Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Δε θα εκανε αταξιες τυπε και το πηρε με 10. Και παρ ολα αυτα κατορθωσε να προκοψει στη ζωη. Προς τιμην του.ναι αλλα το εβγαλε με 10 καθαρο τυπε...
Δε θα εκανε αταξιες τυπε και το πηρε με 10. Και παρ ολα αυτα κατορθωσε να προκοψει στη ζωη. Προς τιμην του.ναι αλλα το εβγαλε με 10 καθαρο τυπε...
Ο σκοπος της θρησκειας δεν ειναι να σου εξηγησει εσενα επιστημονικα το οτιδηποτε υπαρχει στο συμπαν.
Προφανως καποια πραγματα εχουν γραφτει με τετοιο τροπο ωστε να ειναι αντιληπτα απο το πεπερασμενο μυαλο του ανθρωπου.
Θα πρεπει να εισαι ανοητος αν περιμενες η αγια γραφη να σου γραφει μεσα για dna, quarks, αντισωματιδια κτλ αλλα μαλλον εισαι γιατι προσπαθεις να δεις την αγια γραφη ως επιστημονικο βιβλιο που δεν ειναι.
Εισαι χαζος η κανεις τον χαζο;
Δεν σου ειπα οτι δεν δεχομαι την εξελιξη λογω της φυσικης εξελιξης και επιδρασης.
Εξηγησου μου ομως γτ εξελιχθηκε μονο το ανθρωπικο ειδος κσι οχι το κατσικισιο η το μαιμουδισιο που ειμαστε και παραπλησιοι συμφωνα με τη θεωρια της εξελιξης. Πιστευεις οτι θα μπορουσε καποια στιγμη να εξελιχθουν και οι κατσικες?
Αυτα πηγαινε πες τα στους φιλους σου στην ενωση που τα κουβεντιαζετε. Αφου συμφωνα με τις δημοσκοπησεις που παραθετεις οι αθεοι ειναι το 50% γτ η ενωση σας ειναι μολις 500 ατομα;
Οπως πάντα κανεις λαθος συλλογισμούς
Δεν αρνείται την πρόοδο η θρησκεία μας. Αρνείται την κατρακύλα. Τεράστια διάφορα.
15 και 6/12; μονο; γιατι δεν εβγαλες παραπανω; και σε τι σχολη περασες με αυτον τον μετριο βαθμο;
Ενα ενδιαφέρον βίντεο σχετικά με το αν υπάρχει θεός , οχι οτι δίνει κάποια απόδειξη αλλά έχει κάποια επιχειρήματα.
τυπε δεν ειχε χρονο για να διαβασει περισσοτερο, γιατι ειχε αφιερωσει την ζωη του ώστε να καταρριψει τον μυθο της κιβωτου του νωε και το ότι δεν ηρθαν πιγκουινοι από την ανταρκτικη...
ρε τυπε με τα γραφομενα σου εδω αποθεωνεις την ανθρωπινη λογικηΠέρασα στην Α.Β.Σ.Π. και πήρα το πτυχίο της Διοίκησης των Επιχειρήσεων
μποκολε απαντησε μου σε παρακαλω ρε τυπε γιατι στο λυκειο εβγαλες τοσο μετριο βαθμο 15 6/12;
ρε τυπε με τα γραφομενα σου εδω αποθεωνεις την ανθρωπινη λογικη
εισαι υπερμαχος του ανθρωπινου πνευματος
καταρριπτεις ολους τους μυθους και τις δοξασιες και στηριζεις τη μελετη των γραφων, τη μελετη των πηγων και την επιστημη
καλα κανεις και μας τα λες ολα αυτα και ειναι σωστα
αλλα οταν επρεπε να στρωσεις κωλο και να κανεις παραδειγμα ζωης αυτα που μας διδασκεις τωρα εσυ εκανες σουζες με τα παπακια και χουφτωνες συμμαθητριες και το καλυτερο που καταφερες ειναι να βγαλεις ενα 15 και να περασεις στο ΠΑΠΙ
μηπως ειναι λιγο υποκριτικο ολο αυτο;
δηλαδη το 1/10 αυτων που μας λες εδω μεσα ως προς τη λογικη, τη μελετη και την επιστημη να ειχες εφαρμοσει στη ζωη σου αν οχι στη ΝΑΣΑ η στο Κεμπριτζ, τουλαχιστον επρεπε να ειχες βγαλει ενα 19 και να ειχες περασει καμια Νομικη η κανενα πολυτεχνειο
με το πιρι πιρι πανε να μας πεισουν οι παπαδες
εσεις οι ορθολογιστες επρεπε να μας πεισετε με το παραδειγμα ζωη σας
απο τον Χωκινγκ δεχομαι κριτικη περι αθειας, απο τον Μποκολο οχι, ειναι υποκριτης
δικαιολογιες και υποκρισιαΓιατί δεν καταλάβαινα τη Φυσική και τη Χημεία, δεν ξέρω αν είχα προσωπικές αδυναμίες ή αν έφταιγε το ότι είχα κακούς καθηγητές στη Φυσικοχημεία. Αντιθέτως οι Μαθηματικοί μου ήταν όλοι καλοί. Μου έριξαν τον μέσο όρο αυτά και, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο, πήρα μόλις 10 στα Θρησκευτικά. Έχεις κάποια ιδέα;
δικαιολογιες και υποκρισια
σαν να ακουω τους χριστιανουληδες που ενω πιστευουν τη βιβλο μετα πανε και γαμανε στα μπουρδελα και λενε ηταν αδυναμια μου, ηταν παθος, δεν ειμαστε τελοιοι κλπ
