Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Προς Κιμ Λίλιαν
Καλά βρε κορίτσι μου που είσαι σαν τα κρύα τα νερά....Ξέρεις, έμαθες, είδες, βλέπεις
ποιον άνθρωπο διάλεξες για πατέρα των παιδιών σου αλλά και σύζυγο σου;
Aυτός ο άνθρωπος αν κάτι σας τύχει (που το απεύχομαι) ξέρεις πως θα σε πετάξει στον δρόμο,
θα βγάλει στην τηλεόραση κανα ερωτικό σας βίντεο, θα δειξει στιγμές απο οικογενειακά βίντεο
που θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον σου με τον δικό του μοναδικό τρόπο;
Πώς ανέχεσαι να βρίζουν τον Μάκη και να λες με περηφάνια πως είσαι γυναίκα του;
Πώς ανέχεσαι να πηγάινετε στην συγκέντρωση του ΕΣΗΕΑ και να φτύνουν στην κυριολεξία τον άντρα σου οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι;
Πώς μπορείς να είσαι μαζί του όταν τον βρίζει η μισή τουλάχιστον Ελλάδα;
Τι βρήκες σε έναν άνθρωπο τρελό με χαρτί και δίπλωμα απο τον στρατό που ποτέ δεν
μπόρεσε να τελειώσει αυτό που άρχισε όπως οι σπουδές;
Tέλος αν ω μη γέννητω χωρίσετε, θα σε πετάξει στον δρόμο...θα σου πάρει παιδιά, γατιά, σπίτι,
λεφτά και της παναγιάς τα μάτια...Βέβαια θα του τα φάνε σε αγωγές άλλοι αλλά και πάλι χαμένη είσαι.
Απλά να ξέρεις είναι ικανός να καταδώσει και τον ίδιο του τον εαυτό κι ας μην είναι ένοχος!
Μπράβο σου κοπέλα μου, ξέρεις να διαλέγεις!
Προς Εύη Βατίδου....
Προφανώς ξεγελάστηκες απο τα λεφτά και την φήμη του Κούγια, αλλά όπως είδες έγινες όπως κι απόψε
πανελλαδικά ΡΟΜΠΑ. Αμφότεροι εμπλουτίζετε το πολύ σοβαρό δελτίο του Star με τις μουτσουνες σας
και μας κάνατε κι απόωε να γελάμε.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ....
ΥΓ Πάντως την κονόμα με τα 23.000 ευρώ μάλλον θα την κάνεις!
Καλά βρε κορίτσι μου που είσαι σαν τα κρύα τα νερά....Ξέρεις, έμαθες, είδες, βλέπεις
ποιον άνθρωπο διάλεξες για πατέρα των παιδιών σου αλλά και σύζυγο σου;
Aυτός ο άνθρωπος αν κάτι σας τύχει (που το απεύχομαι) ξέρεις πως θα σε πετάξει στον δρόμο,
θα βγάλει στην τηλεόραση κανα ερωτικό σας βίντεο, θα δειξει στιγμές απο οικογενειακά βίντεο
που θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον σου με τον δικό του μοναδικό τρόπο;
Πώς ανέχεσαι να βρίζουν τον Μάκη και να λες με περηφάνια πως είσαι γυναίκα του;
Πώς ανέχεσαι να πηγάινετε στην συγκέντρωση του ΕΣΗΕΑ και να φτύνουν στην κυριολεξία τον άντρα σου οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι;
Πώς μπορείς να είσαι μαζί του όταν τον βρίζει η μισή τουλάχιστον Ελλάδα;
Τι βρήκες σε έναν άνθρωπο τρελό με χαρτί και δίπλωμα απο τον στρατό που ποτέ δεν
μπόρεσε να τελειώσει αυτό που άρχισε όπως οι σπουδές;
Tέλος αν ω μη γέννητω χωρίσετε, θα σε πετάξει στον δρόμο...θα σου πάρει παιδιά, γατιά, σπίτι,
λεφτά και της παναγιάς τα μάτια...Βέβαια θα του τα φάνε σε αγωγές άλλοι αλλά και πάλι χαμένη είσαι.
Απλά να ξέρεις είναι ικανός να καταδώσει και τον ίδιο του τον εαυτό κι ας μην είναι ένοχος!
Μπράβο σου κοπέλα μου, ξέρεις να διαλέγεις!
Προς Εύη Βατίδου....
Προφανώς ξεγελάστηκες απο τα λεφτά και την φήμη του Κούγια, αλλά όπως είδες έγινες όπως κι απόψε
πανελλαδικά ΡΟΜΠΑ. Αμφότεροι εμπλουτίζετε το πολύ σοβαρό δελτίο του Star με τις μουτσουνες σας
και μας κάνατε κι απόωε να γελάμε.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ....
ΥΓ Πάντως την κονόμα με τα 23.000 ευρώ μάλλον θα την κάνεις!