Πήγα στο Φανερό Δείπνο. Στα τραπέζια της Ένωσης από τις 9 μέχρι τις 11 που έφυγα, κάθησαν γύρω στα 80 άτομα. Όταν πήγα, τα τραπέζια της Γυριστρούλας ήταν γεμάτα, και αυτές τις δύο ώρες άδειαζαν και ξαναγέμιζαν συνεχώς. ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΑΛΑΤΕΣ, ΨΗΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ. Με τους μετριότερους υπολογισμούς μου, μέτρησα 400 άτομα να τρώνε κρέας. Και όταν κατέβαινα την Ερμού, αλλά και όταν την ανέβαινα φεύγοντας, ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΓΑΔΙΚΑ ήταν γεμάτα και ανυπολόγιστος αριθμός ατόμων πηγαινοέρχονταν με ένα σουβλάκι στο χέρι. Στην Πλατεία Μοναστηρακίου, τα κρουστά χτύπαγαν σε Αφρικάνικους Ρυθμούς, τα μισά τα έπαιζαν Λευκοί, δεν είμαι σίγουρος αν ήταν Έλληνες ή Αλλοδαποί. Μεγάλο γλέντι, έκατσα λίγο χαζεύοντας τον κόσμο. ΟΛΟΙ είχαν σουβλάκια στα χέρια. Αυτά για τους Χριστιανούς που νηστεύουν και τους προκαλούν οι Άθεοι. Αλλά βέβαια, η υποκρισία πάνω από όλα. Μπορεί και αυτοί που γράφουν στο σάιτ να πέρασαν μασουλώντας κρεατικά δίπλα μου, αλλά όλα κι όλα. Αφού το κάνουν κρυφά, δεν τρέχει κάστανο. Αυτά για την πρόκληση των Χριστιανών που νηστεύουν και τους προκαλούμε. Ευλόγησον