Νέα

Προσέγγιση χωρισμένης γειτόνισσας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Καλημερα μαγκες.. Είναι μια γειτονισσα απο Τζαμάικα που μένει χρόνια εδώ, χωρισμένη 45αρα και θέλω να την προσεγγισω. Την γουσταρα και στο παρελθόν, όμως εδώ και εναμησι χρόνο έχει χωρίσει. Δυστυχώς δεν ξέρω ποτε κυκλοφορεί και αν την δω την βλέπω τυχαία ,όταν οδηγω και της παιζω την κορνα και λεμε μια καλημερα.. Αυτο μόνο 'δεν έχουμε συστηθει ποτέ. Αλλά φαίνεται δεκτικη γυναίκα, χαμογελαστη..και γουσταρω να την προσεγγισω.. .Το σπίτι της είναι 400 μέτρα πιο πέρα. Τι δικαιολογία να βρω για να την επισκεφτω;;Είναι 45 χρονών. Είμαι και σε μικρή περιοχή.. .Σας ρωταω απλά επειδή δυστυχως δεν την βλέπω συχνά και αν τυχει και περπαταει,τυχαινει παλι εγώ είμαι με το αμάξι και να μην μπορούμε να πούμε πολλά.. .Δεν είναι κυριακατικο,σοβαρά μιλαω.

OP
OP
K

Kavlas123

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
6
Κάτι που ισως σας βοηθήσει με κάποιο τρόπο να με κατατοπισετε καλύτερα , ειναι οτι ξέρω πως προσεχει καποιες φορές και ηλικιωμενους..

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ειναι 45 χρονων,αγγλοφωνη της καραιβικης.σταματα και πες της τα ιδια που λες εδω.αν γουσταρει μια χαρα,αν οχι θα σου φυγει ο καημος.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Νωρις νωρις εσωσες την Κυριακη.
Ειναι απλα τα πραγματα τυπε, την σταματας πολυ ευγενικα στο δρομο και της λες οτι εμαθες οτι προσεχει ηλικιωμενους, οτι εχεις ενα ηλικιωμενο που χρειαζεται βοηθεια και αν θα μπορουσατε να βγειτε για ενα καφε να την ρωτησεις μερικα πραγματα.
Τωρα αν το πραγμα προχωρησει και σου πει ναι , θα πρεπει να παρουσιασεις ενα ηλικιωμενο/η.
Στη περιπτωση αυτη βρες κανενα συγγενη παππου ή γιαγια και πραξε αναλογως.
το βασικο ειναι οτι θα εχεις κανει το κονε, με ομορφο και ευγενικο τροπο.

Koukos71

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Like
182
Πόντοι
0
Η ότι σκέφτεσαι να επισκεφθείς τη μαγευτική Τζαμάικα και για να οργανώσεις το ταξίδι χρειάζεσαι πληροφορίες. Της προτείνεις καφέ και βλέπεις. Καλή επιτυχία!

Aggelos49

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2022
Like
196
Πόντοι
20
Ειναι απλα τα πραγματα τυπε, την σταματας πολυ ευγενικα στο δρομο και της λες οτι εμαθες οτι προσεχει ηλικιωμενους, οτι εχεις ενα ηλικιωμενο που χρειαζεται βοηθεια και αν θα μπορουσατε να βγειτε για ενα καφε να την ρωτησεις μερικα πραγματα.
Τωρα αν το πραγμα προχωρησει και σου πει ναι , θα πρεπει να παρουσιασεις ενα ηλικιωμενο/η.
Σε περίπτωση που δεν του βρίσκεται κάποιος ηλικιωμένος δέχομαι εγώ να κάνω τον θείο που χρειάζεται βοήθεια...:pipa1:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Σε περίπτωση που δεν του βρίσκεται κάποιος ηλικιωμένος δέχομαι εγώ να κάνω τον θείο που χρειάζεται βοήθεια...:pipa1:
Ωραιος! αυτος ο αλτρουϊσμος και η αυτοθυσια που διεπει τα μελη εδω συγκινει. Μην βρεθεις σε αναγκη, ολοι να τρεξουν για βοηθεια…:confused:

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
951
Πόντοι
81
Τι μαλακίες γράφετε μερικοί.
Σιγά μην του φτιάξουμε και χαρτιά για να του βρούμε έναν γέρο να δείξει.
Ας πει το παραμύθι για τον γέρο, κανένα λόγο δεν έχει να δείξει πραγματικό πρόσωπο.
Το ίδιο αν πιάσεις κουβέντα σε μια γκόμενα που πάει βόλτα ένα σκύλο.
Μπορείς να πεις ένα παραμύθι για έναν φανταστικό σκύλο, απλά για να της πιάσεις κουβέντα. Δε χρειάζεται να υπάρχει το ζωντανό.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.560
Πόντοι
201
45 χρονών
μετανάστρια από φτωχή χώρα
χωρισμένη
προσέχει γέρους

