Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Μα δεν υπάρχει μεγαλύτερος εγωιστής από τον Ορθόδοξο Χριστιανό πιστό. Θεωρεί ότι ανήκει στην Ελίτ του 3% που θα σωθεί από τα 7,5 δισεκατομμύρια κατοίκων της Γης. Κι ότι οι άλλες δεκάδες χιλιάδες εκδοχές του χριστιανισμού είναι λανθασμένες. Η μόνη σωστή, είναι η δικιά του 

Σου ειπε καποιος οτι θα σωθουν μονο οι Χριστιανοι Ορθοδοξοι?

Εισαι Θεος και ξερεις πως θα κρινει?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.961
Πόντοι
3.656
Σου ειπε καποιος οτι θα σωθουν μονο οι Χριστιανοι Ορθοδοξοι?
Εισαι Θεος και ξερεις πως θα κρινει?

Βρε καλώς τον. Αντί να απαντήσεις για το τέλειο φάρμακο του Αγιασμού που προτείνει ο Γιατρός ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ μας πρότεινες. Και ναι, ξέρω καλύτερα από σένα, που αποδεικνύεσαι αδιάβαστος. Σύμφωνα με τον Ιησού λοιπόν. Κατά Ιωάννη, κεφ. 3, στίχος 5 Απήντησεν ο Ιησούς· “αληθώς σου λέγω, ότι εάν δεν αναγενηθή κανείς πνευματικώς από το νερό του βαπτίσματος και από την χάριν του Αγίου Πνεύματος, δεν ημπορεί να εισέλθη εις την βασιλείαν του Θεού. Η Εκκλησία σου λοιπόν διδάσκει ότι οι άλλοι Χριστιανοί είναι αιρετικοί, άρα χλωμό να σωθούν. Και δεν μιλάμε για τους Ισλαμιστές, τους Ισραηλίτες, τους Ανιμιστές και τους Πολυθειστές

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
οι αθεοι συνεχιζουν να τραμπουκιζουν τα χριστιανοπουλα  :headbaning1: :headbaning1:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.961
Πόντοι
3.656
οι αθεοι συνεχιζουν να τραμπουκιζουν τα χριστιανοπουλα   :headbaning1: :headbaning1:

Που βλέπεις τον τραμπουκισμό; στο ότι αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι όσοι κατέληξαν να γίνουν άθεοι έφτασαν εκεί ύστερα από μελέτη, ενώ οι πιστοί συνήθως ακολουθούν τη θρησκεία της μητέρας τους; στο ότι οι πιστοί είναι λειτουργικά αναλφάβητοι για το τι υποστηρίζει η θρησκεία τους; ότι δεν γνωρίζουν καν τι είπε ο Ιησούς στην Επί του όρους Ομιλία,  αλλά δηλώνουν ότι έχουν προσωπική σχέση μαζί του;

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Αν αποδέχεσαι την εξέλιξη, τότε είσαι αιρετικός. Σύμφωνα με τη Γένεση, τα όντα δημιουργήθηκαν από την αρχή με το λόγο του θεού, πουθενά δεν αναφέρεται η εξέλιξη. Και για να σε ενημερώσω, Η απάτη της θεωρίας εξέλιξης του Δαρβίνου . Τι λες λοιπόν Πέτρο; ο Ιερέας δεν είναι ενημερωμένος ή εσύ είσαι αιρετικός; Γράψε τι πιστεύεις λοιπόν, να σε δούμε

Θα σου απαντησω οταν μου απαντησεις πρωτος τι ηταν αυτο που προκαλεσε το big bang.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
Που βλέπεις τον τραμπουκισμό; στο ότι αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι όσοι κατέληξαν να γίνουν άθεοι έφτασαν εκεί ύστερα από μελέτη, ενώ οι πιστοί συνήθως ακολουθούν τη θρησκεία της μητέρας τους; στο ότι οι πιστοί είναι λειτουργικά αναλφάβητοι για το τι υποστηρίζει η θρησκεία τους; ότι δεν γνωρίζουν καν τι είπε ο Ιησούς στην Επί του όρους Ομιλία,  αλλά δηλώνουν ότι έχουν προσωπική σχέση μαζί του;

καταρχήν τυπε πρεπει να ξεχωρισεις στο μυαλο σου ότι άλλο είναι αθεος και άλλο είναι αθρησκος...εσυ με όλα αυτά που λες καταρρίπτεις την χριστιανικη θρησκεια...αλλα για τον θεο, οποιος και αν είναι αυτος (πχ. υπερτερη οντοτητα, ανωτερη ευφυια, ροζ ελέφαντας με φτερα κτλ.), δεν λες τιποτα...επομένως δεν εισαι αθεος, εισαι αθρησκος...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.961
Πόντοι
3.656
Θα σου απαντησω οταν μου απαντησεις πρωτος τι ηταν αυτο που προκαλεσε το big bang.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεις ότι είσαι ανέντιμος, σαν τον άλλο που ζήταγε να μάθει τι βαθμούς είχα στο Λύκειο και γιατί δεν σπούδασα Πολυτεχνείο. Από τη μια μεριά δηλώνεις ότι δέχεσαι μεν την εξέλιξη (μέχρι εκεί που σε βολεύει), αφού δεν μπορείς στα σοβαρά να υποστηρίξεις ότι τα απολιθώματα είναι ψεύτικα, κι εγώ σου ποστάρω βίντεο από τον πατέρα Λαυρέντιο , ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε ΠΟΤΕ εξέλιξη και τα απολιθώματα είναι απάτη. Και μου ζητάς να σου απαντήσω για το big bang ενώ έχω δηλώσει ότι δεν τα κατάφερνα στη Φυσικοχημεία. Και βέβαια το κάνεις για να μην μου απαντήσεις ευθέως, όπως κάνεις και τον κουφό για τον αγιασμό που προτείνει ο γιατρός σου. Για άλλη μια φορά, παραβαίνεις τις οδηγίες του ΙΔΙΟΥ του Ιησού. Κατά Ματθαίο, Κεφ 5,στίχος 37 Ας είναι δε ο λόγος σας αληθινός πάντοτε, ώστε το ναι να είναι ναι και το όχι να είναι όχι. Διότι το παραπάνω από αυτά είναι από τον πονηρόν, τον πατέρα του ψεύδους. Απάντησε μεου λοιπόν ευθέως, όπως είπε ο θεάνθρωπος στον οποίο ισχυρίζεσαι ότι πιστεύεις. Ναι ή όχι. Άσε τα περιττά λόγια, αυτά προέρχονται από τον Πονηρό (τον διάβολο), ο Ιησούς το είπε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.961
Πόντοι
3.656
καταρχήν τυπε πρεπει να ξεχωρισεις στο μυαλο σου ότι άλλο είναι αθεος και άλλο είναι αθρησκος...εσυ με όλα αυτά που λες καταρρίπτεις την χριστιανικη θρησκεια...αλλα για τον θεο, οποιος και αν είναι αυτος (πχ. υπερτερη οντοτητα, ανωτερη ευφυια, ροζ ελέφαντας με φτερα κτλ.), δεν λες τιποτα...επομένως δεν εισαι αθεος, εισαι αθρησκος...

Ναι, δέχομαι την ανάλυσή σου. Δεν ξέρω αν η θρησκεία των Εσκιμώων ας πούμε είναι αληθινή, αφού αγνοώ πλήρως σε τι πιστεύουν οι άνθρωποι. Οι Εσκιμώοι είναι τυχαίο παράδειγμα, το ίδιο αγνοώ για τις φυλές του Αμαζονίου και για πολλές άλλες. Τη Βίβλο όμως την έχω διαβάσει τρεις φορές, ψάχνοντας για όμορφα διδάγματα, όπως μας είχε πει ο θρησκευτικός μας. Κι ανακάλυψα ένα από τα πιο φρικτά κείμενα που έχουν γραφεί. Θάνατος, βία, μισαλλοδοξία, συστηματική καταστροφή των Ιερών ταν άλλων λαών, γενοκτονίες, όλα αυτά ύστερα από οδηγίες του ίδιου του Θεού 

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεις ότι είσαι ανέντιμος, σαν τον άλλο που ζήταγε να μάθει τι βαθμούς είχα στο Λύκειο και γιατί δεν σπούδασα Πολυτεχνείο. Από τη μια μεριά δηλώνεις ότι δέχεσαι μεν την εξέλιξη (μέχρι εκεί που σε βολεύει), αφού δεν μπορείς στα σοβαρά να υποστηρίξεις ότι τα απολιθώματα είναι ψεύτικα, κι εγώ σου ποστάρω βίντεο από τον πατέρα Λαυρέντιο , ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε ΠΟΤΕ εξέλιξη και τα απολιθώματα είναι απάτη. Και μου ζητάς να σου απαντήσω για το big bang ενώ έχω δηλώσει ότι δεν τα κατάφερνα στη Φυσικοχημεία. Και βέβαια το κάνεις για να μην μου απαντήσεις ευθέως, όπως κάνεις και τον κουφό για τον αγιασμό που προτείνει ο γιατρός σου. Για άλλη μια φορά, παραβαίνεις τις οδηγίες του ΙΔΙΟΥ του Ιησού. Κατά Ματθαίο, Κεφ 5,στίχος 37 Ας είναι δε ο λόγος σας αληθινός πάντοτε, ώστε το ναι να είναι ναι και το όχι να είναι όχι. Διότι το παραπάνω από αυτά είναι από τον πονηρόν, τον πατέρα του ψεύδους. Απάντησε μεου λοιπόν ευθέως, όπως είπε ο θεάνθρωπος στον οποίο ισχυρίζεσαι ότι πιστεύεις. Ναι ή όχι. Άσε τα περιττά λόγια, αυτά προέρχονται από τον Πονηρό (τον διάβολο), ο Ιησούς το είπε

