Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.380
- Πόντοι
- 25.186
ολοι θελουμε να πεθανουμε πανω σ'ενα μουνι, αλλα οχι μ'αυτον τον τροπο....
Είσαι ο σύγχρονος δικαστής της ασφάλτου.ο δρόμος ειναι η συχρονη ζουγκλα
ο πιο δυνατος κερδιζει.
Τωρα το νεο μου τρεντ ειναι σε διπλης κατευθυνσης να πηγαινω 5 εκατοστα πριν πατησω την διπλη διαχωριστικη και να μην κοβω καθολου ταυτοχρονα παιζω και προβολια στα μηχανακια που κανουν προσπερασεις και τους βλεπω μπροστα στο καπό μου.
Να δεις πως μαζευονται τα πουτανακια μεσα , σαν τα ποντικια
απλα τηρω τον ΚΟΚΕίσαι ο σύγχρονος δικαστής της ασφάλτου.
Τα εικονοστάσια είναι πιο αποτελεσματικάΔεν βαζουν καλυτερα διοδια μπας και σταματησουν να τρεχουν οι τρελλοι?
σε αλλο παραθυρο ειχα ήδη ανοιξει google maps και φυσικα και δεν ξερω τι σημαινουν αυτα τα σήματα .Τον εστειλε αδικα η μικρη... στην διασταυρωση της Αριστοτελους και Πιπινου ο οδηγος που κινειτε επι της οδου Αριστοτελους εχει ταμπελα οδηγικης προτεραιοτητας, ενω οποιος ερχεται απο Πιπινου εχει ταμπελα υποχρεωτικης παραχωρησης προτεραιοτητας.
Πλεον πρεπει να εχεις προβλημα να κυκλοφορεις με μηχανη στην Αθηνα (εαν δεν ειναι απολυτως απαραιτητη για δουλεια).
Προσωπικος φιλος προσφατα εμβολιστηκε τη κηφισιας και επεσε στο μεσαιο διαχωριστικο και συρθηκε για 20 μετρα.
Δε ξερω ουτε εναν που να μην εχει πεσει σε ατυχημα. Ουτε εναν.
Σε αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα το ατυχημα ειναι δεδομενο και παιζεις με τη τυχη σου.
Τερματισμενοι βλακες οσοι παιρνουν γουρουνες, σκουτερακια στα νησια.
Δεν συμφωνώ με την ηλικίαη μηχανη θελει νειατα και αντανακλαστικα . οι 50+ πρεπει να αποφευγουν τις μηχανες (το 1971 γεννημενος ξερω τι λέω) και οι 35 εως 49 με πολυ προσοχη και μονο πρωι . το βραδυ για να οδηγεις μηχανη πρεπει να εισαι ξενερωτος και μαξιμουμ 35 ,
Στο σημερινο συμβαν αν το μοντελο ειχε τρακαρει με αυτοκινητο μαλλον θα την κλαιγαμε
Πολύ λανθασμένη τοποθέτηση , ΚΑΙ πρέπει να τα ξέρεις ΚΑΙ πρέπει να τα τηρείς .Δεν χρειάζεται να "ξέρεις" το κάθε ανάποδο τρίγωνο κ τον κάθε ρόμβο... αρκεί η κοινή λογική, ότι δηλαδή εξ'ορισμού το παλλόμενο φανάρι πορτοκαλί χρώματος... δεν είναι πράσινο. Ζώα ε ζώα που κυκλοφορούν.
Μην ακούω μαλακιες. 20 χρόνια σχεδόν οδηγώ διαφορά μηχανάκια γύρω από το κέντρο της Αθήνας και πέρα από κάποιες μικρές επαφές με αμάξια ή να μου φύγει από δικιά μου μαλακια, ποτέ δεν μπλέχτηκα σε τροχαίο με άλλον οδηγό.Πλεον πρεπει να εχεις προβλημα να κυκλοφορεις με μηχανη στην Αθηνα (εαν δεν ειναι απολυτως απαραιτητη για δουλεια).
Προσωπικος φιλος προσφατα εμβολιστηκε τη κηφισιας και επεσε στο μεσαιο διαχωριστικο και συρθηκε για 20 μετρα.
Δε ξερω ουτε εναν που να μην εχει πεσει σε ατυχημα. Ουτε εναν.
Σε αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα το ατυχημα ειναι δεδομενο και παιζεις με τη τυχη σου.
Τερματισμενοι βλακες οσοι παιρνουν γουρουνες, σκουτερακια στα νησια.
