Gigifiogkos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.352
- Πόντοι
- 2.596
απ τα πιο σωστα που εχω ακουσει...συμφωνειτε??
Επιτελους και ενα σοβαρο νημα!!!!απ τα πιο σωστα που εχω ακουσει...συμφωνειτε??
απ τα πιο σωστα που εχω ακουσει...συμφωνειτε??
επειδη εισαι καινουργιος μαλλον δεν ξερεις οτι δεν υπαρχουν υπαλληλοι μεληΝα προσφερθούν όλοι οι υπάλληλοι του μπου να καταθέσουν την άποψη τους...
το φανταστηκα οτι θα "αγγιξει" πολλους!Επιτελους και ενα σοβαρο νημα!!!!
Τυπαρα μου δεν την εχω ξανακουσει την εκφραση αυτη αλλα μπραβο σου που σκεφτηκες να ανοιξεις ενα τετοιο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ νημα.
Να προσφερθούν όλοι οι υπάλληλοι του μπου να καταθέσουν την άποψη τους...
λογικο να ταιριαζει και σε αλλες κατηγοριεςΤο χα ακούσει στο στρατό. Αξιωματικοί με αρχιδια και αρχιδια αξιωματικοί.
Συμφωνώ μέχρι κεραίας!
το καινουργιος ειναι σχετικο αλλα το αστειο ειναι σιγουρα παλιο.επειδη εισαι καινουργιος μαλλον δεν ξερεις οτι δεν υπαρχουν υπαλληλοι μελη
καλα δεν εισαι και υποχρεωμενος να διαβασεις κατι που δεν σε αφορατο καινουργιος ειναι σχετικο αλλα το αστειο ειναι σιγουρα παλιο.
σιγουρα δεν ειμαι αλλα ειπα απλα οτι ειναι παλιο...δικαιωμα σου να γραφεις οτι θες.καλα δεν εισαι και υποχρεωμενος να διαβασεις κατι που δεν σε αφορα
μπεγλερι τι αλλοαν είναι γυναίκα προιστάμενος τι παίζει με τα αρχίδια?
στην εποχη μας εχουν κι αυτες!!αν είναι γυναίκα προιστάμενος τι παίζει με τα αρχίδια?
ανθρωμε μου σε παρεθεσα καπου μαλλον μπερδευτηκες στον ακατανομαστο απευθυνθηκασιγουρα δεν ειμαι αλλα ειπα απλα οτι ειναι παλιο...δικαιωμα σου να γραφεις οτι θες.
ενα αλλο πολυ ωραιο btw...διαφωνω μαζι σου αλλα θα υπερασπιζομαι το δικαιωμα να λες την αποψη σου ελευθερα, με ολες μου τις δυναμεις.
δε ξέρω τύπε αν είχα προιστάμενο ήταν γυναίκα και πήγαινα να ζητήσω άδεια και μου έλεγε ''στα αρχίδια μου''μπεγλερι τι αλλο
εχεις δικιο μυστη αλλα και παλι δεν εγινε κατιανθρωμε μου σε παρεθεσα καπου μαλλον μπερδευτηκες στον ακατανομαστο απευθυνθηκα
Πλέον τυπε μου κ οι γυναίκες έχουν αρχιδια όπως κ οι άντρες μουνι. Ζούμε στο 2024αν είναι γυναίκα προιστάμενος τι παίζει με τα αρχίδια?