Νέα

Πρωινό σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mantw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 247
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Ο καφές και ένα ποτήρι νερό θεωρούνται απαραίτητα για ξεκίνημα μιας καινούριας μέρας για τους περισσότερους. Όσο για μένα, το πρωινό σεξ είναι ο καλύτερος σύμμαχος για μια νέα μάχη που δίνουμε με την καθημερινότητα.
Το πρωινό σεξ,το ελιξίριο μου, μου παρέχει ενέργεια και καλή διάθεση που διαρκούν όλη μέρα, ενισχύει τις επιδόσεις μου στον εργατικό τομέα, με βοηθάει να αντιμετωπίζω πιο ψύχραιμα τις δύσκολες καταστάσεις.
Ο πρώην σύντροφός μου,γνωρίζοντας αυτή την ανάγκη (αδυναμία) μου, μου το στερούσε όταν ήμασταν τσακωμένοι. Εκείνες τις φορές ήμουν έτοιμη για φόνο.
Εσείς το πρωί έχετε διάθεση για σεξ;
Διάθεση εχουμε όλες τις ώρες!!!! Πες μου όποτε θέλεις να έρθω να σε ξυπνήσω...

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
204
Πόντοι
21
Κανένας τσακωμός δε (μου) κόβει τη διάθεση για σεξ. Ίσα ίσα γίνεται πιο δυνατό. Πάει (πολύ) καλά η μέρα μετά

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.368
Πόντοι
456
Ο καφές και ένα ποτήρι νερό θεωρούνται απαραίτητα για ξεκίνημα μιας καινούριας μέρας για τους περισσότερους. Όσο για μένα, το πρωινό σεξ είναι ο καλύτερος σύμμαχος για μια νέα μάχη που δίνουμε με την καθημερινότητα.
Το πρωινό σεξ,το ελιξίριο μου, μου παρέχει ενέργεια και καλή διάθεση που διαρκούν όλη μέρα, ενισχύει τις επιδόσεις μου στον εργατικό τομέα, με βοηθάει να αντιμετωπίζω πιο ψύχραιμα τις δύσκολες καταστάσεις.
Ο πρώην σύντροφός μου,γνωρίζοντας αυτή την ανάγκη (αδυναμία) μου, μου το στερούσε όταν ήμασταν τσακωμένοι. Εκείνες τις φορές ήμουν έτοιμη για φόνο.
Εσείς το πρωί έχετε διάθεση για σεξ;
Ενα πρωινό ξύπνημα με 2-3 φορές σεξ είναι ότι καλύτερο.

Ειδικά όταν συμπεριλαμβάνει τρελό γλύψιμο και χύσιμο μέσα :kiss-mark:

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
3.996
Πόντοι
456
το καλυτερο ειναι το πρωινο αλλα που να το βρεις :erection::erection::think::think::think:

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
:smiling-face-with-heart-eyes: :think:
.,.. καλημέρα σάς..
Αν καί 64 plus
Γαμαω καθημερινά είναι ωραία με δύο κυρίες στο κρεβάτι.
Πρόσεχε, θα αφυδατωθείς .. :)
Το καλό είναι ότι αν βαρεθείς, τις αφήνεις να παίξουν μεταξύ τους.
Ασε που μιλάνε μεταξύ τους και δεν σε πρήζουν..

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.497
Πόντοι
11.956
Μετά από μακρά εμπειρία έχω να πω ότι το πρωινο σεξ είναι το καλύτερο. Ο άντρας, εγώ τουλάχιστον έχει πιο δυνατές στήσεις το πρωί και μεγαλύτερη διάρκεια και ποιότητα
Εγώ ξεκινάω από το βράδι και φτάνω έως πρωί....μέτρα για πρωινό σεξ

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Το πρωινό σεξ είναι το αγαπημένο μου αλλά αυτές τις μέρες τρίβω το πάπλωμα δυστυχώς.