τοτε δεν εχεις κανει πολλα χιλιομετρα τυπε, ή παιζεις μπαλα σε στενακια, με 20χλμ, χωρις συνοδηγο, μονο μερα.Μην ακούω μαλακιες. 20 χρόνια σχεδόν οδηγώ διαφορά μηχανάκια γύρω από το κέντρο της Αθήνας και πέρα από κάποιες μικρές επαφές με αμάξια ή να μου φύγει από δικιά μου μαλακια, ποτέ δεν μπλέχτηκα σε τροχαίο με άλλον οδηγό.
Είχα όμως ατύχημα στην επαρχία.
Λαχείο είναι η φάση, δε σημαίνει ότι θα τύχει η στραβή σε όλους.
Πρέπει να είμαστε δεύτεροι στην Ευρώπη με πρώτους τους Βουλγάρους στα τροχαίατοτε δεν εχεις κανει πολλα χιλιομετρα τυπε, ή παιζεις μπαλα σε στενακια, με 20χλμ, χωρις συνοδηγο, μονο μερα.
Αν εχω 50 γνωστους που οδηγουν μηχανακια (συγγενεις, φιλους), οι 49 ειχαν τροχαιο στο οποιο ή απο θαυμα δεν σκοτωθηκαν ή στην καλυτερη καποιο κοκκαλο τσακισαν. Και δεν σου μιλαω μονο για μαλακισμενα που την ειδαν Βαλεντινο Ροσι αλλα στην πλειοψηφια για σοβαρους τυπους, που οι περισσοτεροι δεν εφταιγαν στα τροχαια τους. Εγω ειμαι τυχερος και εχω γλιτωσει με μικροζημιες και γρατζουνιες, αλλα οδηγαω και αμαξι κατα 90%. Επισης μετραω και λιγες κηδειες γνωστων απο τροχαιο με μηχανη, κατω των 30 ολοι, αν αυτο σου λεει κατι.
Η οδηγικη παιδεια ολων ειναι αισχρη, αντρες γυναικες παππουδες νεοι, ολοι, τα αμαξια παιρνουν παραμαζωμα για πλακα τα μηχανακια, δεν τους βλεπουν καν. Παιζει να ειμαστε η πρωτη χωρα στην ευρωπη σε τροχαια, παλαιοτερα (προσφατα) ημασταν σιγουρα, τωρα αντε να πηγαμε στο ΤΟΠ3. Ανετα.
Λοιπον, πως ειναι "λαχειο η φαση" οταν ξεκληριζονται ποσοι καθε χρονο; Δες τα νουμερα, τυχη το αποκαλεις αυτο; Ακομα και μονος σου οπως λες, με τετοιους δρομους και λακουβες, ανετα σκοτωνεσαι.
Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι για την πρώτη θέση...Πρέπει να είμαστε δεύτεροι στην Ευρώπη με πρώτους τους Βουλγάρους στα τροχαία
Προτιμώ να είμαι τελευταίος στα θλιβερά στατιστικά :-)Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι για την πρώτη θέση...
λογικο πρεπει να σου κανει οταν εχουμε τοσος λιγους διασημους πρεπει να τους προστατευουμε .Η "ειδηση" εδω ειναι η ανθυποδιασημη "Πρωην παικτρια ριαλιτι" και μετα το τροχαιο.Το οτι σκοτωθηκε καποιος περναει σε δευτερη μοιρα,εκατονταδες τροχαια καθε μερα,ορισμενα θανητηφορα.Συνηθως βομβαρδιζουν τα σαη με ειδησεις "Η ταδε παικτρια στο ταδε μερος","Δειτε σημερα πως ειναι" κλπ.
Μην ακούω μαλακιες. 20 χρόνια σχεδόν οδηγώ διαφορά μηχανάκια γύρω από το κέντρο της Αθήνας και πέρα από κάποιες μικρές επαφές με αμάξια ή να μου φύγει από δικιά μου μαλακια, ποτέ δεν μπλέχτηκα σε τροχαίο με άλλον οδηγό.
Είχα όμως ατύχημα στην επαρχία.
Λαχείο είναι η φάση, δε σημαίνει ότι θα τύχει η στραβή σε όλους.
έχω τύχει σε δίκη,έφαγε ο τύπος 3 χρόνια - αφού σκότωσε τον άλλο -με αναστολή και μετά πήγε για καφέΦυσικα αφεθηκε ελευθερη
Οταν δεν εχεις τι να κανεις
Μπορεις να βγαινεις να καθαριζεις κοσμο με το αμαξι
Αυτο λενε οι δικαστες