Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.605
- Πόντοι
- 4.546
Καλύτερη κάμερα δεν έχεις? Τα μάτια μας βγήκανε....για να δωσουμε λιγο πνοη στο θρεντ...
Καλύτερη κάμερα δεν έχεις? Τα μάτια μας βγήκανε....για να δωσουμε λιγο πνοη στο θρεντ...
αυτο ειναι το dark internet που λένε?Καλύτερη κάμερα δεν έχεις? Τα μάτια μας βγήκανε....
Σκοτώνονται στην δουλειά....εισοδηματιες και κληρονόμοι πολυεκατομμυριουχοι όπως τα πιο πολλά μέλη μας άλλωστε!σάμπως κοιμάστε μέχρι πολύ αργά εσείς εδώ μέσα....
Μια χαρά γίνεται σεξ και μετά από αυτά...ξύπνα νωρίς,φάε καλά και καταθέτεις στην πρώτη βαρδυα νωρίς νωρίς.εγώ το πρωί θέλω καφέ.
και να σαβουριάσω αυγά με μπέικον. αλλιώς αγοράζω ζαμπονοτυρόπιτα...
Σαν το πρωινό σεξακι δέν έχει... καί άμα το γκομενακι γουστάρει δέν είναι καμιά ξενέρωτη ότι το καλύτερο....
Ειδικά χειμώνας κάτω από τά σκεπασματα ξεκινάς μέ σούπερ...
Εσύ έκανες τέλειο σεξ όταν η γκόμενα κοιμόταν, εγώ έκανα σεξ ενω είχε φύγει ήδη για δουλειά....Θυμάμαι παλιά σε μια φιλική συζήτηση ζευγαριών για τις πρωινές καύλες ένας γιατρός μας είχε πει ότι καλό είναι να μην αφήνουμε καμία καύλα να πέσει κάτω.
Έχω κάνει άπειρες φορές σεξ πρωί πρωί ακόμα και όταν η γκόμενα κοιμάται. Εχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το σεξ είναι καλύτερο αφού έχω πιει καφέ!!!!
Να προσθεσω και γω με τη σειρα μου οτι θα συμφωνησω,πρωι ειναι πιο ξεκουραστος ο οργανισμος και πιο φορτσατος με το που ξυπνας.Θυμάμαι παλιά σε μια φιλική συζήτηση ζευγαριών για τις πρωινές καύλες ένας γιατρός μας είχε πει ότι καλό είναι να μην αφήνουμε καμία καύλα να πέσει κάτω.
Έχω κάνει άπειρες φορές σεξ πρωί πρωί ακόμα και όταν η γκόμενα κοιμάται. Εχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το σεξ είναι καλύτερο αφού έχω πιει καφέ!!!!
Aiole εσύ μπορείς να πηδάς ότι ώρα θες, έχεις ελευθέραςΠόθο πρωινό σεξ λέμε τώρα ποια ώρα ? Όταν φεύγω για δουλειά 6.30-7 το πρωί πως θα γίνει πρωινό σεξ ... εκτός και εάν μιλάμε για συγκεκριμένες μέρες πχ αργίες Κυριακές κτλ....και πως θα κάνω πρωινό σεξ όταν το βραδινό έχει φτάσει έως τις 2-3 το πρωί .... πρακτικά πράγματα....ποιες ώρες κάνουν όσοι κάνουν πρωινό σεξ ....και εάν είναι σεξ των 5 λεπτών....απορίες να μάθω και εγώ .... μικρός είμαι ακόμα ....
Δεν αντέχω χααχαχα...μεγάλος άνθρωπος είμαι .....Aiole εσύ μπορείς να πηδάς ότι ώρα θες, έχεις ελευθέρας
Δεν έχει ηλικία αυτόΔεν αντέχω χααχαχα...μεγάλος άνθρωπος είμαι .....
Όρεξη έχω ....αλλά ποτέ γίνεται αυτό το πρωινό σεξ τι ώρα ....αυτή την απορία έχω ....στις διακοπές οκ .... γίνεται ίσως ....εάν δεν γαμας μέχρι της 4 το πρωί ....ποιες μέρες γίνεται τι ωράριο έχουν αυτοί που το κάνουν συχνά ....οκ και εγώ έχω κάνει αλλά σπάνια...σεξ χωρίς ψηλοτάκουνα δεν γίνεται χαχαχαΔεν έχει ηλικία αυτό
Όρεξη να χεις ..
Πρωινο λογικά εννουν 9 το πρωί η 8 καλύτεραΌρεξη έχω ....αλλά ποτέ γίνεται αυτό το πρωινό σεξ τι ώρα ....αυτή την απορία έχω ....στις διακοπές οκ .... γίνεται ίσως ....εάν δεν γαμας μέχρι της 4 το πρωί ....ποιες μέρες γίνεται τι ωράριο έχουν αυτοί που το κάνουν συχνά ....οκ και εγώ έχω κάνει αλλά σπάνια...σεξ χωρίς ψηλοτάκουνα δεν γίνεται χαχαχα
Ωραία .... δουλειά? ...τι ώρα πάνε? Ποιες μέρες .... υπάρχουν πολλοί παρεμετροι που πρέπει να αναλυθούν χαχαχα....Πρωινο λογικά εννουν 9 το πρωί η 8 καλύτερα
Εμείς πού πηδάμε δεν δουλεύουμε! Εγώ είμαι επίτιμος πρόεδρος στην εταιρεία μου ότι ώρα θέλω πάω για δουλειά όταν ευκαιρω!!Ωραία .... δουλειά? ...τι ώρα πάνε? Ποιες μέρες .... υπάρχουν πολλοί παρεμετροι που πρέπει να αναλυθούν χαχαχα....
Πριν τη δουλειά ρίχνεις ένα μανίκι και έφυγεςΩραία .... δουλειά? ...τι ώρα πάνε? Ποιες μέρες .... υπάρχουν πολλοί παρεμετροι που πρέπει να αναλυθούν χαχαχα....
Ναι τι ώρα?Πριν τη δουλειά ρίχνεις ένα μανίκι και έφυγες