Νέα

Πρόωρη εκσπερμάτωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 422
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Με αφορμή ένα πρόβλημα που ταλανίζει χιλιάδες άντρες κάθε ηλικίας (κι εμένα προσωπικά κατά καιρούς) ανοίγω ένα θεματάκι σχετικά με την διάρκεια και την ποιότητα της στύσης μας κατά την ερωτική πράξη καθώς και το φαινόμενο του "τελειώματος" μέσα σέ μικρό χρονικό διάστημα, που είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικό για τις γυναίκες και αγχωτικό για εμάς τους άντρες.Αναμένω απόψεις-προτάσεις αντιμετώπισης-εμπειρίες αγαπητοί συναγωνιστές.

Τραβα μια  :jerking: πριν και ολα καλα.

Αλλιως τραβα σε γιατρο , υπαρχουν φαρμακα και θεραπειες .... Εδω μεσα θα ακουσεις πολλα.....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Με αφορμή ένα πρόβλημα που ταλανίζει χιλιάδες άντρες κάθε ηλικίας (κι εμένα προσωπικά κατά καιρούς) ανοίγω ένα θεματάκι σχετικά με την διάρκεια και την ποιότητα της στύσης μας κατά την ερωτική πράξη καθώς και το φαινόμενο του "τελειώματος" μέσα σέ μικρό χρονικό διάστημα, που είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικό για τις γυναίκες και αγχωτικό για εμάς τους άντρες.Αναμένω απόψεις-προτάσεις αντιμετώπισης-εμπειρίες αγαπητοί συναγωνιστές.
πιστευω οτι να χυνεις γρηγορα ειναι ψυχολογικο 99%.ΠΡΟΧΘΕς σε ενα κολομπαρο μου τον επαιζε κανα μισαωρο η γκομενα(πολυ καλο μουνι) απο την τζαμαικα ειχα στυση σαν τον βραχο που κουβαλουσε ο οβελιξ στην πλατη και δεν εχυνα.Και αλλες φορες μια γκομενα το εκανε λιγο χου με το χνωτο τις και τα χυσια σαν σφαιρες διασπορας 8 νουμερο για μπεκατσα τσιχλα τις απλωθηκαν στα μουτρα :)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.347
Πόντοι
41.129
και εγω ειχα πιο παλια προβλημα προωρης για κανα εξαμηνο ,μετα μου εφυγε ετσι απλα..τωρα αντεχω μισαωρο και βαλε και εξαρταται και απο την παρτενερ να ξερετε..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και εγω ειχα πιο παλια προβλημα προωρης για κανα εξαμηνο ,μετα μου εφυγε ετσι απλα..τωρα αντεχω μισαωρο και βαλε και εξαρταται και απο την παρτενερ να ξερετε..
Ναι μαν τα παντα ειναι ψυχολογικα..Οπως και στην ζωη βλεπεις εναν αδυνατο μια σταλια κοντοστουπι και εχει εκατομμυρια.. και βλεπεις εναν ψιλο ντερεκι βραχο να σε πιασει και να σε κανει κιμα και εχει 2 ευρω στην ακρη ολα ειναι στο μυαλο :) :) :) :)Ενταξυ παιζει να υπαρχει και βιολογικο προβλημα στην στυση :2funny: :2funny:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16

αμα εχει δευτερο γυρο καθόλου δεν μας εκνευριζει μαναρι

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
το ρεκορ μου σε ενα σαββατοκυριακο με φοιτητρια 22 φορες..Ενταξη την δευτερα ημουν λιγακη κουρασμενος..Αλλα η φοιτητρια με εκανε αφισα διπλα στον τομ κρουζ..

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
το ρεκορ μου σε ενα σαββατοκυριακο με φοιτητρια 22 φορες..Ενταξη την δευτερα ημουν λιγακη κουρασμενος..Αλλα η φοιτητρια με εκανε αφισα διπλα στον τομ κρουζ..

το αλλο σαββατοκυριακο τι κάνεις?
:P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom