Gangian
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2022
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Κυβεληποια ειναι ρε παιδια?
Κυβεληποια ειναι ρε παιδια?
Σε λίγο θα της δώσουμε και παράσημο
Έχεις δίκιο, αλλά προσωπικά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση της αυτή την στιγμή. Ψυχολογικά δεν αντέχεται τέτοιο "βάρος".
Από που γυρναγε 3 η ωρα τα ξημερώματα? Τι είχε κατεβάσει?
αρχιδια πηγαινε με 40 τυποι
60 ανετα πηγαινε.και οπωσδηποτε περισσοτερο απο οσο επρεπε στην πιπινου
ουτε για 30 δεν ειναι εκει
Μια μέρα που ξάπλωνα στο σπίτι μουη πατριαρχια φταει τυποι
οι αντρες ξεκινησανε πρωτοι να τρεχουνε με τα αμαξια,και μαθανε και τις γυναικες
Ενας εμπειρογνώμονας λεει οτι το αυτοκινητο πηγαινε με 55 km/h3 παιδια....
«Βιοπαλαιστής με τρία παιδιά» ο 60χρονος που παρασύρθηκε από μοντέλο του GNTΜ - larissanet.gr
Πατέρας τριών παιδιών ήταν ο άτυχος 60χρονος, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπινου, τα ξημερώματαwww.larissanet.gr
Τι 40 χλμ.... Πως πεφτεις πανω σε 5 αμαξια πινγκ πονγκ με 40 χλμ;
η τυπισσα ειχε καρφωμενη τριτη με 60+ χλμ, το βιντεο μοιαζει να ειναι real time, δεν διαλυεις 5+1 οχηματα με 40χλμ
Γυρω στα 15 μετρα εκανε απο το 0,02(που χτυπησε τον ανθρωπο) ως το 0,03 του βιντεο.50+ μαλλονΜε 20 πήγαινε η κοπέλα και σταμάτησε και στο φανάρι για να ελέγξει πριν μπει στην Αριστοτέλους. Φαίνεται και στο βίντεο.
μας τυφλωσες.Ενας εμπειρογνώμονας λεει οτι το αυτοκινητο πηγαινε με 55 km/h
Μια μέρα που ξάπλωνα στο σπίτι μου
ξαφνικά από τρακάρισμα έπεσε πάνω μου ένα αμάξι...
Ευτυχώς είχα ασφαλισμένη τη βιλαρα μου
Ενας εμπειρογνώμονας λεει οτι το αυτοκινητο πηγαινε με 55 km/h
Κ εγώ πλέον στη παραθεριστική μου κατοικία θα είμαι δίπλα στη θάλασσατυπε γω μενω στην εξοχη μακρυα απο την κινηση,και δεν κινδυνευω απο τα αμαξια
20χρονη οδηγός(...ο Θεός να την κάνει...) τέτοια ώρα έξω;Ακόμα και με 20 χλμ/ ώρα να πήγαινε πάλι επικίνδυνη θα ήταν με τα ανύπαρκτα αντανακλαστικα και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που έχει όχι μόνο η συγκεκριμένη αλλά και όλη αυτή η ιντερνετοπληκτη γενιά ...ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί.Από που γυρναγε 3 η ωρα τα ξημερώματα? Τι είχε κατεβάσει?
Κ εγώ πλέον στη παραθεριστική μου κατοικία θα είμαι δίπλα στη θάλασσα