Νέα

Προς τις γυναίκες (κυρίως) του φόρουμ, αλλά και τους άνδρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kwstis33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 325
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kwstis33

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μου κανει εντυπωση η παρουσια καποιων γυναικων στο φορουμ!ομολογω μαλιστα,οτι καοιες φορες αισθανομαι και λιγο αμηχανα να συζητω καθαρα "ανδρικα"θεματα με γυναικες...
ηθελα κυριως-αλλα και ολοι μπορουν να πουν μια γνωμη- τις γυναικες να ρωτησω  με ποια ...φιλοσοφια συμμετεχουν σε αυτο εδω το φορουμ?ποιοι ειναι οι λογοι που τις φερνουν σε αυτο το φιλοξενο ιστοχωρο?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
για να μαθω τπτ ειμαι εδω....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
κλασσική απάντηση.
Όλες το ίδιο θα απαντήσουν πάνω-κάτω.
Γνώμη μου είναι ότι φτιάχνονται απλά με την ιδέα.
Σύν ότι θα βολευτούν αργά ή γρήγορα από εραστή.
Ανεξαρτήτως αν μπήκαν ή όχι με αυτόν τον σκοπό αρχικά.

Επισκέπτης
μου κανει εντυπωση η παρουσια καποιων γυναικων στο φορουμ!ομολογω μαλιστα,οτι καοιες φορες αισθανομαι και λιγο αμηχανα να συζητω καθαρα "ανδρικα"θεματα με γυναικες...

1 ποστ εχεις ρε καμενε τι "ανδρικες" συζητησεις εχεις κανει ρε και νιωθεις και αμηχανα?

Επισκέπτης
Πριν απο μηνες εψαχνα να βρω cg για δωρο στον αντρα μου (τριο). Ψαχνοντας στο διαδικτυο επεσα πανω στο σαιτ. Πηρα τις πληροφοριες μου και μετα απλα κολλησα. Αλλη ερωτηση...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κλασσική απάντηση.
Όλες το ίδιο θα απαντήσουν πάνω-κάτω.
Γνώμη μου είναι ότι φτιάχνονται απλά με την ιδέα.
Σύν ότι θα βολευτούν αργά ή γρήγορα από εραστή.
Ανεξαρτήτως αν μπήκαν ή όχι με αυτόν τον σκοπό αρχικά.

δεν παιζει στην δικια μου περιπτωση δεν ειμαι ελλαδα  :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Πριν απο μηνες εψαχνα να βρω cg για δωρο στον αντρα μου (τριο). Ψαχνοντας στο διαδικτυο επεσα πανω στο σαιτ. Πηρα τις πληροφοριες μου και μετα απλα κολλησα. Αλλη ερωτηση...
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς... :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
ηθελα κυριως-αλλα και ολοι μπορουν να πουν μια γνωμη- τις γυναικες να ρωτησω  με ποια ...φιλοσοφια συμμετεχουν σε αυτο εδω το φορουμ?ποιοι ειναι οι λογοι που τις φερνουν σε αυτο το φιλοξενο ιστοχωρο?

Κατά βάθος όλες οι γυναίκες γουστάρουν να γίνουν ΠΟΡΝΕΣ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ουτως ή άλλως ειναι ευκολο να δεις γιατι μπηκε ο καθενας/καθεμια απο μας εδω μεσα. Αν ψαξεις τα πρωτα ποστ τυ καθε μελους, τα λενε όλα.

OP
OP
K

kwstis33

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και τελικως...εμαθες αυτα που περιμενες??απο που εισαι ακριβως? :)

Επισκέπτης
Δεν πειραζει Ευα. Σε μπουρδελοσαιτ ειμαστε, αυτα ειναι αναμενομενα. Ναι, εμαθα οτι ηθελα και εκανα οτι ηθελα.

OP
OP
K

kwstis33

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
που να ψαχνω τωρα ,βρε Ιουλια μου??!!δε με λυπασαι..?!δεν ειμαι και ειδημων της τεχνολογιας,βλεπεις..!αντε,να χαρεις,κανε ενα κοπο και πες μας ...

Επισκέπτης
Σου απαντησα ηδη για το τι εγινε. Οσο για τα πρωτα ποστ του καθενα αν πας στο προφιλ και θα τ αβρεις ευκολα

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Κάποιοι κάνουν profiling μου φαίνεται  :grin:

Επισκέπτης
για να μαθω τπτ ειμαι εδω....

εαν θες να μαθεις τιποτα

εδω μονο για το πως πηδηξε ο χ στην φυλης *** θα μαθεις κ για το εαν του πηρε στριφογυριστο η μονοκοματο το τσιμπουκι....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εαν θες να μαθεις τιποτα

εδω μονο για το πως πηδηξε ο χ στην φυλης *** θα μαθεις κ για το εαν του πηρε στριφογυριστο η μονοκοματο το τσιμπουκι....

χρησιμα και τα σαιτ σου  :2funny: αλλα δεν ειναι το ιδιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom