argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.701
- Πόντοι
- 9.297
Εγώ λέω προλαβαίνει μια Μύκονο ακόμα....θα παει να πνιξει τον πονο της στην αραχωβα τυπε
θα γραψει και βιβλιο
Εγώ λέω προλαβαίνει μια Μύκονο ακόμα....θα παει να πνιξει τον πονο της στην αραχωβα τυπε
θα γραψει και βιβλιο
Εγώ λέω προλαβαίνει μια Μύκονο ακόμα....
Ποιος είναι ο χρηματοδότης;τυπε και να μην προλαβαινει,στο μουνετο της
παει μαυρικιο η μαλδιβες
Είμαστε σκληροί καργιοληδες,όργανα της πατριαρχίας....Στο μεταξύ όλοι πουτσα σας για το μωράκι, κανένας δεν έχει ρωτήσει αν είναι καλά, αν έχει χτυπήσει....
Γιατι σου ειπα εγω οτι ειναι λιγα..Απλα ο εμπειρογνωμονας δικαιώνει οσους ειπαν οτι πρεπει να ετρεχε γυρω στα 60...τυπε εστω και 55 ειναι παρα πολλα για πιπινου
φαντασου να βγεις απο το μπουρδελο που εχεις γαμησει την αννα κου,και να περασει ο χυστης με 55 απο μπροστα σου
Ποιος είναι ο χρηματοδότης;
Kibera slum.nairobi τύπε οταντο 2017 Γενάρη πέρασα με αν απέξω όντως τους ζήλεψαν για την οργανωσητυπε κανεις και σερφ στα νερα δεξια
ξεροχυνω
Η Κυβέλη με τον εμπειρογνώμονα σήμερα το πρωίΓιατι σου ειπα εγω οτι ειναι λιγα..Απλα ο εμπειρογνωμονας δικαιώνει οσους ειπαν οτι πρεπει να ετρεχε γυρω στα 60...
Αδικα γκρινιάζετε..
55 ή 65 αδιαφορο νομικα. Κατοικημενη περιοχη δεν ειναι; 50 ειναι το οριο. Ο μπαρμπας με 45 ειναι καλυμμενος.Γιατι σου ειπα εγω οτι ειναι λιγα..Απλα ο εμπειρογνωμονας δικαιώνει οσους ειπαν οτι πρεπει να ετρεχε γυρω στα 60...
Αδικα γκρινιάζετε..
φαινεται εμπειρος παντως, δεν ειναι κανενας πιτσιρικας, εχουν δει τα ματια του πολλα περιστατικα.Η Κυβέλη με τον εμπειρογνώμονα σήμερα το πρωί
3 παιδια....
«Βιοπαλαιστής με τρία παιδιά» ο 60χρονος που παρασύρθηκε από μοντέλο του GNTΜ - larissanet.gr
Πατέρας τριών παιδιών ήταν ο άτυχος 60χρονος, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπινου, τα ξημερώματαwww.larissanet.gr
Τι 40 χλμ.... Πως πεφτεις πανω σε 5 αμαξια πινγκ πονγκ με 40 χλμ;
η τυπισσα ειχε καρφωμενη τριτη με 60+ χλμ, το βιντεο μοιαζει να ειναι real time, δεν διαλυεις 5+1 οχηματα με 40χλμ
Όλοι έμπειροι είναι τύπε ,μέχρι να βρεθεί η σωστή μαστορισσα κ να τους κάνει να ξεχάσουν αυτά που ηξερανφαινεται εμπειρος παντως, δεν ειναι κανενας πιτσιρικας, εχουν δει τα ματια του πολλα περιστατικα.
Τον εμπιστευομαι!
βρομομουνο του κερατα εφαγε τζαμπα τον ανθρωπο να ψοφησει να παει στο διαολοΦυσικα αφεθηκε ελευθερη
Οταν δεν εχεις τι να κανεις
Μπορεις να βγαινεις να καθαριζεις κοσμο με το αμαξι
Αυτο λενε οι δικαστες
βρομιαρα καριολα ελεηνιδα κακ,ο ψοφο να χει η καριολαη κινητη αηδια η κυβελη
Πάντως από το βίντεο αν δεν έχει μπει σε γρήγορη ταχύτητα φαίνεται ότι το ζώο επειδή είδε το πορτοκάλι άνοιξε ταχύτητα για να προλάβει αφού νομιζε ότι θα ανάψει κόκκινο.Κριμας για τον τύπο για αυτή τα ξέρουμε.Αναστολη,θα δώσει και καμία δεκαριά συνέντευξεις στη σκατιανα για το δράμα που πέρασε.
Ούτε καν πήρες χαμπάρι τι εννοώ, η περιβόητη "κοινή λογική" λοιπόν, είναι πως τίποτα δεν υποκαθιστά το πράσινο φανάρι, και πως ποτέ δεν βλάπτει - ίσα ίσα το αντίθετο - να κινείται κανείς με χαμηλή ταχύτητα και να είναι διαρκώς σε εγρήγορση...ΚΑΙ για την μαλακία του άλλου στον δρόμο.Πολύ λανθασμένη τοποθέτηση , ΚΑΙ πρέπει να τα ξέρεις ΚΑΙ πρέπει να τα τηρείς .
Δεν υπάρχει καμία κοινή λογική ( διότι εδώ ας πούμε λεει κάποιος 3 η ώρα τα χαράματα δεν κυκλοφορεί κανείς στατιστικά -άρα θα έλεγε κανείς να η κοινή λογική- οπότε να το ατύχημα ) ,
υπάρχει συκγεκριμένος ΚΟΚ.
Αλλιως καλύτερα κάτσε σπίτι ή πάρε ταξί ή κάποιο μέσω μεταφοράς.....
Τυπε το δικό σου μηχανάκι έχει καλυτερα φρενατυπε γω μενω στην εξοχη μακρυα απο την κινηση,και δεν κινδυνευω απο τα αμαξια