Νέα

Προκαλεί η Ένωση Αθέων, Διοργανώνει πάρτι με κοψίδια την Μεγάλη Παρασκευή!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palikariomorfo

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2015
Μηνύματα
149
Like
26
Πόντοι
1
Γιατι να ξερω εγω πού ειναι ο Λακης?

Ναι, προσωπικα μου λειπει, ηταν μια ξεχωριστη φωνη που εδινε χρωμα.

Οτι καλυτερο ηταν ο τυπος απο το 2006 εγραφε δεν καταλαβα γτ του εριξαν μπαν περσυ. Λες και ειναι ο μονος που λεει ακραια πραγματα εδω μεσα.
 
Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Μηνύματα
522
Like
191
Πόντοι
6
Δ
δεν πειράζει .... οποιος πειράχτηκε να πιει ξύδι .... τα όρια της ελευθερίας έχουν επεκταθεί και έχουν φτάσει στα όρια της ελέυθεριότητας και στόχος μας είναι να περιορίσουμε την ελευθερία του ατόμου εκεί οπου δεν μας συμφέρει .... και το συμφέρον δεν αγγίζει μονο την προσωπικη θρησκευτικότητα του καθενός αλλά και θέματα που άπτονται τα όρια της γνωμης της επιλογης και των κατευθύνσεων των συνανθρώπων .... πρέπει να κατευθυθομενα μεσα απο ενα αόρατο τουνελ εκεί που συμφερει αυτους που ορίζουν προσωπα και πράγματα ..... για περισσότερα ψάχτο μονος σου.

Διαφωνω με την τοποθετηση σου.

Απο τη στιγμη που κατι γινεται με σκοπο να προκαλεσει καποιον τοτε για μενα αυτο δεν λεγεται ελευθερια.

Αν το ιδιο γεγονος γινοταν χωρις να υπαρχει σκοπος να προκαλεσει τοτε δεν θα ειχα κανενα απολυτως προβλημα
 

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Μηνύματα
9.810
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Κεντροαριστερά και Εκκλησία: Έβαλε ο Θεός το χέρι του;


"Ο Γιώργος Καμίνης που είχε την ευθύνη του προγράμματος του Κινήματος Αλλαγής έχει ταχθεί υπέρ του διαχωρισμού κράτους - εκκλησίας. Το ίδιο και ο Νίκος Ανδρουλάκης που είχε την ευθύνη της διακήρυξης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος που είχε την ευθύνη για το καταστατικό, ενώ υπέρ του διαχωρισμού τάσσεται και ο Σταύρος Θεοδωράκης."
ολοι αυτοι που μιλανε για διαχωρισμο κρατους εκλησσιας ειναι ή ασχετοι ή κοροιδευουν το κοσμο, κυριως αυτους που θελουν να το ακουνε

ο διαχωρισμος για να γινει πρεπει κατα βαση να το θελει η εκλσσια, αν δε το θελει η εκλησσια ειναι μια δυσκολη ως αδυνατη υποθεση

 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Μηνύματα
7.607
Like
2.908
Πόντοι
506
ολοι αυτοι που μιλανε για διαχωρισμο κρατους εκλησσιας ειναι ή ασχετοι ή κοροιδευουν το κοσμο, κυριως αυτους που θελουν να το ακουνε

Εδώ κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Αυτοί που μιλάνε για διαχωρισμό κράτους - εκκλησίας είναι πολιτικοί με αρχίδια και έχουν τεράστιο πολιτικό κόστος για τη θέση τους αυτή. Όλοι γνωρίζουν πόσο καθυστερημένος είναι ο ελληνικός λαός και πόσο μισεί αυτούς που μιλάνε για διαχωρισμό κράτους - εκκλησίας.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.803
Like
14.565
Πόντοι
3.656
O καθηγητης Νανόπουλος πρόσφατα μας πληροφόρησε σχετικά με έρευνα του Χάρβαρντ όπου οι πιστοί ιατρευονται πολύ γρηορότερα και πληρέστερα  σε σχέση με τους άπιστους οι οποίοι υπολοιπονται στην θεραπεία ιατρικών θεμάτων σε σχέση με τους πιστους που αναζητούν βοήθεια και ίαση απο το θεικό περιβάλλον ..... (divine healing .....). Δεν το είπα εγω ο Νανόπουλος το ανέφερε και σε έρευνα της Ιατρικής σχεολής του Χαρβαρντ αναφέρεται ....

ΠΙΠΕΣ. έχει γίνει σχετικό πείραμα από το ίδρυμα Τέμπλετον που απέδειξε πλήρως ότι η προσευχή είναι άχρηστη. Ο πρώτος βέβαια που το είχε παρατηρήσει και καταγράψει (εδώ και 200 χρόνια) ήταν ο ξαδελφό του Δαρβίνου. Κάθε Κυριακή σε ολόκληρη την Αγγλία όλο το Εκκλησίασμα προσευχόταν για την υγεία της Βασιλικής Οικογένειας. Αν οι προσευχές τους εισακούγονταν, δεν θα αρρώσταιναν ποτέ. πάρε την πηγή
 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Μηνύματα
7.607
Like
2.908
Πόντοι
506
Μη συζητάμε βλακείες. Οι Ιάπωνες που έχουν το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής είναι από τους πιο άθρησκους λαούς στον κόσμο.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.803
Like
14.565
Πόντοι
3.656
Ξανα. Απαντησε μου πρωτα για τις ανακριβειες που γραφεις για το κουταλακι και μετα θα σου απαντησω.

Οταν θα μιλας, θα μιλας σωστα και αν εχεις κανει λαθος θα το παραδεχεσαι και μετα κανε οποια ερωτηση θες.

Έστω ότι εδώ και 670 χρόνια οι Καθολικοί δεν κοινωνούσαν με κουτάλι, το δέχομαι για την οικονομία της συζήτησης, αν και δεν είμαι σίγουρος. Τα υπόλοιπα όμως έγιναν όπως τα περιέγραψα. Συγκεντρώνονταν κάθε βράδυ στους Ναούς έχοντας νηστέψει και αγρυπνούσαν προσευχόμενοι οι μεν άρρωστοι να γιατρευτούν, οι δε υγιείς για να μην κολλήσουν. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Δείξε μου την αποτελεσματικότητα των αμέτρητων προσευχών τους κι απάντησέ μου τελικά αν δηλώνεις Ορθόδοξος Χριστιανός. Κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να συμπεράνει ότι αποφεύγεις να απαντήσεις ευθέως. Και υπενθυμίζω τα λόγια του υποτιθέμενου Ιησού. Κατά Ματθαίο, Κεφ. 5, στίχος 37  ἔστω δὲ ὁ λόγος ὑμῶν ναὶ ναί, οὒ οὔ· τὸ δὲ περισσὸν τούτων ἐκ τοῦ πονηροῦ ἐστιν. Ματθ. 5,37 Ας είναι δε ο λόγος σας αληθινός πάντοτε, ώστε το ναι να είναι ναι και το όχι να είναι όχι. Διότι το παραπάνω από αυτά είναι από τον πονηρόν, τον πατέρα του ψεύδους.
 
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.803
Like
14.565
Πόντοι
3.656
Ρε μεγαλε, τα σκεφτεσαι αυτα που γραφεις ή οχι?

Προφανως και το κρατος θεσμοθετησε τις αργιες αλλα για ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ σκοπο ωστε ο καθενας να μπορει να εορτασει απροσκοπτος την εκαστοτε θρησκευτικη εορτη. Το επιασες ή θες να στο κανω πιο λιανα?

Προσωπικα χεστηκα αν εφαγες κρεας εσυ και ολοι η παρεα σου. Οπως και δεν εχω προβλημα με ολους τους υπολοιπους που εφαγαν κρεας οχι μονο την Μ. Παρασκευη αλλα και ολη την Σαρακοστη. Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει.