Ο τύπος μπαίνει δυναμικά για την υποψηφιότητα του mr. ναυάγιου 2024

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.880
Πόντοι
736
Μην ξεκινάς με ψεμα ..εκτος αν γουσταρεις το παραμύθι αλλα και παλι τα παντα ειναι θεμα χρονου οποτε προχωρα με οτι εχεις αλλα να ειναι αληθινο .. ειναι ενας τροπος να δεις τα κοτσια σου..:coffee:

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.582
Πόντοι
456
Οπως τα λες για αρχη.Αν προχωρησει και βγειτε για ενα καφε να της πεις στα ισα οτι σου αρεσει και οτι ολα τα προηγουμενα ηταν μια προφαση για να βγειτε για καφε

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.171
Πόντοι
456
Σκάσε μύτη με ένα μπουκάλι κρασί και πες την " ρε συ είμαι ο Μητσοκωτσοβασιλογιάννης που μένει στο πάνω όροφο , μόλις κατάλαβα ότι μου έσπασε το τρεμπουλόν ( έτσι δε το λένε ... ) μήπως έχεις να μου δώσεις ; ".

Ε και εκεί θα καταλάβεις άμα μιλιέται.

Σε πιο αστείο τόνο : Πας ντυμένος Μπομπ Μάρλεϊ με ένα μεγάλο τσιγάρο στο χέρι και της λες " Διοργανώνω Τζαμαϊκανή βραδιά ! Σε προσκαλώ !"

• Like
Αντιδράσεις: geooeo

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.971
Πόντοι
1.346
Εμ το βλέπετε;
ΚΑΤΑΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑ......
Που είναι οι μεγάλοι μύστες όπως ο Στράτος να ανοίξουν τα μάτια στους υποψήφιους :think:
Βάλε το τραγούδι αυτό στη διαπασών όταν περνάς από τη γειτονιά της

φοβάσαι μην σε χαρακτηρίσουν γύφτο :rolleyes::confused:
ΨΨ @sex volcano αν και δεν είσαι από το νησί της Reggae, τέσπα ως Μπατζανάκης από τα γύρω μέρη, έχεις καμμιά ιδέα να βοηθήσεις την κατάσταση;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Μην ξεκινάς με ψεμα ..εκτος αν γουσταρεις το παραμύθι αλλα και παλι τα παντα ειναι θεμα χρονου οποτε προχωρα με οτι εχεις αλλα να ειναι αληθινο .. ειναι ενας τροπος να δεις τα κοτσια σου..:coffee:
Απ’ οτι καταλαβα απο το κατεβατο του νηματοθετη, θελει να χωθει ευγενικα χωρις να γινει βουκινο στη γειτονια.
Αυτο χωρις ενα αθωο ψεμα για αρχη δεν γινεται.
Αν παει στα ισα και της πει σε γουσταρω ρισκαρει η τυπισσα να τον βγαλει εφημεριδα, εως να εμφανιστει και κανεις να του ζητησει το λογο.
Αν θελει να αποφυγει τετοια το αθωο ψεμα περι ηλικιωμενου μια χαρα θα βολεψει. Συμφωνω οτι αν το πραγμα παει καλα και γουσταρει ο τυπος, θα πρεπει να πει την αληθεια και να παραδεχθει οτι ηταν τεχνασμα για να την γνωρισει.
Πολυ πιθανον θα νοιωσει και κολακευμενη η γειτονισσα, αν οντως τον γουσταρει.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.971
Πόντοι
1.346

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.880
Πόντοι
736
Απ’ οτι καταλαβα απο το κατεβατο του νηματοθετη, θελει να χωθει ευγενικα χωρις να γινει βουκινο στη γειτονια.
Αυτο χωρις ενα αθωο ψεμα για αρχη δεν γινεται.
Αν παει στα ισα και της πει σε γουσταρω ρισκαρει η τυπισσα να τον βγαλει εφημεριδα, εως να εμφανιστει και κανεις να του ζητησει το λογο.
Αν θελει να αποφυγει τετοια το αθωο ψεμα περι ηλικιωμενου μια χαρα θα βολεψει. Συμφωνω οτι αν το πραγμα παει καλα και γουσταρει ο τυπος, θα πρεπει να πει την αληθεια και να παραδεχθει οτι ηταν τεχνασμα για να την γνωρισει.
Πολυ πιθανον θα νοιωσει και κολακευμενη η γειτονισσα, αν οντως τον γουσταρει.
καλη κοτα και αυτος...
το ψεμα ειναι αδυναμία ποτε θα το νιώσετε αυτο ?
ποσες φορες ξεκινήσατε απλα για ενα πουτσο αλλα στην πορεία θέλατε να αράξετε αλλα το ψεμα δεν μαζευότανε και πηγαν ολα κατα διαολου ...για αυτο επιμενω οχι ψεμα που σε περιπτωση που του αρεσει ποιο πολυ να ειναι ο δρομος ανοιχτος:coffee:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946

Stories

Νέο!