τελικα υπαρχει λυση?
ποια ειναι ι καλυτερη?
αυτή είναι η καλύτερη λύση
τελικα υπαρχει λυση?
ποια ειναι ι καλυτερη?
ολα στο μυαλο ειναι φιλε ;)τελικα υπαρχει λυση?
ποια ειναι ι καλυτερη?
το αλλο 10% ας κανει ενα κρυο ντουσ βοηθαει ;)ειχα πιασει κουβεντα παλιοτερα με φιλη ψυχολογο για την προωρη ε. και μου ειχε πει οτι 90% των περιπτωσεων ειναι ψυχολογικα τα αιτια (stress κτλ).
φιλος μου ειχε αυτο το θεμα, (εκανε δυο-τρεις πιστονιες και τελειωνε, μιλαμε για τοσο γρηγορα ) και μολις εκανε σχεση με μια καλη κοπελιτσα που γουσταρε πολυ, (και αφου περασε λιγος χρονος) χαλαρωσε ο εγκεγαλος του θα ελεγα, και πηδαει σαν γοριλλας τωρα κανονικοτατα
ολα λοιπον ειναι στο μυαλο οπως ειπε και ο φιλος pligomenos11 ;)
(τωρα για το 10% κατι αλλο παιζει... )
μαλακιες,,,πιες κανα δυο ουισκακια και θα εισαι αρχηγοπουλοαυτή είναι η καλύτερη λύση
υπαρχει και αυτο το spray το ψυκτικο για τα διαστρεμματα κτλτο αλλο 10% ας κανει ενα κρυο ντουσ βοηθαει ;)
υπαρχουν και ιδικα προφυλακτικα με λυπαντικα που βοηθουνυπαρχει και αυτο το spray το ψυκτικο για τα διαστρεμματα κτλ
οταν εκανεσ ερωτα και το ξεπερασεσ την ωρα τησ πραξησ σκεφτοσουν αλλα πραματα γιατι παιζει ρολο?Εγω μαλιστα επειδει τελευταια ειχε γινει ανυποφορω πηγα σε 2 ιατρους!
Ο πρωτος μου ειπε πριν γαμ.... να βαζω στον πουτ........ μια κρεμα Emca και να παιρνω καθε μερα κατι πολυβιταμινες!
Εβαζα αυτην την κρεμα , μου την μουδιαζε και δεν καταλαβαινα τιποτα απο γαμ... οποτε τζιφος
Παω σε εναν αλλον ιατρο με εξεταζει και μου λεει οτι ειναι καθαρα ψυχολογικο και οτι θα μου το λυσει η ψυχολογος!
Αρχισα τις επισκεψεις ( τα 45 λεπτα κοστιζαν 90Εuro) ομως κανενα αποτελεσμα επειτα απο 10 επισκεψεις οποτε το εκοψα !
Την λυση την βρικα μονος μου κανοντας ηρεμο-χαλαρο ερωτα και οχι ξεπετες γιατι συνιθιζει αλλιως ο πουτ... !!!!
πρεπει ομωσ να σε βοηθα και η κοπελα σου και να μην κανει αποτομεσ κοινησεισ ;)Ναι δεν πρεπει ουτε μια στιγμη να περασει απο το μυαλο σου οτι θα τουφεκισεις γρηγορα!!!
Γιατι εαν το σκεφτεις σου ερχεται κατευθειαν.....!
Θα πρεπει να εισαι συγκεντρωμενος στην κοποελα σου!!!
βαιβαια και η εμπηρια παιζει ρολο οσο ποιο πολλεσ φορεσ τοσο το καλυτερο ;)Ναι στην αρχη θα πρεπει να γινουν ομαλα!
Οταν μετα αποκτισεις τον ελεγχο αστην να κανει οτι θελει !!!!!
Θελει λιγο χρονο για να ξαναερθεις στα ισια σου !!!
Τελικά αν η γκόμενα κάθεται ήσυχα και σε αφήνει να κάνεις κουμάντο, καλώς, κανενα πρόβλημα.'Οταν όμως η γκόμενα παίρνει τα ηνία τα χέρια της και σε κάνει πύραυλο, κλάψτα Χαράλαμπε.πρεπει ομωσ να σε βοηθα και η κοπελα σου και να μην κανει αποτομεσ κοινησεισ ;)
Υ.Γ. - Κουίζ: Ποια είναι η κοπέλα που εμφανίζεται στην αρχή του κλιπ???