Νέα

Πρώην νικήτρια του GNTM παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο οδηγό μηχανής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα forza23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 329
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Κάποια φανάρια στην Αθήνα σβήνουν από τις 01:00-05:00 λόγο ότι δεν υπάρχει κίνηση.
Ισχύει, αλλά έχω την εντύπωση πως όλοι έχουν παλλόμενο πορτοκαλί, πρόχειρα μου ρθε ένα κλασικό σημείο στην διασταύρωση του Intercontinental, και οι 4 μεριές το βράδυ αργά να έχουν παλλόμενο. Πολλά ζωαδια το αντιμετωπίζουν βέβαια σα να είναι πράσινο...κ όποιον πάρει ο χάρος.

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Αυτό το κάνουμε ΚΑΙ με το αυτοκίνητο. Ακόμα και αν σίγουρα έχει στοπ ο άλλος και προτεραιότητα εμείς.
Ισχύει αλλά άλλο το "κόβω" για έξτρα προσοχή - κυρίως να μαι σε εγρήγορση να το κοκκαλωσω αν πεταχτεί ο μαλακας από το STOP - και άλλο το ακινητοποιώ το αυτοκίνητο σε κάθε διασταύρωση ενώ κινούμαι στον κεντρικό δρόμο που έχει προτεραιότητα παντού. Υπάρχουν και αρκετοί τέτοιοι που νομίζουν ότι είναι καλό αυτό που κάνουν.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
Ισχύει, αλλά έχω την εντύπωση πως όλοι έχουν παλλόμενο πορτοκαλί, πρόχειρα μου ρθε ένα κλασικό σημείο στην διασταύρωση του Intercontinental, και οι 4 μεριές το βράδυ αργά να έχουν παλλόμενο. Πολλά ζωαδια το αντιμετωπίζουν βέβαια σα να είναι πράσινο...κ όποιον πάρει ο χάρος.
Πάντως εχω δει και φαναρια που οταν ειναι σβηστά εχουν STOP που προσωπικά πιστεύω ειναι το καλύτερο, ουτε παλλόμενα φανάρια, ουτε πινακίδα παραχώρησης προτεραιότητας.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
Ισχύει αλλά άλλο το "κόβω" για έξτρα προσοχή - κυρίως να μαι σε εγρήγορση να το κοκκαλωσω αν πεταχτεί ο μαλακας από το STOP - και άλλο το ακινητοποιώ το αυτοκίνητο σε κάθε διασταύρωση ενώ κινούμαι στον κεντρικό δρόμο που έχει προτεραιότητα παντού. Υπάρχουν και αρκετοί τέτοιοι που νομίζουν ότι είναι καλό αυτό που κάνουν.
Και εγω κοβω ανεξαρτητος αν εχει STOP ο αλλος. Ετσι γλίτωσα πριν μερικα χρονια σίγουρη σύγκρουση με γυναικα οδηγό που πέρασε STOP επιταχύνοντας κιόλας μιας και ηταν ανηφορα ενω μίλαγε στο κινητο και ειχε στο πισω κάθισμα παιδι!!

poutsolis

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
1.107
Πόντοι
4.360
Έχεις δίκιο, αλλά προσωπικά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση της αυτή την στιγμή. Ψυχολογικά δεν αντέχεται τέτοιο "βάρος".
Έχει τύχει σε φίλο μου και ήταν το θύμα που έφταιγε περνώντας με κόκκινο. Κι όμως δεν το ξεπέρασε ποτέ, έγινε άλλος άνθρωπος από εκείνη τη μέρα.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
3.506
Κρίμα και τα λεφτά που πήρε απ' το GNTM..
Θα τις τα φάνε οι δικηγόροι..
Και αν τις πάρουν και το δίπλωμα πως θα πηγαίνει βίζιτες;
(Άκαρδη κενωνία..)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.773
Πόντοι
41.129
Για την πίστα της Ίμολα πέρασε την Πιπίνου :confused:
με 45 χιλιόμετρα την ωρα πήγαινε η μοντέλα λένε οι εμπειρογνώμονες απλα είναι στενός ο δρόμος και φαίνονται οτι ειναι 200..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.773
Πόντοι
41.129
Έχεις δίκιο, αλλά προσωπικά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση της αυτή την στιγμή. Ψυχολογικά δεν αντέχεται τέτοιο "βάρος".
ναι στο μουνι της... το πσκ θα ειναι Μύκονο

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Ισχύει αυτό που λες και εγώ και εσύ το ξέρουμε αυτό η τυπισσα ,άραγε το ήξερε?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
Σιγα μην ηξερε η τυπισσα τι σημαίνει το παλλόμενο φανάρι η το ανάποδο τρίγωνο.
Αν ρωτήσεις 10 άτομα άνδρες γυναίκες αμφιβάλω αν βρεις τρεις που να ξέρουν τι σημαίνουν.