Το καλύτερο να ξυπνάω ήρεμα, να διαπιστώνουμε ότι είμαστε ακόμα αγκαλιά, ο πουτσος μου κάγκελο να χαϊδεύει, και εκεί να ξεκινάει ένα πολύ ωραίο ήρεμο grind. Δε θέλει καν σεξ, απλά κλείνω μάτια, την αγκαλιάζω και τρίβω. Στο κομοδίνο, επειδή και γω είμαι πουτανα, έχω ένα νεράκι (για να καθαρίσει η αναπνοή, δυο γουλιές). Άνετος λοιπόν της δίνω ένα φιλάκι, της ψυθιρίζω καλημέρα, βάζω το πρόσωπο μου στον αυχένα της, εκεί την πιάνει ρίγος (όλες λόγω τριχοφυΐας). Το απαραίτητο «how are you my love» και μετά σιγααα σιγά ξεκινάω. Πάνω απ’ τη πιτζάμα της πρώτα, μέχρι να το θέλει. Θα απλώσει χεράκι, να τον ζουληξει, δε χρειάζεται. Θα πάρει μόνη της χεράκι και θα παραμερίσει το σορτσακι, όσο χρειάζεται. Κεφάλι τρίψιμο πάνω κάτω στο μουνι, σαλιωμα, σιγά σιγά πιέζω, μέχρι εκεί. Βλεπεις, είναι ανοιχτες οι πύλες; Ή πιεζεις τσιμέντο; Μετά σιγά σιγά μέσα. Αργά αργά μάγκες, δε γυρνάμε πορνό, και άλλη όρεξη δεν έχω να πάω σα κομπρεσέρ με την τσίμπλα στο μάτι. Αντ’ αυτού, ερωτικά. Μόλις «κατεβάσει υγρά» όπως λένε και οι μισαωροι, πιο βαθιά. Ωραια μέσα-έξω, επειδή είμαστε και γνωστές κάνουμε και το 9-1-8-2 κατσαβιδωτό κτλ. Μολις λιπανθεί αρκετά τον βγάζω και τσουπ, κωλαρακι. Σιγά σιγά, βασανιστικά αργά. Πιάνεις βυζακι, φιλάς λαιμό, αναπνέεις στο αυτί, τελείωμα μέσα, καλημέρα. Μείνε εκεί όμως αγκαλιά, ένα λεπτό. Σαν τζέντλεμαν, θα αφήσεις εκείνη πρώτα να πάει τουαλέτα, να καθαριστεί, να πλύνει τα δόντια της και το στόμα που - αν και δε θα της το πεις- μυρίζει ακόμα το χτεσινό κρασί και αν έχετε όρεξη, μπες στο μπάνιο όταν έχει κάτσει στη λεκάνη με τα γονατακια της κλειστά και δωστης τα πρωινά ουρά όλα στο στόμα να τρέξουν στο μπλουζάκι της να γίνει μουνι. Ντουζακι και οι δυο μας με καυτό νερο να πέσει τελείως η πίεση. Είναι να μη ξεκινήσει η μέρα με χαμόγελο; Βέβαια μικρό παράπτωμα ότι δε θα πάω κάτω απ’ τις κουβέρτες να την φάω πρωί πρωί (να σε πω την αμαρτία μου το βαριέμαι), αλλά αφού ετοιμάσει πρωινό αργότερα θα εχει ένα γρήγορο κάρφωμα μεταξύ πάγκου και ψυγείου χωρίς προειδοποίηση όσο πλένει πιάτα. Έτσι μια γυναίκα καταλαβαινει ότι οι καλές πράξεις και συμπεριφορές ανταμείβονται.

Τελευταία τροποποίηση:

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.725
Πόντοι
7.636

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.497
Πόντοι
11.956
Το πρωινό σεξ είναι το αγαπημένο μου αλλά αυτές τις μέρες τρίβω το πάπλωμα δυστυχώς.

Το καλύτερο να ξυπνάω ήρεμα, να διαπιστώνουμε ότι είμαστε ακόμα αγκαλιά, ο πουτσος μου κάγκελο να χαϊδεύει, και εκεί να ξεκινάει ένα πολύ ωραίο ήρεμο grind. Δε θέλει καν σεξ, απλά κλείνω μάτια, την αγκαλιάζω και τρίβω. Στο κομοδίνο, επειδή και γω είμαι πουτανα, έχω ένα νεράκι (για να καθαρίσει η αναπνοή, δυο γουλιές). Άνετος λοιπόν της δίνω ένα φιλάκι, της ψυθιρίζω καλημέρα, βάζω το πρόσωπο μου στον αυχένα της, εκεί την πιάνει ρίγος (όλες λόγω τριχοφυΐας). Το απαραίτητο «how are you my love» και μετά σιγααα σιγά ξεκινάω. Πάνω απ’ τη πιτζάμα της πρώτα, μέχρι να το θέλει. Θα απλώσει χεράκι, να τον ζουληξει, δε χρειάζεται. Θα πάρει μόνη της χεράκι και θα παραμερίσει το σορτσακι, όσο χρειάζεται. Κεφάλι τρίψιμο πάνω κάτω στο μουνι, σαλιωμα, σιγά σιγά πιέζω, μέχρι εκεί. Βλεπεις, είναι ανοιχτες οι πύλες; Ή πιεζεις τσιμέντο; Μετά σιγά σιγά μέσα. Αργά αργά μάγκες, δε γυρνάμε πορνό, και άλλη όρεξη δεν έχω να πάω σα κομπρεσέρ με την τσίμπλα στο μάτι. Αντ’ αυτού, ερωτικά. Μόλις «κατεβάσει υγρά» όπως λένε και οι μισαωροι, πιο βαθιά. Ωραια μέσα-έξω, επειδή είμαστε και γνωστές κάνουμε και το 9-1-8-2 κατσαβιδωτό κτλ. Μολις λιπανθεί αρκετά τον βγάζω και τσουπ, κωλαρακι. Σιγά σιγά, βασανιστικά αργά. Πιάνεις βυζακι, φιλάς λαιμό, αναπνέεις στο αυτί, τελείωμα μέσα, καλημέρα. Μείνε εκεί όμως αγκαλιά, ένα λεπτό. Σαν τζέντλεμαν, θα αφήσεις εκείνη πρώτα να πάει τουαλέτα, να καθαριστεί, να πλύνει τα δόντια της και το στόμα που - αν και δε θα της το πεις- μυρίζει ακόμα το χτεσινό κρασί και αν έχετε όρεξη, μπες στο μπάνιο όταν έχει κάτσει στη λεκάνη με τα γονατακια της κλειστά και δωστης τα πρωινά ουρά όλα στο στόμα να τρέξουν στο μπλουζάκι της να γίνει μουνι. Ντουζακι και οι δυο μας με καυτό νερο να πέσει τελείως η πίεση. Είναι να μη ξεκινήσει η μέρα με χαμόγελο; Βέβαια μικρό παράπτωμα ότι δε θα πάω κάτω απ’ τις κουβέρτες να την φάω πρωί πρωί (να σε πω την αμαρτία μου το βαριέμαι), αλλά αφού ετοιμάσει πρωινό αργότερα θα εχει ένα γρήγορο κάρφωμα μεταξύ πάγκου και ψυγείου χωρίς προειδοποίηση όσο πλένει πιάτα. Έτσι μια γυναίκα καταλαβαινει ότι οι καλές πράξεις και συμπεροφορές ανταμείβονται.
Μας καύλωσες φιλε

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.697
Πόντοι
11.096
Σαν το πρωινό σεξακι δέν έχει... καί άμα το γκομενακι γουστάρει δέν είναι καμιά ξενέρωτη ότι το καλύτερο....
Ειδικά χειμώνας κάτω από τά σκεπασματα ξεκινάς μέ σούπερ... :knockinb:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.497
Πόντοι
11.956
Άλλοι δουλεύουν και άλλοι γαμανε το πρωί....άδικη ζωη

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης