petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Σεμνα ΚΥΡΙΟΙ !!!
τι σεμνα? αφου ο πιπης ειναι πουστης και ο γαμιας του λεγεται μητσος Φημες που τους εχουν παντρευμενους δεν εχουν επαληθευτει
Σεμνα ΚΥΡΙΟΙ !!!
όσο το ότι ο Gayros δε θα πάρει βαθμό στο φετινό τσουλου
Τίποτα δε θα γίνει. 15.30 έχουν σύσκεψη κατά τις 17.00 και αφού φάνε και πιούν τα μπυρόνια τους θα βγει ο προδότης ανθέλληνας καθυστερημένος και θα πει: Η κατάσταση είναι σε απίστευτα κομβικό σημείο. Τα μέτρα είναι επώδυνα πρώτος το καταλαβαίνω εγώ.Το διακύβευμα είναι τεράστιο. Ή πέρνουμε αυτά τα μέτρα ή πάμε 40 χρόνια πίσω. ¨Ολα είναι στημμένα.Είμαι τόσο σίγουρος γιαυτό όσο το ότι ο Gayros δε θα πάρει βαθμό στο φετινό τσουλου
Τὶ λέγεις ὦ ἀντίχριστε!!!
Kαλά.
Κράτα και μία πισινή γιατί παίζει ν'ακούσεις κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά..
δεν θα ανεχθωμεν τοιουτες βλασφημιεςἜ, μὰ ὅλα ἔχουν ἕν ὅριον!
Πληροφοριακα παντως, οι ευρωπαίοι τους αδειασαν και υποβαθμισαν τη σοβαροτητα της καταστασης η οποια ταχα επιβαλλει την ληψη αμεσων και επωδυνων μετρων τπο τις επιταγες της τροϊκας... ;) Βεβαια, απο τον Τσαντ και τη συμμορια του ολα να τα περιμενεις, ασε που τους ευνοει και τρελα η γενικοτερη κατασταση στην Αν.Μεσογειο για να περασουν οτι θελουν υπο τη σκια στρατιωτικου νομου που θα απαγορεψει την οποιαδηποτε αντιδραση.... ιδωμεν....Τίποτα δε θα γίνει. 15.30 έχουν σύσκεψη κατά τις 17.00 και αφού φάνε και πιούν τα μπυρόνια τους θα βγει ο προδότης ανθέλληνας καθυστερημένος και θα πει: Η κατάσταση είναι σε απίστευτα κομβικό σημείο. Τα μέτρα είναι επώδυνα πρώτος το καταλαβαίνω εγώ.Το διακύβευμα είναι τεράστιο. Ή πέρνουμε αυτά τα μέτρα ή πάμε 40 χρόνια πίσω. ¨Ολα είναι στημμένα.Είμαι τόσο σίγουρος γιαυτό όσο το ότι ο Gayros δε θα πάρει βαθμό στο φετινό τσουλου
λακη βιαζεσαι....μπορει να ζητησει οικουμενικη συγκυβερνηση εννοει.....για να μας την ακουμπανε ολοι μαζι δεξιοι και δηθεν αριστεροι πιο ανετα....Τι θα γίνει ;;
Θα κάψετε πάλι κάδους σκουπιδιών στα Εξάρχεια
και το ΠΛΑΙΣΙΟ που ξανά-άνοιξε ;;;
Εννοείται αφού σας πιπώσουν τα Πάκια.
Μορφή στο Ελληνικό διαδίχτυο!
τι σεμνα? αφου ο πιπης ειναι πουστης και ο γαμιας του λεγεται μητσος Φημες που τους εχουν παντρευμενους δεν εχουν επαληθευτει
Κοριτσάρα μου κανε μπιντέ, σημερα θα σε
εσυ εισαι ο μητσος?
Μαλάκας σίγουρα,υπάλληλος παίζεται...παίζει να'ναι τόσο μαλάκας που να το κάνει στο τζάμπα.ΜΑΛΑΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΕ!
εσυ εισαι ο μητσος?
όχι ακριβώς, αλλά, υποθέτω, ότι κάποιος αναλύει μια κατάσταση, στην συνέχεια εισηγείται (γενικά) προτάσεις και τέλος παίρνονται οι αποφάσεις (οι όποιες αποφάσεις...).Δηλαδή τι θες να μας πείς;;;
Ότι ο υπουργός έκανε του κεφαλιού του
χωρίς την έγκριση του πρωθυπουργού ;;;;;
Αυτούς που ψήφισαν υπέρ του τζαμιού
καλό είναι να τους θυμομαστε ...