τι θα πει δεν καταλαβαινα, δεν ειχα καλους καθηγητες, μου ριξανε το μεσο ορο κλπ
ενας σκληρος ορθολογιστης, ενας λατρης της ανθρωπινης νοησης και της επιστημης, ενας μοντερνος σοπενχαουερ, δε βρισκει τετοιες φτηνες δικαιολογιες για να εξηγησει τις μετριες επιδοσεις του
επρεπε να εισαι αριστος, τα υπολοιπα ειναι υποκρισιες, τι κουνας το δαχτυλο και διδασκεις τους αλλους;
αμα μου απαντησεις εσυ γιατι δε διαβαζες οταν επρεπε να γινεις αριστος θα σου απαντησω οτι θεςΓιατί είναι υποκριτής ο Μπόκολος; Διάβασε τη Βίβλο και είδε ότι διαφωνεί με τις γνώσεις των παιδιών του σημερινού Δημοτικού, αυτό βέβαια ήταν το επίπεδο των ανθρώπων που την έγραψαν. Ας πούμε στη Γένεση ο Θεός την Τρίτη μέρα έφτιαξε το χορτάρι και τα φυτά και την τέταρτη τον Ήλιο και τη Σελήνη. Η Σελήνη δεν έχει δικό της φως, είναι ένας γιγάντιος καθρέφτης που αντανακλά τον ήλο, δεν είναι Φωστήρας, όπως τη χαρακτηρίζει η Γέννεση. Τα φυτά επιβιώνουν χάρη στη φωτοσύνθεση, άρα δεν είναι δυνατόν να εμφανίστηκαν πριν τον ήλιο. Δεν χρειάζεται να είσαι Βιολόγος για να δεις την ανοησία, απλά να έχεις τελειώσει το Δημοτικό. Και το Ad Hominem δεν πιάνει σε μένα. Αν είσαι ικανός να απαντήσεις σε αυτό που μόλις έγραψα, γράψε
αμα μου απαντησεις εσυ γιατι δε διαβαζες οταν επρεπε να γινεις αριστος θα σου απαντησω οτι θες
δηλαδη οι ανθρωποι εχουμε αδυναμιες; δηλαδη μπορει να μην καταφερνουμε στη ζωη μας 100% να εφαρμοσουμε τα πιστευω μας;Που βρίσκεις τις φτηνές δικαιολογίες; Δεν καταλάβαινα τη Φυσικοχημεία, ίσως να μην μπορούσε το μυαλό μου, αυτό έγραψα. Είναι γεγονός το ότι δεν καταλάβαινα τη Φυσικοχημεία, όπως γεγονός ότι καταλάβαινα τα Μαθηματικά, γι αυτό το λόγο πέρασα σε Οικονομική Σχολή όπου δεν χρειάζονταν η Φυσικοχημεία, αλλά τα Μαθηματικά. Ο χριστιανός που πηγαίνει σε πόρνες ναι, είναι υποκριτής γιατί κάνει κάτι που η πίστη του τα απαγορεύει. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Δεν καταλάβαινα τη Φυσικοχημεία, όπως δεν θα μπορούσα να γίνω πρωταθλητής σε κάποιο άθλημα, ας πούμε αλλά και σε πολλά άλλα. Πρέπει να αναγνωρίζουμε τις αδυναμίες μας
συγγνωμη και θα με πεισει εμενα για τη σημασια της επιστημης, του ορθολογισμου και της καταρριψης των δοξασιων ενας τυπος που οταν επρεπε να διαβαζει επαιζε κιθαρα και πηγαινε σε παρτυ;Γιατί είχα αποφασίσει να ακολουθήσω τον Οικονομικό κλάδο και εκ των αποτελεσμάτων αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο, καλά τα κατάφερα χωρίς να φυτουλιάσω. Έπαιζα κιθάρα, πήγαινα σε πάρτυ και διάβαζα όσο χρειαζόταν
δηλαδη οι ανθρωποι εχουμε αδυναμιες;
για πες...
συγγνωμη και θα με πεισει εμενα για τη σημασια της επιστημης, του ορθολογισμου και της καταρριψης των δοξασιων ενας τυπος που οταν επρεπε να διαβαζει επαιζε κιθαρα και πηγαινε σε παρτυ;
αυτο ειναι σαν να μου ζητας να με πεισει για την αξια της αγαμιας και της αποχης ενας χριστιανος που παει σε μπουρδελα
υποκριτες και οι 2
Που βρίσκεις τις φτηνές δικαιολογίες; Δεν καταλάβαινα τη Φυσικοχημεία, ίσως να μην μπορούσε το μυαλό μου, αυτό έγραψα. Είναι γεγονός το ότι δεν καταλάβαινα τη Φυσικοχημεία, όπως γεγονός ότι καταλάβαινα τα Μαθηματικά, γι αυτό το λόγο πέρασα σε Οικονομική Σχολή όπου δεν χρειάζονταν η Φυσικοχημεία, αλλά τα Μαθηματικά. Ο χριστιανός που πηγαίνει σε πόρνες ναι, είναι υποκριτής γιατί κάνει κάτι που η πίστη του τα απαγορεύει. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Δεν καταλάβαινα τη Φυσικοχημεία, όπως δεν θα μπορούσα να γίνω πρωταθλητής σε κάποιο άθλημα, ας πούμε αλλά και σε πολλά άλλα. Πρέπει να αναγνωρίζουμε τις αδυναμίες μας