Gangian
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2022
- Like
- 129
- Πόντοι
- 0
Κυβεληποια ειναι ρε παιδια?
Κυβεληποια ειναι ρε παιδια?
Σε λίγο θα της δώσουμε και παράσημο![]()
Έχεις δίκιο, αλλά προσωπικά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση της αυτή την στιγμή. Ψυχολογικά δεν αντέχεται τέτοιο "βάρος".
Από που γυρναγε 3 η ωρα τα ξημερώματα? Τι είχε κατεβάσει?
αρχιδια πηγαινε με 40 τυποι
60 ανετα πηγαινε.και οπωσδηποτε περισσοτερο απο οσο επρεπε στην πιπινου
ουτε για 30 δεν ειναι εκει![]()
Μια μέρα που ξάπλωνα στο σπίτι μουη πατριαρχια φταει τυποι
οι αντρες ξεκινησανε πρωτοι να τρεχουνε με τα αμαξια,και μαθανε και τις γυναικες![]()
Ενας εμπειρογνώμονας λεει οτι το αυτοκινητο πηγαινε με 55 km/h3 παιδια....
![]()
«Βιοπαλαιστής με τρία παιδιά» ο 60χρονος που παρασύρθηκε από μοντέλο του GNTΜ - larissanet.gr
Πατέρας τριών παιδιών ήταν ο άτυχος 60χρονος, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπινου, τα ξημερώματαwww.larissanet.gr
Τι 40 χλμ.... Πως πεφτεις πανω σε 5 αμαξια πινγκ πονγκ με 40 χλμ;
η τυπισσα ειχε καρφωμενη τριτη με 60+ χλμ, το βιντεο μοιαζει να ειναι real time, δεν διαλυεις 5+1 οχηματα με 40χλμ
Γυρω στα 15 μετρα εκανε απο το 0,02(που χτυπησε τον ανθρωπο) ως το 0,03 του βιντεο.50+ μαλλονΜε 20 πήγαινε η κοπέλα και σταμάτησε και στο φανάρι για να ελέγξει πριν μπει στην Αριστοτέλους. Φαίνεται και στο βίντεο.
μας τυφλωσες.Ενας εμπειρογνώμονας λεει οτι το αυτοκινητο πηγαινε με 55 km/h
![]()
Μια μέρα που ξάπλωνα στο σπίτι μου![]()
ξαφνικά από τρακάρισμα έπεσε πάνω μου ένα αμάξι...
Ευτυχώς είχα ασφαλισμένη τη βιλαρα μου![]()
Ενας εμπειρογνώμονας λεει οτι το αυτοκινητο πηγαινε με 55 km/h
![]()
Κ εγώ πλέον στη παραθεριστική μου κατοικία θα είμαι δίπλα στη θάλασσατυπε γω μενω στην εξοχη μακρυα απο την κινηση,και δεν κινδυνευω απο τα αμαξια
![]()
20χρονη οδηγός(...ο Θεός να την κάνει...) τέτοια ώρα έξω;Ακόμα και με 20 χλμ/ ώρα να πήγαινε πάλι επικίνδυνη θα ήταν με τα ανύπαρκτα αντανακλαστικα και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που έχει όχι μόνο η συγκεκριμένη αλλά και όλη αυτή η ιντερνετοπληκτη γενιά ...ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί.Από που γυρναγε 3 η ωρα τα ξημερώματα? Τι είχε κατεβάσει?
Κ εγώ πλέον στη παραθεριστική μου κατοικία θα είμαι δίπλα στη θάλασσα![]()