Για άλλη μια φορά αποδεικνύεις ότι είσαι ανέντιμος, σαν τον άλλο που ζήταγε να μάθει τι βαθμούς είχα στο Λύκειο και γιατί δεν σπούδασα Πολυτεχνείο. Από τη μια μεριά δηλώνεις ότι δέχεσαι μεν την εξέλιξη (μέχρι εκεί που σε βολεύει), αφού δεν μπορείς στα σοβαρά να υποστηρίξεις ότι τα απολιθώματα είναι ψεύτικα, κι εγώ σου ποστάρω βίντεο από τον πατέρα Λαυρέντιο , ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε ΠΟΤΕ εξέλιξη και τα απολιθώματα είναι απάτη. Και μου ζητάς να σου απαντήσω για το big bang ενώ έχω δηλώσει ότι δεν τα κατάφερνα στη Φυσικοχημεία. Και βέβαια το κάνεις για να μην μου απαντήσεις ευθέως, όπως κάνεις και τον κουφό για τον αγιασμό που προτείνει ο γιατρός σου. Για άλλη μια φορά, παραβαίνεις τις οδηγίες του ΙΔΙΟΥ του Ιησού. Κατά Ματθαίο, Κεφ 5,στίχος 37 Ας είναι δε ο λόγος σας αληθινός πάντοτε, ώστε το ναι να είναι ναι και το όχι να είναι όχι. Διότι το παραπάνω από αυτά είναι από τον πονηρόν, τον πατέρα του ψεύδους. Απάντησε μεου λοιπόν ευθέως, όπως είπε ο θεάνθρωπος στον οποίο ισχυρίζεσαι ότι πιστεύεις. Ναι ή όχι. Άσε τα περιττά λόγια, αυτά προέρχονται από τον Πονηρό (τον διάβολο), ο Ιησούς το είπε