρα κολλας οχι απο την επαφη με τα δαχτυλα . Δεν εννοω με αυτο που λεω βεβαια, οτι δεν ειναι προτιμοτερο να την βγαζουμε με χαρτι παρα με γυμνα χερια ,αλλα για λογους καθαριοτητας.

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
94
Πόντοι
6
παιδιά οκ σίγουρα καλό είναι να φοράμε καπότα ..αλλά και οι εταιρίες που πουλάνε τις καπότες και οι γιατροί λένε ότι το προφιλαχτικο δεν είναι πάντα σίγουρο ότι δεν 8α κολισεις κάτι ..είναι 50 50 ..αλλά ασοψετε το ότι το κάτω το κεφάλι μερικές φορές μας κάνει κουμάντο παρά το πάνω και όπως είπες φίλε είναι προτιμότερο να την βγάζουμε με ένα χαρτί να μην έχουμε επαφή με τα χέρια και ακουμπήσουμε τα υγρά τις και μετά το εργαλείο ..αλλα στα μπουρδελα οι πτανες εχουν δικεσ τους καποτες ..δεν σκέφτηκα να σου πω την αληθια να πάρω δική μου καπότα ..αλλά ίσως πάλι η πτανα διαφωνήσει γιατί μπορεί να πει πχ ότι και καλά την έχω τρυπήσει με μια βελόνα .( λέω εγώ τώρα ) ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Ε καλά, 50-50 δεν είναι

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
94
Πόντοι
6
λέων σε ένα σεμινάριο που παρακολουθεισα ετσι  έλεγε ο γιατρός ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom