Νέα

Πρωκτικοί Εξτρεμιστές !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο Μαυρος Θανατος στη βουλη!

• ναι

Ψήφοι: 7 63,6%
  • οχι

Ψήφοι: 4 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ελληνιδα μπριζολα στην κουζινα σου γρηγορα και φτιαξε μου καφε
τις παντοφλες και την εφημεριδα μου ΤΩΡΑ!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πειτε τα τωρα γιατι μετα θα πατε στο σπιτη....  ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
127
Πόντοι
6
ο δημητρακιος μου θυμιζει λιγο την φιλικη εταιρια
που ξεκινησε την επανασταση απο τις παραδουναβιες ηγεμονιες
και ο μαυρος θανατος τον κολωκοτρονη που μαχεται στην στην υπο κατοχη ελεεινηδων ελλαδα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπερδεψες τον Αλ.Υψηλαντη με τους φιλικους ,αλλα κατα τα αλλα ωραια ατακα.Εμπαινε Κολοκοτρωνη-μπιθγκουρα!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Αυτό είναι το σπίτι μου, αυτό είναι το site μου και βρωμιάρες μπήκατε εσείς μέσα να με προκαλέσετε, να προκαλέσετε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι και πολύ ανώτερος σας σαν προσωπικότητα και πολύ μεγαλύτερος σας για να έχει πολύ καλύτερες εμπειρίες από σας. Ξεφτιλισμένες, αγάμητες, πραγματικά θλιβερές. Εσείς που σε έναν καθρέφτη βλέπετε τη δυστυχισμένη άδεια ζωή σας. Είμαι ο Μαύρος Θάνατος. Είμαι αυτός που σας γαμούσα όταν ήσασταν κοριτσάκια αγάμητα και μετά το έλεγα στους φίλους μου, σας έβγαζα καραμούζα και γελάγαμε όλοι μαζί! Είμαι αυτός που σας υποσχέθηκα ότι θα πάμε μαζί στο χορό του γυμνασίου και του λυκείου και δεν ήρθα ποτέ γιατί βρήκα πολύ καλύτερο μουνί να συνοδέψω και εσάς σας έγραψα. Είμαι αυτός που σας χούφτωνε και σας πηδούσε στις εκδρομές και την επόμενη μέρα ούτε καν σας γνώριζα και σας θυμόμουνα. Είμαι αυτός που φοιτητής, για να πάρω τα συγγράματα και να πάρω καλύτερους βαθμούς σας υποσχέθηκα πολλά, σας πήγα βόλτα, πήγαμε κάποια εκδρομή και πάλι την επόμενη μέρα δε σας ήξερα. Είμαι αυτός που σας υποσχέθηκα γάμο και αρραβώνα, σας γάμησα και εξαφανίστηκα. Αυτή είναι η πραγματικότητα πουτανάρες! Πριν με κρίνετε, εμένα, τον θηριώδη, τον κτηνώδη, τον ογκώδη εφιάλτη σας, εμένα, ένα μοναχικό ανώτερο πολεμιστή του φύλου μου και του είδους μου, έναν άνθρωπο που πραγματικά αγωνίζεται για τα πιστεύω και τα ιδεώδη του, τελευταίος στην μάχη και πραγματικά ήρωας απέναντι σ αυτούς που τον υποστηρίζουν και τον αγαπούν, πριν τολμήσετε να χαρακτηρίσετε εμένα να θυμάστε τα παραπάνω και να ξέρετε ότι εγω στα 35 και στα 40 μου θα έχω τη δυνατότητα να βγάλω πολύ καλά μουνιά, ενώ εσείς, θλιβερές, γεμάτες ρυτίδες δεν πρόκειται να σας δώσει σημασία κανένας! Δόξα και τιμή, προσκυνώ και χαιρετώ, τις κοπέλες που δουλεύουν Μεταξουργείο, Φυλής, Λιοσίων, τις κοπέλες σε όλα τα στριπτιτζάδικα σε όλα τα στούντιο,  που είναι αγνές, θηλυκές, καθαρές και πραγματικά είναι αυτές οι οποίες έχουν ήθος, άποψη, εμπειρία της ζωής. Χαιρετισμούς σε όλο το gay, τρανσέξουαλ και τραβεστί κοινό που μας έχει υποστηρίξει και μας έχει στηρίξει. Και εσείς, που μπήκατε σε ένα ξένο χώρο, να με σχολιάσετε στη δική μου περιοχή, στη δική μου γειτονιά, στο δικό μου site, ανοίξατε πόλεμο μαζί μου και θα χάσετε! Είμαι ο Μαύρος Θάνατος, γυρίστε στην άδεια ζωή σας, σε ένα κινητό που δε βαράει απο γκόμενους, σε άγρια δυνατά σαδομαζό γαμήσια που δεν κάνατε ποτέ. Είμαι θηριώδης, είμαι δυνατός, είστε μια αγκωνιά μου και είμαι πάντα στη πιάτσα, αν έχετε πρόβλημα σας περιμένω. Γαμάω πολύ καλύτερα όλες σας, ράμματα θα γεμίσω το άσπιλο τροφαντό κωλαράκι σας. Καληνύχτα. Λένε ότι το πιο βαθύ σκοτάδι, η πιο άγρια νύχτα, είναι λίγο πριν ξημερώσει και σε λίγο για όλους μας η ελπίδα, η αυγή θα ανατείλει. ΤΕΡΜΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΣΑΣ, ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΑΣ, που μπαίνετε στο site, βρίζετε ανώνυμα και προσπαθείτε να επιβάλλετε την άποψη σας. Που θέλετε να πληρώνουμε συνέχεια εμείς, που θέλετε να σας συνοδεύουμε, που απ τη μια απαιτείτε να είστε αυτοδιαχειριζόμενες, ανεξάρτητες, χειραφετημένες αλλά απ την άλλη να πληρώσουμε εμείς τον καφέ, να πληρώσουμε εμείς την ταβέρνα, να πληρώσουμε εμείς το club, να πληρώσουμε εμείς τα μπουζούκια, να βάλουμε εμείς βενζίνες να σας σας πάρουμε εμείς το αυτοκίνητο. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΡΙΟΛΕΣ, ή φεμινισμός και θα είστε ανεξάρτητες και δυναμικές ή αποκεφαλισμένες, υποταγμένες στις ορέξεις μας. Είναι το site μου και θα κόψετε τις μαλακίες να με βρίζετε ανώνυμα. Όποια έχει άντερα, ας έρθει να με βρει και να με γνωρίσει, να της γαμήσω τον κώλο, να την κάνω πουτάνα μου, να τα κονομάω και να τα παίρνω απ αυτήν. Είμαι ο Μαύρος Θάνατος και τον έλεγχο τον έχω εγώ. Είμαι τσαμπουκάς, είμαι δυνατός, αποδίδω τα πρέπει, γαμάω βάρβαρα, χτυπάω σκληρά. Και αυτό είναι υπόσχεση. Και απειλή. Πάρτο όπως θες, πάρτο προσωπικά.

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Εγω που το ειπα παντως σπιτι ειμαι μονος απο επιλογη και κατι τετοιες μαλακιες που διαβαζω τις γραφω στα ανεκτιμητα και αναντικαταστατα @@ μου. Αντε τωρα στο κουκλοσπιτο σου...
Εδω περναμε καλα καιεπιθεσεις και πικροχολα σχολια που μπορει καποιους να πειραζουν δεν χρειαζονται.
Αντε γεια πολυ ασχοληθηκα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εγω που το ειπα παντως σπιτι ειμαι μονος απο επιλογη και κατι τετοιες μαλακιες που διαβαζω τις γραφω στα ανεκτιμητα και αναντικαταστατα @@ μου. Αντε τωρα στο κουκλοσπιτο σου...
Εδω περναμε καλα καιεπιθεσεις και πικροχολα σχολια που μπορει καποιους να πειραζουν δεν χρειαζονται.
Αντε γεια πολυ ασχοληθηκα
αν ενοης εμενα πλακα εκανα...  και δεν θελω να χαλαμε τις καρδιες μας... και σορρυ  εε??  α και εγω μονη απο επιλογη ειμαι αρα...

Επισκέπτης
Η μάχη ξεκίνησε τώρα
Ο πόλεμος θα είναι μακρύς
Κάθε φορά φεμινίστρια που καις το παστίτσιο,κάθε φορά που αφήνεις το παντελόνι ασιδέρωτο,κάθε φορά που κάνεις αναπάντητη για να χρεώνομαι εγώ γεννάς ένα καινούριο ορκισμένο εχθρό.[size=20pt]Δεν θα υπάρξει καμία λύπηση.Θα αλώσουμε τον κώλο σας[/size].Σήμερα είμαστε 5 μέλοι στη συμμορία.Αύριο χιλιάδες.. [size=50pt]Σας απειλούμε![/size]

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
καλά τα λέει, την γυναίκα και το σκυλί όπως τα μάθεις

Η μάχη ξεκίνησε τώρα
Ο πόλεμος θα είναι μακρύς
Κάθε φορά φεμινίστρια που καις το παστίτσιο,κάθε φορά που αφήνεις το παντελόνι ασιδέρωτο,κάθε φορά που κάνεις αναπάντητη για να χρεώνομαι εγώ γεννάς ένα καινούριο ορκισμένο εχθρό.[size=20pt]Δεν θα υπάρξει καμία λύπηση.Θα αλώσουμε τον κώλο σας[/size].Σήμερα είμαστε 5 μέλοι στη συμμορία.Αύριο χιλιάδες.. [size=50pt]Σας απειλούμε![/size]

gustave

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μαυρε Θάνατε θα μείνεις στην ιστορία...συμφωνώ απόλυτα με ότι λες...νομίζω όμως πως πρέπει η οργάνωση να λάβει επίσημο χαρακτήρα...όπως αυτές κάνανε τα φεμινιστικά κινήματα (((για την ντεμέκ....καταπίεση))) έτσι και εμείς να κάνουμε μια αντίστοιχη προσπάθεια... γιατι ρε Μαυρε Θάνατε δεν μπορώ να βλέπω αδερφούς να καταλήγουν στα νοσοκομεία και τα νεκροταφεία για τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ...γιατί Μαυρε Θανατε δεν μπορώ να βλέπω συναγωνιστές να κρύβονται πίσω απο μια μασκα γιατί ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΚΑΤΩ ΟΙ ΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Καλησπέρα παιδάκια του φόρουμ.. :sunglasses:

σήμερα σκάλιζα, τα τσοντοσιτε και βρήκα ένα βιντεάκι με πρωταγωνιστή και showman τον Μαύρο Θάνατο... :headbang2:

ορίστε και το βίντεο και αν γίνεται να το δώσω σε κάποιον που έχει premium account στο rapid ή σε κάποιο άλλο host.. :grin:

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/411615912/TEI_LAMIAS.flv[/code[/URL]]

* 3 άντρες μαζί με τον ΜΘ, μία γυναίκα και ο camera-man.. ;)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Συγχαρητηρια, ανακαλυψες την Αμερικη.
(με φωνη Ζικου): Δωστε ενα λουκουμι στο παιδι και μια πετσετα να σκουπισει τον ιδρωτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom