Ποιο αντιθετο διαπιστωνεις. Τον ρωταμε για το Big bang και μας λεει οτι δεν ξερει φυσικοχημεια. Διαβασε πιο πισω τι εχω γραψει και αν του εχω απαντησει
Ο Χριστιανος (λεμε τωρα :-)) εχει αραδιασει τοσα αλλα εσεις κολατε με το bing bang οτι ακομα δεν εχει εξακριβωθει .. ναι, δεν εχει, και?
Μεχρι κατι να αποδειχθει ειναι θεωρια, αν αποδειχθει ειναι δεδομενο. Αν δεν αποδειχθει, ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθει καποια αλλη θεωρια που να ειναι ακριβεις και να καλυπτει τα κενα, η οποια θα αποδειχθει στο μελλον ... (αν και εδω που τα λεμε το bing bang ειναι πολυδουλεμενεο και φαινεται να ισχυει). Αν ειμσταν 100 χρονια πισω θα ειχατε και αλλε επιχειρματα κατά, τωρα ομως μαλλον σας μενει το bing bang .. εγω θα ελεγα ξεκινα να στεφτεσε απο "tabula rasa" και ισως αλλαξεις γνωμη (οχι οτι με κοφτει ... απλα κουβεντα να γινεται).
Απο αυτα που πρεσβευει η εκκλησια δεν εχει αποδειχθει τιποτα και ομως τα πιστευτε ...
Σε παρακαλω διαβασε παλι το πρωτο post μου ... δεν εχει "τεχνικο" περιεχομενο αλλα νομιζω περιγραφει ακριβως την επιχειρηματολογια σου.
Και για να απαντησω σε καποιους αλλους σχετικα με γαμο, βαφτιση κλπ, και εγω τα εκανα. Αυτο, ελπιζω να καταλαβαινουμε ολοι, δε σημαινει οτι ειμαι και θρησκος*. Μα με το ζορι θρησκος?? ΟΧΙ! Τα κανουμε για διαφορους λογους, αλλοι παλι δε τα κανουν, ειναι 10 εκκατομυρια Ελληνες? Ε, υπαρχουν 10 εκκατομυρια διαφορετικες αποψεις στο συγκεκριμενο θεμα ... ειναι πολυ απλο ...
* Ηθελα να γραψω αθεος αλλα το αθεος δεν ακουγεται ωραια λεξη, δεν εχει το θεο του, δηλαδη κακος ανθρωπος, θα με χαρακτηριζα ως "δεν πιστευω οτι υπαρχει Θεος"
Αυτο μαλλον ειναι το τελευταιο post μου, μπαινω σε silent/reader mode και παλι, ουτως η' αλλως το θεμα γυρισε στο σεξουαλικο ...