Αυτο που ειναι ενοχλητικο και φανερωνει κομπλεξισμο ειναι οτι βγηκατε δημοσια με σκοπο να προκαλεσετε το συναισθημα των ανθρωπων που νηστευουν. Η ενεργεια αυτη απο μονη της ειναι προβληματικη.
Κοινως δεν σεβεστε τις αποψεις των υπολοιπων συνανθρωπων σας.

Ας τρωγατε το κρεατακι σας στο οποιδηποτε ψητοπωλειο και μετα σπιτακι σας χωρις προκλησεις και διαφημισεις, καναλια κτλ.

Γιατι να ξερεις οτι οπουδηποτε υπαρχει δραση υπαρχει και η αντιδραση.

Εγω σεβομαι το γεγονος οτι μπορει να εισαι αθεος. Δεν σε προκαλεσε ποτε. Εσυ γιατι θες να προκαλεσεις???

Φυσικά και τα σκέπτομαι. Η Ένωση Αθέων έκανε ένα γεγονός, όπως χιλιάδες άλλες ομάδες στο ΦΒ και το δημοσίευσε στη ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ. Ο λόγος που νοιώθουν οι χριστιανοί να προσβάλλονται είναι ένας και μόνο. ότι το κάνουμε δημόσια, ενώ οι και καλά πιστοί το κάνουν κρυφά. Δεν κρυβόμαστε όπως αυτοί,κι αυτό είναι πολύ ενοχλητικό. Τρώμε κρέας και αυτή τη μέρα, η οποία είναι και καλά ιερή μόνο για το 3% του Παγκόσμιου Πληθυσμού και προσπαθεί δι όλων των μέσων να αναγκάσει και τους άλλους να την ακολουθήσουν  
 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Μηνύματα
7.607
Like
2.908
Πόντοι
506
Μόνο εμείς είμαστε ένας καθυστερημένος λαός με καθυστερημένους ηγέτες που βγάζουν θρησκόληπτα διαγγέλματα και το παίζουν και φιλελεύθεροι - πανάθεμά τους. 100 χρόνια μνημόνια και βλέπουμε.  :idiot:


"Σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας αλλά και παντού στον κόσμο, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες γιορτάζουμε την Ανάσταση του Κυρίου και το Άγιον Πάσχα.

Σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, παίρνουμε δύναμη από τις ρίζες μας. Από τα μηνύματα πίστης και τους δυνατούς συμβολισμούς της πιο μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας.

Γιατί το Πάσχα συμβολίζει τη νίκη της ελπίδας, της ζωής, του φωτός, της αλήθειας.

Η σκέψη μας σήμερα είναι με τους δύο αξιωματικούς μας που κρατούνται στην Τουρκία και τις οικογένειές τους. Τους λέμε να βρουν δύναμη στην πίστη τους αλλά και στη στήριξη όλων μας. Σύντομα θα είναι ξανά κοντά μας.

Ξέρω πως για πολλούς Έλληνες η ελπίδα της Ανάστασης ξεθωριάζει μέσα στη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν. Η σκέψη μας είναι κοντά τους κατά τις Άγιες τούτες Ημέρες.

Γιατί με αλληλεγγύη και ομοψυχία, ενωμένοι και χωρίς αναίτιους διχασμούς, θα βγούμε όλοι μαζί από τη δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα.

Αυτή είναι και η δική μου ευχή: το φως της Ανάστασης να ενώσει όλους τους Έλληνες και να δυναμώσει την ελπίδα.

Το φως της Ανάστασης θα δείξει το δρόμο για να προχωρήσουμε μπροστά με αυτοπεποίθηση, με υπερηφάνεια και με αισιοδοξία. Όπως αξίζει στην Ελλάδα.

Εύχομαι καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, υγεία και ευτυχία για σας και τις οικογένειές σας."



Κυριάκος Μητσοτάκης  :jerking:
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.803
Like
14.565
Πόντοι
3.656
Μαλλον δεν κατάλαβες καλά τι εννοούσα !! Ισως δεν το εξέφρασα και εγώ καλά !!

Αυτο που εννοούσα  είναι ότι το υπαρξιακό-θρησκευτικό συναίσθημα του καθενός θα έπρεπε να είναι προσωπική του υπόθεση. Σε έναν άρτιο άνθρωπο με παιδεία και μόρφωση. Και δεν θα έπρεπε ούτε να διατυμπανίζεται ούτε να παίρνει μισαλόδοξες τάσεις !!

Αλλωστε η αναφορά μου σε ''κοπάδια'' ηλιθίων που καπελώνονται απο ουσιαστικά εξουσιομανείς σε αυτό αποσκοπούσε !!

Συμφωνώ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι προσωπική του υπόθεση. Εδώ προσπαθούν να απαγορεύσουν βιβλία (Καζαντζάκης) σέρνουν ανθρώπους στα δικαστήρια (Μάρας, Παστίτσιος), καταστρέφουν Κινηματογράφους (Εμπασυ, Ο τελευταίος Πειρασμός) και καταστρέφουν αγάλματα που τα θεωρούν Σατανικά (Φύλαξ). Αν τα κρατούσαν για τον εαυτό τους, δεν θα ασχολούμουν
 

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Μηνύματα
545
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Σ' όποιον αρέσει η Μ. Παρασκευή είναι μια ημέρα εορτασμού. Σε όποιον δεν αρέσει, μπορεί να προσπεράσει χωρίς προκλήσεις. Σε όποιον δεν μπορεί να προσπεράσει χωρίς προκλήσεις, μπορεί να πάει να γαμηθεί. Εξάλλου το site γι αυτό το λόγο φτιάχτηκε. Επίσης, το Σύνταγμα της Ελλάδος αναφέρει ότι η εθνική μας ταυτότητα είναι στενά συνυφασμένη με την Ορθόδοξη θρησκεία, οπότε μέχρι αναιρέσεως τούτου, επίσης, καλά γαμήσια στους άθεους. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει και σπάνια σχολιάζω, αλλά το να προκαλείς και να μη σέβεσαι, δείχνει άνθρωπο ηλίθιο και με έλλειψη κοινωνικής νοημοσύνης. Συνεπώς, το γεγονός ότι κάποιοι οργάνωσαν θλιβερό πάρτυ με κοψίδια τη Μεγάλη Παρασκευή, δείχνει σαν gay parade μέσα σε στρατόπεδο.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.803
Like
14.565
Πόντοι
3.656
ναι - αυτοχαρακτηρίζομαι πρωτοπόρος και προοδευτικός σε αντιθεση με τους σημερινούς ψευτες που πουλάνε φούμαρα .... και οποιος πει το αντιθετο ευχομαι να τον κάψει ο θεός και οταν οδηγεί να τον ρίξει στο γκρεμό και να χάσει τα πάντα - όλα στη ζωή του - ετσι για να μάθει τι εστί θεός τιμιο και ιερό ...... εννοιες άγνωστες στους απιστους ....

Πόσο χριστιανική αγάπη να αντέξει κανένας πια. Πάντως σε πληροφορώ ότι η διαμάχη Επιστήμης - θρησκείας έληξε όταν οι χριστιανοί αναγκάστηκαν να βάλουν αλεξικέραυνα στους Ναούς τους. Βέβαια, στην αρχή έκαναν πορείες εναντίον τους, αλλά η Επιστήμη ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Η Θρησκευτικές τελετουργίες είναι άχρηστες όταν προσπαθούν να εμποδίσουν φυσικά φαινόμενα
 

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Μηνύματα
545
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Εντωμεταξύ, διαβάζοντας το ποστ, οι ίδιοι γραφικοί απαντάτε στις 60 σελίδες, οπότε μην κάνετε τον κόπο να μου απαντήσετε, έχω γερά θεμελιωμένη πίστη και δε μου την αλλάζετε, όπως και στο 97% του ελληνικού πληθυσμού. Για το κόμπλεξ διαφορετικότητας, μπορώ να συστήσω ψυχολόγο.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.803
Like
14.565
Πόντοι
3.656
Εντωμεταξύ, διαβάζοντας το ποστ, οι ίδιοι γραφικοί απαντάτε στις 60 σελίδες, οπότε μην κάνετε τον κόπο να μου απαντήσετε, έχω γερά θεμελιωμένη πίστη και δε μου την αλλάζετε, όπως και στο 97% του ελληνικού πληθυσμού. Για το κόμπλεξ διαφορετικότητας, μπορώ να συστήσω ψυχολόγο.