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.690
Πόντοι
456
Δεν χρειάζεται να "ξέρεις" το κάθε ανάποδο τρίγωνο κ τον κάθε ρόμβο... αρκεί η κοινή λογική, ότι δηλαδή εξ'ορισμού το παλλόμενο φανάρι πορτοκαλί χρώματος... δεν είναι πράσινο. Ζώα ε ζώα που κυκλοφορούν.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Σιγα μην ηξερε η τυπισσα τι σημαίνει το παλλόμενο φανάρι η το ανάποδο τρίγωνο.
Αν ρωτήσεις 10 άτομα άνδρες γυναίκες αμφιβάλω αν βρεις τρεις που να ξέρουν τι σημαίνουν.
Ναι τελικά όμως πρακτικά τι διαφορά έχουν;αφου για να ελένξεις πολλές φορές τον άλλο δρόμο θα πρέπει να σταματήσεις και μάλιστα για να δώσεις προτεραιότητα πάλι πρέπει να σταματήσεις.Άρα καλό είναι να την καταργήσουν και να αφήσουν μόνο τα ΣΤΟΠ.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Δεν χρειάζεται να "ξέρεις" το κάθε ανάποδο τρίγωνο κ τον κάθε ρόμβο... αρκεί η κοινή λογική, ότι δηλαδή εξ'ορισμού το παλλόμενο φανάρι πορτοκαλί χρώματος... δεν είναι πράσινο. Ζώα ε ζώα που κυκλοφορούν.
Επειδή είναι ζώα πρέπει να δούμε και το πρακτικό κομμάτι το παλλόμενο φανάρι είναι λάθος.Γιατί κάποιος ο οποίοπς περνάει συνέχεια από εναν δρόμο ιδίως με πολλές λωρίδες θα θεωρεί πάντα ότι θα έχει προτεραιότητα από εναν κάθετο με παλλόμενο φανάρι ή όχι.Συνήθως όταν υπάρχει παλλόμενο φανάρι έχουν όλα σε μια διασταύρωση παλλόμενο άντε βγάλε άκρη.Έχω πέσει και σε παλλόμενο στη μία κατεύθυνση και στην άλλη τελείως σβηστό.Δεν βγαίνει άκρη έτσι.Πινακίδες ΣΤΟΠ για να έχει πλήρη ευθύνη να ελέγχεις.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Δεν βαζουν καλυτερα διοδια μπας και σταματησουν να τρεχουν οι τρελλοι?

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1
φταει δεν φταει δεν επρεπε να τον εγκαταλειψει δεν ξερω τι ακριβως εχει γινει ... λενε οτι ο εισαγελας την αφησε ελευθερη μεχρι να βρουν στοιχεια για ολο αυτο

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
Ναι τελικά όμως πρακτικά τι διαφορά έχουν;αφου για να ελένξεις πολλές φορές τον άλλο δρόμο θα πρέπει να σταματήσεις και μάλιστα για να δώσεις προτεραιότητα πάλι πρέπει να σταματήσεις.Άρα καλό είναι να την καταργήσουν και να αφήσουν μόνο τα ΣΤΟΠ.
Συμφωνω απολυτα! Θα επρεπε να εχει STOP και οταν δεν δουλεύει το φανάρι να εχει ισχύ το STOP, ουτε παλλόμενα, ουτε ανάποδα τρίγωνα. Ισως ετσι σήμερα να ζουσε ο 60χρονος.

• Like

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.435
Πόντοι
12.756
Θα γινω και γω γεμιστανας οταν μεγαλωσω. Παντως το τερας οντως η πλεμπα το σεβεται και το φοβαται ειδικα οταν χωνομαι λιγο επιθετικα χωρις πολλα πολλα

ο δρόμος ειναι η συχρονη ζουγκλα
ο πιο δυνατος κερδιζει.

Τωρα το νεο μου τρεντ ειναι σε διπλης κατευθυνσης να πηγαινω 5 εκατοστα πριν πατησω την διπλη διαχωριστικη και να μην κοβω καθολου ταυτοχρονα παιζω και προβολια στα μηχανακια που κανουν προσπερασεις και τους βλεπω μπροστα στο καπό μου.
Να δεις πως μαζευονται τα πουτανακια μεσα , σαν τα ποντικια

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
θα επρεπε να μην δουλευουν τα κινητα στα αυτοκινητα και να μην ηταν ζαντα απο της κοκες το μοντελο για να ζει ο 60χρονος

• Like

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.380
Πόντοι
25.186
αυτη μαλλον θα σκεφτεται πότε ξεκιναει το love island 2 για να δηλωσει συμμετιχη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom