το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
καλησπερα ειμαι ο αλεξανδροςΣυγνώμη , φίλε , δεν είναι του γούστου μου το άβατάρ σου ! Όπότε, το αφήνουμε για καμιά ξαδέλφη που έχει άλλα γούστα ...
καλησπερα ειμαι ο αλεξανδροςΣυγνώμη , φίλε , δεν είναι του γούστου μου το άβατάρ σου ! Όπότε, το αφήνουμε για καμιά ξαδέλφη που έχει άλλα γούστα ...
τουλαχιστον προσπαθησα.... :S :S :SΣυγνώμη , φίλε , δεν είναι του γούστου μου το άβατάρ σου ! Όπότε, το αφήνουμε για καμιά ξαδέλφη που έχει άλλα γούστα ...
τουλαχιστον προσπαθησα.... :S :S :S
δηλαδη εφτιαξε την θαλασσα,τον αερα ,κλπ και μετα δεν ξαναανακατευτηκε καθολου; :S :S :S
οχι τυπε τωρα το εχει στο autoδηλαδη εφτιαξε την θαλασσα,τον αερα ,κλπ και μετα δεν ξαναανακατευτηκε καθολου; :S :S :S
καλησπερα ειμαι ο αλεξανδρος
Δεν φταιει ο δικηγορος που ερχεσαι και κωλοτριβεσαι όπου βρισκεται αυτος.Πάλι ο δικηγόρος φταίει για τα οφ τόπικ !!!!!!!!!!
γεια σου και σεναΓειά σου , φίλε, τι χαμπάρια , γιούσες και μαργαριτάρια !!!!!!
δεν βαριεται τυπε κατι χιλιαδες χρονια να μην κανει τιποτα; :S :S :Sοχι τυπε τωρα το εχει στο auto
Δεν φταιει ο δικηγορος που ερχεσαι και κωλοτριβεσαι όπου βρισκεται αυτος.
γεια σου και σενα
τι ζωδιο εισαι;
Κοιτα, αν θελεις απλα να σε πηδηξω μπορεις να το πεις ευθεως και να μην το πηγαινεις γυρω γυρωΜου βγάζεις το δικαστή DREDD που κρύβω μέσα μου !!!!
παιδια μην τσακωνεστε για μενα.... :S...αποχωρω...Δεν φταιει ο δικηγορος που ερχεσαι και κωλοτριβεσαι όπου βρισκεται αυτος.
Εχει τα προσοντα για δημοσιος υπαλληλος μαλλον τύπεδεν βαριεται τυπε κατι χιλιαδες χρονια να μην κανει τιποτα; :S :S :S
εμενα η μαμα μου μου εχει πει οτι ειμαι τοξοτηςΤου αέρα . Εσύ ;
Κοιτα, αν θελεις απλα να σε πηδηξω μπορεις να το πεις ευθεως και να μην το πηγαινεις γυρω γυρω
να γινουν ολα ιδιωτικα να τελειωνουμε τυπε :S :S :SΕχει τα προσοντα για δημοσιος υπαλληλος μαλλον τύπε
εμενα η μαμα μου μου εχει πει οτι ειμαι τοξοτης
επισης μου εχει πει οτι τα αγορια εχουν πουλακι και τα κοριτσια πατατα
θελεις να γινουμε φιλοι;