life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Εκανες κλωνο για να πεις αυτο μονο ?
Με καποια εννοια ... η στυση διαρκει λιγο , αφου τελειωνει γρηγορα
Μαλλον αυτο εννοει
Εκανες κλωνο για να πεις αυτο μονο ?
Με αφορμή ένα πρόβλημα που ταλανίζει χιλιάδες άντρες κάθε ηλικίας (κι εμένα προσωπικά κατά καιρούς) ανοίγω ένα θεματάκι σχετικά με την διάρκεια και την ποιότητα της στύσης μας κατά την ερωτική πράξη καθώς και το φαινόμενο του "τελειώματος" μέσα σέ μικρό χρονικό διάστημα, που είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικό για τις γυναίκες και αγχωτικό για εμάς τους άντρες.Αναμένω απόψεις-προτάσεις αντιμετώπισης-εμπειρίες αγαπητοί συναγωνιστές.
πιστευω οτι να χυνεις γρηγορα ειναι ψυχολογικο 99%.ΠΡΟΧΘΕς σε ενα κολομπαρο μου τον επαιζε κανα μισαωρο η γκομενα(πολυ καλο μουνι) απο την τζαμαικα ειχα στυση σαν τον βραχο που κουβαλουσε ο οβελιξ στην πλατη και δεν εχυνα.Και αλλες φορες μια γκομενα το εκανε λιγο χου με το χνωτο τις και τα χυσια σαν σφαιρες διασπορας 8 νουμερο για μπεκατσα τσιχλα τις απλωθηκαν στα μουτραΜε αφορμή ένα πρόβλημα που ταλανίζει χιλιάδες άντρες κάθε ηλικίας (κι εμένα προσωπικά κατά καιρούς) ανοίγω ένα θεματάκι σχετικά με την διάρκεια και την ποιότητα της στύσης μας κατά την ερωτική πράξη καθώς και το φαινόμενο του "τελειώματος" μέσα σέ μικρό χρονικό διάστημα, που είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικό για τις γυναίκες και αγχωτικό για εμάς τους άντρες.Αναμένω απόψεις-προτάσεις αντιμετώπισης-εμπειρίες αγαπητοί συναγωνιστές.
Ναι μαν τα παντα ειναι ψυχολογικα..Οπως και στην ζωη βλεπεις εναν αδυνατο μια σταλια κοντοστουπι και εχει εκατομμυρια.. και βλεπεις εναν ψιλο ντερεκι βραχο να σε πιασει και να σε κανει κιμα και εχει 2 ευρω στην ακρη ολα ειναι στο μυαλο Ενταξυ παιζει να υπαρχει και βιολογικο προβλημα στην στυσηκαι εγω ειχα πιο παλια προβλημα προωρης για κανα εξαμηνο ,μετα μου εφυγε ετσι απλα..τωρα αντεχω μισαωρο και βαλε και εξαρταται και απο την παρτενερ να ξερετε..
Με αφορμή ένα πρόβλημα που ταλανίζει χιλιάδες άντρες κάθε ηλικίας (κι εμένα προσωπικά κατά καιρούς) ανοίγω ένα θεματάκι σχετικά με την διάρκεια και την ποιότητα της στύσης μας κατά την ερωτική πράξη καθώς και το φαινόμενο του "τελειώματος" μέσα σέ μικρό χρονικό διάστημα, που είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικό για τις γυναίκες και αγχωτικό για εμάς τους άντρες.Αναμένω απόψεις-προτάσεις αντιμετώπισης-εμπειρίες αγαπητοί συναγωνιστές.
αμα εχει δευτερο γυρο καθόλου δεν μας εκνευριζει μαναρι
Κι αν χυνει και τις 2 προωρα? παλι δεν σε πειραζει μαναρι?
Ετσι ετσι.....Που θα παει????ε αυτο δεν μου χει τύχει!
τοτε και τρίτο γυρο!
ε αυτο δεν μου χει τύχει!
τοτε και τρίτο γυρο!
εεε εντάξει μέχρι τον 3ο γύρο θα την έχει βαρεθεί οπότε θα ζοριστεί να χύσειε αυτο δεν μου χει τύχει!
τοτε και τρίτο γυρο!
εγω εχω ριξει και 4 στη σειρα,ενα διλεπτο το καθεναε αυτο δεν μου χει τύχει!
τοτε και τρίτο γυρο!
κατουρήματα?εγω εχω ριξει και 4 στη σειρα,ενα διλεπτο το καθενα
και το πρωι αλλα 2 συνεχομενα,παλι τα ιδια
εγω εχω ριξει και 4 στη σειρα,ενα διλεπτο το καθενα
και το πρωι αλλα 2 συνεχομενα,παλι τα ιδια
το ρεκορ μου σε ενα σαββατοκυριακο με φοιτητρια 22 φορες..Ενταξη την δευτερα ημουν λιγακη κουρασμενος..Αλλα η φοιτητρια με εκανε αφισα διπλα στον τομ κρουζ..
αφου μαν το επομενο σαββατοκυρικο που το καναμε 18 φορες μου εκανε μουτρα..
δεν βαζω προγραμμα..το αλλο σαββατοκυριακο τι κάνεις?