ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.484
- Πόντοι
- 24.596
τυπε αν το παιξουν εξυπνα θα τον παρουν παρτουζα τον τυπο :S :S :Sτυπε θα γαμησει ο αλεξ ή το πουλι?..... γνωμη σου... :S :S :S
τυπε αν το παιξουν εξυπνα θα τον παρουν παρτουζα τον τυπο :S :S :Sτυπε θα γαμησει ο αλεξ ή το πουλι?..... γνωμη σου... :S :S :S
Καποιες παντως που συναντησα απο κοντα, γυναικες ηταν τύπετυπε να ξερεις ενα πραγμα
τα γυναικεια προφιλ και οι φωτο απο γυναικες/γκομενες στο μπου ειναι 100% αληθινες
Τρου στορυ
ΑνατριχιασαμεΦίλε , εγώ γκαστρώνομαι ! Να το πω λαϊκά , να με νοιώσει το πλήθος !
τυπε οσμιζομαι προηγουμενα με τηνΔηλαδη ειναι μιουταρισμενος ο Παρης κι εσυ οχι.
Μηπως οντως δεν υπαρχει θεος?
Δηλαδη ειναι μιουταρισμενος ο Παρης κι εσυ οχι.
Μηπως οντως δεν υπαρχει θεος?
τυπε αν το παιξουν εξυπνα θα τον παρουν παρτουζα τον τυπο :S :S :S
Γιατι δεν θα τα βιωσω? Θα τιμωρηθω επειδη στα χωνω?Υπάρχει Θεός , υπάρχει μετεμψύχωση και υπάρχoυν και υπερφυσικά φαινόμενα που ποτέ δε θα βιώσεις !
Ανατριχιασαμε
Γιατι δεν θα τα βιωσω? Θα τιμωρηθω επειδη στα χωνω?
Ορθως οσμιζεσαιτυπε οσμιζομαι προηγουμενα με τηνκατεφιλη μας![]()
Ούτε διανοεισαι τι πραγματα εχω βιωσει μικρο ανοητο κοριτσιΓιατί είσαι άπιστος Θωμάς !
Κοριτσι ειναι, απο εκει και περα σπαει αρχιδιαειναι τσεκαρισμενα κατε η εχει περασει κι αυτη περιοδευων και ψωνιζεται;
ε αμα σπαει αρχιδια ειναι 100% γυναικαΚοριτσι ειναι, απο εκει και περα σπαει αρχιδια
Γιατι δεν θα τα βιωσω? Θα τιμωρηθω επειδη στα χωνω?
Τύπε ποια η γνωμη σου για τον αλλο που δινει σκαιπ και θελει να του πηδηξουμε την γυναικαε αμα σπαει αρχιδια ειναι 100% γυναικα
τι χρεια εχομεν μαρτυρων;
Οκ. Πας για υπνο τωρα?Τίποτα το σημαντικό δεν έχεις βιώσει !
εχω πληρη μεσανυχταΤύπε ποια η γνωμη σου για τον αλλο που δινει σκαιπ και θελει να του πηδηξουμε την γυναικα
εχω πληρη μεσανυχτα
μπες στο ψητο
τυπε θα γαμησει ο αλεξ ή το πουλι?..... γνωμη σου... :S :S :S