το 97% του ελληνικού πληθυσμού, που δηλώνεις ότι έχουν γερά θεμελιωμένη πίστη, υπάρχει ΜΟΝΟ στη φαντασία σου. Αλλά και να υπήρχε, και πάλι είναι θλιβερή μειοψηφία στον Παγκόσμιο Πληθυσμό, για μια θρησκεία που ξεκίνησε σαν η επιβεβλημένη ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας κι έφτασε να εκφράζει (αριθμητικά) ένα κομμάτι του Ελληνικού και του Ρώσικου Πληθυσμού. Δημοσκόπηση της Kapa Research, διεξαχθείσα με τηλεφωνικές συνεντεύξεις το Μάρτιο και Απρίλιο του 2015, έδειξε ότι το ποσοστό αυτών που δήλωσαν ότι ανήκουν στο Ορθόδοξο χριστιανικό δόγμα ανέρχεται στο 81,4%, άλλο θρήσκευμα δήλωσε το 2,9%, άθεο δήλωσε το 14,7%. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 49,9% δήλωσε ότι η θρησκεία είναι καθόλου (27,1%) ή λίγο (22,8%) σημαντική στην ζωή του ενώ το 49,5% δήλωσε ότι η θρησκεία είναι αρκετά (29,9%) ή πολύ (25,6%) σημαντική. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ το άθεο κομμάτι των Ελλήνων ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ. Κάποιες καρέκλες τρίζουν, και οι κηφήνες στεναχωριούνται πηγή
 
Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Μηνύματα
522
Like
191
Πόντοι
6
Έστω ότι εδώ και 670 χρόνια οι Καθολικοί δεν κοινωνούσαν με κουτάλι, το δέχομαι για την οικονομία της συζήτησης, αν και δεν είμαι σίγουρος. Τα υπόλοιπα όμως έγιναν όπως τα περιέγραψα. Συγκεντρώνονταν κάθε βράδυ στους Ναούς έχοντας νηστέψει και αγρυπνούσαν προσευχόμενοι οι μεν άρρωστοι να γιατρευτούν, οι δε υγιείς για να μην κολλήσουν. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Δείξε μου την αποτελεσματικότητα των αμέτρητων προσευχών τους κι απάντησέ μου τελικά αν δηλώνεις Ορθόδοξος Χριστιανός. Κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να συμπεράνει ότι αποφεύγεις να απαντήσεις ευθέως. Και υπενθυμίζω τα λόγια του υποτιθέμενου Ιησού. Κατά Ματθαίο, Κεφ. 5, στίχος 37  ἔστω δὲ ὁ λόγος ὑμῶν ναὶ ναί, οὒ οὔ· τὸ δὲ περισσὸν τούτων ἐκ τοῦ πονηροῦ ἐστιν. Ματθ. 5,37 Ας είναι δε ο λόγος σας αληθινός πάντοτε, ώστε το ναι να είναι ναι και το όχι να είναι όχι. Διότι το παραπάνω από αυτά είναι από τον πονηρόν, τον πατέρα του ψεύδους.
 

Δεν σε αφορα τι ειμαι.

Αποτελεσμα της προσευχης θα μπορουσε να ηταν να μην πεθανει ολος ο πλανητης. Κανενας δεν ξερει. Απλα εσυ δεν μπορεις να το χωνεψεις.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.803
Like
14.565
Πόντοι
3.656
Δεν σε αφορα τι ειμαι.

Αποτελεσμα της προσευχης θα μπορουσε να ηταν να μην πεθανει ολος ο πλανητης. Κανενας δεν ξερει. Απλα εσυ δεν μπορεις να το χωνεψεις.

Οι απελπισμένοι δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι οι προσευχές είναι άχρηστες. Γίνεται μια φυσική καταστροφή, μια τρομοκρατική ενέργεια και τους βλέπεις να προσεύχονται. Που; στο Θεό που δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για να εμποδίσει το συμβάν. Αν όμως δηλώνεις Ορθόδοξος Χριστιανός, η θέση σου για την κόλαση είναι εγγυημένη. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤ. ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α' ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, στίχος 9 Ή δεν ξέρετε ότι οι άδικοι τη βασιλεία του Θεού δε θα την κληρονομήσουν; Μην πλανάστε. ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλοι ούτε αρσενοκοίτες ομοφυλόφιλοι. Αφού συμμετέχεις σε σάιτ με θέμα την πορνεία, την έχεις βάψει. θα κοιμάσαι καλά μέχρι τότε; ή θα ξυπνάς μούσκεμα στον ιδρώτα σκεφτόμενος τις συνέπειες της κόλασης;
 
Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Μηνύματα
522
Like
191
Πόντοι
6
Φυσικά και τα σκέπτομαι. Η Ένωση Αθέων έκανε ένα γεγονός, όπως χιλιάδες άλλες ομάδες στο ΦΒ και το δημοσίευσε στη ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ. Ο λόγος που νοιώθουν οι χριστιανοί να προσβάλλονται είναι ένας και μόνο. ότι το κάνουμε δημόσια, ενώ οι και καλά πιστοί το κάνουν κρυφά. Δεν κρυβόμαστε όπως αυτοί,κι αυτό είναι πολύ ενοχλητικό. Τρώμε κρέας και αυτή τη μέρα, η οποία είναι και καλά ιερή μόνο για το 3% του Παγκόσμιου Πληθυσμού και προσπαθεί δι όλων των μέσων να αναγκάσει και τους άλλους να την ακολουθήσουν  

Δεν μπορω να ασχοληθω αλλα με την περιπτωση σου, ειλικρινα.

Σου εξηγησα οτι δεν εχω προβλημα το να φας κρεας. Φαε οτι θες και οποια μερα θες.

Ακομα και για τους χριστιανους που τρωνε κρυφα οπως λες (αφου τρωνε κρυφα εσυ πως το ξερεις αραγε???) δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.

Απο τη στιγμη που κανει καποιος κατι για να προκαλεσει καποιον αλλον, δειχνει ανθρωπο χωρις παιδεια, κομπλεξικο και οχι ελευθερο καθως οι οποιες ενεργειες του εξαρτωνται απο τα πιστευω των αλλων.

Καληνυχτα σου
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.347
Κριτικές
1
Like
32.281
Πόντοι
8.006
Οι απελπισμένοι δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι οι προσευχές είναι άχρηστες. Γίνεται μια φυσική καταστροφή, μια τρομοκρατική ενέργεια και τους βλέπεις να προσεύχονται. Που; στο Θεό που δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για να εμποδίσει το συμβάν. Αν όμως δηλώνεις Ορθόδοξος Χριστιανός, η θέση σου για την κόλαση είναι εγγυημένη. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤ. ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α' ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, στίχος 9 Ή δεν ξέρετε ότι οι άδικοι τη βασιλεία του Θεού δε θα την κληρονομήσουν; Μην πλανάστε. ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλοι ούτε αρσενοκοίτες ομοφυλόφιλοι. Αφού συμμετέχεις σε σάιτ με θέμα την πορνεία, την έχεις βάψει. θα κοιμάσαι καλά μέχρι τότε; ή θα ξυπνάς μούσκεμα στον ιδρώτα σκεφτόμενος τις συνέπειες της κόλασης;
Tύπε τετοια επιχειρηματα τα λεγαμε οταν ημασταν 10 χρονων, τιποτα καλυτερο?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom