Τελικά είτε δεν στροφάρεις, είτε προσποιείσαι τον χαζό. Έγραψα ΣΑΦΩΣ ότι όποιος είναι συνεπής, ξέρει σε τι πιστεύει κι ότι έχω διαβάσει τρεις φορές τη Βίβλο. Εσύ διέστρεψες (πρωτότυπο) το νόημα και ρώτησες τάχα με αθωότητα γιατί ένας άθεος να διαβάσει τη Βίβλο. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΘΕΟΣ. Σπατάλησα ένα ολόκληρο καλοκαίρι διαβάζοντας την Παλαιά Διαθήκη και στο τέλος ήμουν ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ ότι αποκλείεται όσα γράφει να είναι θεόπνευστα, έτσι οδηγήθηκα στην αμφιβολία και τελικά στην Αθεία. Πρώτα από όλα γιατί η Γέννεση δεν συμβαδίζει με τις γνώσεις όσων έχουν πάει Δημοτικό κι οι ψαλμοί είναι παραπάνω από γελοίοι, δεύτερον γιατί περιγράφει χυδαία άτομα τα οποία αν ζούσαν σήμερα είτε θα ήταν φυλακή είτε θα ήταν μέλη και αρχηγοί συμμοριών. Το ότι υποστηρίζεις ότι έχεις διαβάσει τη βίβλο, αλλού. Ο τρόπος που έγραψες, δείχνει άγνοια, όποιος γυρίσει πίσω και δει τα μηνύματά σου το καταλαβαίνει. Τα λίγα που έχω διαβάσει από το Κοράνι, επίσης τα θεωρώ όχι θεόπνευστα και φαντασιώσεις προσαρμοσμένες στη ζωή της ερήμου, εκεί δημιουργήθηκε. Και η μεγάλη ανοησία είναι του Ινδουισμού. Ο Γάγγης έχει τις πηγές του στον Ουρανό, η Γη στηρίζεται πάνω σε τέσσερις ελέφαντες και όταν κουράζονται κουνιούνται και έχουμε σεισμούς. Προιόντα της ανθρώπινης φαντασίας είναι. Ας το ξαναγράψω. Το ραμαζάνι επιτρέπει να φας το βράδυ ότι γουστάρεις. Και να φάμε τότε, μέσα στα όριά του είμαστε. Το ότι υποστηρίζεις ότι οι άνθρωποι που ζούσαν εδώ και σχεδόν 2.000 χρόνια με την αμορφωσιά και την αγραμματοσύνη τους καταλάβαιναν την Αποκάλυψη καλύτερα από ένα σημερινό άνθρωπο με πτυχίο, μόνο γέλιο μου προκαλεί. Απλά πρέπει να βρεις μια δικαιολογία για τον άνθρωπο που έγραψε ότι τα αστέρια θα πέσουν στη Γη (λες και είναι φαναράκια, αυτό νόμιζε), ότι θα βγουν ακρίδες με κεντρί σκορπιού και θα μας τσιμπάνε και ότι οι ένας Άγγελος θα έρεθ καβάλα σε πράσινο άλογο. Μα τι θαυμαστό όραμα είδε!!!!! Κατά τα άλλα ο Πανάγαθος μας έστειλε ένα μήνυμα που ΚΑΝΕΙΣ δεν το καταλαβαίνει, έτσι δήλωσες!!!!! Αλλά εδώ υποστηρίζεις ότι είναι αλήθεια πως ότι εδώ και 6.000 χρόνια τα φίδια μιλούσαν και περπάταγαν, ότι οι άνθρωποι ζούσαν 900 χρόνια, ότι 10 δισεκατομμύρια είδη ζώων χώρεσαν μέσα σε ένα καράβι ξύλινο, ότι ένα ζευγάρι πιγκουίνων ήρθε χοροπηδώντας από την Ανταρκτική, ένα ζευγάρι καγκουρώ από την Αυστραλία και μετά γύρισαν πίσω με τον ίδιο τρόπο. Στην αποκάλυψη θα κολλήσεις; Και το ξαναλέω, μόνο 144.000 παρθένοι θα πάνε Παράδεισο. Εσύ;