Βρε κακομοιρη, ανεντιμος εισαι εσυ που πρεσβευεις μια θεωρια χωρις καν να ξερεις τι ειναι. Εχω πιστευω σε κατι που συμφωνω με εσενα εχει κενα.

Εσυ που δεν ξεριες τι πιστευεις? Εχεις γαμηθει να μας παραθετεις κεφαλαια απο ενα εκατομμυριο εκλλησιαστικα βιβλια και δεν εχεις φιλοτιμηθει να διαβαεις τι πιστευεις?

Ποσο κενος εισαι? Μηπως σε κανει σημαντικο να μας πρηζεις τα συκωτια αν ειμαστε υποκριτες για να αναδειξεις τον ευατο σου.

Αν δεν εχεις απαντησει στο τι πιστευεις εσυ τοτε σταματα να μας ζαλιζεις.

Πολυ ασχοληθηκαμε με την παρτυ σου.

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
τυπε τι του εκανες του θεολογου και σου εβαλε 10?μολογα  :s&m_3:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.961
Πόντοι
3.656
Τύπε, ξέρω θα σε συγκλονίσω αλλά αυτό είναι ένα ερώτημα που ψάχνουν οι επιστήμονες την απάντηση εδώ και χρόνια.

Και ποιος σου είπε ότι δεν το γράφει για να μην απαντήσει ευθέως στην ερώτηση;

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Τύπε, ξέρω θα σε συγκλονίσω αλλά αυτό είναι ένα ερώτημα που ψάχνουν οι επιστήμονες την απάντηση εδώ και χρόνια.

Χαχα, με συγκλονισες.

Αστους να ψαχνουν. Δεν προκειται να βρουν τιποτα

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Και ποιος σου είπε ότι δεν το γράφει για να μην απαντήσει ευθέως στην ερώτηση;

Γεια σου ρε Μποκολε που δεν ξερεις τι πιστευεις.

Αλλα ξερεις τι "κακως" πιστευουν ολοι αλλοι με αποδειξεις και πηγες.

Δεν σας τα εμαθαν καλα στην ενωση. Απο αυριο εντατικα μαθηματα. Αφηστε τους φανερους δειπνους και τα τσιμουσια και γρηγορα μαθημα φυσικοχημειας

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.961
Πόντοι
3.656
Βρε κακομοιρη, ανεντιμος εισαι εσυ που πρεσβευεις μια θεωρια χωρις καν να ξερεις τι ειναι. Εχω πιστευω σε κατι που συμφωνω με εσενα εχει κενα.
Εσυ που δεν ξεριες τι πιστευεις? Εχεις γαμηθει να μας παραθετεις κεφαλαια απο ενα εκατομμυριο εκλλησιαστικα βιβλια και δεν εχεις φιλοτιμηθει να διαβαεις τι πιστευεις?
Ποσο κενος εισαι? Μηπως σε κανει σημαντικο να μας πρηζεις τα συκωτια αν ειμαστε υποκριτες για να αναδειξεις τον ευατο σου.
Αν δεν εχεις απαντησει στο τι πιστευεις εσυ τοτε σταματα να μας ζαλιζεις.
Πολυ ασχοληθηκαμε με την παρτυ σου.

Άντε πάλι. Θα σε πληροφορήσω ότι μια Επιστημονική Θεωρία, δεν είναι κάτι αυθαίρετο. Στηρίζεται από τόνους στοιχεία κι έχει θεμελιωθεί με επάρκεια. Η Θεωρία της βαρύτητας ας πούμε μελετάει ένα υπαρκτό γεγονός το οποίο έχει καταμετρήσει και περιγράψει με μεγάλη ακρίβεια. Όποιος ισχυριστεί ότι είναι απλά μια θεωρία, όπως είπε ο Ιερέας στο βίντεο που παρέθεσα, μπορεί να προσπαθήσει να περπατήσει στο κενό. Και άνθρωποι σαν και μένα ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.  Προσπαθούν να γνωρίσουν την αλήθεια μέσω της Επιστήμης, η οποία αποδεικνύει ΣΥΝΕΧΩΣ την αξία της. Η Επιστήμη της αεροναυπηγικής φτιάχνει τα αεροπλάνα και τα πηγαίνει με ασφάλεια στον προορισμό τους. Η Θρησκεία παίρνει αυτά τα αεροπλάνα και τα ρίχνει σε πύργους σκοτώνοντας χιλιάδες ανθρώπους, για να κερδίσουν οι πιλότοι έναν ανύπαρκτο παράδεισο.  Η Επιστήμη της Ιατρικής φτιάχνει συνεχώς πιο αποτελεσματικά φάρμακα και θεραπείες. Γι αυτό και σε αυτό το μέρος του κόσμου διπλασιάστηκε ο μέσος όρος ζωής. Η Θρησκεία σου λέει πιες αγιασμό για να γιατρευτείς. Προσκύνησε ταριχευμένα λείψανα για να γίνεις καλά. Προσκύνησε τη ζακέτα, τα γυαλιά, το σκούφο και τις παντόφλες ενός Καλόγερου. Και τι να πεις, σε καταλαβαίνω. Θα προσπαθήσεις με νύχια και με δόντια να κρατήσεις την ελπίδα ότι θα πας σε ένα κόμο καλύτερο, χωρίς αρρώστιες και προβλήματα. Άπονη ζωή, κάποιους πέταξες στου δρόμου την άκρη, τους κυνήγησες    

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.961
Πόντοι
3.656
Γεια σου ρε Μποκολε που δεν ξερεις τι πιστευεις.

Αλλα ξερεις τι "κακως" πιστευουν ολοι αλλοι με αποδειξεις και πηγες.

Δεν σας τα εμαθαν καλα στην ενωση. Απο αυριο εντατικα μαθηματα. Αφηστε τους φανερους δειπνους και τα τσιμουσια και γρηγορα μαθημα φυσικοχημειας

Είμαι σίγουρος ότι η θεωρία της εξέλιξης είναι σωστή, γιατί υπάρχουν τα απολιθώματα, η συγκριτική ανατομία και οι μελέτες του DNA. Είμαι σίγουρος ότι η Αστροφυσική είναι σωστή γιατί έστειλαν όχημα στον Άρη. Είμαι σίγουρος ότι η Ιατρική δουλεύει, αφού διπλασίασε το μέσο όρο ζωής σε λιγότερο από έναν αιώνα. Είμαι σίγουρος ότι η Βίβλος γράφηκε από αγράμματους είτε ψεύτες, είτε φαντασιόπληκτους, είτε ναρκομανείς που έβλεπαν οράματα και νόμιζαν ότι είδαν πνεύματα. Διαφωνεί με την Επιστήμη, η οποία δουλεύει και αποδεικνύει την αξία της. Κάθεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο που έγινε δυνατό να κατασκευαστεί μόνο ύστερα από αμέτρητες επιστημονικές ανακαλύψεις και ισχυρίζεσαι ότι η Επιστήμη δεν είναι σωστή, είναι σωστός ο Λουκάς και ο Παίσιος

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Άντε πάλι. Θα σε πληροφορήσω ότι μια Επιστημονική Θεωρία, δεν είναι κάτι αυθαίρετο. Στηρίζεται από τόνους στοιχεία κι έχει θεμελιωθεί με επάρκεια. Η Θεωρία της βαρύτητας ας πούμε μελετάει ένα υπαρκτό γεγονός το οποίο έχει καταμετρήσει και περιγράψει με μεγάλη ακρίβεια. Όποιος ισχυριστεί ότι είναι απλά μια θεωρία, όπως είπε ο Ιερέας στο βίντεο που παρέθεσα, μπορεί να προσπαθήσει να περπατήσει στο κενό. Και άνθρωποι σαν και μένα ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.  Προσπαθούν να γνωρίσουν την αλήθεια μέσω της Επιστήμης, η οποία αποδεικνύει ΣΥΝΕΧΩΣ την αξία της. Η Επιστήμη της αεροναυπηγικής φτιάχνει τα αεροπλάνα και τα πηγαίνει με ασφάλεια στον προορισμό τους. Η Θρησκεία παίρνει αυτά τα αεροπλάνα και τα ρίχνει σε πύργους σκοτώνοντας χιλιάδες ανθρώπους, για να κερδίσουν οι πιλότοι έναν ανύπαρκτο παράδεισο.  Η Επιστήμη της Ιατρικής φτιάχνει συνεχώς πιο αποτελεσματικά φάρμακα και θεραπείες. Γι αυτό και σε αυτό το μέρος του κόσμου διπλασιάστηκε ο μέσος όρος ζωής. Η Θρησκεία σου λέει πιες αγιασμό για να γιατρευτείς. Προσκύνησε ταριχευμένα λείψανα για να γίνεις καλά. Προσκύνησε τη ζακέτα, τα γυαλιά, το σκούφο και τις παντόφλες ενός Καλόγερου. Και τι να πεις, σε καταλαβαίνω. Θα προσπαθήσεις με νύχια και με δόντια να κρατήσεις την ελπίδα ότι θα πας σε ένα κόμο καλύτερο, χωρίς αρρώστιες και προβλήματα. Άπονη ζωή, κάποιους πέταξες στου δρόμου την άκρη, τους κυνήγησες    

Αρχιδια λεει η επιστημονικη θεωρια περι της δημιουργιας γιατι ξεκιναει απο καποιο ενδιαμεσο σημειο (αυτο που μπορει να αντιληφθει) και οχι απο την αρχη.

Ας μας εξηγησουν οι επιστημονες τι ηταν αυτο που δημιουργησε την μεγαλη εκρηξη και απο που προηλθε.

Θελω ομως να μου παραθεσεις τις πηγες σου που τα εξηγουν λεπτομερεστατα. Δεν θελω ανακριβειες.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.779
Πόντοι
5.506
:priest: :priest: :priest:
το σαη εχει πολλες αμαρτιες και το εχει ριξει στα θρησκευτικα...
αρχες καλοκαιριου που ο τοπος εχει γεμισει κωλους  :S :S :S :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.961
Πόντοι
3.656
Αρχιδια λεει η επιστημονικη θεωρια περι της δημιουργιας γιατι ξεκιναει απο καποιο ενδιαμεσο σημειο (αυτο που μπορει να αντιληφθει) και οχι απο την αρχη.
Ας μας εξηγησουν οι επιστημονες τι ηταν αυτο που δημιουργησε την μεγαλη εκρηξη και απο που προηλθε.
Θελω ομως να μου παραθεσεις τις πηγες σου που τα εξηγουν λεπτομερεστατα. Δεν θελω ανακριβειες.

Άνθρωπε, μην το κουράζεις, για πολλοστή φορά πάρε θέση. Η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι ξεκάθαρη. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ. Τα απολιθώματα είναι ΑΠΑΤΗ. Συμφωνείς ή διαφωνείς; αν ναι, ναι, αν δε ου, ου. Το δε περισσόν, εκ του πονηρού εστί. Τι θα απαντήσεις στον μέγιστο κριτή όταν έρθει η ώρα; όταν σε ρωτήσει γιατί δεν απαντούσες ευθέως;  

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Είμαι σίγουρος ότι η θεωρία της εξέλιξης είναι σωστή, γιατί υπάρχουν τα απολιθώματα, η συγκριτική ανατομία και οι μελέτες του DNA. Είμαι σίγουρος ότι η Αστροφυσική είναι σωστή γιατί έστειλαν όχημα στον Άρη. Είμαι σίγουρος ότι η Ιατρική δουλεύει, αφού διπλασίασε το μέσο όρο ζωής σε λιγότερο από έναν αιώνα. Είμαι σίγουρος ότι η Βίβλος γράφηκε από αγράμματους είτε ψεύτες, είτε φαντασιόπληκτους, είτε ναρκομανείς που έβλεπαν οράματα και νόμιζαν ότι είδαν πνεύματα. Διαφωνεί με την Επιστήμη, η οποία δουλεύει και αποδεικνύει την αξία της. Κάθεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο που έγινε δυνατό να κατασκευαστεί μόνο ύστερα από αμέτρητες επιστημονικές ανακαλύψεις και ισχυρίζεσαι ότι η Επιστήμη δεν είναι σωστή, είναι σωστός ο Λουκάς και ο Παίσιος

Στην επιστημη φιλε μου δεν υπαρχει σιγουρια χωρις αποδειξεις.

Εχεις δει καποιον γιατρο να δοκιμαζει καποιο φαρμακο απ'ευθείας στους ασθενεις χωρις δοκιμες?

Αν δεν παραθεσεις αποδειξεις τοτε επιστημονικα λεγεσαι αναξιοπιστος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom