Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SatoshiNakamoto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Μαλλον ο Πιπαλεκος2 τυπε. :S :S :S

17638878.gif
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Να υποθεσω οτι δεν βρισκεις δελεαστικη την προταση τύπε
τυπε κατι τετοια σκηνικα τα φοβαμαι
στην καλυτερη περιπτωση κολλας σκουλαμεντο αφρικανικο
στη χειροτερη περιπτωση με το που βγαλεις σωβρακο φευγει η γκομενα δολωμα και σκανε 2-3 νταγλαραδες για γλυκες

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
τυπε κατι τετοια σκηνικα τα φοβαμαι
στην καλυτερη περιπτωση κολλας σκουλαμεντο αφρικανικο
στη χειροτερη περιπτωση με το που βγαλεις σωβρακο φευγει η γκομενα δολωμα και σκανε 2-3 νταγλαραδες για γλυκες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1

Επί τούτου, δύο τινά συμβαίνουν :

(α) Είτε κάποιος ΜΑΛΑΚΑΣ που δεν είχε δουλειά να κάνει, κόλλησε ένα "τσιτάτο" στην μάπα του Χώκινγκ για να αποκτήσει κλεμμένο κύρος το σαθρό των επιχειρημάτων του.

ή

(β) Εάν το "τστιτάτο" ειπώθηκε πράγματι από τον Χώκινγκ τότε ο μέγας φυσικός δεν πρέπει να είχε ιδέα από φυσική.  Η χρήση και μόνο του χρονικού επιρρήματος "BEFORE" είναι το λιγότερο άστοχη. Δεν δύναται να υπάρχει "BEFORE" διότι απλά "πριν" την δημιουργία του σύμπαντος κατά τους ίδιους τους φυσικούς δεν υφίσταται η έννοια του χρόνου.  
Το βέβαιο είναι ότι ο Χώκινγκ έχει γράψει :
"Events before the Big Bang, are simply not defined, because there's no way one could measure what happened at them."
( )

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.297
Πόντοι
5.006
μονο θρυλος μαγκες!!!!!  :rockon:
ποιος τον γαμει τον θεο και πρασινα αλογα ναουμε... :S

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
Ποιο αντιθετο διαπιστωνεις. Τον ρωταμε για το Big bang και μας λεει οτι δεν ξερει φυσικοχημεια. Διαβασε πιο πισω τι εχω γραψει και αν του εχω απαντησει

Ο Χριστιανος (λεμε τωρα :-)) εχει αραδιασει τοσα αλλα εσεις κολατε με το bing bang οτι ακομα δεν εχει εξακριβωθει .. ναι, δεν εχει, και?

Μεχρι κατι να αποδειχθει ειναι θεωρια, αν αποδειχθει ειναι δεδομενο. Αν δεν αποδειχθει, ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθει καποια αλλη θεωρια που να ειναι ακριβεις και να καλυπτει τα κενα, η οποια θα αποδειχθει στο μελλον ... (αν και εδω που τα λεμε το bing bang ειναι πολυδουλεμενεο και φαινεται να ισχυει). Αν ειμσταν 100 χρονια πισω θα ειχατε και αλλε επιχειρματα κατά, τωρα ομως μαλλον σας μενει το bing bang .. εγω θα ελεγα ξεκινα να στεφτεσε απο "tabula rasa" και ισως αλλαξεις γνωμη (οχι οτι με κοφτει ... απλα κουβεντα να γινεται).

Απο αυτα που πρεσβευει η εκκλησια δεν εχει αποδειχθει τιποτα και ομως τα πιστευτε ...

Σε παρακαλω διαβασε παλι το πρωτο post μου ... δεν εχει "τεχνικο" περιεχομενο αλλα νομιζω περιγραφει ακριβως την επιχειρηματολογια σου.

Και για να απαντησω σε καποιους αλλους σχετικα με γαμο, βαφτιση κλπ, και εγω τα εκανα. Αυτο, ελπιζω να καταλαβαινουμε ολοι, δε σημαινει οτι ειμαι και θρησκος*. Μα με το ζορι θρησκος?? ΟΧΙ! Τα κανουμε για διαφορους λογους, αλλοι παλι δε τα κανουν, ειναι 10 εκκατομυρια Ελληνες? Ε, υπαρχουν 10 εκκατομυρια διαφορετικες αποψεις στο συγκεκριμενο θεμα ... ειναι πολυ απλο ...

* Ηθελα να γραψω αθεος αλλα το αθεος δεν ακουγεται ωραια λεξη, δεν εχει το θεο του, δηλαδη κακος ανθρωπος, θα με χαρακτηριζα ως "δεν πιστευω οτι υπαρχει Θεος"

Αυτο μαλλον ειναι το τελευταιο post μου, μπαινω σε silent/reader mode και παλι, ουτως η' αλλως το θεμα γυρισε στο σεξουαλικο ...

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Γιατι πιαστευεις οτι καποια στιγμη η επιστημη θα εξηγησει το big bang και δεν πιστευεις οτι η επιστημη θα παραδεχτει την υπαρξη του Θεου;

Μηπως ετσι σε βολευει να πιστευεις;

Οσον αφορα τους γαμους και τα βαφτισια, ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως το κανεις. Σιγουρα δεν σε κατατάσσει ως θρησκο αλλα το θεωρω πολυ υποκριτικο.

Ειναι σαν τους κουμουνιστες με τις βιλαρες και τα κοτερα

Θα πρεπει να ειμαστε υπερηφανοι για τις επιλογες μας.

Δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το πρωτο ποστ σου. Ξαναστειλτο

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.757
Πόντοι
736
Ειναι παντως εντυπωσιακο ... αν δεν εχει ανακαλυψει κατι η επιστημη, οπως τις λεπτομεριες του big bang πχ αμεσως να τη διαψευσουμε σε σχεση με τη θρησκεια, ομως καταπινουμε αμασητα οτι παραφυση σαχλαμαρα μας πλασαρουν οι ανθρωποι με τα μουσια ...

Ειναι πραγματικα λυπηρο εν ετη 2018 με τοση πληροφορηση και τοοση εξελιξη στο τομεα της (καθε) επιστημης να πιστευουμε στην Εβραικη  μυθολογια ...

Αν πω στο 10χρονο γιο μου (που δεν εχω κανει κουβεντα για τα περι θεου ακομα) για τον πηλο και το φυσημα κλπ, θα γελασει και θα μου πει "ασε ρε πατερα τα παραμυθια, ειμαι μεγαλος πλεον ..."
Μάλλον αυτό το ποστ εννοει κατα σειρά αυτό είναι το πρώτο.

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Γιατι πιαστευεις οτι καποια στιγμη η επιστημη θα εξηγησει το big bang και δεν πιστευεις οτι η επιστημη θα παραδεχτει την υπαρξη του Θεου;

η επιστημη ειτε θα το εξακριβωσει πειραματικα (και αυτη τη στιγμη υπαρχουν αρκετες πειραματικες αποδειξεις ωστε το big bang να επικρατει ως θεωρια : εξηγει καποια πραγματα που παρατηρουμε πραγμα που δεν κανει καμια αλλη θεωρια, προβλεπει καποια που αποδεικνυονται πειραματικα, εχει και κενα που τα ψαχνουμε ακομα - μην ξεχνας οτι προσφατα - 5 χρονια - καταφεραμε να ανιχνευσουμε τα βαρυτικα κυματα που ελπιζουμε να μας επιτρεψουν να ριξουμε μια ματια στο τι συνεβαινε κοντα στην στιγμη της εκρηξης) ειτε θα βρει καποια πειραματικη αποδειξη που θα την αναγκασει να την απορριψει σαν θεωρια ή να την συμπληρωσει ωστε να καλυπτονται τα κενα

το ιδιο και με την υπαρξη του θεου - μολις βρεθει αποδειξη η επιστημη θα το παραδεχτει - δεν εχει κολλημα να διαπιστωσει οτι εκανε λαθος και να το διορθωσει

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
Εγω δε θα με ελεγα υποκριτη. Η υποκρισια εχει κακους/πονηρους σκοπους, και συγνωμη αλλα εγω δεν ειχα τετοιους οταν παντρευτηκα στην εκκλησια. Θα ημουν ομως μεγαλος υποκριτης (πονηρος) αν ενω πιστευα οτι δεν υπαρχει Θεος, εκανα μια προσευχη στο θεο  γιατι εδω που τα λεμε υπαρχει και η κολαση (και που ξερεις, μπορει να ειναι και αληθεια :-)).

Επισης πονηρια/υποκρησια ειναι να κλεβω ή να κανω κατι κακο εν γνωση μου και μετα μια προσευχη για να με συγχωρεσει ο θεος ...

Λυπαμαι που θα το πω, αλλα ξερω αρκετους τετοιους "πιστους" ...

Τους λογους γιατι το εκαναν εγω, ή το εκανα αλλοι δε θα τους πω, ειναι πολυ ευκολο να σκεφτεις γιατι, αν βγαλεις απο το μυαλο σου τα περι υποκρησιας...

Το παραδειγμα με τους κομουινιστες ειναι ατυχες μπερδεμενοι ειναι οι ανθρωποι, οχι υποκριτες (θα προτιμουσα να μην ασχοληθουμε αλλο πολιτικα).

Στην ερωτηση σου δε θα απαντησω, νομιζω ειναι οφθαλμοφανες τα περι υπαρξης θεου ή οχι και γιατι δεν πειθομαι ...

"Κλεινω" οριστικα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.393
Πόντοι
3.656
Οταν παντρευτηκες στην εκκλησια φοβοσουν για τα παιδια σου? Ή μηπως θα μαθαιναν στο σχολειο οι καθηγητες αν τα παιδια σου βαφτιστηκαν στην εκκλησια ή εγινε ονοματοδοσια? Και τι εγινε? Ντρεπεσαι για τα πιστευω σου?
Νομιζω οτι μας κοροιδευεις.
Σε φανταζομαι την ωρα του γαμου σου και στα βαφτισια των παιδιων σου να τρεχεις πισω απο τον ιερεα και να του τη λες παραθετοντας του τις πηγες σου.
Ρε θα μας τρελανεις? Κωλοτουμπας εισαι?

Ας το ξεκαθαρίσω. Φιλικό ζευγάρι που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο κι είχε κάνει ονοματοδοσία στο γυιό του, επτά χρόνια πριν από εμάς, στο Μάθημα των Θρησκευτικών έβγαζαν το παιδάκι έξω από το Μάθημα. Εκείνο είχε σκάσει στο κλάμα, γιατί σε αυτή την ηλικία το να μην συμμετέχεις στην ομάδα είναι τραγικό. Έτσι ακριβώς λειτουργεί η Εκκλησία στην Ελλάδα. Κι όταν αυτός ο καλός Υπουργός, 8 μέρες πριν φύγει από την Κυβέρνηση, άλλαξε την εγκύκλιο της Απαλλαγής από τα Θρησκευτικά, υπήρχε η οδηγία να πάνε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ στο Αστυνομικό Τμήμα και να υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση ότι το παιδί είναι Άθεο. Η πρώην Σύζυγος δεν το δέχτηκε, ίσως καλά, με το φόβο του τι πιθανόν να συνέβαινε στη συνέχεια. Τι άλλο από εκβιασμό και τρομοκρατία έχει να δώσει η θρησκεία της Αγάπης. Κατά τα άλλα, όστις θέλει οπίσω μου ελθείν. Και ναι, τα ενημέρωσα τι ακριβώς ήταν η Θαμάρ, η οποία αναφέρεται στην τελετή του γάμου. Κι ότι η τελετή βάπτισης αρχίζει  «Βαπτίζεται ο δούλος (δούλη) του Θεού (τάδε) εις το Όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, Αμήν.» Ο πρώτος χαρακτηρισμός που ακούει το βρέφος  είναι ότι είναι δούλος (δούλη), ας το βάλει καλά στο κεφάλι του.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.393
Πόντοι
3.656
εμενα μου αρεσουν 2 κατηγοριες ανθρωπων:
οι σκληρες φεμινιστριες οταν βουλιαζει το πλοιο και οι λεμβοι χωρανε τους μισους επιβατες
και οι σκληροι αθεοι οταν πιανουν φωτια και οι 2 κινητηρες του αεροπλανου

Πότε / που έμαθες ότι συνέβη αυτό το γεγονός; ποιος το μετέφερε;  Οι πιστοί προσευχόντουσαν να τους σώσει ο θεός τους ή προσπαθούσαν ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ να βρουν αλεξίπτωτο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom