Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SatoshiNakamoto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
παραμπηκανε πολλοι αθεοι σημερα και αρχισανε τις μαλακιες τους και εφαγε καταρα το σαη και τρομαξε να ξανασηκωθει

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Κοινωνικο γεγονος ειναι το τραπεζι που ακολουθει τον γαμο ή τα βαφτισια.

Η βαπτιση ειναι θρησκευτικο γεγονος. Μπραβο σου παντως γιατι ομολογησες και την πιστη σου λέγοντας το συμβολο της πιστεως.

Ρε θα μας τρελανετε?

Οτι ελεγε ο παπας επαναλαμβανα..
Οπως και αν επισης κανω το χατηρι καποιας να παντρευτω θα το κανω φουλ με εκκλησιες κλπ
Αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι θρησκος
Ουτε γραβατα μου αρεσει να φοράω αλλά το κανω στην δουλεια μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δεν εχω αναγκη ουτε να φτυσω ουτε να γλειψω το αθλιο παπαδαριο που ζητησαν λεφτα ωστε να κανουν αυτο που συνεπαγεται απο την εργασια τους. Σαν να πηγαινεις για ενα πιστοποιητικο στο ΚΕΠ και να σου ζηταει λεφτα ο υπαλληλος
Μονο στην εκκλησια γινονται αυτα χωρις τιμωρια

Κοινωνικο γεγονος ειναι και εγω δεχθηκα την προταση των γονιών αφου με θεωρησαν ιδανικο νονο για τα παιδια τους
Α οχι φιλε τωρα δεν μας τα λες καλα. Η βαφτιση ειναι ενα μυστηριο της εκκλησιας και η συμμετοχη σε αυτην ως νονος ειναι απο τις πλεον ομολογητικες του θρησκευματος ενεργειες. Σε αυτην αποτασσεσαι τον σατανα, ομολογεις πιστη και χριζεις τον νεοφωτιστο/την νεοφωτιστη.
Δεν εχει "κοινωνικο γεγονος". Απο την αλλη, τι παει να πει "σε θεωρησαν αξιο για νονο"? Ξερεις τι σημαινει νονος? Σημαινει πνευματικος πατερας. Σημαινει οτι αν κουφια η ωρα που το ακουει παθουν κατι οι γονεις του παιδιου, ειναι δικη σου ευθυνη να το μεγαλωσεις. Εσυ απλα θεωρησες οτι ησουν καταληλλος για να βγουν ομορφες οι φωτο ενος κοινωνικου γεγονοτος?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
εμενα μου αρεσουν 2 κατηγοριες ανθρωπων:
οι σκληρες φεμινιστριες οταν βουλιαζει το πλοιο και οι λεμβοι χωρανε τους μισους επιβατες
και οι σκληροι αθεοι οταν πιανουν φωτια και οι 2 κινητηρες του αεροπλανου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Οπως και αν επισης κανω το χατηρι καποιας να παντρευτω θα το κανω φουλ με εκκλησιες κλπ
Ε ρε τύπε να με συγχωρεις κιολας, αλλά οπως ολοι εμεις εισαι κι εσυ. Που παμε εκκλησια μια στο τοσο, τα βασικα τα κανουμε με παπαγαλια, και γραβατα φοραμε επειδη πρεπει. Τι διαφορα εχεις δηλαδη με εμας? Τι παει να πει "θρησκος" δηλαδη?
Εσυ θα μου πεις τωρα οτι και την Μεγαλη Παρασκευη νηστευεις ετσι για να κανεις το χατηρι των συγγενων σου. Ε ολα τα κανεις ρε τύπε οπως κι εμεις, δεν ειμαστε δα και παπαδακια. Τι συζηταμε?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Α οχι φιλε τωρα δεν μας τα λες καλα. Η βαφτιση ειναι ενα μυστηριο της εκκλησιας και η συμμετοχη σε αυτην ως νονος ειναι απο τις πλεον ομολογητικες του θρησκευματος ενεργειες. Σε αυτην αποτασσεσαι τον σατανα, ομολογεις πιστη και χριζεις τον νεοφωτιστο/την νεοφωτιστη.
Δεν εχει "κοινωνικο γεγονος". Απο την αλλη, τι παει να πει "σε θεωρησαν αξιο για νονο"? Ξερεις τι σημαινει νονος? Σημαινει πνευματικος πατερας. Σημαινει οτι αν κουφια η ωρα που το ακουει παθουν κατι οι γονεις του παιδιου, ειναι δικη σου ευθυνη να το μεγαλωσεις. Εσυ απλα θεωρησες οτι ησουν καταληλλος για να βγουν ομορφες οι φωτο ενος κοινωνικου γεγονοτος?

Για αυτο ακριβώς με επελεξαν
Συν οτι θεωρησαν οτι θα ειμαι ενα καλο προτυπο
Το τελετουργεικο αδιαφορο

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6

Τι συγκρινεις τωρα?

Ειναι το ιδιο το αν θα φορεσεις γραβατα με το να αντιτιθεσαι στα πιστευω σου? Σοβαρα μιλας?

Και που σαι. Το συμβολο της πιστης το διαβαζεις μονος σου. Σου δινει το βιβλιαρακι και το διαβαζεις. Αν δεν καταλαβαιεις τι διαβαζεις τοτε δεν εχω να πω κατι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Για αυτο ακριβώς με επελεξαν
Το τελετουργεικο αδιαφορο
Θα μπορουσες να πεις οτι δεν με αφορα το τελετουργικο, υποσχομαι σαν αντρας να αναλαβω το παιδι σας αν παθετε κατι. Ολο δικαιολογιες εισαι τύπε, κατα βαθος εισαι οπως η μεγαλη πλειοψηφια, που τα κανει ολα "χλιαρα" χωρις ιδιαιτερο ζηλο αλλά τα κάνει.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
:S :S :S

Συνημμένα

• thank-you-jesus-atheist-meme.jpg
    thank-you-jesus-atheist-meme.jpg
    57,8 KB · Εμφανίσεις: 33

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ε ρε τύπε να με συγχωρεις κιολας, αλλά οπως ολοι εμεις εισαι κι εσυ. Που παμε εκκλησια μια στο τοσο, τα βασικα τα κανουμε με παπαγαλια, και γραβατα φοραμε επειδη πρεπει. Τι διαφορα εχεις δηλαδη με εμας? Τι παει να πει "θρησκος" δηλαδη?
Εσυ θα μου πεις τωρα οτι και την Μεγαλη Παρασκευη νηστευεις ετσι για να κανεις το χατηρι των συγγενων σου. Ε ολα τα κανεις ρε τύπε οπως κι εμεις, δεν ειμαστε δα και παπαδακια. Τι συζηταμε?

Τρωω οτι βρω. Πρεπει να εχω φαει και κρεατικα δεν θυμαμαι γιατι δεν δινω σημασια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ο τζιζους φταιει και για το αραπακι της μπιαφρα που ψοφολογαει απο την πεινα
εμεις οι ανθρωποι ειμαστε περαστικοι απο δω χαμου...

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ο τζιζους φταιει και για το αραπακι της μπιαφρα που ψοφολογαει απο την πεινα
εμεις οι ανθρωποι ειμαστε περαστικοι απο δω χαμου...
Κατι τετοια επιχειρηματα σαχλαμαρας εχουν οι αθεοι και νομιζουν οτι μπορουν να πεισουν οποιονδηποτε με iq εστω λιγο ανωτερο απο αμοιβαδας.

Πειναει το παιδακι και φταιει ο θεος. Ρε δεν παμε καλα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Η επιστημη τι κανει για να βοηθησει το παιδακι?

Η εξελιξη γιατι δεν βοηθησε το παιδακι?

Εσυ τι εκανες για το παιδακι?

Ολα απο το Θεο τα περιμενουμε?
αστα αυτα τυπε
πεινα, φτωχια, πολεμοι, σκοτωμοι, εγκληματα
εμεις ειμαστε απο χωριο δεν ξερουμε απο αυτα
αυτος ο τζιζους τα φταιει ολα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Θα μπορουσες να πεις οτι δεν με αφορα το τελετουργικο, υποσχομαι σαν αντρας να αναλαβω το παιδι σας αν παθετε κατι. Ολο δικαιολογιες εισαι τύπε, κατα βαθος εισαι οπως η μεγαλη πλειοψηφια, που τα κανει ολα "χλιαρα" χωρις ιδιαιτερο ζηλο αλλά τα κάνει.

Με ξερανε (οι πατραδες τουλαχιστον) πολύ καλα
Το ξαναειπα το τελετουργικο μου ηταν αδιαφορο. Ας ηταν και ο χορος της βροχης αν ηταν η παραδοση ετσι
Το ουσιαστικο ηταν οτι με θεωρουσαν καλο προτυπο για τα παιδια τους και μου ζητησαν να γινω νονος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom