Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
η θρησκεια αναιρει την επιστημη και το εκανε αγρια στλενοντας πισω 1500 χρονια κλεινοντας και καίγοντας βιβλιοθήκες και επιστήμονες.Αυτο σου ειπα?
Η θρησκεια και η πιστη δεν αναιρει την επιστημη. Οτιδηποτε ειναι προς οφελος του ανθρωπου ειναι αποδεκτο. Απλως η επιστημη ειναι πεπερασμενη. Ο Θεος οχι.
ο γαλιλαιος και η υπατια από την θρησκεια αναιρεθηκαν και εκτελεστηκαν αν είχαμε 12θεο θα ηταν ζωντανοι και θα είχαμε φτασει στο φεγγαρι 1000 χρονια νωρίτερα.
η επιστημη και η γνωση δεν εχουν ορια βρίσκουμε κάθε φορα νεα πραγματα για κάθε 1 ερωτημα που απανταμε δημιουργούνται αλλα 10.
ο θεος είναι αποκύημα της φαντασιας.
εγω που δεν αποδέχομαι την υπαρξη του δεν εινι τιποτα.
εσυ που τον φανταζεσαι και το πιστευεις μπορεοις να λες ότι θελεις αλλα ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗΣ όχι όπως με τη ν λογικη και την επιστημη που σου λεω εγω την αληθεια που βρηκα ότι πχ ουρανος και αστερια είναι παλιοτερα από την γη αντίθετα με τα λεγομενα της θεόπνευστης και αγιας γενεσης. ή τα ψαρια παλιοτερα από τα τετεραποδα παλι αντίθετα από ότι λεει η θεοπνευστη και αγια γενεση. αμα εχει τέτοια λαθη η θεοπνευστη και αγια γενεση εμενα δεν μου φαινεται και πολύ θεοπνευστη και αγια.